Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#651) Unbaised-Ben válasza szab.tam (#648) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Teljesen igaza van! :R , az egész hozzászólás úgy ahogy van!

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#652) Enton válasza Enton (#645) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen:
A Traction controls medium eléggé segít a kipörgésben.
Automata váltóval együtt pedig már szinte csak akkor csúszol meg ha keresztben állsz a pályán vagy kilógsz a pályáról.

Ugy érzem amíg nem lesz meg a kormányom addig a traction controls marad medium-on.
Talán így lesz esélyem nyerni is. Na megyek meg próbálkozok egy 3as seasonal. Talán ennyi bemelegítés elég volt rá. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#653) heihachi válasza szab.tam (#648) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Hát igen, sokkal "sim-ebb", mint a grid, de sokkal kevésbé sim, mint egy igazi sim :D Az első versenyt minden segítséget offolva toltam professionalon, voltam 4.-ik is a kerékcseréig :D Aztán lettem 13. Egész jó verseny volt, de a Forma 1-re nem hasonlított. Rengeteget lehet előzni, olyan helyeken, hogy elképesztő. Mondjuk még van egy nehézségi szint.

Csak ne lenne ilyen elképesztő szar a kormány kezelése. Sehogy nem tudom beállítani, hogy pontos legyen, ne késsen, de ne legyen túl érzékeny se. :(

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#654) sagesz93

sagesz93
(PH! addikt)

nekem most a traction controls volt mediumon, a többi bekapcsolva( a fékrásegítés ki, abs-be)
és ja, eléggé gokartos a cucc, csúszni nem nagyon akar.
Kinyomtam, huh, csínján kell bánni a pedálokkal(nem vagyok egy vér szimulátoros)
#653: na igen, a kormány beállítások része elég sz*rul sikerült.

[ Szerkesztve ]

(#655) BalaNce87 válasza szab.tam (#648) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát pont az a durva hogy a segítségek kikapcsolásával, pont gyengébb mint a grid, ha a grid árkád akkor ez is az véleményem szerint. Én nálam az nfs a real árkád a grid meg közelébe sincs annak, így mindenkép a kettő közé sorolnám be. De ha már szóba került a shift az pl sokkal szimulátorosabb, mint a grid.

ki kell kapcsolni a segítségeket. ennyi... akkor fékezni kell a kanyar előtt, és kicsúszik az ember, stb...

Ez Gridbe is teljesen így van, tényleg nem vitatkozni akarok de ez biztos így van, mivel próbáltam. Kicsit fura hogy neki megyek a falnak de inkább lepattanok róla minthogy megzúzodna a kocsi bármelyik része. Igazából nekem is tetszik a játék, de semmivel sem szimulátorosabb illetve nem is sokkal nehezebb, mint a grid.

[ Szerkesztve ]

(#656) heihachi válasza sagesz93 (#654) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Szerintem egy ilyen autónak nem kell feltétlen össze vissza csúszkálni, meg irányíthatatlannak lenni. Elvégre, ezek erre vannak kitalálva, diffuzorral, meg kurva nagy szárnyakkal, batár nagy kerekekkel. Miért csúszna? Ha feszegeted a határokat, akkor oké, de addig szvsz nem kell csúsznia minden kis pedálrezdülésnél :) Ugyanígy egy nagyobb gázadásnál sem kell feltétlenül keresztbe állni, hanem fokozattól, sebességtől, fordulattól, haladási iránytól függően csak néha. Azt meg meg is teszi.

Szvsz itt a fizika (többé kevésbé) rendben van, az irányítás ami szar.

(#657) fagy53 válasza szab.tam (#648) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Köszönöm a reagálást, ami főként azért értékes számomra mert szimulátoros múlttal rendelkező írta. :R Én minden autós játékban kikapcsolok minden segítséget és az általad tapasztaltakat csak megerősíteni tudom, ezért nem vettem meg pl a GRiD-et. :D
Ezt viszont sajnálnám, mert nincs F1 a gyűjteményemben és a trailer-ek alapján tetszik a grafikája és csak a játékmenet, fizika ami kérdőjeles még. A mod-oknak nem vagyok a híve bár próbáltam az rFactor F1-et én is, de szeretnék egy teljes értékű csak az F1-ről szóló mai grafikával rendelkező játékot.
A hsz-od fénypont az alagút végén, köszönöm!

