Jó, de Steamen 13 rongy, boltban meg 9500
A Steamen csak akciós cuccot.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Jó, de Steamen 13 rongy, boltban meg 9500
A Steamen csak akciós cuccot.
ilyen nincs egyáltalán
nálam, semmi, teljesen folyamatos (szerencsére). Kérdés: melyik ez a konfig file, amiben át kell írni a cuccot?
heihachi: én 8 ropiért hoztam el ma délután az 576kbyte-ból
[ Szerkesztve ]
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

A TT egy vicc, annak nem sok értelme van szvsz, túl gyors. Én nem voltam GRID-es, egyszer végig toltam, de meg nem mondanám melyik az Isztambuli pálya 

én meg pont fordítva vagyok ezzel, épp melbourne-ön szenvedek, nagyon nem megy. 
[ Szerkesztve ]

akkor Quali... Jó széles az isztambuli buli, és ha kicsit kimész a pályáról (én úgy vettem észre, hogy ott) kevésbé büntet...
Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

Most hagytam abba az első karrier versenyemet, Force Indiával mentem, minden segítség OFF-on, automata váltóval, billel, Versenyen sikerült 1:59:325 -t menni.
Azért az a 1:53 még messze van 
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

Miért nem kapcsolod ki a TC-t ?
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

Én sem értem mit paráznak tőle, ráadásul kormánnyal.
Gamepaddal elég ritkán csúszok ki, kormánnyal meg még jobban lehet finomítani a gáz adásnál.
Gagyi a pedálom, nem lehet rendesen adagolni a gázt, és könnyen lehet hibázni..
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

nagy sikerélményem volt azelőbb 
sikerült bejutnom a q2-be, nagy szenvedések árán
az utolsó körömmel 16. lettem
de ez az ausztrál pálya, nagyon szenvedős nekem
húzós ezaz expert szint, de végre törik a kocsi, mindig lezúzom az első szárnyat 
[ Szerkesztve ]

az igen!! nekem ezen a pályán a legjobb idő 2:00,akárhány. a középső szektort nehéznek találom. könnyen ki lehet csúszni.
regger (838): de ezt a játékot nem szimulátornak tervezték. szerintem a játékosok közül azok vannak kisebbségben, akik azt élvezik, hogy két fokkal lejjebb állítom a szárnyat, és nyerek 1 tized másodpercet. a többség játszani, versenyezni szeretne, nem pedig azon filózni,hogy hova húzza a fordulatszámot, hogy jól menjen az autó.
[ Szerkesztve ]

Na akkor eddig ezek vannak:
Bahreini + RBR
Melbourne + ???
Istanbul + RBR
Ha lehet, akkor már többet ne javasoljatok, csak ebből válasszunk akkor egyet 
DerStauner Ez egy olyan dolog, hogy egy masszív szimulátor alapokkal rendelkező játékot a nagyközönség is el tud irányítani, ha megvannak a megfelelő és okos segítségek, tehát kvázi árkádosítható, és akkor mindenki jól jár. Az árkád játék meg az életben nem lesz szimulátor.
[ Szerkesztve ]

A középső szektor tényleg ótvar
Nem is tetszik ez miatt ez a pálya.
Megnéztem a Szingapúri pályát, hát nem gondoltam voltam, hogy belülről milyen piszok nehéz egy pálya. Szerintem Monaco hozzá képest Monza 
Bahreini + RBR
erre szavazok ( ha már a forza3 fuccsba ment)
http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
Nekem hatalmas csalódás.
pro: Szép grafika, megfelelő optimalizálás
És talán ezzel ki is merült a dolog.
kontra: fizika egy kalap ...&#>@ Az autó teljesen random módon pördül meg, teljesen váratlanul, ellenkormányzás értelmetlen.
Hang még magában elmenne, ha szinkronban lenne a képpel, de valami nagyon nem oké vele, nem a gépemben van a hiba még mielőtt belekötne valaki, egyszerűen ezt sem találták el.
irányítás: Billentyűvel szörnyű, kormánnyal még nem próbáltam
AI: Hát mit se mondjak. Egy alsó kategóriás SEGA játékban TALÁN! elmenne.
Nagyon sajnálom hogy 8 év várakozás után ezt kellett kapnunk. Ezt a sorozatot legalább PC-n megtarthatták volna szimulátor rajongóknak. Vagy rábízták volna a fizikát egy Simbinre, vagy CDTP sorozat fejlesztőire. Érdekes egy RACE 07-ben vagy GTR evoban, megtudták találni a kompromisszumot, hisz ha bekapcsoljuk a segédleteket, egészen arcade, kikapcsolva viszont vérbeli szimulátor. Ennek hiánya itt nekem igénytelenségre utal.
Nagyon sajnálom a lehetőséget, és az bánt hogy pár évg még a codemasters készíti a részeket. Azt hiszem maradok az rFactornál, f1 challengenél... 
i'm out

