Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#751) werszomjas

werszomjas
(őstag)

Mivel tudom nézni jatek közben az FPS-t? :)

Nekem nem tudom mennyi, viszont minden maxon van, 8x élsimítás 1920×1080 és semmi akadás annak azért örülök :D

Jó játék, csak kár hogy a fékerő eloszlást nem lehet szabályozni menet közben, néha eléggé jól jönne :O

Egy kérdésem lenne.
Hogy lehet az irányítás beállításoknál variálni, hogy melyik gomb mit csináljon?
Csak annyit tudok állítani hogy bill vagy kormány és alatta beadja a fix gombkiosztást, variálás meg nuku :(

[ Szerkesztve ]

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#752) polonic válasza werszomjas (#751) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Fraps nevezetű program.

(#753) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sg.hu-n van egy hír, mely szerint nem jelenik meg a pc változatból dobozos kiadás. Csak azok kapnak dobozos példányt, akik 24-e előtt előrendelték és Angliában élnek.

(#754) misx válasza polonic (#753) üzenetére

misx
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor a magyarokkal mi lesz? Elvileg ma/holnap kéne szállítaniuk.

Fujitsu A530/P6100/2GB/IntelHD

(#755) polonic válasza misx (#754) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom. Ezt nem részletezi a cikk. Az üzleteknél sincs semmi odaírva a pc változat mellé.

(#756) GuruZone

GuruZone
(fanatikus tag)

Szállítok egy-két konkrét infót.
Nagyon sokáig tartott, de úgy érzem sikerült belőni a kormányt.

Legalább 80 körön vagyok túl Isztambulban, íme a legjobb időim Ferrarival:

billentyűzet: 1:28.015 (10 kör)

wireless xbox360 joy: 1:26.593 (~20 kör)

kormány: 1:24.365 (~50 kör)

Az 1:24.365-nél már kinyomtam az autó szemét,
kipörgésgátló egyelőre ON.

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#757) GuruZone

GuruZone
(fanatikus tag)

Hungaroring
Red Bull
1:18.859
TC ON
kormány

Az idei Magyar nagydíj időmérőjén P1-P2
1 Sebastian Vettel RBR-Renault 1:18.773
2 Mark Webber RBR-Renault 1:19.531

[ Szerkesztve ]

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#758) Barthezz2 válasza GuruZone (#757) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bahrain-re nincs időd?

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#759) heihachi válasza heihachi (#748) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Hát enyhén szólva is nem ugyanaz a time trialban menni, meg az időmérőn menni. Időmérőn ez a legjobb, amit tudok. Azé' ez kemény különbség. Pedig ugyanazok a segítségek vannak bekapcsolva (azaz semmi). Ennyit számít, hogy nincs gumi és üzemanyag szimulálás time trialban :F

Jah, itt Hamilton vagyok :D

[ Szerkesztve ]

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#760) Steady74 válasza misx (#754) üzenetére

Steady74
(őstag)

dobozos verzió mit jelent? Eredeti példányt tegnap vettem át

Pepi79 :R :R :R :R

(#761) Lauda válasza heihachi (#735) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincsen semmilyen szoftveres korlat a jatekban, nalam 100 fps korul van allandoan. :D

(#745) GuruZone :C

heihachi De, huzva... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#762) heihachi válasza Lauda (#761) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

De gondolom nem 2.8-as C2d meg 8800Gt-vel tolod :DDD

(#763) Steady74 válasza Lauda (#761) üzenetére

Steady74
(őstag)

milyen configgal/beállítással nyomod?

(#764) heihachi válasza Rototti (#662) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Amúgy hogy a viharba ilyen hosszú neked ez a replay? Nekem alig pár másodperc csak a replay. Vagy nem instant replayel játszottad vissza? Nem vágom :(

(#765) Lauda válasza Steady74 (#763) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1680x1050 minden kimaxolva, Core i7 huzva+6 Gb memo+GTX480 SLI. :)

(#766) kpal válasza heihachi (#762) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Lauda gépe :Sli GTX480 és i7 920 ha joltudom. ;) Csak melyik Dx verziót használ nem tom.

