Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#6001) ΩМΞGΔЯΞD válasza ΩМΞGΔЯΞD (#6000) üzenetére

ΩМΞGΔЯΞD
(fanatikus tag)

Most mennem kell dolgozni majd holnap vagy valamikor folytatjuk.

Only Games: CoD MW 2 / MW 3 / Black Ops / Battlefield 3 / Codemasters F12011

(#6002) Csabee. válasza ΩМΞGΔЯΞD (#5993) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Frankón 2500Ft-ba kerül???

* Also called F1 2010 Games for Windows live Product Key, cannot be redeemed in Steam,

ez mit jelent?? redeemed az mire jó ?:D miben más? Mert most megkavarodtam.

[ Szerkesztve ]

Üdv: Csabee.

(#6003) ΩМΞGΔЯΞD válasza Csabee. (#6002) üzenetére

ΩМΞGΔЯΞD
(fanatikus tag)

azt hogy steam-en nem tudod aktiválni csak a GFWL-on. én csak holnap leszek esti órákban valószínű ha megveszed te is majd ird meg priviben, hogy hozod össze az aktiválást.

(#6004) Motion_Blur válasza --Lorant-- (#5988) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Látva ezt az időtáblát, rám férne egy kis csapatás Melbourne-ben :DDD

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#6005) Csabee. válasza ΩМΞGΔЯΞD (#6003) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És mért jó egyébként ha steamen veszem meg? Jobb ha ott veszem,? vagy tök mind1? mert ugyanúgy eredeti lesz a játék?

(#6006) --Lorant--

--Lorant--
(fanatikus tag)

:R :R (eltudná valaki magyarázni miért vannak azok a terelő nyilak az idő után? (nem tudok mire gondolni,talán azért van ha valaki belepiszkál a beállításba ,ahol pedig nincs az pedig gyári beállítással futotta az időt? vajon mi lehet az?

[ Szerkesztve ]

I would not recommend anyone to Codemasters F1 LIVE!

(#6007) Ndruu válasza ΩМΞGΔЯΞD (#5998) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az ilyen virágbolti verziókat nem itt kellene reklámozni.
Ha pedig nem működik a megvásárolt kulcs, akkor vedd fel a kapcsolatot a kulcsokat áruló oldallal.

sálálé

(#6008) --Lorant-- válasza Ndruu (#6007) üzenetére

--Lorant--
(fanatikus tag)

elnézést :B (félre olvastam)

[ Szerkesztve ]

(#6009) polonic válasza --Lorant-- (#6008) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

törölve

[ Szerkesztve ]

(#6010) --Lorant-- válasza polonic (#6009) üzenetére

--Lorant--
(fanatikus tag)

azt jelenti h törölveee? akk.semmi értelme..............

(#6011) polonic válasza --Lorant-- (#6010) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az én hsz-m töröltem ki.
Mert még a te előző kommentedre reagáltam, de észrevettem, hogy rájöttél te is.

(#6012) Csabee. válasza Ndruu (#6007) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez amit linkelt az warezkulcsos? :Y

(#6013) --Lorant-- válasza polonic (#6011) üzenetére

--Lorant--
(fanatikus tag)

jaaahh :B jól be néztem ....... még szerencse hogy észbe kaptam időbe, ;]

(#6014) ftomi74 válasza --Lorant-- (#6006) üzenetére

ftomi74
(fanatikus tag)

A nyilak az assistot, a fogaskerék a megbuherált setupot jelenti.

http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn

(#6015) ΩМΞGΔЯΞD válasza Ndruu (#6007) üzenetére

ΩМΞGΔЯΞD
(fanatikus tag)

Sikerült. a kulcs működik csak új GFWL accuntot kellett csinálnom. Majd felvennék innen minden embert aki játszik szabadidejében. Remélem hétvégén tudunk tolni egy jó kis versenyt.

(#6016) Csabee. válasza ΩМΞGΔЯΞD (#6015) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez tört kulcsot árul ez az oldal?

(#6017) ΩМΞGΔЯΞD válasza Csabee. (#6016) üzenetére

ΩМΞGΔЯΞD
(fanatikus tag)

nem. hisz akkor nem működne. anno BC2-höz is itt vettem és a mai napig jó. Elvileg ezek a kulcsokat áruló oldalak azért ennyi mert nincs hozzá semmi se lemez, se leírás, se adó nem tudom pontosan. De ha megnézed a mw2, black ops, nem olcsók...

Egyébként ha szeretném, hogy felvegyenek barátok akkor mit kell megadni? gamertag-ot? ha igen akkor baxXxad a tag-om felvennének akik úgy gondolják? köszi.

