Grid.
(#552) SzlobiG: gyorsabb voltál 1mp-vel. 
[ Szerkesztve ]
cars1dA

Grid.
(#552) SzlobiG: gyorsabb voltál 1mp-vel. 
[ Szerkesztve ]
cars1dA

Ha tudod akkor miért írod? Ezért kár volt újra regisztrálnod....mert moderálni fogják.
Adam: Majdnem egyszerre született a hszünk.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

Ha angol profilt hozunk létre a livehoz, akkor angol zászlóval megyünk majd a multiban, vagy ahhoz nincs köze? 
Kimi - The King of Spa

"Amúgy eddig mindenki xbox/ps3-on nyomja nem? " már pc-n. 

DX10-11 -et megnézed mennyi fps -t tud ?
[ Szerkesztve ]

Szia Lauda,
Nebassz, hogy itt is összeakadunk
(980 fórum, procitesók voltunk)
Remélem mulitban is találkozunk majd egy kis összecsapásra 

Ugye a Grid-be még mi is találkozunk ugye ? 

hát hogyne!
Szia!
Remeljuk ugy lesz!
Te is kormannyal nyomod?
ADAM1337 Ezt a zold csikot en se ertem, a shiftben is ilyen volt, de ott ki lehetett kapcsolni, itt meg en se talaltam ra opciot. Elobb mentem par kort monacoban, nagyon ott van szvsz, jol lemodelleztek a palyakat. Neha egy ilyen falnak csapodas utan ugy erezni, mintha nehezebben gyorsulna a kocsi, aztan osszeszedi magat. 

Még nem de este rálesek hogy, hogy lehet előcsalogatni.
Bár ahogy a dirt2 motorjában itt se lesz akkora különbség.
Nekem a graf így is tetszik.
Lauda: nem rossz amúgy csak idegesítő, nfs shit-et meg alapból nem szerettem. 
[ Szerkesztve ]
cars1dA

Pedig ki lehet, mert én kikapcsoltam!
Mindjárt elindítom és megírom, hogy pontosan melyik opció is ez. 
Szerk.: Meg is van!
Játék közben ESC és megjelenik a Pause menu. Options -> Driving Assists és a Dynamic Racing Line opciót tedd OFF-ra! 
[ Szerkesztve ]
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Tudom hogy szép Dx9-be
csak kiváncsi vagyok az ujj 460-as karik hogyan teljesitenek.

Szia,
Igen, G27-et nyúzok. Elvileg ma át tudom venni a játékot, szóval holnap már nyomhatjuk!

nincs köze hozzá
Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

Egy olyan kérdésem lenne,hogy nem kezdi el telepíteni a játékot hiába kattintok az "install"-ra,valakinek valami ötlete esetleg?
Szerk.:sikerült! 
[ Szerkesztve ]
"Utunkba nem állhat senki, csak mi győzhetünk. Menetel a Ferencváros, VOLTUNK, VAGYUNK, LESZÜNK!!"
Az nem annyira jó nekem
Na majd ha kipróbálom, kiderül 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Koszi!
Pont az az egy opcio volt, amit nem neztem meg, mondom a neve alapjan biztos nem az. 
ADAM1337 Jo vot az. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Steady74 Az kiraly, ott mar vannak a kormanyon is ledek. 

Kicsit talán jobb a pedál érzékenység bár adódik úgy a kipörgésgátló hiányából is.
Lauda: kinek a pap... 
DX11-et hogy kell előcsalogatni amúgy ?
[ Szerkesztve ]
cars1dA
Alapból a nehézségi szintek szabályozzák a drivind aid-set is amiben benne van a ideális nyomvonal.
4 nehézségi szint az első 2-ben benne van hard és extreme módban már nincs benne a nyomvonal.
De játék közben bármikor átszabhatod costum-re a nehézségi szintet.
Viszont arra vigyázzatok, hogy gyakorlásnál és carrierben is más a beállítás, mindkettőt külön kell variálni!!!
A kormány/gamepad/joystick beállításokat persze nem csak a segítség opciókat.
(#568) ADAM1337:
Egy win7/vista Sp1 alap hogy kell hozzá. A vidókártyád meg támogatja, így alapértelmezetten dx11-ben kellene fusson. 
(#570) SzlobiG:
Most akkor ez le van még tiltva? De ez hülyeség, akkor inkább a patch-el tették volna bele.
Nem pedig ilyen buherálva előhívhatóan.
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta

"A config.xml fájlban kell a “directx forcedx9″ mezőt átkonfigurálni false-ra, és máris itt a DX11-ben futó F1 2010. Persze a Codemastersnek nyomós oka volt arra hogy nem alkalmazta a legújabb DirectX-et, hiszen abban még van jónéhány bug ami a patch segítségével javításra fog kerülni."
Ahogy írják is bugos, de nézd meg nv-vel hogy megy.