[ Szerkesztve ]

(#767) DigitXT válasza Lauda (#761) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

:R

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#768) Barthezz2 válasza heihachi (#759) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ezt jó tudni. Megfeszültem se sikerült olyan időt mennem időmérőn, mint amit time trialban futtában toltam. Hát akkor ezért..

(#769) heihachi válasza kpal (#766) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

:Y

(#770) Steady74 válasza Lauda (#765) üzenetére

Steady74
(őstag)

megnyugodtam :)

(#771) D-evil válasza Lauda (#765) üzenetére

D-evil
(fanatikus tag)

1680x1050ben?:D:D:D az kemény:D normális monitorra nem maradt pénz, mi?:D na nem baszkódok.

fasza játék.eddig tetszik. minden maxon és nem akad. pedig nem gtx480SLI van:P

(#772) Barthezz2 válasza D-evil (#771) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem azért, de lehet az az 1680x1050-es cucc egy komolyabb panellal szerelt monitort takart, ami drágább lehet mint az én gépem, szóval ez a kijelentés így nem az igazi..

[ Szerkesztve ]

(#773) BalaNce87 válasza heihachi (#735) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát ez elég érdekes, mivel akkor is ennyi ha csak én vagyok a pályán és akkor is ha verseny van. Szóval nagyon kétlem hogy ennyit bírna a gépem, dirt2 szebb és jobban is fut, ebbe meg a dinamikus időjárás meg maga az időjárás az új, de hát azt se kötelező bekapcsolni.
Az meg kicsit érdekes hogy 460 vagy 480 sli-vel van csak 100 fps, valamit itt nagyon elb..ztak. De az is lehet hogy ebbe a játékba tökmind1 hogy 30 vagy 100 nem érezni.

[ Szerkesztve ]

(#774) GuruZone válasza heihachi (#764) üzenetére

GuruZone
(fanatikus tag)

#764: ha végigtolod a versenyt, végignézheted a replay-t az első mp-től az uccsóig.

#758: én time trialban nyomtam ezeet az időket, de akkor Qualiban kéne??
ma este 11után majd bahrain, mert most mennem kell dolgozni...

pihenőt kértem már rég péntek-szombat-vasárnapra, tudtam én hogy előbb jön a postás? :)

[ Szerkesztve ]

(#775) heihachi válasza BalaNce87 (#773) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Hát figy, pedig ez van, látod. 3.2-re van húzva a C2D-m (amúgy 2.8-as), és 8800Gt-m van. A GRID még ment 60 FPS-el, a DIRT már azért bőven 60 alatt volt, a DIRT2-t kihagytam mert egy hulladék volt, ez meg már 40-el is alig megy. A jövő évi meg még 30-al sem fog. Így jár el az idő a cuccaink felett. Mondjuk gondolom itt arra gyúrtak az optimalizálásnál, hogy ha az összes autó előtted van, akkor se essen le az FPS esti versenyen esőben, és ez sikerült is nekik. Ilyen szempontból a grafika dícsérhető. Legalább konstans annyi amennyi, és nem ingadozik 100 és 10 között (én pl attól kapok sikítófrászt).

GuruZone ha végigtolod a versenyt, végignézheted a replay-t az első mp-től az uccsóig
Igen a versenyt. De nem a Q3-as legjobb kört.

[ Szerkesztve ]

(#776) BalaNce87 válasza heihachi (#775) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát akkor ez van, őszintén szólva nagyot néztem, bőven többet vártam volna pláne ettől a motortól, szóval akkor mégse 5-ös az optimalizáció.
Az első dirt demoját próbáltam ki, és igen ott eléggé rossz az optimalizálás.
Csak én azért lepődtem meg mert egyik rész se szebb a másiknál, pl a dirt is szerintem elég szép, de mégis ingadozó. Én meg ráadásul 1280-ba játszok így megint csak nem értem ez mi, más játékba számítani kéne valamennyire annak hogy egyedül mész a pályán vagy ha 20-an vagyunk, de itt el se moccan 30-ról. Nah majd lerakom 640x480 low-ra:D

skylaner: Ezt hagyjuk vagy 10X restartoltam egy versenyt ezért, de lehet keveset mondok... mi a köze van az adott körömnek a következőhöz?

