Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#7001) Trihorn válasza feka007 (#6996) üzenetére

Trihorn
(tag)

Oké, én kb. 9 től leszek..

(#7002) Cobb válasza Trihorn (#6985) üzenetére

Cobb
(kvázi-tag)

Szépek a körök Vixen! :R

Kipróbáltam a setupodat,egész jó csak szokni a grifiske után!Sok minden meggátol abban,hogy bemenjek 1p38,8-alá,nemrég ezt egy KÉK ablak tette,de legfőképp az,hogy nem tudom összerakni a kört rendesen!Mire Belgiumba ér az F1 szeretnék én is felétek tanyázni a ranglistán! :))

Gyuri pedig egy kurv@ elvetemült ember,nem hiszem,hogy itt bárkit is számon kérhetne,illetve,hogy bárki is bizonygatással és beszámolásokkal tartozzon neki!!!

(#7003) Trihorn válasza jozsi252 (#7000) üzenetére

Trihorn
(tag)

Igen 5 perc alatt kb. 15 szerverből tudsz választani. De ezt csak hasraütésszerűen mondtam, valamikor több, valamikor kevesebb..

(#7004) --Lorant--

--Lorant--
(fanatikus tag)

annyi a szerncséd gyuri hogy nem szólalsz meg!! mert nem mersz!!! pedig ezek szerint itt vagy! te beszari alak!

[ Szerkesztve ]

I would not recommend anyone to Codemasters F1 LIVE!

(#7005) jozsi252 válasza Trihorn (#7003) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Jah értem kösz. :R

Segítenél még abba hogy a f1 et hogy mentsem le gépre hogy ne kelljen mindig lemezt bedobálnom, mert régen tudtam valami csak volt kis kihagyásom f1be aztán nemtudom hogy mentettem le hogy ne kelljen lemez hozzá.

iPhone 4 8GB white

(#7006) Trihorn válasza Cobb (#7002) üzenetére

Trihorn
(tag)

Köszi szépen.!
Örülök, hogy teszik a setup, eddig nekem is ez fekszik a legjobban..
Én jó ideig az 1:38-ba sem tudtam bemenni, kb. 1 hónapja tört meg a jég..
Nagyon örülnék neki, ha te is ott tanyáznál velünk, akkor a Gyuriék agya végképp eldurranna ha még 1-el több Magyar lenne a leaderboardok élmezejében. :C

(#7007) --Lorant--

--Lorant--
(fanatikus tag)

http://kep.psharing.com/572292.jpg itt járt az emlegetett KGY de ugy látszik itt nem mer megszóllalni,csak liven üzenget!

(#7008) --Lorant-- válasza Trihorn (#7006) üzenetére

--Lorant--
(fanatikus tag)

vigyázzatok mit írtok mert szegénynek sérülne az önbeszülése! azon felül,hogy nem mer írni! de legalább jelen van! üdvözletem!

(#7009) Trihorn válasza jozsi252 (#7005) üzenetére

Trihorn
(tag)

Gondolom le kell menteni képfájlba valamelyik DVD szerkesztő progival. (Clone DVD, Nero, Alcohol 120%) és utánna bemountolni a képfájlt olyan progival, ami támogatja a Securom másolásvédelmet. (talán a Daemon Tools) De én még nem csináltam ilyet, pontosan sajnos nem tudom..

(#7010) Motion_Blur válasza Trihorn (#7006) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ott lesz, ebben biztos vagyok, szépen felsorakozunk Grisfiske mögé :K

Most néztem ezt a Gyurikát, szegénykém 2mp körül kap Hungaroringen.
Én a helyében még tanulgatnám kicsit a játékot mielőtt megszólalnék :)

mod: ahogy nézem most Spa leaderboardot első 7-ben 5 magyar és mindenki PH!-ról :R természetesen a valóban kamu illetve segítséggel futott időket (mondjuk utóbbiból 1 ilyen van) időket nem számítottam ;)

[ Szerkesztve ]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#7011) --Lorant--

--Lorant--
(fanatikus tag)

:)

(#7012) feka007 válasza jozsi252 (#6998) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

"Amúgy hogy menjen lemez nélkül ti hogy mentettétek le a gépre? csak simán isoként adat aztán annyi?"

Crack azt cső..

Trihorn: Okés, és akkor melyik sessionbe kell majd belépnem a multiban?

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#7013) GuruZone válasza jozsi252 (#7005) üzenetére

GuruZone
(fanatikus tag)

szia az alcohol 120%-kal lehet olyan másolatot késziteni (a helyes pipák bejelölésével), hogy a játékot átverd és eredetiként érzékelje az image fájlt. Nekem így van fent,

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#7014) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Vixen, király a setupod, a második mért körömön sikerült 1:38.2-t futnom :C

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#7015) jozsi252 válasza feka007 (#7012) üzenetére

jozsi252
(őstag)

(#7009) Trihorn

Lementettem nero-val adat isoként csak akkoris kér lemezt, még megpróbálom daemon-al hogy valahogy a másolásvédelmet verje át,aztán hátha úgy jólesz.