Ezek szerint támogatja a ledsort? Hú ez de király lenne!

ki teszi fel az első videót ide?
Teli van a youtube gameplayekkel.
Minek azt ide kitenni?

Thx.
Majd meglesem hazaérve.
cars1dA

SAJÁT videóra gondoltam. Az nem nagyon érdekel, hogy kazuki XY hogy vezet. Az, hogy pl Lauda, Rolly, vagy Te hogy vezetsz, hogy mész, na az már érdekelne.
KUKK be a grid fórumban, teli van jó kis videó linkekkel. Olyanra gondoltam...
Ez megint olyan mint a dirt2, hogy dx 9 és 11, a kettő közt meg kakukk?
Vagy mi van, ha 10.1-es kártyánál átlövöm az xml-t, hogy dx11?

ti tudtok deadzone -t állitani játékon belül?
csak mert nekem inaktív. logitech profilerbe 0-án van, de mégis van kb. 20% deadzone-om a kormányon. így játszhatatlan. 
melyik fájlt kell ehhez megbuherálni?
szek: ja és este még jó volt. viszont a játékba mindig inaktív volt ez a menü, gondolom mert nem támogatott a kormányom. de mért nem veszi át rendesen a profileres beállítást?
jól jönne pár ötlet. 
[ Szerkesztve ]
Én Xboxon nyomom. Hát nem szimulátor az egyszer tuti, de nekem bejön.
Talán a Shift és a Forza 3 között van valahol az irányítás.
Elvileg a DX11 visszafele is skálázódik, tehát ha van benne DX10.1, akkor menni fog.
Áhá, most már értem.
Én jelenleg 2 óra játék után azt tudom mondani, hogy még egy értékelhető kört nem tudtam menni.
Habár én carriert rögtön abbahagytam és nekiálltam hungaroring meg monaco esős verziójának. ![;]](/dl/s/v1.gif)

sokan a grafika miatt az esős versenyekkel kezdenek, de nekem valamiért ez nem tűnik jó metodikának - a saját elképzelésem szerint.
Először száraz pályán akarok megtanulni menni kikapcsolt (ill ha jól emléxem hard) assistokkal, és ha jól megy, majd akkor jöhet a sokkal nehezebb esős versenyzés. Du már nálam lesz az boltos verzió!
Pepi

Én amundó vagyok ha esőben jól megy, habár amig nincs kormányom addig csak bohóckodom igazából, akkor szárazon is jól kell hogy menjen.
Na mind1, októberben jön a g25 azzal már királyságos lesz.
Addig meg elszórakozni jól van a rumblebad 2 is. Habár ezek a gyári beállítások valami szörnyűek. A gázt meg a féket gombra rakták. :S
Ezt is hackkelni kell mint a Grid-ben.
Kérdés akinek van g25-je az nézze már meg ha még nem tette lehet használni a H váltót is hozzá, vagy csak a szekvenciális műxik?
Tudom, hogy nem életszerű de én tuti kipróbálom úgy is, majd ha meglesz a kormány.
Mekkora buli már H váltóval F1 gépet vezetni. 
Most, hogy belenéztem az Actionmap-be és megnyitottam a G25-öt azt kell látnom, sajna nem lehet a H váltót használni váltásra, max sekvenciális módban. 
[ Szerkesztve ]
Akkor kipróbálom majd, ha meglesz végre a game. Rosszabb csak nem lesz 
(#582) Enton: Igaz, de száraz pályán sokkal könnyebb betanulni a pályát, meg mindent, és utána az esősben már csak az alkalmazkodás van hátra. Szerintem ez könnyebb út, minthogy esőben küzdeni az elemekkel, és úgy tanulni mindent(és akkor ugyan úgy szárazra is át kell "szokni", mert gondolom azért nem ugyan ott kell fékezni..stb).