[ Szerkesztve ]

(#777) skylaner

skylaner
(fanatikus tag)

Valaki árulja már el, hogy időmérőn miért kell azzal sz*pni, hogyha ha a 3. szektorba kicsúszok a pályáról akkor a következő köröm alapból érvénytelen. :W :W
Marhára idegesítő :(((

[ Szerkesztve ]

Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

(#778) Lauda válasza kpal (#766) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A dx verziot nem bantottam, win7 64 bit alatt jatszom. :)

Steady74 :R

D-evil A monitor egy [Eizo FlexScan S2231W]

[ Szerkesztve ]

(#779) Stay válasza skylaner (#777) üzenetére

Stay
(kvázi-tag)

Mert átvágtad a pályát
Amugy szerintem nem nagy szám a játék

(#780) heihachi válasza BalaNce87 (#776) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Nincs esetleg driverből vsync bkapcsolva? Jó, tudom, hülye kérdés, de hátha.

Stay Ez akkor is baromság. Ilyen az F1-ben nincs egyrészt, másrészt ha Monzában az Ascarit alkúrom (pardon), akkor a következő kör hibás, holott ott ugye még van egy Parabolica is. Tehát az biztos, hogy előnyre nem tudok az Ascari levágásával szert tenni a következő körre vonatkozóan. Kurva nagy baromság, a Forza 3-ból szedték el, de már ott is elképesztő baromság volt.

[ Szerkesztve ]

(#781) BalaNce87 válasza heihachi (#780) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Leraktam 800X600-ra és 30 helyett 40 fps lett :U , még mindig azt mondom hogy nem az én gépem gyenge hozzá, ha ugyanannál a motornál más játéknál nem az. Lehet lesz hozzá patch ami orvosolja ezt. Elfogadom hogy nem csúcs gépem van, de eddig pláne ezen a felbontáson minden játékot elvitt, még a mafia 2 is jobban fut...

(#782) Barthezz2 válasza BalaNce87 (#776) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát azért pedig szerintem van optimalizáció rendesen. Esőben mindenben konstans hozza ugyan azt az FPS számot. Ez azért eléggé becsülendő. Nekem is épphogy 30 felett van, de szerintem egyáltalán nem észrevehető, hogy csak ennyi. Ha meg egyszer megy, akkor nekem tökmindegy, hogy 30 vagy 600.. Hiába na, eljár a gépek felett az idő.

Az a kanyarlevágós tényleg rohadt dühítő. Rendben, legyen, ha levágom, akkor a körömnek annyi, nade a következőt is nullázni? Grr :(((

Én 5 pozíciós büntetést is kaptam, mert kicsúsztam szabadedzésen, és pont egy érkező elé pörögtem vissza a kanyarba, ő meg nekemjött.. mondom f**a :DDD

(#778) Lauda: gondoltam,hogy nem 40 ezres TN-es a cucc :D

(#783) sirdenis

sirdenis
(lelkes újonc)

Ahogy vártam úgy fel is baszott. Nincs erős kártyám (2600xt) , ezért nem is várom h maxon mennyen rendesen , de hogy 1024be mediumon lemegy 25 alá az azért felbasz. Ja meg a durva az, h ultrán is annyi fps-t ad mint médiumon. Valami nem okés az tuti . Dirt 2 medium árnyékkal 40 körüli képkockát ad ez meg ... És sztem nem szebb annyival...

(#784) Rubbi válasza Barthezz2 (#782) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Úgy látszik akkor nem csak az én gépemben van a hiba, hogy alig karcolom alulról a 40fps-t:D

(#785) Barthezz2 válasza Rubbi (#784) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Látom ugyan olyan monitorunk van :)
Mondjuk a te géped azért erősebb mint az enyém. 8x-os élsimítással nyomod? Mert akkor úgy oké, mert azt nekem le kellett venni 2x-esre..

