Most mennem kell dolgozni majd holnap vagy valamikor folytatjuk.
Only Games: CoD MW 2 / MW 3 / Black Ops / Battlefield 3 / Codemasters F12011

Most mennem kell dolgozni majd holnap vagy valamikor folytatjuk.
Frankón 2500Ft-ba kerül???
* Also called F1 2010 Games for Windows live Product Key, cannot be redeemed in Steam,
ez mit jelent?? redeemed az mire jó ?
miben más? Mert most megkavarodtam.
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.

azt hogy steam-en nem tudod aktiválni csak a GFWL-on. én csak holnap leszek esti órákban valószínű ha megveszed te is majd ird meg priviben, hogy hozod össze az aktiválást.
(#6004) Motion_Blur válasza --Lorant-- (#5988) üzenetére

Látva ezt az időtáblát, rám férne egy kis csapatás Melbourne-ben 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
És mért jó egyébként ha steamen veszem meg? Jobb ha ott veszem,? vagy tök mind1? mert ugyanúgy eredeti lesz a játék?

(eltudná valaki magyarázni miért vannak azok a terelő nyilak az idő után? (nem tudok mire gondolni,talán azért van ha valaki belepiszkál a beállításba ,ahol pedig nincs az pedig gyári beállítással futotta az időt? vajon mi lehet az?
[ Szerkesztve ]
I would not recommend anyone to Codemasters F1 LIVE!
Az ilyen virágbolti verziókat nem itt kellene reklámozni.
Ha pedig nem működik a megvásárolt kulcs, akkor vedd fel a kapcsolatot a kulcsokat áruló oldallal.
sálálé

elnézést
(félre olvastam)
[ Szerkesztve ]
törölve
[ Szerkesztve ]

azt jelenti h törölveee? akk.semmi értelme..............
Az én hsz-m töröltem ki.
Mert még a te előző kommentedre reagáltam, de észrevettem, hogy rájöttél te is.
Ez amit linkelt az warezkulcsos? 

jaaahh
jól be néztem ....... még szerencse hogy észbe kaptam időbe, ![;]](/dl/s/v1.gif)

A nyilak az assistot, a fogaskerék a megbuherált setupot jelenti.
http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn

Sikerült. a kulcs működik csak új GFWL accuntot kellett csinálnom. Majd felvennék innen minden embert aki játszik szabadidejében. Remélem hétvégén tudunk tolni egy jó kis versenyt.
Ez tört kulcsot árul ez az oldal?

nem. hisz akkor nem működne. anno BC2-höz is itt vettem és a mai napig jó. Elvileg ezek a kulcsokat áruló oldalak azért ennyi mert nincs hozzá semmi se lemez, se leírás, se adó nem tudom pontosan. De ha megnézed a mw2, black ops, nem olcsók...
Egyébként ha szeretném, hogy felvegyenek barátok akkor mit kell megadni? gamertag-ot? ha igen akkor baxXxad a tag-om felvennének akik úgy gondolják? köszi.

helo én játszok a singlivel de egyszerüen nem tudok jó helyezést elérni az időmérön tudnátok segíteni mert nagyon szeretnék játszani.előre is köszi

Értem, és akkor ehhez a kulcshoz adnak valami linket ahonnan a játékot letöltöd? vagy mi van ilyenkor?
madehutler kezd a legalacsonyabb szinten az f1-et, ajánlom hogy első szezonodat úgy csináld meg hogy minden segítség legyen bekapcsolva, és aztán ahogy látod mennyire megy a játék, úgy kiveszel pár segítséget, többek között a fék rásegítést.. stb 
Ember!
Az alapelveket, úgy látom te sem olvastad el, csak bepipáltad, hogy elolvastad.
Ajánlom tedd meg.
Mit gondolsz, hogy a warezos dolgok teljesen természetesek?
A helyesírásodra is figyelhetnél! Meg ha legközelebb linkelsz, akkor azt is lehetne normálisan.
Ne linkelj nekem ilyet
se másnak.. Itt jogtiszta szoftverekről/játékokról van szó.
Engem kimondottan az a cd-kulcsos oldal érdekel, hogy az legálisan árulja-e a kulcsokat, vagy valami warezos "kaki" 
madehutler: figyelmeztetlek, hogy olvasd el az alapelvet, melyet te is elfogadtál regisztrációkor! Világosan le van írva, hogy tilos a warezban való segítségnyújtás, és a többszörös account használat (a másik 2 regisztrációdat ki is tettem végleg).
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

bocsánat már mondta ismerősöm
de köszönöm a figyelmeztetést

az azért volt mert regiszráció után nem adott emailt

Tudtok tippet adni egy egyszerű videó konvertáló programra? Ugyanis a live essentials frissítés nem csak a gfwl acc-omat b@szta szét, hanem a MovieMaker sem indul el azóta 
Ennél egyszerűbb programot pedig nem nagyon tudok elképzelni, és remekül konvertáltam a fraps-os videókat.
Ha esetleg van valami tipp azt megköszönöm (akár privátba is jöhet).
Steady
[ Szerkesztve ]