Amúgy majd mennék is versenyezni, hamarosan úgynézki jön a dfgt momo helyett.

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 8GB white

(#7016) jozsi252 válasza GuruZone (#7013) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Most látom csak hogy írtál, thx a segítséget akkor alcohol-al lementem. :R

feka007 - Crack azt cső.. : D ha neked így megy akkor jó neked :U

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 8GB white

(#7017) Cobb válasza Motion_Blur (#7014) üzenetére

Cobb
(kvázi-tag)

Igen!!

Végre én is befértem 1:38.7-be!!! :C :C

KGyörgynek: Link! :R

Mellesleg azt gondoltam azért egyszerűbb lesz ezzel az új Online tapadás hack-elővel top időt futni...nem szabad feltűnően állítani...! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7018) feka007 válasza jozsi252 (#7016) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már miért ne menne? :F Ha feltöröd, akkor nem fog kérni semmilyen lemezt, és nem kell lemásolni az egész lemezt, hogy fölöslegesen rajta legyen.. De te tudod :U

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#7019) ftomi74 válasza Motion_Blur (#7010) üzenetére

ftomi74
(fanatikus tag)

Marina bay 2.5 :DD
A technikás pályákon csak úgy hasít ;]

http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn

(#7020) jozsi252 válasza feka007 (#7018) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Eredeti cuccaimba nemnagyon szeretnék crack-el belepiszkálni, megmondom őszintén.

iPhone 4 8GB white

(#7021) feka007 válasza jozsi252 (#7020) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem is eredeti mostmár. Nem szenvedek tőle hátrányt semmiben. :) Az, hogy alapból olyan jól csinálják meg, hogy ott kell pörgetni a lemezt amíg el nem ég, hogy elindíthassad, nem vmi nagy előny

(#7022) _kovi_

_kovi_
(kvázi-tag)

Jesszus csak négy napig nyaraltam és 148 hozzászólás...
Mi van itt?? :DDD

F1 2011 ->BobanMarkovics

(#7023) ftomi74

ftomi74
(fanatikus tag)

Tetszik a setup Vixen, pár kör után faragtam pár századot a PB-n, köszi! :)

(#7024) Cobb válasza ftomi74 (#7023) üzenetére

Cobb
(kvázi-tag)

Én pedig felkerültem mögéd! :D

Nagyon jó a setup!!A Héten még nekifexem!!
Sziszifusz be kell mennünk 38.2-3-ba!!! :R

(#7025) Trihorn válasza Motion_Blur (#7014) üzenetére

Trihorn
(tag)

Hű a mindenit.. Ennek örülök.. :) Grat! :C Most már nincs messze az 1:37..
Én egy pár napig TT szünetet tartok, utánna megpróbálom majd Szingapúrt..

(#7026) ftomi74 válasza Cobb (#7024) üzenetére

ftomi74
(fanatikus tag)

Grat! : :C
Szerintem én max 1-2 tizedet tudok javulni, sokat hibázom ezen a pályán.
De azért próbálkozom :))

(#7027) Trihorn válasza ftomi74 (#7023) üzenetére

Trihorn
(tag)

Uraim! Nagy királyság, hogy nektek is bejön a setup.. :C Sokat dolgoztam vele és így még faszább, hogy ti is ki tudjátok autózni.. :R
Ha nem jut dűlőre a Gyuriékkal a csíterezés dolog, kihívhatnánk őket nyilvánosan egy Lanpartyra.. :DD ÚÚúúú baz*meg mit kapnának.. Úgy rávernék Gyurira egy boxkiállásnyi időt 5 kör alatt, hogy kihullana a haja.. :DDD

(#7028) Motion_Blur válasza ftomi74 (#7026) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Nekem ezen a pályán a 8-as kanyar (Rivage) a mumusom. Bejáraton is végig szűken kell maradni hogy ne pattogj el, viszont a féktáv meg baromira 'huplis'...

Vixen: de kis gonosz vagy ;] :D

(#7029) Steady74 válasza Trihorn (#7027) üzenetére

Steady74
(őstag)

Jelenleg csak a fórumot követem, meg néha az idióta Gyuri gyerekkel privátozok, valamiért nagyon akar velem találkozni, de Vixen ideje meg a többiek jó idejei miatt viszket a tenyerem :). Most családozom (Gyurikának ez sem jutott, gondolom a bohócot azért minden este kifényezi), de utána nekiállok megközelíteni Benneteket!

Lóri: Barmokkal sose foglalkozz, nem hiszem, hogy itt bárki is számon kért, hogy a magyarod nem tökéletes.

Vixen: Én felajánlottam a saját kecómat, a saját technikámat, Pityu is hozhatná a sajátját meg valami ellenőr félét is akár, de csak a szájkarate megy a részéről gondolom a saját kis sz@métdombján, hiába no, ott ő a legnagyobb kakas.
Viszont a saját PC mellé hozhat ipari porszívót is, mert amikor egy 30%-os versenyen másodjára körözöd le a ringen, tuti kihullana az összes haja :D

Ma 18:06 kor volt itt a félisten, éreztétek a jelenlétét? Én éreztem valami meleget odalent, de csak behugyoztam a röhögéstől :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7030) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát én még állandóan kicsúszok kigyorsításnál. Szokni kell ezt az F1-et, nem olyan mint a Grid. :D Meg pályák se rögzültek annyira még. Általában lehagy a nép (még ;] )
Am ti is manuálon, gamepaddal nyomjátok?

