Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#501) Sonja válasza JColee (#499) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Naja, meg a szokásos baromság, hogy DX9 alatt mosott a kép, míg DX11 alatt nem. Ez is ugyan úgy kezdődik, mint a DiRT 2. :U Később meg kijött a patch ugyebár, amitől már nem lett mosott DX9 alatt sem a kép...

(#500) polonic: Azt is én linkeltem a #281-es hozzászólásban! ;)

[ Szerkesztve ]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#502) polonic válasza Sonja (#501) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megelőztél, mire megtaláltam. :DDD

(#503) levi1392

levi1392
(őstag)

Köszönöm mindkettőtöknek a linket! Igen, megnyugtatott ez a képsorozat. Amúgy sem jön be ez a Codemasters féle sárgás PC-s grafika. Viszont meglepő, hogy a PS3 mennyire gyengén teljesít a másik két platformhoz képest.

(#504) fagy53

fagy53
(PH! nagyúr)

Tükröződések, fény-árnyék effektek, ez jelenti a különbséget a képek alapján a DX9 és DX11 között. Elég szégyen.... :((( Azt a szintet hozza a DX11, mint annakidején a DX10 a DX9-hez képest, de legalább mindegyik API váltáskor OS-t és VGA-t is kellett vásárolni! :W
Az F1 2010 viszont jól néz ki akár így, akár úgy már csak a lényegre, a fizikájára vagyok kíváncsi. Nagyon sajnálom, hogy nincs PC demó, így megvárom a megjelenés utáni reakciókat és sokat fogok ide is benézni. ;)

(#505) polonic válasza fagy53 (#504) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az ego motorban nincs teljesen kihasználva a dx11, nem is full dx11 engine, mert akkor csak vistán és win7-en menne.

(#506) Keldor papa válasza Sonja (#493) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát én vagy vak vagyok, vagy nem jót nézek. Szerintem elég jelentéktelen a különbség DX9 és DX11 között... a box grafika is ugyanilyen, csak 720p. :U
Így képek alapján nem szebb a PC-s grafika.

[ Szerkesztve ]

(#507) BalaNce87 válasza Keldor papa (#506) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát az nem baj hogy nem szebb (persze elvárható lenne) de legalább olcsóbb. :)

(#508) Viktor77 válasza Lauda (#452) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Tényleg?

Legalább vennéd észre, hogy az én hsz-em elött töröltem kettőt, ami a virágbolti verzióra utal. Ezért írtam be, amit.

Bazinga!

(#509) Lauda válasza Viktor77 (#508) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja okes, azt nem figyeltem. :P ;)

(#512) rocket válasza SzlobiG (#498) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

MAx. akkor erne ha jatszhato maradna, de elnezve a DX9 eredmenyeket, es a varhatoan minimum 50% FPS csokkenest DX11 alatt, akkor nem tul biztato a helyzet.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#513) kpal válasza Sonja (#493) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Éppen eldöcög a 8800gt-n de majd elválik élőben milyen de nem a low -ba akarom játszani legalább medium-on. Képekem annyi talán a Dx11 hogy élsebb picit kép de semmi több .

[ Szerkesztve ]

(#514) Rubbi válasza kpal (#513) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Sziasztok üdv itt mindenkit:)

Nagyon jó a game, gyönyörű a grafikája:)

(#515) Motaba78 válasza Rubbi (#514) üzenetére

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

biztos jó játékot néztél ?vagy én néztem csak rossz minőségűt.
szerintem hiába épül a grid motorjára a grid valahogy szebb mind árnyékolásban, nem olyan csak van.
Azok a pálcika emberek a leláton valami eszméletlen gagyi.

Remélem a megjelenő játék nem lesz ilyen elnagyolt.
A játék megjelenését egyébként nagyon várom, remélem nem lesz pofára esés belőle.

[ Szerkesztve ]

Okosan lehet hülyéskedni, de hülyén okoskodni.

