Jogos... 
Linux Powered
Jogos... 
Linux Powered

No lejött a dragon is, holnap majd megnézem 
Iron-ból szerencsére volt portable verzió.
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof
Ami a ram használatot illeti , kevesebbel is beérte ugyanazon 5 lap megnyitása esetén mint a Chrome 8-as.
AeroPeek nincs, vagy nincs bekapcsolva gyárilag legalábbis. A 8-as Chrome mentségére legyen mondva, hogy 18 kiterjesztés fut alatta, SDárkány alatt meg 1 a Siteadvisor. Hogy miért csak ezt az egyet szívta át a 8-as Chrome alól, illetve hogy ezt egyáltalán miért nem tudom 
Ja és az ikonja ami a tálcán megjelenik az Flocké 
[ Szerkesztve ]
I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof
Flock
SWare Iron
Comodo Dragon
Az igazi Google Chrome 8
Érdekes eredmények születtek
Tényleg gyorsabb volt némileg mint a GC 
[ Szerkesztve ]
Nincs ezeket a funkciókat kiszedték ugyanúgy mint az instantot
hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8
Elkészült 
http://logout.hu/cikk/comodo_dragon_browser/eloszo.html 

Pár év folyamatos Firefox után, megtaláltam a nekem való böngészőt....
Volt fent Opera és Chrome is, de a Dragon lett nálam a befutó.
Mindössze egyetlen kiegészítőt pakoltam alá, a simított görgetést, és már meg is van a kedvenc.
Bár a Firefox még itt figyel a tálcán, de már hátrébb került.
Sebességben érezhetően jobb a Dragon.
Eddig semmi hibát nem tapasztaltam, ebben a komolnyak épp nem nevezhető 1 hétben, mióta használom. 
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

A Dragonból várható valaha Linux-os verzió?
Comodo forever

Nem.
Nagyon meglepő lenne.
Gauranga!

Kár. Pedig Windows alatt szeretem. De az asztali gépemen Linux fut.
Gondolom azért írtad, hogy meglepő lenne, mert a Linux eleve a biztonságra épít, amit a Dragon is megcéloz, csak ugye ez Windows alatt máshogy megy. Na mindegy nem megyek bele. Nem akarok egy Windows vs Linux vitát ezen a fórumon.
Azért köszi.
Comodo forever

Viszont az SRware Iron, mely szinte ugyanaz, mint a Dragon, elérhető linuxra is, letöltés innen. 
Gauranga!

Köszönöm. Megnézem.
Comodo forever

Eltűnt egy Hsz.-em.
Szerk.Nem is ide írtam hanem a cikkhez.
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

Már elérhető a 9-es béta CD.
Letöltés
Követik a Chrome-ot... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gauranga!

Hello!
Amikor a Dragonnal letöltök a böngésző alján nem jelenít meg adatot, vagyis, hogy milyen sebességgel ,és mennyi ideig tart a letöltés. Ezt be lehet v.hol állítani, vagy a Dragonban így van?
Comodo forever

Üdv!
Ha még aktuális, akkor írom: nem lehet beállítani, csak a letöltések fülön látszódik a sebesség és a hátralévő idő, az alsó kis fülön nem. 
Gauranga!
El kell fogadni, hogy ilyen.
Nekem sem mutatja, csak egy kis ábra jelenik meg.
Bezzeg a Chrome mutatja. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.

a letöltéskezeléshez illik használni ezt
DM Bridge
ha már letöltésmanagerésre óhajtozik az emberfia...és nem "csak" letölteni akar
![;]](/dl/s/v1.gif)

Hello!
Igen, még aktuális. Köszönöm.
Comodo forever

Az elötted írtam egy plugint amivel tudsz használni letöltésvezérlöt ha nem megfelelö a beépített....

Igen láttam amit írtál. Letöltöttem de sajnos nem működik nálam. Nem tudom miért?
Comodo forever

Nálam müködik rendesen..
Én leírom hogyan csináld..Letöltöttem orbit downloader és telepítettem..mindent beállítottam rajta amit kell..Majd a DM bridge telepítése ..azután elmentem a beállításaira amit a Dragon beállítások eszközök bövítmények utvonalon taláélsz meg..Ott DM bridge beállításoknál kiválasztod az Orbit downloadert és save and close ..Azután csak ujraindítod a Dragont és Voálá ott figyel a jobbklikkes menüben a cuccos....
))
azt használhatod a letöltésvezérlöt ezerrel..

Amiket írtál megtettem. De biztos nagyon láma vagyok. Most már azt kell, hogy mondjam mert nekem semmit nem tölt le. Sajnos ott vagyok ahol az elején....
[ Szerkesztve ]
Comodo forever
Nem lámaság. lehet elsiklottál valami felett.
Linux Powered

Tuti, hogy nem vagy Láma csak lehet valamit nem tettél, meg..Az igazsághoz annyi még hozzátartozik, hogy pár letöltésnél csak a jobb klikkes letöltés müködik, és az nem hogy pl egy .exe fájlt akarsz letölteni akkor is a letöltésvezérlö ugrik, mert pl a .exe fájloknál a dragon saját letöltésvezérlöje megy..Fogalmam sincs hogy miért..nem ismerem a lelkivilágát..De mondom a jobbklikkes letöltés az tutira megy ....