(#786) Rubbi válasza Barthezz2 (#785) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Jó kis monitor, szeretem :)

8x-os élsimítás igen, vsync on :K

(#787) rvn_10

rvn_10
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nektek is sok defektetek van vagy csak én vezetek agreszívan? 10 kör után szinte mindig defektetet kapok

Gigabyte Z68AP-D3 -Intel I5 2500K @ 4Ghz - 1,2V - Alpenfhön Triglav- 2x4 Gb Corsair Vengance Blue 1600 - Sapphire 6870 1Gb DDR5 - Samsung470 64Gb SSD - Gigabyte Superb 460

(#788) BalaNce87 válasza Barthezz2 (#785) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Amúgy nekem az alapra úgy lőtte be hogy high minden és 8x-os élsimítás úgy volt 30, lejjebb tettem 2x-esre és ilyen 2-3 fps-el lett több:D ha off-ra rakom ugyanez.
Viszont 30 alatt már elég rossz pl 25, 30 az tény és való hogy itt olyan mintha 60 lenne. Az is érdekes hogy ugyanolyan eredményt ér el a gépünk, csak te full HD-ba nyomod én meg 1280-ba.

(#789) Barthezz2 válasza BalaNce87 (#788) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem is az volt az alap, aztán én amit engedett, azt feltoltam ultra fokozatra, az élsimítást meg levettem 2x-re, és így marad 30 felett mindig. Nekem jó :)
Kisebb felbontásban nem néztem még, de mondjuk az tényleg érdekes, hogy ugyan azt kapjuk, más felbontáson. De mondjuk a gépeink sem egyformák, nemcsak a felbontás, igaz nem feltétlen jobb az enyém.. :U

(#786) Rubbi: én is :)

[ Szerkesztve ]

(#790) †Snaps™

†Snaps™
(újonc)

Erre valami ötlet??

(#791) proof88

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

látom mindenkinek cpu limitje van, akkor viszont nem tudom miért erőltetitek ennyire a shaderes vga zabáló beállítások állítgatását :U inkább húzzátok meg a procit! De jobb lenne, ha 2-nél több mag lenne. :U

Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

(#792) bandiie

bandiie
(fanatikus tag)

hogy lehet megnézni a csapattárs beállításait? itt magyarázzák a rádioba h nézzem meg, de nem tudom hogy kell...

(#793) ProEvoFan válasza BalaNce87 (#773) üzenetére

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

De az is lehet hogy ebbe a játékba tökmind1 hogy 30 vagy 100 nem érezni.
na ez az, szerintem sem lehet érezni a különbséget!

Délután megyek a játékért az 576Kbyte-ba.
CSak ez lenne a gondom...
[link]
[link]

Szerintetek mit csináljak?A warez F1et (mert ugye nem kért cd keyt a WindowsLive) felül fogja írni az eredeti F1, és akkor tudom használni a régi WL accomat.

EVIL IS BACK!

(#794) G@ß! válasza sagesz93 (#658) üzenetére

G@ß!
(senior tag)
LOGOUT blog

Törés állítására én se találtam semmit.
Mediumon ugyanannyira törik mint experten...
Valakinek van erre megoldása??

i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

(#795) Barthezz2 válasza proof88 (#791) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jobb lenne ha 2-nél több mag lenne, de nincs, és jelenleg feleslegem sincs másik procira. Húzni meg hova húzzam már szerencsétlent(2800->3640)? :D

[ Szerkesztve ]

(#796) ADAM1337 válasza Barthezz2 (#795) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Hát nálam is húzva van a dolog egy kicsit 2.66 helyett 4ghz. :)

cars1dA

(#797) Barthezz2 válasza ADAM1337 (#796) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Jó hát, i7-el én alapórajelen is meg tudnék barátkozni :D

[ Szerkesztve ]

(#798) Steady74

Steady74
(őstag)

hétvégén lesz valaki online a gammával? ki kellene próbálni!

Pepi79-cel tuti tolni fogjuk, ha sikerül videót rögzíteni, akkor azt meg is osztjuk majd

(#799) G@ß!

G@ß!
(senior tag)
LOGOUT blog

Grand Prixnél a nehézségi szintnél beállítottam expertre, rányomtam enterrel.
Elvileg a törés FULL-on van, erre most már törhetetlen az autó. :F
HELP! :D

i9000 + CM9 nightly 04.22 + Devil 0.72

(#800) kpal válasza Steady74 (#798) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Én várom a a videot. Hajrá.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.