Melbourne ideje van valakinek? 
Nekem eddig legjobb 1:30:075, nem tudom az jó-e, 30 alá nem sikerült menni elkoptak a gumik 
Lágy gumi
Minden offon egyedül
TC medium
automata valto
Az a baj, nem engedi állítani a kormányom dead zónáját, pedig a támogatott típusoknál ott a Microsoft sidewinder fb.
Nem tudjátok meglehet valahogy oldani?
[ Szerkesztve ]
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Aszondjátok árkádosra sikerült?
Mondjuk ez a videókon is meglátszott, hogy nem egy vérbeli szimulátor. Azt hiszem akkor nem kerül megvételre pedig reménykedtem. 
Hol nyomtad? Time trial? Én most vagyok ennél a pályánál a bajnokságban, de azon belül eddig 1.33.975 a legjobb, Lotus-al..
(#862) DerStauner:
Először nekem sem tetszett(régi vonalvezetés kedvencem), de most toltam rajta 25 körös versenyt, és megkedveltem. Csak rá kell érezni a középső részre. Amúgy tényleg nehéz, a futamot el is baltáztam. 16-ról indultam, 17. lettem
Voltam 10. is, csak a vége fele elfogytak a gumik, kipörögtem 5-6x, meg elhagytam a vezetőszárnyat, és hát így sikerült 
(#866) WesTM:
Nem nálad a hiba, nálam is ilyen a hang. Visszaváltok, és fél percel később jelzi a hang 
egyébként meg kell várni míg kijönnek az optimalizált vga driverek, példának okáért nekem 4870-en szaggatott a menü a dirt2-ben, és a rákövetkező vga driver orvosolta a problémát ...
Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

Pont jó pályát választottam mai gyakorlásnak, ha ez lesz a map az itteni "versenyben". Am azt meg kéne határozni, hogy ki milyen segítségekkel mehet, vagy külön csoportokat alkotni. Nekem is egy sima Force Exem van, aminek aztán érezd a fék, gáz adását... 
Na sebaj, itt a vidi, sajna ismét becsúszott egy hiba, durvább, mint tegnap. Egyébként sem volt tökéletes, de holnap nekilendülök, lesz ez jobb is. 
Bahrein Q3 -HD!!!
Kimi - The King of Spa
Szerintem legyen minden segitseg kikapcsolva, a nyomvonal/valtas modja pedig kinek hogy jon be. 
szerk: Esetleg lehetne majd monaco time trial is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Megértelek benneteket szimulátor rajongókat.De ti is értsétek meg, h egy ekkora fejlesztőgárda/kiadó pénzt akar keresni a játékával.
Mi félig szimulátor, félig arcade játékokat szertő gémerek így, ebben a formában jobban szeretjük az autós játékokat.Nem szeretjük azt, ha több órán keresztül kell gyakorolni egy kanyarvételt, irányítást vagy az autófizikáját...stb.Nekünk tökéletesen megfelel az a "szimuláció", amikor kikapcsoljuk a fékrásegítést, ABSt, és a kanyar rásegítést.
Szurkolok nektek, h végre kézhez kapjatok egy igen jó autós szimulátort játékot, kb akkora királyságot, mint a RBR 
Addig nekem/nekünk ott marad az F1 2010, GRID(2?), Dirt1. 2. és majd a 3.
(ez sem lesz szimulátor, az tuti)
[ Szerkesztve ]
EVIL IS BACK!
Hogy mész bajnokságban rögtön McLaren-el?
Sajnálom a dolgot én is. Most még megpróbálok játszani vele egy kicsit, hátha elhamarkodott voltam, de nem hiszek már semmiben a játékkal kapcsolatban. 
ProEvoFan:
Persze természetesen megértem a te álláspontodat is!
Igen szűk réteg a hardcore szimulátor rajongók tábora, nem ez a jó üzlet nekik!

Pl. a Dirt 2-t kifejezetten szerettem, ott nagyon jól eltalálták az egyensúlyt, és nagyon kellemes játék volt.
Sajnos itt valahogy ezt még nem érzem. De talán majd a következő résznél. 
[ Szerkesztve ]
i'm out

Sima Grand Prix, verseny, 12 körös, kerekcsere utani első tiszta kör, utana mar nem sikerült hibatlan kört összetenni
FErrari amúgy
Ha az elején 3szezon választasz, akkor kezdheted ferarival, meclarennel stb a karriert is.
[ Szerkesztve ]
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
Van egyébként különbség a kocsik közt? Nem próbáltam még tegnap óta, hogy egy pályán mondjuk Lotus kontra Ferrari hogy megy.. Valaki?