(#6018) madehutler

madehutler
(újonc)

helo én játszok a singlivel de egyszerüen nem tudok jó helyezést elérni az időmérön tudnátok segíteni mert nagyon szeretnék játszani.előre is köszi ;) ;) :DD :DD :DD :DD :DD :DD :)) :)) :)) :)) :)) :))

(#6019) Csabee. válasza ΩМΞGΔЯΞD (#6017) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Értem, és akkor ehhez a kulcshoz adnak valami linket ahonnan a játékot letöltöd? vagy mi van ilyenkor?

madehutler kezd a legalacsonyabb szinten az f1-et, ajánlom hogy első szezonodat úgy csináld meg hogy minden segítség legyen bekapcsolva, és aztán ahogy látod mennyire megy a játék, úgy kiveszel pár segítséget, többek között a fék rásegítést.. stb :)

(#6021) polonic válasza madehutler (#6020) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ember!
Az alapelveket, úgy látom te sem olvastad el, csak bepipáltad, hogy elolvastad.
Ajánlom tedd meg.
Mit gondolsz, hogy a warezos dolgok teljesen természetesek?
A helyesírásodra is figyelhetnél! Meg ha legközelebb linkelsz, akkor azt is lehetne normálisan.

(#6022) Csabee. válasza madehutler (#6020) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne linkelj nekem ilyet :D se másnak.. Itt jogtiszta szoftverekről/játékokról van szó.

Engem kimondottan az a cd-kulcsos oldal érdekel, hogy az legálisan árulja-e a kulcsokat, vagy valami warezos "kaki" :)

(#6023) ollie válasza madehutler (#6020) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

madehutler: figyelmeztetlek, hogy olvasd el az alapelvet, melyet te is elfogadtál regisztrációkor! Világosan le van írva, hogy tilos a warezban való segítségnyújtás, és a többszörös account használat (a másik 2 regisztrációdat ki is tettem végleg).

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#6024) madehutler

madehutler
(újonc)

bocsánat már mondta ismerősöm :R de köszönöm a figyelmeztetést :( :( :( :O

(#6025) madehutler válasza ollie (#6023) üzenetére

madehutler
(újonc)

az azért volt mert regiszráció után nem adott emailt

(#6026) Steady74

Steady74
(őstag)

Tudtok tippet adni egy egyszerű videó konvertáló programra? Ugyanis a live essentials frissítés nem csak a gfwl acc-omat b@szta szét, hanem a MovieMaker sem indul el azóta :)
Ennél egyszerűbb programot pedig nem nagyon tudok elképzelni, és remekül konvertáltam a fraps-os videókat.
Ha esetleg van valami tipp azt megköszönöm (akár privátba is jöhet).

Steady

[ Szerkesztve ]

(#6027) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Jó szezonom volt :D

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#6028) Rototti válasza Motion_Blur (#6027) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Mekivel könnyű... :DDD Grat amúgy. :K

Kimi - The King of Spa

(#6029) --Lorant-- válasza Rototti (#6028) üzenetére

--Lorant--
(fanatikus tag)

kinek milyen könnyü ;]

(#6030) --Lorant-- válasza ftomi74 (#6014) üzenetére

--Lorant--
(fanatikus tag)

A nyilak az assistot, a fogaskerék a megbuherált setupot jelenti. Köszönöm szépen az információt.. rá nem jöttem volna :B (de jó felé tapogattam ) :R

[ Szerkesztve ]

(#6031) hermanyi válasza Motion_Blur (#6027) üzenetére

hermanyi
(senior tag)

Grat a jó szezonhoz . Catalunyaban hanyadik lettél vagy nyerted azt is ?

A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

(#6032) Motion_Blur válasza hermanyi (#6031) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Sajnos azt az egy versenyt nem sikerült nyerni. Nagyon megvertek a boxkiállásoknál és amikor visszaküzdöttem magam az élen haladó Vettel mögé már leírtam a gumikat, nem volt mit tenni.

Most elkezdtem a 3. szezont de a Mercedestől kaptam csak ajánlatot + Lotus, Virgin-től :((

(#6033) Sanya595 válasza Motion_Blur (#6032) üzenetére

Sanya595
(senior tag)

Én úgy választok riválist ( ha lehet ),attól a csapatól,ahova menni szeretnék...
Igy a szezon végén szerzödés adnak...persze lehet,hogy nem pont abból lehet riválist választani amit szeretne az ember.
De legalább egy opció arra,hogy nem csak Virgin,+Lotus legyen a lehetséges igazolás.

[ Szerkesztve ]

(#6034) jozsi252

jozsi252
(őstag)

Sziasztok

Pár napja lettem boldog tulaja egy 560ti-nek ehhez 4 gb ram társul illetve egy i5 2500, elötte ugyanezzel a konfiggal 4870 em volt, és semmi gondom nemvolt. Most felraktam élsimítást 16 -ra erre full fagyás a kép kimerevedik de hallom hogy a menübe tudok lépkedni.