BalaNce87: a GRiD sokszor lehetetlen kanyarsebességeket enged meg és nem szeretem mert ugyanennyiszer csal is. ;) Persze tud valóságos autóként is viselkedni, de keveredik nem realisztikus elemekkel, ezért nem vettem meg. A SHIFT egy fokkal jobb, de hasonlít a GRiD-re sok szempontból.

[ Szerkesztve ]

(#658) sagesz93 válasza heihachi (#656) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

hát azért ha a hátulja már-már kilóg a pályáról, igazán kicsúszhatna.
Ha normálisan megyek, akkor nem is csúszik, ez rendben van.
de ha "feszegetem", akkor elég nagy nyaggatás kell neki, hogy csússzon, majd holnap.
Ez a traction controls mediumon. Kikapcsolva még nem mentem sokat.
Ami még zavar, az a törés.
Néha lekoccolok 1-2 kocsi, és semmi változás nincs, falat meghúztam és szintén semmi.
Gondoltam hogy ki van kapcsolva a törés, de nem találtam erre kapcsolót...

[ Szerkesztve ]

(#659) Barthezz2 válasza bandiie (#647) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Feltettem a drivert :D
Egy gagyibb SpeedLink kormány, win-es driverrel ment eddig, FF úgy sincs, csak rezeg, de az meg nem kellett. Gondoltam egyet, feltettem most hozzá amit a honlapról le lehet szedni, és így már engedte azt a részt is. De nem értem, eddig minden játék ment rendesen enélkül is.

Viszont van egy gondom. Padlógázzal megyek,, és simán lehagynak. Mintha lassabb lenne a verda, mint a többieké. Próbáltam a pedál beállításait, mert Grid-ben is ez viccelt meg, de itt nem segít :(

Valakinek van ötlete?

Szerk: ALT+Tab-ra meg mért így kell kilépnie :W

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#660) heihachi válasza sagesz93 (#658) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Jó, de hát bekapcsolt TC-vel mit vársz? :) Ha nincs bekapcsolva a TC, akkor simán elmegy keresztbe, már attól is, ha csak rámégy egyik másik nagyobb kerékvetőre, nyomni sem kell a gázt.

(#661) sagesz93 válasza heihachi (#660) üzenetére

sagesz93
(PH! addikt)

hát nemtudom :DD
na majd holnap adok a bmw saubernek, :K

ami tényleg nagyon jó lett, az az időjárás.

[ Szerkesztve ]

(#662) Rototti

Rototti
(senior tag)

Na megtöröm a videócsendet, Spaban mentem (RollyDy: hol máshol? :B ) a Q3-ban egy karikát, full új lágy gumikon, csak a felvezető volt bennük. Nem lett tökéletes kör, 5-ös kanyar kicsit benéztem, meg van pár pontatlanság, de azért hátha jó lesz Steady-nek. :K
Minden autós game-et eddig automatán nyomtam, most váltottam először manual-ra az F1 kedvéért. Így kérem elnézni a sebességfokozat túlhúzásokat. ;)

Spa Q3 - HD-ban tessék nézni! :K
Az uccsó mp-t a replay lenyelte...

[ Szerkesztve ]

Kimi - The King of Spa

(#663) zodo válasza Rototti (#662) üzenetére

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem tetszik! :C

(#664) Enton válasza Rototti (#662) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó ez, nagyon is!
Szabad tudni milyen kormány/gamepad, milyen driving assistal? A manual az már ok.

Én ilyet, ilyen jól pályánmaradósat kb 2x mentem amikor bevolt kapcsolva az autópilóta. :D

(#665) Rototti válasza Enton (#664) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Minden off-on van. Egy békebeli Logitech Formula Forceal mentem. :B

Kimi - The King of Spa

(#666) fagy53 válasza Rototti (#662) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Fura volt nézni, ma mentem itt a DeTomaso Pantera-val, hát van különbség! :D
Tetszik a grafika és jól mentél a fűnyírás ellenére is, persze nagyon tapadnak ezek az autók.
Kíváncsi lennék rá, hogy esőben mennyire gyors és hogyan néz ki egy kör! :K

(#667) Rototti válasza fagy53 (#666) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Esőben hatalmas feeling van, és én élvezem az óvatoskodást is. Simán tudtam kerülgetni a legend AI-kat.
Majd talán vki feldob esős vidit. Nehogy már egy 88gt-s videót kelljen néznetek... :DDD