Csinálhatok majd ha nagyon érdekel persze a játék megjelenésének a napján. 
De várok míg lesz xfire support mert fraps kodekje használhatatlan..
cars1dA

Sziasztok. Alt+Tab-bal kiléptem a játékból, és azóta windowed módban fut. Ha teljes képernyőre megyek, akkor is ott van az ablakkeret, és a beállított felbontás is megváltozik fullHD-ra. Hogy tudnám visszaállítani?
Ez a kocsi mivel megy? -Levegővel! -?????? - https://www.facebook.com/Fluxgate - Likeold, oszd meg, támogatókat keresünk. :)

alt + enter

bocsánat. balf@sz vagyok. Már a képzeletemben is alt+tab jár. enterrel megy. Sorry és köszönöm.

[ Szerkesztve ]
Ez a kocsi mivel megy? -Levegővel! -?????? - https://www.facebook.com/Fluxgate - Likeold, oszd meg, támogatókat keresünk. :)
A féktávval annyira nincs probléma, inkább a kigyorsítás a necces, még nem soikerült olyan kört mennem hogy ne pörögjön ki. 

ugyanez volt a problémám, nekem helyrerakja. most is kipróbáltam.

[ Szerkesztve ]

Egyre jobban tetszik a gém megcsináltam az első karrrier pályát Bahreint mediumon tolom, de közelembe nincsenek lehet hardon kéne tovább. Auto brake meg a kanyarodás rásegítő offon van. Best idáig toro rossoval 1.58.548 (Bahrein), bár az időmérőn volt jobb is, de nem tudom hol lehet visszanézni.
Nem is rossz billentyűzettel rosszabbra számítottam.
[ Szerkesztve ]

erre semmi ötlet? már a hajamat tépkedem.

Az nem is csúnya idő én még csak barátkozok a pályával, gyakorló köröket tolok.
Dx11-be hibátlanul megy nálam a játék 80fps-el,viszont ha fraps-el videót veszek valamiért lejebb megy a gpu használat 30%-okra. 
cars1dA

mint írták, a dx11 "visszafele kompatibilis", ez az egyik (szerintem) legnagyobb előnye
dx11-es játékot tudsz akár dx9-es kártyával is játszani, köszönhetően a "profiloknak" (feature levels) - de ennek feltétele, hogy szoftveresen is legyen dx11 (vista, win7), tehát ez winxp-n nem fog így működni
ha átlövöd dx11-re, azt ő magával okosan elintézi, és tudni fogja, hogy 10.1-es kártyád van, és az annak megfelelő "profillal" fog futni
de azért kell (sajnos) még mindig szétválasztani dx9 és dx11-re a játékot, mert hiába okos a dx11, ha winxp-n nem elérhető, és még mindig azt használják a legtöbben
Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

Hmm, pedig a 10.9-es profileba már benne volt az F1, na de mind1 majd jön a hivatalos támogatás, de akkor NV-n már megy ezt is tudjuk.
Fraps az nekem soha nem vett normálisan egyik gémbe se aztán lehet mer nem jól állítottam be.
Én is kipróbáltam (demo hiányában muszáj volt azt választani) h lássam h megy a gépemen.
Csak az bosszant h a WindowsLive profilomba belépet és adott 2 acsit is 
remélem nem tiltanak ki a WindowsLiveról vagy banolják az eredeti játékaimat vagy tudom is én....fosok mint állat, kibaszott warez 
Egyébként kötelező vétel!Hét végén meg is veszem.
Tetszik h rásegítésekkel sem annyira arcade mint pl a Dirt vagy a GRID.Rásegítéssel (kivéve fékezés) igen jó köröket mentem médium nehézséggel.Joy paddal nyomom, kormánnyal biztos jobb lenne
[ Szerkesztve ]
EVIL IS BACK!

Persze, hogy lemegy az fps, mert közben videót rögzít a gép.
Ez független nv/ati dolog.
Origin:attila4go

Egy olyan kérdésem lenne hogy, valamennyire ide tartozik live miatt. Nah most az van hogy eddig offline profillal játszottam minden live-os játékot, de már volt egy online is régebbről. Szóval mitől függ melyiket tudom használni, mert most dirt2 miatt ugye mindenképp az onlinet kell használnom, offlineba be se tudok jelentkezni vagy van egyáltalán ilyen opció?

Most futottam Monzában egy 1:22:8-as időt Ferkával, hát ezzel simán bent lettem volna idén a Q3-ban, és ott is a 7. helyre jó lettem volna.
Teljesen kikapcsolt segítségekkel, saját setuppal. Mondjuk szerintem ez az irányítás nagyon pontatlan, és késnek is a valós mozdulatokhoz képest a képernyőn a történések.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD