Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Colin McRae DIRT 2

(#3951) Barell válasza Mukorka (#3950) üzenetére

Barell
(senior tag)

Gyakorolj még... :DDD Ahogy elnézem a váltó is automata.

1:43 méretarányú BBurago modell autókat veszek! Privát!

(#3952) Mukorka válasza Barell (#3951) üzenetére

Mukorka
(PH! addikt)

Az. Egy hete van kormányom és először játszottam a pályán.

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#3953) goyo206 válasza Mukorka (#3952) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Az automatát felejtsd el, szoktasd magad már rögtön az elejétől manuális váltáshoz! Rengeteg időt lehet vele nyerni és ne kövesd el azt a hibát, amit én! Automatával toltam kb. 1 évig, amikor olvastam, h. sokat lehet javulni manuállal... Iszonyat nehéz volt megszokni, 1-2 hónapomba telt, de megcsináltam, csak jól megcumiltattam magam a kezdeti auto dologgal! ;) Ne járj így, csak azért szólok! ;)

Sportolói szemszögből közelítem meg a jövőt! - Győzzön a J.B.I. ! ;) ! ! -

(#3954) Mukorka válasza goyo206 (#3953) üzenetére

Mukorka
(PH! addikt)

Köszi ! F1-ben manuálissal tolom de dirt-ben még nem akartam de mától nincs több automata :D.

Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"

(#3955) goyo206 válasza Mukorka (#3954) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:R :R :R
Úgy ám! Hajrá - hajrá!!! :R

(#3956) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

azt be lehet kapcsolni valahogy, hogy az ideális ívet mutassa a játék ?

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#3957) Motaba78 válasza kovsol (#3956) üzenetére

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

szia

látom xbox joyyal nyomod, tudsz segíteni benne, hogy milyen beállításokkal érdemes próbálkozni ?

eddig sokat grideztem, de ez teljesen más :DDD

Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.

(#3958) kovsol válasza Motaba78 (#3957) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

én így szoktam beállítani [link] nekem egyelőre tetszik így, de néha próbálgatom máshogy is hátha rátalálok a tökéletesre, driverben a két analóg karra van állítva 5% deadzone
Gridben kicsit máshogy van beállítva nálam is.

[ Szerkesztve ]

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#3959) Motaba78 válasza kovsol (#3958) üzenetére

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

köszi, próbálom

Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.

(#3960) Petyyyyy

Petyyyyy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Az iPhone air mouse funkcióját lehet használni irányításra a Dirt 2-ben billentyűzet helyett? :))

Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

(#3961) acc200

acc200
(fanatikus tag)

Sziasztok!

1 olyan kérdésem lenne, hogy ha csinálunk haverral lan szerót akkor miért van az, hogy nem tudunk 1másba menni? Méha meg 1 rövid időre igen, de utána megint nem 1 jó ideig.. Pedig jó lenne kicsit vandálkodni :O Mielőtt megkérdeznétek, collision benyomva amikor választjuk ki a mapot, tehát innen nekem nincs több 5letem.. Esetleg vki találkozott ilyennel? :U

Köszi!

Üdv!

Borban az igazság. Minden ember hazudik, a változó csak az, hogy miről....

(#3962) kovsol válasza acc200 (#3961) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

GRID -ben ez akkor van ha nagy a ping

(#3963) acc200 válasza kovsol (#3962) üzenetére

acc200
(fanatikus tag)

Érdekes, mert amikor grid-et kipróbáltuk, akkor nem volt semmi gond, végig teljesen jól ment az egész.. Igaz, az online volt, de akkor sem lehetne probléma a net.. :U

Borban az igazság. Minden ember hazudik, a változó csak az, hogy miről....