(#516) D@ni88 válasza kpal (#513) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát sztem itt csak cfg boltolás van, úgy mint a gridben van az alap, és a dragos mod :)

(#517) GuruZone

GuruZone
(fanatikus tag)

el lehet ütni a szerelőt! :D

viccet félretéve, nem rossz! Kikapcsolt kipörgésgátlóval elég jó kihívás. Graf meg odavág. De télleg :)

ja és qrva sokat tölt...

[ Szerkesztve ]

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#520) Viktor77 válasza Enton (#518) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Nem kell töröltetnie.

Skacok, leírom újra a mi állásfoglalásunkat.

Egy szó nem eshet arról, hogy honnan lehet beszerezni. Viszont minket nem érdekel, kinek honnan van meg. Igen, tisztában vagyunk vele, hogy warez, mert ezesetben tudjuk mikor jelenik meg a játék. Viszont ezt nem tudhatjuk minden játék esetében, így inkább jóhiszeműen járunk el.

Valahol Race leírta ezt az állásfoglalást, majd megpróbálom megkeresni.

Szóval, beszerzési hely semmilyen formában. Tapasztalatok, élménybeszámolók (már persze ha nem spoileres) viszont jöhetnek.

Bazinga!

(#521) JColee válasza GuruZone (#517) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen segítségek vannak? Pl. ki lehet kapcsolni az abs-t (egyszóval lehet-e blokkolóra fékezni a kerekeket)?

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#523) Enton válasza GuruZone (#517) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az Xbox360-as videóban is ahol 15 percet mutogattak belőle, ott is marha sokat töltött, csak németül mutogatták. Azt hittem ez csak a boxos verzió hibája.
Remélem csak az elején ilyen. :K

[ Szerkesztve ]

Family Guy Online - Closed Beta

(#524) Pala válasza Enton (#523) üzenetére

Pala
(PH! kedvence)

Nálam másfél óra játék után is töltögetett ezerrel. :F 1-1.5 perc kb., mire bejön a pálya.

Amúgy meg - bár nem néz ki rosszul, de - rondább, mint a Grid/Dirt2; utóbbinál picit nagyobb a gépigénye, de nem vészesen. Adataimnél lévő gépen 1680x1050-ben, full maxon DX9-ben 37-40fps körül szaladgált.

Fizikáról, irányításról nem írok, azt majd eldöntik a szakik, hogy mi mennyire állja meg a helyét. :K

[ Szerkesztve ]

(#525) Lauda válasza Viktor77 (#520) üzenetére

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt irta le az allasfoglalast Race: [link] ;)

Mindjart izzitok, mar itt markolaszom a g25-ot. ;]

[ Szerkesztve ]

(#526) SzlobiG válasza Pala (#524) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Én nem vettem észre, hogy sokat töltögetne mint a dirt2 kb.

Valóban nem néz ki rosszul, de én többet vártam volna tőle grafika téren nem erre számítottam a grid/dirt2 tényleg mintha szebb lenne főleg a dirt2, nálam full hd 8xmsaa ultra, 65 alatt nem volt az fps azt a magokat nem is használja csak ilyen 80% körül. DX9/DX11-et ha jól sejtem itt se lehet kapcsolgatni igaz? Gondolom alapból 11-el indul ha olyan hardwert észlel.

A fizia az érdekes...de majd meglátjátok.:D

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#527) Enton válasza Pala (#524) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nálam sem olyan vészes a töltési idő, tényleg mint kb a Dirt2.
Ehhez képest gyorsvonat: Xbox360 verzió
Az írányítás meg pont olyan lett mint amilyenre vártam, habár most még csak Rumblepad 2-őm, van októberben jön a g25.
Na azzal biztos jobb lesz ennél is. Nem szimulátor!
Pont az a kategória amivel sokan fognak játszani, mert ez az irányítás még inkább a szórakoztatóbb rész fele visszi el.
Sok órát fogok még vele eltölteni az biztos.
Most megyek be kell magolnom a pályákat, szépen egyesével. :K

A legnagyobb pozitívum, hogy lehet teljes versenytávokat is autókázni!!!!