Safe mode lebeutítva ugye minden, feltolok mindent ultra-ra élsimítást viszont csak 8 ra és most tökéletes Valaki találkozott ezzel hogy miért halálozik el 16 szoros élsimításnál a játék?

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 8GB white

(#6035) Max_218

Max_218
(lelkes újonc)

nemtudja valaki annak a modnak ,a nevét ,ami a gumikopást cseréli le , realisztikusabbra?

(#6036) --Lorant-- válasza Max_218 (#6035) üzenetére

--Lorant--
(fanatikus tag)

[link] annyi hogy regelsz

(#6037) Motion_Blur válasza Sanya595 (#6033) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Bakker... az a baj hogy én az interjú részeket csak végig enterezem és valszeg véletlenül ott választottam ki Rosberg-et... :W köszi az infót :)

(#6038) Sanya595 válasza Motion_Blur (#6037) üzenetére

Sanya595
(senior tag)

Spa elött kérdik meg ha jól rémlik,hogy ki legyen a rivális. :R

(#6039) HPC

HPC
(kvázi-tag)

Srácok!
Gondolom nem én vagyok az egyetlen itt aki unja a carrier módot amint egy jobb autóban ül (még a leggyengébb autókban is de ott legalább vannak futamok ahol küzdeni kell). Akik így vannak ezzel azoknak ajánlom ezt a modot. Számomra visszahozta az élvezetet a carrier módba!

[ Szerkesztve ]

‎"Being second is to be the first of the ones who lose." - Ayrton Senna

(#6040) PiE137

PiE137
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Tanácsokat szeretnék kérni! :R
Itt a fórumon az látom, h mindenki űridőket megy, és egyszerűen nem jövök rá, h hogyan csináljátok! :B
Én is már jó ideje tolom a játékot kormánnyal, a manuális váltás is már jól megy, de a segítségeket egyszerűen nem tom elhagyni!
Mindenki azzal jön, h segítségek nélkül lehet igazán gyors vki, hát én TC és ABS nélkül lassabb vagyok! :O
Segítségek nélkül a kocsi egy kis gázadásra is már eldobja a seggét, szinte már milliméterenként nyomom le a gázpedált, h ne álljon keresztbe, de akkor meg lassúak a kigyorsításaim...
Én egyszerűen nem értem, mit csináltok jobban... PLZ help!!! :DD

"A válaszok készen vannak. Jókat kell kérdeznie!"

(#6041) --Lorant-- válasza PiE137 (#6040) üzenetére

--Lorant--
(fanatikus tag)

Biztosan erre is születni kell :P én nem tudom,de segédletekkel is lehet jót menni ha ráérzel egy-két kanyarra. (nálam megy a segédlet az automata váltórol ne is beszéljek mivel ez a kaka kormányomon egy-kettőre beadta a kulcsot a manual és miegymás gomb. :(( az autóbeállításon mullik sok minden szerintem 80% (ha segédleteket használsz)

[ Szerkesztve ]

(#6042) Unbaised-Ben válasza PiE137 (#6040) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Alapvetően egy jó kormány, ezzel együtt pedálok is fontosak, hiába tudod, mekkorát kell fékezned, ha olyan a fékpedálod, darabosan érzékeli a nyomást... Persze érzéssel kell menni, még ha egy hiperszuper kormányod is van...

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#6043) Rolly Dy07 válasza PiE137 (#6040) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Először is légy magabiztos! Másodszor kerüld a hirtelen gáz nyomást! Légy fokozatosan határozott a gázzal! Ha hirtelen eszedbe jut, hogy már régen nyomhatnád a gázt és rálépsz biztos hogy keresztbe állsz! Amíg nem képzeled magad az autóba és "érzed" a gumi tapadását, addig nem fog menni. A másik, hogy félsz fékezni, mert azt hiszed megcsúszik. Degresszíven fékezz és hangold össze a visszaváltással! Ne csak fékezgess nagy féktávnál, hanem nyomj 1 padlót! A forma autó fordítva működik, mint egy túraautó. Minél gyorsabban mégy vele kanyarban(persze a fizika határain belül), annál stabilabb. Egyenlőre ennyi.

Ha meg setupot akarsz íme:

„Kezdéskor az első dolog, amit egy újoncnak tennie kell, mielőtt a kocsi beállításaival foglalkozna, hogy a lehető legtöbb kört tegye meg a pályán anélkül, hogy más versenyzőkkel törődnie kellene. Mindent meg kell tanulnia az autóról. Szisztematikusan, egyenként kell változtatgatni a beállítás elemeit, hogy lássa: melyiknek milyen hatása van. Először játsszon a stabilizátorral, aztán lágyítsa vagy keményítse a rugókat, változtasson a leszorító erőn, és így tovább. A vezetési tudás önmagában még az alsóbb formula szériákban sem elég, ezért tudni kell, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az autóból. Ha ezt tudod, akkor tökéletes vezetéssel körönként egy másodperccel is gyorsabb lehetsz. Rossz beállítással viszont ennek háromszorosát veszítheted el a pályán.”