(#3964) TGaben

TGaben
(tag)

Sziasztok!
Vigyázzatok a Dirt 2 mentésetekre. Úgy értem backup-oljatok sűrűn! Nekem most szállt el a mentésem, pedig semmi előzmény nem volt. Fagyás, vagy h kidobott volna, vagy leált volna a gép. Semmi. Egyszer csak kiírta,h sérült, és annyi. 32-es szintű voltam, online meg 16-os.
Természetesen eredeti, steam-es. Nem kicsit idegesít a dolog, mert így már nincs is kedvem játszani vele, és nemrégiben ugyanez történt a TDU2-vel is. Azt, azóta vissza tornáztam, és back up-olok, de ezek szerint minden online játék hajlamos erre. /autosave/ :W

Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007)

(#3965) goyo206 válasza TGaben (#3964) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:B :W
Pfff, az jó idegesítő lehet, köszi mindenki nevében a figyelmeztetést! ;) :R

(#3966) goyo206 válasza goyo206 (#3965) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Kihalt szegény totyik?
+1 :R

(#3967) ittakary válasza goyo206 (#3966) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy is várhatjuk, hogy éljen még, amikor már lassan 2 éves a játék, és már megjelent a következő része is :D

█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]

(#3968) albert8 válasza ittakary (#3967) üzenetére

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ami nagyon jó :)
mellesleg volna egy kérdésem mégpedig:
azt emg lehet oldani valahogy, hogy a játék rakjon ki egy ikont az asztalra az inditáshoz?

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#3969) ittakary válasza albert8 (#3968) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze. Bemész a telepítés mappájába, és az exe-re nyomsz egy szép kövér "Parancsikon létrehozása" gombot. A kapott parancsikont ezután olyan perverz helyre viszed, ahova csak nem szégyelled.

█ iPhone 4 16GB FEHÉR █ garanciális dobozában olcsón ELADÓ! | Továbbá: CM 212Plus SWiF2 ventivel | Corsair Vengeance 2x4GB 1600 Black 5 év garancia | - [http://goo.gl/rfyCK]

(#3970) iSonic válasza albert8 (#3968) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

meg.. kinyomtatsz egy dirt2 ikont... majd odaragasztod az asztalodra..

egyébként katt exe jobb klikk parancsikon létrehozás..

[ Szerkesztve ]

(#3971) albert8 válasza ittakary (#3969) üzenetére

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az okés ezt én is tudom, de akkor nem lesz olyan az ikonja hanem ilyen sima file a képe :D

(#3972) kovsol válasza albert8 (#3971) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

ikon csere akkor és tallózod neki a dirt2 ikont

(#3973) albert8 válasza kovsol (#3972) üzenetére

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez is okés :D tudom hogy kell :D
én azt kérdeztem hogy a játék rak-e ki telepitésnél ikont az asztalra?
vagy azt be kell pipálni esetleg? :)

(#3974) ittakary válasza albert8 (#3973) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jajistenem. Ugye ez nem komoly? Ennyire azért csak vagy már tökös legény hogy ezt magadtól eldöntsd... :D

Ha felajánlja pipáld, ha meg nem akkor automatán ott lesz, aztcső.

[ Szerkesztve ]

(#3975) jana66 válasza Narancs (#3092) üzenetére

jana66
(újonc)

mükszik kösz

(#3976) goyo206 válasza ittakary (#3967) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Jogos, de azért csak éledezik mostanság, úgy látom!
Pl.: az RBR sem mai játék, nekem mégis az az igazi nagy kedvenc, huhh, belém is jött a benga, megyek gyorsba kicsit "Ricsizni"! :DDD :))

(#3977) C0d3r

C0d3r
(PH! addikt)

Hali!

Ezt a Dirt2-t valamilyen úton-módon végig lehet játszani? :) Térképen elvileg ki lettek végezve a versenyek, 82% megvan a karrierből, aztán most pislogok hogy mi van?
Ahhoz képest, hogy nem mindennap játszok, csak sikerült a végére megunni ugyanazokat a versenyeket. Szomorúan venném tudomásul, ha nem lenne valami csattanó a végére. :N

(#3978) ittakary válasza C0d3r (#3977) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szomorú, de tényleg nincs csattanó, ha jól emlékszem :)

(#3979) C0d3r válasza ittakary (#3978) üzenetére

C0d3r
(PH! addikt)

Értem, valahogy csak túlteszem magam rajta. :))
Na de mégis, akkor a maradék 18%-al mi a helyzet?