[ Szerkesztve ]

(#528) Lauda

Lauda
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nalam a g25-el eleg pontos az iranyitas, nincs keslekedes. Grafika szerintem okes, persze lehetne kotozkodni a palya melletti dolgokkal, de igazibol lenyegtelen. A jatek szepen, akadozasmentesen fut, a sebessegerzet nagyon jo. A hungaroringen es spaban mentem par kor time trialt, jol sikerultek szvsz. :)

(#529) GuruZone válasza JColee (#521) üzenetére

GuruZone
(fanatikus tag)

Igen, van ABS ON és OFF.
A a kipörgésgátlónak pedig 3 állása van OFF/MEDIUM/ON.

Az Off és a Medium közt hatalmas különbséget nem vettem észre, értem ezalatt, hogy bár jól megyek vele, viszont egy normális kört nem tudok összerakni, valahol mindig megpendülök.

Másfél óra "szenvedés" után bekapcsoltam a kipörgésgátlót, és nyomtam egy 10 körös Melbourne-t, nem extrém esőben, normál esőben. :) Intermediate gumikat ajánlott a mérnök, mondom márpedig nekem esőgumi kell, lehet ennek hála, hogy 8 kör alatt a 24.-ről 7.-re sikerült feltornáznom magam, jelzem az AI nehézség az az utolsó előttin volt. (Az első 2 körben szépen mindenkit elengedtem)

Eddig vegyesek az érzelmeim, az esőben vezetés brutálisan látványos a T-CAM-ből nézbe, hátmég a cockpitből! Úgy aztán SEMMIT nem látsz. Ha végigmész egy versenyt, a leintés után az egész viadalt meg lehet tekinteni replayben, ugyanazokkal a gombokkal, mint GRID vagy Dirt2 esetén, még a lassítás hagjai is ugyanazok. Nehézségtől függően itt is van Flashback (F12).

Logitech Driving Force GT-t alapból felismeri, bár a gyári gombbeállítások gagyik, érdemes a custom settings-re kis időt pazarolni.

A baj a kormány beállításoknál van, ilyen-olyan sensitivity, deadzone, ezeket amire az ember belövi a saját stílusának megfelelően, szerintem egy hónap... :)

A töltési idő sem olyan vészes, mint ahogy beállítottam nemrég. Bár Q8200 mellett a 10 másodperc aszondom belefér, no de akinek kisebb prockója van???

[ Szerkesztve ]

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#530) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

valaki megnézte már, hogy működik-e a dx9 ture/false -> dx11 kapcsolás a config file-ban?
a cikket én is olvastam, hogy majd jön patch, meg át lehet addig is írni, stb...

de engem tapasztalati válasz érdekelne, hogy sikerült-e már valakinek?

thx! :R

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#531) Dark KillerX

Dark KillerX
(őstag)

Egyenlőre még nincs Dx11 hivatalosan. :R [link]

(#532) Rubbi válasza SzlobiG (#526) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Én sem vettem észre hogy többet töltene mint a Dirt2, mondjuk ez SSD-én van az meg HDD-én:D

(#533) Rubbi válasza Rubbi (#532) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Srácok bocsi a dupláért, de joystick-kal szeretném nyomni PC-n, viszont sehol sem tudom beállítani. Az megvan a beállításoknál, hogy custom, meg ugye billentyűzet, de nem tudom. köszi:)

(#534) Motaba78 válasza Rubbi (#533) üzenetére

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

gamepaddal szerintem többre mész mint joy-al.

milyen tipus a joy ?

nekem xbox 360 gamepaddal tökéletesen megy.
igaz kicsit nehézkesen mert elég más a vezethetősége ennek a gamenak mint a gridnek pl.

(#535) SzlobiG válasza Dark KillerX (#531) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Na akkor ezért tűnik nekem gyengusnak a grafesz egyenlőre, meg mintha a 8xmsaa nem is lenne bekapcsolva...