Mekivel könnyű...
Grat amúgy. 
Kimi - The King of Spa

kinek milyen könnyü ![;]](/dl/s/v1.gif)

A nyilak az assistot, a fogaskerék a megbuherált setupot jelenti. Köszönöm szépen az információt.. rá nem jöttem volna
(de jó felé tapogattam ) 
[ Szerkesztve ]

Grat a jó szezonhoz . Catalunyaban hanyadik lettél vagy nyerted azt is ?
A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

Sajnos azt az egy versenyt nem sikerült nyerni. Nagyon megvertek a boxkiállásoknál és amikor visszaküzdöttem magam az élen haladó Vettel mögé már leírtam a gumikat, nem volt mit tenni.
Most elkezdtem a 3. szezont de a Mercedestől kaptam csak ajánlatot + Lotus, Virgin-től 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Én úgy választok riválist ( ha lehet ),attól a csapatól,ahova menni szeretnék...
Igy a szezon végén szerzödés adnak...persze lehet,hogy nem pont abból lehet riválist választani amit szeretne az ember.
De legalább egy opció arra,hogy nem csak Virgin,+Lotus legyen a lehetséges igazolás.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok
Pár napja lettem boldog tulaja egy 560ti-nek ehhez 4 gb ram társul illetve egy i5 2500, elötte ugyanezzel a konfiggal 4870 em volt, és semmi gondom nemvolt. Most felraktam élsimítást 16 -ra erre full fagyás a kép kimerevedik de hallom hogy a menübe tudok lépkedni.
Safe mode lebeutítva ugye minden, feltolok mindent ultra-ra élsimítást viszont csak 8 ra és most tökéletes Valaki találkozott ezzel hogy miért halálozik el 16 szoros élsimításnál a játék?
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB white

nemtudja valaki annak a modnak ,a nevét ,ami a gumikopást cseréli le , realisztikusabbra?

[link] annyi hogy regelsz

Bakker... az a baj hogy én az interjú részeket csak végig enterezem és valszeg véletlenül ott választottam ki Rosberg-et...
köszi az infót 

Spa elött kérdik meg ha jól rémlik,hogy ki legyen a rivális. 

Srácok!
Gondolom nem én vagyok az egyetlen itt aki unja a carrier módot amint egy jobb autóban ül (még a leggyengébb autókban is de ott legalább vannak futamok ahol küzdeni kell). Akik így vannak ezzel azoknak ajánlom ezt a modot. Számomra visszahozta az élvezetet a carrier módba!
[ Szerkesztve ]
"Being second is to be the first of the ones who lose." - Ayrton Senna

Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni! 
Itt a fórumon az látom, h mindenki űridőket megy, és egyszerűen nem jövök rá, h hogyan csináljátok! 
Én is már jó ideje tolom a játékot kormánnyal, a manuális váltás is már jól megy, de a segítségeket egyszerűen nem tom elhagyni!
Mindenki azzal jön, h segítségek nélkül lehet igazán gyors vki, hát én TC és ABS nélkül lassabb vagyok! 
Segítségek nélkül a kocsi egy kis gázadásra is már eldobja a seggét, szinte már milliméterenként nyomom le a gázpedált, h ne álljon keresztbe, de akkor meg lassúak a kigyorsításaim...
Én egyszerűen nem értem, mit csináltok jobban... PLZ help!!! 
"A válaszok készen vannak. Jókat kell kérdeznie!"

Biztosan erre is születni kell
én nem tudom,de segédletekkel is lehet jót menni ha ráérzel egy-két kanyarra. (nálam megy a segédlet az automata váltórol ne is beszéljek mivel ez a kaka kormányomon egy-kettőre beadta a kulcsot a manual és miegymás gomb.
az autóbeállításon mullik sok minden szerintem 80% (ha segédleteket használsz)
[ Szerkesztve ]

Alapvetően egy jó kormány, ezzel együtt pedálok is fontosak, hiába tudod, mekkorát kell fékezned, ha olyan a fékpedálod, darabosan érzékeli a nyomást... Persze érzéssel kell menni, még ha egy hiperszuper kormányod is van...
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