(#3980) Balazs_ válasza C0d3r (#3979) üzenetére

Balazs_
(tag)
LOGOUT blog

Azok nem az online dolgok teljesítésétől függenek?

(#3981) papo17

papo17
(újonc)

Csáó Dirt 2 be hogy tom beálítani hogy kormányal játszak feltettem a kormány telepitojét de a beálításba csak a billenytűzet van... :S

(#3982) goyo206 válasza papo17 (#3981) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Uppsz, kaptál már választ? :B

(#3983) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Elég szép fut a játék, igaz nem maxon. Mindenhol vissza van véve a grafika 1-el ahol Ultrabeállítás van 2-vel, kivéve a Skidmarks és az utófeldolgozás azok be vannak kapcsolva.
Pedig csak egy Geforce 8500GT 512MB kártyán nézem, 1024/768 -ban, 2xMSAA-val.

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#3984) goyo206

goyo206
(senior tag)

Az korrekt!
:R

(#3985) zoltanz válasza goyo206 (#3984) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Amúgy elég ez a felbontás is, mert egy 100 CM-es LCD projektoros TV-n használom ami csak sima HD Ready, azaz 1280/720-at tud max és egy 15 -ös CRT -n.

[ Szerkesztve ]

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#3986) goyo206 válasza zoltanz (#3985) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Ok. Nincs utánhúzás? Hány Hz-et tud?

(#3987) zoltanz válasza goyo206 (#3986) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Nincs, 100 HZ-es, jól szuperál már egy ideje a TV. :K

[ Szerkesztve ]

(#3988) MarcZ válasza papo17 (#3981) üzenetére

MarcZ
(senior tag)

Ugyanez lenne nekem is a kérdés, csak nekem Logitech RumblePad 2 van.

[Keresek Razer Megalodont Carcharias beszámításával, PÜ me!] █ [Eladó EVGA GTX 580 SC 2 év CHS garanciával és 9 év gyártóival hátra.]

(#3989) goyo206 válasza zoltanz (#3987) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Jahh, hát 100Hz-nél persze, hogy nincs! ;) :R

(#3990) VGYke

VGYke
(senior tag)

Sziasztok! Jár itt még valaki?
Pár napja a Steamen vettem 5 juróért a játékot, telepítettem, de nem hozott nagy örömöket
Beállításokkal van bajom, aminek itt próbáltam utánanézni, nem sok sikerrel.
Első problémám az, hogy a játék nem volt hajlandó elindulni, csak "ablakos" módban, teljes képernyőn nem (Win7 64-bit, I7-950, "ATI" HD6970, 12GB RAM) :F
Mi a megoldás?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#3991) ruti válasza VGYke (#3990) üzenetére

ruti
(senior tag)

Alt+Enter = Full screen, mint általában

BlueGift - a LOGOUT.hu ajándéksorsolási rendszere // "Jelentkezz, Nyerj, és ha lehetőséged engedi, Ajándékozz Te is!" // http://logout.hu/blog/bluerainbow/index.html

(#3992) VGYke válasza ruti (#3991) üzenetére

VGYke
(senior tag)

Köszönöm! Én meg a beállítások menüben kerestem, holl kell bepipálni a teljes képernyős módot.
Még egy kérdés: telepítésnél telepít valami x+1-es hangböbörésző valamit (BD?). Nem tudom megnézni, mert uninstall volt komplett a játék és minden, de hamarosan újra rakom.
Kell nekem az a hangbizbaszina?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#3993) MarcZ válasza VGYke (#3992) üzenetére

MarcZ
(senior tag)

Ilyenről sem hallottam még...

[Keresek Razer Megalodont Carcharias beszámításával, PÜ me!] █ [Eladó EVGA GTX 580 SC 2 év CHS garanciával és 9 év gyártóival hátra.]