(#536) Rubbi válasza Motaba78 (#534) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Igazából noname Trust, analóg is van rajta azzal szeretném tolni

(#537) Motaba78 válasza Rubbi (#536) üzenetére

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

a játékvezérlők között szerepel ott megvannak a beállítások ?
eszközkezelő között szerepel ?

ha nincs, akkor esetleg a drivert rakd fel, esetleg a honlapon keresd meg honlap

ha a winben már betudod kalibrálni elméletileg a játékban is működnie kell.

(#538) Enton válasza SzlobiG (#535) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csak kapcsold ki nyugodtan, és rögtön meglátod, hogy bevan az kapcsolva. :K

(#536) Rubbi:

My F1 -> Controls Options -> itt costum-re átállít, majd ezek után egy menuvel lentedd az Edit opció alatt egyessével be tudod állítgatni m,i mit csináljon. :K

(#539) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Fiúk, aki már tolja, árulja el pls, hogy a fizikája mihez hasonlítható. Mindenki csak említ róla valamicskét, de ettől én még jobban affele hajlok, hogy nem az én ízlésemnek megfelelő lesz.

Valaki tudna kicsit bővebben mesélni róla, hasonlítani valamihez? :R

Amúgy eddig mindenki xbox/ps3-on nyomja nem? :U

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#540) Rubbi válasza Motaba78 (#537) üzenetére

Rubbi
(őstag)

Köszönöm a válaszokat, ha hazaértem melóból kipróbálom :K :R

(#541) Motaba78 válasza Barthezz2 (#539) üzenetére

Motaba78
(őstag)
LOGOUT blog

én pl azt mondanám, hogy szerintem a grid és a dirt2 is jobban irányítható volt, valahogy életszerűbbnek tűnnek, mint ez a game, mondom ezt úgy hogy 30percet volt csak időm "tesztelni"
na majd délután nyugodtan, nem felpörögve újra megnézem.

Egy próbát biztos, hogy megér 8 év várakozás után.

(#542) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megnéztem a játékot,nem rossz,de kicsit Toys hatása van,és kissé műanyag is.
Optimalizátság ötös.

(#543) Dark KillerX válasza Enton (#538) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Én kapcsolgattam,a mentéseknél lévő fájlban,és a játék mappájában is,de semmi változást nem láttam. :( :U

(#544) Enton válasza Dark KillerX (#543) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor ott valami driverből van szabályozva? Vagy véletlenül nem Ati?

(#545) Dark KillerX válasza Enton (#544) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

De Atim van és 10.9 hotfix-et használom. :B

(#546) SzlobiG válasza Enton (#538) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Igen valóban szebb is lett a grafika láthatóan meg az MSAA is működik normálisan, de tényleg bugos nem véletlen van letiltva eszméletlen mód beszaggat ahol nem lenne indokolt egyedül mentem a pályán ilyen 100fps átlag és 40-re lemegy, majd vissza 100 végig ezt csinálja, szal meg kell várni a patchet.:)

(#547) ADAM1337 válasza SzlobiG (#535) üzenetére

ADAM1337
(PH! addikt)

Evga Precision-el lesd meg ott úgyis kiírja a dx-et is nálam dx9-be fut, a 2gpu is jól skálázódik 80-90%-on tekernek az fps 100 környékén van mindig illetve felette.(1920*1080 8xmsaa minden maxon)
A játék bejövős csak pár pályát meg kell tanulni benne, mondjuk ezt az ideális vonalat simán kivehették volna a játékból, kormányt is jól lehet kalibrálni benne.
Egy óra játék után eddig nálam 10/10.

cars1dA

(#549) Dark KillerX válasza SzlobiG (#546) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Nálam is jó a Dx11,de bugzik.Szal sztem érdemes várni a hivatalos patchig. :K

Snaps Ne folytasd,csak a játékról. :K :P

[ Szerkesztve ]

(#550) †Snaps™ válasza Dark KillerX (#549) üzenetére

†Snaps™
(újonc)

Hát tudom,hogy nemszabad. :) (attól hogy az újon van a nevem alatt az is azért van mert új felhasználót regisztáltam) és a játékról biztos fogom :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.