[ Szerkesztve ]

(#7031) Motion_Blur válasza feka007 (#7030) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Kormány, minden segítség off, manuális váltó.
Szerintem aki teheti így játszik.

(#7032) Steady74 válasza feka007 (#7030) üzenetére

Steady74
(őstag)

kigyorsításnál figyelj arra, hogy amíg nem vagy 3. vagy 4. fokozatban, ne nyomj teli gázt, mert dobja a farát. Kb addig egyenletesen próbáld meg elérni a 100%-os gázpedál (nálad gázkar) állását. Paddal nyilván nehezebb, de menni fog. Ez egy elég egyszerű megfogalmazása annak, amit kb csinálni kell, illetve bekapcsolt szimulációk esetén érvényes.

Amúgy RIP GRID, sokat játszottunk korábban a régi motorosokkal, Rolly, Rototti, Lóránt, Pepi, Guru... de teljesen más a játék fizikája, tanulni kell. És sokat, nagyok sokat gyakorolni és kérdezni. Lehetőleg itt, nem az efegygém-en :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7033) ftomi74

ftomi74
(fanatikus tag)

Összehoztam egy 38.580-at, nálam ez lesz a vége, már herótom van a pályától :)

(#7034) Steady74 válasza ftomi74 (#7033) üzenetére

Steady74
(őstag)

hány százalékos plussz tapadást állítottál be? :DDD

(#7035) feka007 válasza Steady74 (#7032) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, mostmár kisebb gázfröccsökkel próbálgatom. :)
"Paddal nyilván nehezebb" Mármint kormányhoz képest nem? Mert azért paddal a billn-él sztem sokkal jobb. :K

(#7036) Motion_Blur válasza Steady74 (#7034) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Pont azt akartam írni, hogy minek szenved amikor csak rá kéne tolni pár extra százalékot a mágikus csúszkával :DDD

(#7037) Steady74 válasza feka007 (#7035) üzenetére

Steady74
(őstag)

Igen, a sorrend itt is azonos a GRID-ben megtapasztaltakkal: leglassabb a bill, utána a kontroller, majd a kormány.

Pontosítanék: Gyuri a leglassabb, utána jön a bill... :)

(#7038) Steady74 válasza Motion_Blur (#7036) üzenetére

Steady74
(őstag)

:DD

Kész vagyok ettől az oltástól már :DDD

Amúgy lehet, hogy a paddockban meg Kovalainen cheater-ezi Vettelt??? :DDD

(#7039) ftomi74 válasza Steady74 (#7034) üzenetére

ftomi74
(fanatikus tag)

Gyári full esős setup és a "Gyuri sem tud lebuktatni" jelig húztam a csúszkát. :D

(#7040) Motion_Blur válasza ftomi74 (#7039) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

potyognak a könnyeim, mekkora oltás bazz

(#7041) Steady74 válasza ftomi74 (#7039) üzenetére

Steady74
(őstag)

folyik a könnyem ::DDD

(#7042) jozsi252

jozsi252
(őstag)

Honnan érdemes venni f1 2010 keyt? ami megbízható oldal is, és valójában is megfogom kapni a keyt. Illetve ezt steamen lehet aktiválni?

iPhone 4 8GB white

(#7043) JoceeHunt válasza jozsi252 (#7042) üzenetére

JoceeHunt
(senior tag)

Steam-en meg is tudod venni....

(#7044) jozsi252 válasza JoceeHunt (#7043) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Igen azt tudom, csak ott 30 euro :)

iPhone 4 8GB white

(#7045) Motion_Blur válasza jozsi252 (#7044) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

[link]

(#7046) jozsi252 válasza Motion_Blur (#7045) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Köszi :R

iPhone 4 8GB white

(#7047) Cobb válasza ftomi74 (#7033) üzenetére

Cobb
(kvázi-tag)

Grat!!! :C

Akkor fel van adva a lecke! :R

Én is rengeteget hibázom sajnos!!

20 körös etapokat szoktam nyomni,vagy amíg nem "dagad az ér a homlokomon" szitu be nem következik!!! :D

(#7048) GuruZone válasza jozsi252 (#7044) üzenetére

GuruZone
(fanatikus tag)

itt olcsóbb: 2700 Ft [link]

én már 5 játékot/kulcsot vettem innen.

[ Szerkesztve ]

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#7049) jozsi252 válasza GuruZone (#7048) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Köszi :R

Amúgy ez mit takar pontosan?

No Steam: The key cannot be activated via Steam but only through the game integrated multiplayer.

iPhone 4 8GB white

(#7050) polonic válasza jozsi252 (#7049) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt, hogy a kulcs nem aktiválható steamen, csak a játékban.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.