Hát még most kezdetekben okés ez a time trialos megoldás, de ha már mindenki beszerzi a maga játékát, akkor jobb lenne, ha igaz versenyt nyomnánk. 
heihachi: Rájöttem, hogy lehet a replay-t előhozni időmérőn. A lényeg, hogy be kell futni miután lejárt a 10 perc. Ekkor ott lesz a view replay, ami az utolsó boxból való kijöveteltől kezdve mindent rögzít. 
Kimi - The King of Spa

Dupla lett. Sry. 
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
(#880) Unbaised-Ben válasza werszomjas (#876) üzenetére

"Ha az elején 3szezon választasz, akkor kezdheted ferarival, meclarennel stb a karriert is."
Azt hogy? Én Force India, Williams, Sauber, Torro Rosso, és a 3 kiscsapat közül választhattam...és a 3 szezonról beszélek, nem másról...
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR
Persze ok, arra gondoltam, hogy ki tud jobb idot menni az adott palyan. Anno a shiftel szorakoztunk sokat. 

hát valószínű van
most toltam le a melbourne-i versenyt, egy élmény volt, megszenvedtem minden kanyarral.
azért a redbullok érezhetően lehagytak... 
legend ai-k ellen már nem tudok mit kezdeni, a professional viszont pont optimális, ott kell küzdeni bőven.
Kipróbáltam én, van:
Pedig kinyomtam a szemét a HRT-nek is. Minden segítség OFF, TimeTrial
Szerk: Hupsz, a vezetővonal bent maradt.. Pályaismerkedőn voltam, néha kellett 
(#882) sagesz93:
Ugyan így vagyok én is, a Legend ellen már nehéz, Prof ellen meg épp optimális. Küzdeni kell a helyekért 
[ Szerkesztve ]

Versenyen erősebbek a legend ai-k, mint időmérőn? Mert ott 1 mp-t adok nekik, így nem igazán lenne verseny első helyről indulva. 
Persze én most csak sima GP-t megyek, nem carriert.
Eddig csak mekivel próbáltam, nyilván alsóbb kategóriás csapattal már nehezebb lenne. 
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
Legend-en van az AI, és 1 mp adsz nekik? 
Külön versenyt játszol, vagy bajnokságon belül?
Közben megválaszoltad.. Akkor lehet ott ugyan az van, mint time trial-nál, hogy gyorsabban lehet menni. Vagy te vezetsz baromi jól..

[ Szerkesztve ]
Kicsit utállak, azt ugye tudod 
Rolly Dy07
Na, csak befért a szépség. 
Nem rég mentem volna a privát (Grid) szeróra, de sehol senki. 
Kénytelen voltam a ranked társaságot, gyapálni. 
[ Szerkesztve ]

Újra van gépem!
Kicsit izmosabb VGA-val! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mivel kell az xml-ben átírni a dolgokat, hogy DX11 legyen? 
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

Külön verseny. AI: 56-os időt ment időmérőn én 55-öst (Bahrein).
szerk:
Nem, time trialnál jobb időt mentek itt nálam 2,5 mp-vel. Sztem a sima gp-n minden ugyanaz, de majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa
Ablakban fut a játék. Nem zavar?
Próbálj ki egy bajnokságot, Legend AI-val, hogy ott mit mész.
(#889) polonic: Csak most, mert közben itt vagyok, közben ott, és alt-tab-ra ugyis ablakba dobja, akkor gondoltam nem teszem addig vissza..
[ Szerkesztve ]

hát azzal lehet én is elverném őket, egy bmw sauberrel, egy számomra ismeretlen pályán, nem kicsit elvertek.
q2-be alig tudtam bejutni az időmérőn.

Oké, meglesz az is, de majd ha a rendes live profillal tudok belépni, addig csak szokom a gémet.
Nyilván bajnokságban rosszabbat mennék, mert ott nincs mclaren... 
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa

Ezt már tudom és köszi, de MIVEL kell átírni? Gondolom nem f4 a Total commanderben.
Program amivel lehet szerkeszteni?
Vagy én vagyok láma? 
[ Szerkesztve ]
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

jegyzettömb, wordpad, csak lazán.. 

Durva különbségek vannak 

Jó értem, de nekem csak hülyeségek vannak benne. 
Nem értem én ezt, se híre se hanva a lazaságnak, csak gépi kódoknak. 
Vagy lehet, hogy nem jó a fájlom? Én az effektek mappában találtam meg.
[ Szerkesztve ]

Na, ennyit a frankó F1 2010-ről, tényleg a FVA-nak van köze a valósághoz[link]...
Mondjuk az ilyen "lényegtelen részletek" engem idegesítenek...
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Szerintem egyébként a kocsi lesz a ludas. Lotus-al csak 1.59-et tudok, fentebb meg ott van 1.55 a redbullal.
(#899) frame>24: de az nem is egy idei autó kormánya.. 
[ Szerkesztve ]