Hát igen, a váltáson még dolgozom... Sokat kell bepótolnom! :(((

[ Szerkesztve ]

Kimi - The King of Spa

(#668) Lauda válasza Rototti (#662) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

F*szan nyomod! :C Anno a shiftel mentel rengeteget spaban [link], ujra be kell gyakorolnom az f1-es gepre. :D

(#669) ADAM1337 válasza Rototti (#667) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Hamarosan feldobok egyet yt-re. :K

cars1dA

(#670) Neoteric válasza Keldor papa (#642) üzenetére

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

Ja így érthető a dolog.

Énis így csinálom amúgy, mármint hogy szimulátorokat fotelből kontrollerrel tv előtt, fpst meg monitor előtt billel egérrel. Viszont mivel nem csak az enyém a tv van, hogy nem tok odakuporodni :))

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#671) kpal válasza Rototti (#667) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

A youtube-on van esős 8800gt vidi. ;)

(#672) Barthezz2 válasza Rototti (#662) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem rossz :R

Próbálkoztam egyet én is SPA-ban, de nekem csak 1.51 jött össze elsőre. Valami nem stimm a pedálommal, nem gyorsul rendesen a verda, hiába állítgatok bármit :O
Lehet hanyagolnom kell az új kormányig ezt a játékot..

(#673) Rudi50

Rudi50
(tag)

Félve kezdtem neki mert sokan lehúzták, de szerintem teljesen rendben van a grafika és a fizika is. Kevésbé törik mint más szimu az tény de később talán majd annak az érzékenységét is lehet állítani.
Jó pont, hogy billel is játszható, nagyon rossz, hogy MIÉRT NEM LEHET UGYANAZZAL A GOMBBAL FEL ÉS LEVÁLTANI, csak a GRANDPRIX sorozotban, sőt az ALT-ot sem engedi.
A MICROPROSON kívül miért nem tud senki gondolkodni, programozni?

Kíváncsi leszek, hogy multinál a segítségeket, lehet-e a szerveren tiltani-engedélyezni, vagy mindenki úgy megy ahogy akar.

[ Szerkesztve ]

(#674) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

Nagyon belelendültem ebbe az eső menésbe, tényleg jó hangulata van.
Egyre jobban döntöm meg a saját rekordjaimat spa-ba, igaz melette egyre nagyobbakat bukok már nagyon határon vezetek magamhoz képest.. :DDD

Enton: Heavy természetesen. :K

[ Szerkesztve ]

cars1dA

(#675) Enton válasza Rudi50 (#673) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A multi host beállítás függő lesz. VAgy megengedi a szabad állítgatást( ezek lesznek a ranked serverek), vagy pedig egyesével szépe be lehet állítgatni hogy mi lesz a kötött, forced head cam forced manual shift stb stb és ezeket kombinálva.

Amúgy miért akarsz egy és ugyanazon gombbal fel és le is váltani ez nekem nem tiszta.
Mert még hogy a left és right controlt egynek veszi ha beveszi az egy dolog. De itt most az sincs mert mondtad hogy nem engedi.

(#674) ADAM1337:

Mondtam én hogy jó móka ez. Heavy vagy sima esős menet? vagy csak simán felhős?
Én eddig olny Heavy rain-ben nyomtam. Az a bika kinézetre is meg nehézségre is. :K

[ Szerkesztve ]

(#676) Rudi50 válasza Enton (#675) üzenetére

Rudi50
(tag)

köszi az infot

azért akarnék egyel fel- és leváltani mert úgy könyebb nem kell mind a 20 újjamat kontrolálni meg kényelmetlenül nyúlkálni össze vissza.
Az F1-et 94-ben kezdtem a F1GP szerintem első értelmes szimuval, nagyon népszerű volt.

Bill. kiosztása. gáz: A fék: Y, balra:, jobbra: : váltás: space
azóta is ezt használom mindenhol még a mafiában is az autózásnál
Tök egyértelmű ha nyomod a gázt felfelé kell váltania ha nem lefelé, nem tudom miért nem lehet ezt a dolgot a microproson kívül egyszerűen leprogramozni.
Lehet, hogy szabadalom védi :)

(#677) pcguru1

pcguru1
(őstag)

Nekem még nincs meg a játék de egyenlöre örülök is neki,igy legalább a hsz-böl eltudom dönteni hogy érdemes-e megszerezni vagy sem

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#678) szpal17

szpal17
(senior tag)

Az miért van, hogy beállok a boxba a lotusal a 4. helyen és csak a 24. helyen enged vissza? Olyan előzékeny a kedves nyalókás ember, hogy mindenkit elenged...
Van valami trükk?