(#3994) ruti válasza VGYke (#3992) üzenetére

ruti
(senior tag)

rég telepítettem, nem is tudok most ránézni, de úgy emlékszem OpenAL-t telepít...
Az bizony kell!

BlueGift - a LOGOUT.hu ajándéksorsolási rendszere // "Jelentkezz, Nyerj, és ha lehetőséged engedi, Ajándékozz Te is!" // http://logout.hu/blog/bluerainbow/index.html

(#3995) BigBlue69 válasza MarcZ (#3993) üzenetére

BigBlue69
(senior tag)
LOGOUT blog

Tényleg telepit valami hangcuccot.. de hát mit érdekel engem ha szerinte kell akkor kell.

Canyon CNG-GW1 Kormány eladó steamcommunity.com/id/bigblue01 Origin: BigiBlue Dropbox : http://db.tt/SeVriBvQ

(#3996) goyo206 válasza BigBlue69 (#3995) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:C :DDD

(#3997) digolaci

digolaci
(újonc)

Sziasztok:)

Kellene 1 kis help.
Valamit elnyomhattam a dirt2-ben,mert megjelent a játék közben a tálca és elfelejtettem a billentyű kombinációt, amivel visszatudom állítani full screan-be a játékot. Előre is köszönöm a segítségeteket.

Digolaci

(#3998) MarcZ válasza digolaci (#3997) üzenetére

MarcZ
(senior tag)

Alt + Enter.

(#3999) digolaci válasza MarcZ (#3998) üzenetére

digolaci
(újonc)

Köszönöm szépen:)

Digolaci

(#4000) Rendo84

Rendo84
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni.
- Trust GXT 27-es kormányom van és a játékon belül nem látom a beállításoknál, ahol átlehetne váltani billentyűzetről... Mi lehet a gond szerintetek?
- Hogyan lehet online játszani nem eredeti játékkal van erre valami megoldás, illetve milyen előnyökkel jár ha eredetibe venném meg?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Üdv.

(#4001) goyo206 válasza Rendo84 (#4000) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Nem listás kiválasztási lehetőséget kell keresned, hanem külön kell bekalibrálgatni, ha jó emlékszem! ;)

(#4002) Rendo84 válasza goyo206 (#4001) üzenetére

Rendo84
(lelkes újonc)

Igen sejtem én is, de nem tudok rájönni sajna hol lehet pedig biztos egyszerű megoldása van.
Billentyűzettel pedig nem a legjobb élmény gondolom ezt mindenki tudja. :S

Remélem lesz valaki aki segít rajtam.

(#4003) ruti válasza Rendo84 (#4002) üzenetére

ruti
(senior tag)

hali!

goyo úgy érti, hogy a Control Options-ban, ahol a gombokat hozzárendeled, ott az irányokhoz rántasz egyet a kormányon, nyomsz pedált, és akkor bekerül aktívként
most sajnos nem tudom megnézni, mert nincs fent, de nekem is így rémlik

általában igaz, hogy a kontroller eszköz legyen rádugva a játék indításánál, és lehet alapból kormányt kapsz

nem könnyű ám belőni a kormányt, ne egy pályaversenyre számíts

....

a második kérdésedet pedig meg sem hallottuk, a w@rez-t itt gyorsban felejtsd el

(#4004) goyo206 válasza ruti (#4003) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Köszi, igen, v.mi ilyesmire gondoltam én is. ;)
A második fele pedig jogos, azért nem írtam arra semmit!
Sajna nekem sincs fönn már, ezért nem tudtam konkrétumot írni, de...
Korábbi hsz-ek ebben a topikban:
ITT van egy konkrét leírás, 3268-as hsz-től fölfelé taglalják a hasonszőrű porblémát! ;)

(#4005) Rendo84 válasza goyo206 (#4004) üzenetére

Rendo84
(lelkes újonc)

Köszönöm a segítségeteket, megoldotta a 3277-es hsz a problémámat.
További szép napot nektek! :)

(#4006) goyo206 válasza Rendo84 (#4005) üzenetére

goyo206
(senior tag)

:R
Örültem! Majd toljad kicsit RBR-el is, abban is tudok segíteni, ha v.mi gebasz lenne! ;)

(#4007) KBjunior

KBjunior
(tag)

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a mult héten pénteken még játszottam a DiRT2 vel, de szombaton már nem indult el. Azóta ujra raktam a jatékot, de még mindig nem indul el. Steames verzióban van meg. Valakinek valami ötlet? Amúgy eddig nem volt vele soha ilyen hiba.