Elkészült a 9-es Dragon. 
Within Temptation - Shot In The Dark
Felrakom majd, és letesztelem. 
Mára 8-as is irtózat gyors volt, de ez nem csoda, hiszen Chrome alapokon nyugszik.
"Mit te kipzelsz hun ki vagy asziszed hogy kivel beszilsz"- Idézet a helyi buszmegálló faláról.

Megjelent..Most már idöben nem sok a lemaradás..

Ez még csak béta, vannak vele gondok, de valóban nincsenek lemaradva, főleg, ha azt nézzük, hogy ez nem Chrome. 
Gauranga!

A Google a Chrome frissítésével egy kibővített feketelistát is összeállított. Ennek segítségével kiszűrhetővé válhatnak azok a hamis tanúsítványok, amelyeket a - továbbra is ismeretlen - támadók a múlt héten kompromittáltak a Comodo rendszerének feltörésével.
Mit lehet tudni erröl az incidensröl ?????
melyik dragont törték fel és mikor ?????
Mondanak valamit a Comodos srácok ?????
Ugyanis ha jól tudom akkor van valamiféle SSL ellenörzö a Dragonban ami figyelmeztet a tanusítványok hibáira vagy ez másfajta gixer voilt ????
[ Szerkesztve ]

Letölthető a végleges 10-es Dragon.
Változások:
- 10.0.648.204-es Chromium motor használata
- Súgó
[ Szerkesztve ]
Gauranga!

Mikor várható új verzió?
[ Szerkesztve ]
Comodo forever

Bétaként már elérhető a 11.2-es.
A végleges, szerintem, egy-két hét...
Gauranga!

Köszönöm 
Comodo forever

Letölthető a végleges 11.4-es CD.
Változások:
- Button on toolbar to share page (via Facebook, Twitter, Linkedin).
- Option to specify proxy settings only for Dragon (Wrench > Options > Under the hood).
- Option to start browser in incognito mode (Wrench > Options > Under the hood).
- Option to clear history on exit (Wrench > Options > Under the hood).
- New installer (size was reduced).
- Chromium core 11.0.696.71 is used.
Gauranga!

Üdv 
Azt szeretném tudni,hogy a DRAGON-nál , hogyan tudok vidiket-flash-eket letölteni,van hozzá valamilyen kieg , vagy ilyesmi? ...mint firefoxnál...
-a külön letöltendő letöltésvezérlőkkel hanyagoljatok,mert nem fogok letölteni ilyesmit 
-ha valaki tudja,hogy mikor megnézek 1-1 vididt,azt hova tölti a DRAGON,az is megteszi,mert akkor onnan már ki lehet azt másolni....
köcce 

Ez nem letöltésvezérlő, hanem egy igen jó kis videóletöltő és -átalakító progi: Freemake Video Downloader. Elvileg a böngészőhöz is tud telepíteni kiegészítőt. 
[ Szerkesztve ]
Within Temptation - Shot In The Dark

KÖSZI! 
tökéletes,be is épült rögtön a DRAGON-ba is,mivel Chromenak ismerte fel
-tökéletes

Megérkezett a 12.1 -es DARGON! 
-ez már képes figyelmeztetni,ha adathalász és...vagy kártékony program akarna települni,akár böngészés-akár file letöltés(...böngészőből...) esetén!
-ezen kívül figyelmeztet ha gyanús oldalra tévednénk...stb 
Akinek már megvan,annak a DRAGON felajánlja a frissítést,akinek még nincs:
http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php

Adblock plus kompatibilis vele? Könyvjelző eszköztárat tud, mint a Chrome, képes átmásolni az FX5 cuccait magának? 
Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

Amivel a 12-es chrome kompatibilis,azzal a dragon is az 

Köszi szépen, hirtelen én is megvilágosodtam, amikor beugrott a böngésző...! 
Feltettem, de tényleg nagyon Chrome, még illúziója sincs az embernek, hogy kicsit másmilyen. A sebességéről annyit, hogy nálam az FX5 látványosan gyorsabb, márpedig a reklámszűrést a Dragonban is bekapcsoltam... 
[ Szerkesztve ]
Árpád biztos visztartály vót valamikor... Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 (i) Windows 7 Professional x64 - Bitdefender Internet Security 2012 15.0.38.1605 Windows 7 Professional x86

Nálam pont fordítva van...nemtom miért 
Nálam a DRAGON eddig a leggyorsabb böngésző...ráadásul megbízható-biztonságos.

Már elég régóta képes mindkét általad említett dologra. Majdnem azóta, mióta létezik. Ezek nem újdonságok.
Ez a build csak a hibajavításokat és az új chromium motort tartalmazza.
Gauranga!

eddig is benne lett volna,ha a gépre káros filet töltenék le?
...csak nekem nem tűnt volna fel? : 

Igen.
Igen.
Gauranga!

Kicsit fanyalogtam régebben,hogy a dragon a comodonak vak vágány. De, át kellett gondolnom a dolgot,s már két gépen is a sárkány az uralkodó böngésző.Gyors ,biztonságos /dns/, és már az általam használt beépülők is működnek.