Xbox 360 Gamertag: szpal1986

(#679) fagy53 válasza Barthezz2 (#672) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Nekem is Speedlink-em volt FFB-s, lecseréltem DFGT-re és bizony egy más világ!
A pedáloknak sokkal nagyobba felbontása, azzaz jobban adagolható a gáz és a fék.

szpal17: a kesztyűtartóban nincs egy boríték, az ilyen esetekre? :D

[ Szerkesztve ]

(#680) szab.tam válasza fagy53 (#657) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Unbaised-Ben
fagy53
heihachi
BalaNce87

:K :)

más:
ha valki hiányolja a ferrariban a pilótafülke alsó nézetben a tükröt, akkor menjen át a redbull toro rosso-ra. ott van.... :)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#681) Enton válasza Rudi50 (#676) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az nem lehetetlen mert igazából én még ilyennel sehol nam találkoztam.
Erre csak egy egyszerű ellenpélda mi van ha elváltotad magad?
Honnan tudja a gép hogy most te egyet vissza akarsz váltani pedig nyomod a gázt.
Mindegy is ez már csak szőrszálhasogatás.
Erre legjobban a nagy rallys pöcök váltó hasonlít,
jobb oldalon van magátol eltolva a vezető lefele vált magafelé húzva felfele.

(#682) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mediumon kezdtem Virginnel, billentyűzettel tolom. Első verseny megvolt, időmérőn 10. lettem, verseny elején kicsúsztam, de 5-re felhoztam a végére. Egyelőre még nem döntöttem el tetszik-e a játék, vagy nem. GP4 még mindig sokkal jobb az emlékeimben, s lehet nem csak az idő szépíti meg.

(#683) Keldor papa válasza Rototti (#662) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na most felteszek egy f@szláma kérdést. Ez a Spa ez volt Forza 3-ban meg Shift-ben is, nem? Csak mert k@rva ismerősek ezek a kanyarok... :F

Szerk.: Ja, látom voltak.

[ Szerkesztve ]

(#684) fagy53 válasza Keldor papa (#683) üzenetére

fagy53
(PH! nagyúr)

Spa-Francorchamps Belgium
Ez van pl. a SHIFT-ben is.

(#685) Barthezz2 válasza Keldor papa (#683) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Csak mert k@rva ismerősek ezek a kanyarok...

Ez tetszett :D

(#686) szab.tam válasza Keldor papa (#683) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem ez a spa francosa pálya az egyik legjobb. én már a kül. játékokban annyit mentem, hogy lassan kis audiós navigációval bekötöt szemmel végigmegyek, mint a Fék nélkül - Michel Vaillant című filmben a fickó.... :U :D

van egy másfajta kanyarkombináció az utolsó szakaszban. az kicsit jobban tetszik. ez nagyon nehéz. nekem itt alapból legalább +1-2 mp mindig elmegy. (vagy 5-10, ha kicsúszok....)

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#687) Barthezz2 válasza szab.tam (#686) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szerintem is jobb volt a régi, mikor bal-jobb sikán volt, és utána meg egy "lájtos" jobb-bal kombináció a célegyenesre fordított.
Shift-ben nem úgy van?

(#688) szab.tam válasza Barthezz2 (#687) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kicsit összekavarodtam, mert több verzió is van. az összes játék használja. shift, grid is...
én egy nagyon régire gondolok, ami a gtr2-ben van. nem tudom, hogy gyári, vagy mod pálya...

(#689) Pepi79 válasza Unbaised-Ben (#622) üzenetére

Pepi79
(kvázi-tag)

Nem tudom Motaba kollégának milyen példánya van, de jelzem, hogy már ma is meg lehetett venni az eredetit PC-re.

(#581) Steady74 :R :R :R

Egyébként valóban nem egy RFactor az autók fizikája, de szokható.

Komolyabb gondom vele, hogy valamiért nálam nincs ffb egyáltalán. :(((

[ Szerkesztve ]

(#690) Rolly Dy07 válasza Rototti (#662) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Na majd megnézem, ha jó net közelbe kerülök. Csinálnék már én is videót.