Bf2 nick: HPRC KBjunior[HUN], DiRT2 nick: KBjuni0r Nyugalom a hosszú élet ritka. =)

(#4008) goyo206 válasza KBjunior (#4007) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Milyen hardver, ill. szoftver körülmények változtak meg a két használat között?
A hiba szerintem ott keresendő, nem magában a Dirt2-ben! ;)

(#4009) KBjunior válasza goyo206 (#4008) üzenetére

KBjunior
(tag)

Na ez az, hogy emlékeim szerintem semmit sem raktam fel illetve szedtem le vagy kapcsoltam ki vagy be és ezért állok az egész elött ilyen értetlenül. Amúgy meg minden más játékom, tökéletesen, fut, csak most ez kezdett el hülyéskedni. :S

Bf2 nick: HPRC KBjunior[HUN], DiRT2 nick: KBjuni0r Nyugalom a hosszú élet ritka. =)

(#4010) goyo206 válasza KBjunior (#4009) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Huhh, az nem egyszerű, szeretem én is az ilyen problémákat, ami a semmiből előjön! :W
...háát akkor túl nagy ötlettel nem tudok szolgálni, esetleg próbálj egy rendszer visszaállÍtást eszközölni péntek előtti legközelebbi állapotra... :F

(#4011) KBjunior válasza goyo206 (#4010) üzenetére

KBjunior
(tag)

Nincs vissza állítási pontom, úgy hogy ez is bukta. Szerintem hamarosan újra rakom a gépet és az majd megold minden problémát, csak hát szerettem volna vele addig is játszani. Azért köszi a segítséget! :)

(#4012) goyo206 válasza KBjunior (#4011) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Igazán nincs mit! Még esetleg egy cccleaner-rel próbálkozz meg, hátha... :F
Meg tűzfal engedélyezés, v. nem tudom, hátha v.mi ilyen apróságban rejlik a "titok"! ;)

(#4013) KBjunior válasza goyo206 (#4012) üzenetére

KBjunior
(tag)

Oks, azt még megnézem, mert most nem igazán van kedvem ezért gépet újra rakni.

(#4014) goyo206 válasza KBjunior (#4013) üzenetére

goyo206
(senior tag)

Persze, megértem, azért is próbálok "okoskodni" én is valamit, mert tudom, h. milyen könnyen fölszalad egy rendszer, de azt is, h. mennyi szívás van még utána!!! ;)

(#4015) KBjunior válasza goyo206 (#4014) üzenetére

KBjunior
(tag)

Lefuttattam egy CCleanert, de semmi változás. Megpróbáltam levideózni a képernyőmet, hogy jobban látszódjon a probléma. videó

[ Szerkesztve ]

(#4016) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Adatlapomon lévő konfig, az a gondom, hogy csak 60 HZ -es frissítés van a monitoron, hiába állítom feljebb a játékban. :DDD

(#4017) zoltanz válasza zoltanz (#4016) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

DX9 módban jó.

(#4018) KBjunior válasza KBjunior (#4009) üzenetére

KBjunior
(tag)

Probléma megoldódott! Haver mondta, hogy nézzem meg a windows liveomat, mert ő sem tud már másra gondolni, feltelepítettem az legújabbat és azóta jó. Ez mind szép csak kérdem én, hogy még is honnan kellett volna nekem erre rájönnöm? :D

Na, de mindegy is. A lényeg hogy ismét szaggathatom felfele az aszfaltot. =)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Colin McRae DIRT 2
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.