Először is légy magabiztos! Másodszor kerüld a hirtelen gáz nyomást! Légy fokozatosan határozott a gázzal! Ha hirtelen eszedbe jut, hogy már régen nyomhatnád a gázt és rálépsz biztos hogy keresztbe állsz! Amíg nem képzeled magad az autóba és "érzed" a gumi tapadását, addig nem fog menni. A másik, hogy félsz fékezni, mert azt hiszed megcsúszik. Degresszíven fékezz és hangold össze a visszaváltással! Ne csak fékezgess nagy féktávnál, hanem nyomj 1 padlót! A forma autó fordítva működik, mint egy túraautó. Minél gyorsabban mégy vele kanyarban(persze a fizika határain belül), annál stabilabb. Egyenlőre ennyi.
Ha meg setupot akarsz íme:
„Kezdéskor az első dolog, amit egy újoncnak tennie kell, mielőtt a kocsi beállításaival foglalkozna, hogy a lehető legtöbb kört tegye meg a pályán anélkül, hogy más versenyzőkkel törődnie kellene. Mindent meg kell tanulnia az autóról. Szisztematikusan, egyenként kell változtatgatni a beállítás elemeit, hogy lássa: melyiknek milyen hatása van. Először játsszon a stabilizátorral, aztán lágyítsa vagy keményítse a rugókat, változtasson a leszorító erőn, és így tovább. A vezetési tudás önmagában még az alsóbb formula szériákban sem elég, ezért tudni kell, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az autóból. Ha ezt tudod, akkor tökéletes vezetéssel körönként egy másodperccel is gyorsabb lehetsz. Rossz beállítással viszont ennek háromszorosát veszítheted el a pályán.”
Alain Prost: Versenyben vezetni
[ Szerkesztve ]
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

Sziasztok olyan gondom lenne hogy 15-20percet nyomom gondol eggyet és az f1 executable hibát észlelt ezért leállt,igyeléggáz nyomni vkinek vmi ötlete van?A gép konfigja elég jó szóval nem hiszem h azzal lenne gond.

Abszolute így van.
A degresszív fékezés és a visszaváltás összhangja nagyon fontos, mert stabil lesz az autó féktávon, és rövidebb is lesz az.
A kigyorsítás segítség nélkül meg kb úgy néz ki nálam - igaz ez autóbeállítástól és pályától függ- hogy kb 3. vagy 4. fokozatig nem tudok padlógázt nyomni, mert vagy annyira kipörög a kerék, hogy 2 kör alatt boxba kell menni, vagy keresztbe állok.
Ha gondolod nézd ezt a videót meg. Igaz, időben messze vagyok a nagyoktól (Bence, Rolly, sziszifusz, Vixen.., Sugar ), de heti pár óra játékkal itt tartok.Korea

Azt én is meg tudom erősíteni, hogy az nagyon fontos, hogy még mielőtt bármiféle versenyzés szóba jönne, meg KELL tanulni a pályát. Nem csak 5 kört végigmenni, aztán "ok ezt tudom, haccóljon!".
Én például úgy csináltam, hogy 1 év karriert becsülettel végigtoltam. Szabadedzéseken megismertem a pályát, féktávokat, sebességfokozatokat, majd 40%-os futam. Majd ha ez megvolt, onnantól mentem multira, de csak azokon a pályákon, amin már mentem karrierben versenyt.
Setupról csak annyit, hogy szvsz az az utolsó, amivel foglalkozni kell. A legtöbb pályára jó a jobboldali alapsetup, azzal is el lehet verni a multis mezőny nagy %-át. 
Kimi - The King of Spa

Pontosan mit értetek degresszív - váltással összehangolt - fékezésen?
Milyen technikát alkalmaztok?
Mert én például jártam már úgy is, h a túl gyors visszaváltásoktól befogott a motorfék, és elindult attól is a kocsi hátulja....
A másik, amit nem értek, h ti milyen váltót használtok? Mert a videókon sokszor csak az látszik, h pl. 6 után egyből 2-t ír ki a fokozatra... hogy tudjátok ilyen gyorsan visszadobni?
És amúgy a gép alap gyors setup-jai nem érnek semmit? Mert annyi időm azért nincs, h kitapasztalgassam, h hogyan kell minden pályára magam ráállítani a vasat...
[ Szerkesztve ]

A degresszív fékezés, ha jól tévedek azt jelenti, hogy padlófékkel kezdesz, majd szép fokozatosan a kanyarhoz közeledve engeded a féket, mert kisebb sebességnél kisebb a leszorítóerő.
A visszaváltás fontos. Pillanatok alatt vissza lehet dobni 7-esből 2-be, bár azt ki kell tapasztalni, hogy mi a határ, mert ha túl gyorsan pakolod vissza, akkor ahogy írod, megcsúszik a hátulja. A degresszív fékezés ezen segít sztem, de ez kanyarfüggő is.
A setupra, már az előző hsz-ben válaszoltam.
Kimi - The King of Spa

Degresszív fékezés: amit Rototti leírt.
Visszaváltás gyorsasága: amilyen gyorsan lehet vissza kell tolni 3ba vagy 2be, ez kanyartól, pályától függ, és csak megfelelő sebesség elérése után mehet egyesbe vissza.

"jobb oldali alapsetup"-nál melyikre gondolsz? A középső (ajánlott) sáv jobboldalija, vagy a legszélső (gyors) sáv jobboldalija, vagyis a legjobboldalibb?