De van 1 kis bökkenő. Az alaplapom driverével, jobban mondva a csipkészlettel kínlódok, mert nem akar feltelepülni. Lehet emiatt sincs az Everestben GPU hőfok? Nem tudom. De kezdek lassan begolyózni. :W :W Januárban letöltött Win7 64bit driver most nem fut. Lehet azért mert a Win7 már telepítette? Everest szerint alaplap ismeretlen, valami csipkészletet felhoz, de akkor is hiányolom a GPU hőfokot és a ventijének a fordulat számát. :F :F

A gyártó oldalán lévő nem jó, mert az csak az alaplap VGA-t telepíti.
Alaplap: AsRock M3A785GXH/128
Socket: AM3

Ha lenne valami ötleted?

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#691) Keldor papa válasza fagy53 (#684) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jah akkor ez megy az Ardennekben. Jártam már erre. :C

(#692) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egyébként kár, hogy mindig elalszom a F1 adás közben. Unalmas, na! :DDD Nem is vágom már mikor, hol mennek a versenyek... de legalább a játék izgalmas. :C

De legalább itt van ez:

kep

(#693) Rubbi

Rubbi
(őstag)

Most fejeztük be öcsémmel a játszadozást, time trial partyt nyomtuk, de nagyon veszett. Épphogy lelógtunk a kerékvetőről az eredmény kizárás...kicsúszol vagy megprödülsz kizárás:D Azért ez elég durva próbáljátok ki:D Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? :)

(#694) Enton válasza Rubbi (#693) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A sima versenynél a qualification is ilyen, ugy gondolja levágtad a kanyart akkor kör érvénytelen.
Lehet enyhíteni ezeken ha nem a megadott nehézségi szintek közül választol, hanem nyomsz egy entert a nehhézségi szintre, akkor bejön egy ujabb menü ahol részletesen ott van minden, ezen belül a szabályzatszimulálást kel visszafogottá tenni és mehet a kanyarlevágás. :K

(#695) BalaNce87 válasza Enton (#694) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Legalább itt figyeltek erre, nem úgy mint gridbe, ott olyan szinten lecsalják a kanyarokat hogy rossz nézni, simán büntetni kéne.

(#696) Lauda válasza Barthezz2 (#687) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De a shiftben ugy van. :K Jelenleg pedig ugy van az igazi palya, ahogy ebben a jatekban.

[ Szerkesztve ]

(#697) zodo

zodo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mentés lehetőséget megtaláltam a MyF1 opció alatt, de inaktív.
Miért? Ill. mi kell ahhoz, hogy menteni tudjak?

Az Automata mentés szintén inaktív a MyF1 / profil szerkesztés alatt. :F

Legnagyobb gondod viszont a kormányom okozza. (force ex)
Kilépek a menübe pl. time trial alatt és ide-oda rángatózik, de játékon belül is "ideges"?
Van erre valami megoldás?

Próbáltam a Logitech profilerben is állítgatni vagy játékon belül a holtjátékot vagy teljesen kikapcsolt ffb értékek mellett, de rángat.
Töröltem a logi profilt, de nem segített.
Amúgy tegnap kezdte ezt a bénaságot amikor kipróbáltam a Ferrari Akadémiát és a TDU beta-t.
Játéko(ka)t letöröltem, logi profiljával együtt..

(#698) Lauda válasza zodo (#697) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valaki irta itt a topikban, hogy offline profil kell hozza, en meg nem probaltam.

(#699) Rubbi válasza Enton (#694) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Köszi, amúgy sok fanyalgóval ellentétben azt kaptam a játéktól amit vártam. Nekem bejött nagyonis :K

zodo: Mentés

[ Szerkesztve ]

(#700) Drizzt válasza Rubbi (#693) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Time trialnél szerintem azért szigorúak a szabályok, mert netre is fel lehet tölteni, ott meg nem árt, ha egyenlők a feltételek. Verseny közben szerencsére csak warningokat kap nagyrészt az ember, ha nem követ el nagy kihágást.

Jahh, mediumon kell figyelni a pit stop limiterre, vagy magától bekapcsol? Ügyeltem rá, de meg nem tudnám mondani, hogy magától korlátozott-e, vagy csak a gombnyomásom után.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.