Alain Prost: Versenyben vezetni

[ Szerkesztve ]

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#6044) Kismamoj

Kismamoj
(újonc)

Sziasztok olyan gondom lenne hogy 15-20percet nyomom gondol eggyet és az f1 executable hibát észlelt ezért leállt,igyeléggáz nyomni vkinek vmi ötlete van?A gép konfigja elég jó szóval nem hiszem h azzal lenne gond.

(#6045) Steady74 válasza Rolly Dy07 (#6043) üzenetére

Steady74
(őstag)

Abszolute így van.

A degresszív fékezés és a visszaváltás összhangja nagyon fontos, mert stabil lesz az autó féktávon, és rövidebb is lesz az.
A kigyorsítás segítség nélkül meg kb úgy néz ki nálam - igaz ez autóbeállítástól és pályától függ- hogy kb 3. vagy 4. fokozatig nem tudok padlógázt nyomni, mert vagy annyira kipörög a kerék, hogy 2 kör alatt boxba kell menni, vagy keresztbe állok.

Ha gondolod nézd ezt a videót meg. Igaz, időben messze vagyok a nagyoktól (Bence, Rolly, sziszifusz, Vixen.., Sugar ), de heti pár óra játékkal itt tartok.Korea

(#6046) Rototti válasza Rolly Dy07 (#6043) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Azt én is meg tudom erősíteni, hogy az nagyon fontos, hogy még mielőtt bármiféle versenyzés szóba jönne, meg KELL tanulni a pályát. Nem csak 5 kört végigmenni, aztán "ok ezt tudom, haccóljon!".
Én például úgy csináltam, hogy 1 év karriert becsülettel végigtoltam. Szabadedzéseken megismertem a pályát, féktávokat, sebességfokozatokat, majd 40%-os futam. Majd ha ez megvolt, onnantól mentem multira, de csak azokon a pályákon, amin már mentem karrierben versenyt.

Setupról csak annyit, hogy szvsz az az utolsó, amivel foglalkozni kell. A legtöbb pályára jó a jobboldali alapsetup, azzal is el lehet verni a multis mezőny nagy %-át. :K

Kimi - The King of Spa

(#6047) PiE137 válasza Rolly Dy07 (#6043) üzenetére

PiE137
(fanatikus tag)

Pontosan mit értetek degresszív - váltással összehangolt - fékezésen?
Milyen technikát alkalmaztok?
Mert én például jártam már úgy is, h a túl gyors visszaváltásoktól befogott a motorfék, és elindult attól is a kocsi hátulja....
A másik, amit nem értek, h ti milyen váltót használtok? Mert a videókon sokszor csak az látszik, h pl. 6 után egyből 2-t ír ki a fokozatra... hogy tudjátok ilyen gyorsan visszadobni?
És amúgy a gép alap gyors setup-jai nem érnek semmit? Mert annyi időm azért nincs, h kitapasztalgassam, h hogyan kell minden pályára magam ráállítani a vasat...

[ Szerkesztve ]

(#6048) Rototti válasza PiE137 (#6047) üzenetére

Rototti
(senior tag)

A degresszív fékezés, ha jól tévedek azt jelenti, hogy padlófékkel kezdesz, majd szép fokozatosan a kanyarhoz közeledve engeded a féket, mert kisebb sebességnél kisebb a leszorítóerő.

A visszaváltás fontos. Pillanatok alatt vissza lehet dobni 7-esből 2-be, bár azt ki kell tapasztalni, hogy mi a határ, mert ha túl gyorsan pakolod vissza, akkor ahogy írod, megcsúszik a hátulja. A degresszív fékezés ezen segít sztem, de ez kanyarfüggő is.

A setupra, már az előző hsz-ben válaszoltam.

Kimi - The King of Spa

(#6049) Steady74 válasza Rototti (#6048) üzenetére

Steady74
(őstag)

Degresszív fékezés: amit Rototti leírt.
Visszaváltás gyorsasága: amilyen gyorsan lehet vissza kell tolni 3ba vagy 2be, ez kanyartól, pályától függ, és csak megfelelő sebesség elérése után mehet egyesbe vissza.

(#6050) PiE137 válasza Rototti (#6048) üzenetére

PiE137
(fanatikus tag)

"jobb oldali alapsetup"-nál melyikre gondolsz? A középső (ajánlott) sáv jobboldalija, vagy a legszélső (gyors) sáv jobboldalija, vagyis a legjobboldalibb? :B

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.