Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#5001) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Jó volt a meccs megint, de számomra mára vége lett :)
:R

Én nem tudok sajnos videót készíteni, max olyat, hogy otthoni kamerával felveszem a monitort, meg ahogy tekerem a kormányt :DDD

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#5005) Jani09

Jani09
(tag)

Sziasztok!
mit jelent menetközbe az engine beállításnál, hogy van cruise meg standard? első szezonom, egyenlőre easyben tolom. majd a következő szezonban váltok.

(#5014) ftomi74

ftomi74
(fanatikus tag)

Ki volt az aki "cigány módjára csalt"? (megint) :)

http://www.youtube.com/user/ftomi74?feature=mhsn

(#5015) polonic válasza Jani09 (#5005) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A crusie az alacsonyabb fordulatig pörgetés, gyengébb teljesítmény, motorkímélés. Standard az arany-középút, később majd lesz fast beállítás is.
Egyébként meg mit tolsz egyenlőre? Egyenlőre maximum két csapat állhat a meccsen. Te egyelőre tolod. . . :)

(#5016) Jani09 válasza polonic (#5015) üzenetére

Jani09
(tag)

köszönöm a választ és a szóviccet :C

[ Szerkesztve ]

(#5017) Rolly Dy07 válasza hermanyi (#5009) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Ilyet sokszor látok, de ezen miért kell kiakadni. Olyan is van, hogy esős verseny indul, rajtrácson meg mutogatja az autókat és van akinek szuper lágy gumi van fenn. És fordítva is száraz pályán extrém eső gumi. Persze nem az van neki, csak bug. De nincs csalás, csak ez van.

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#5018) Rolly Dy07 válasza bendeguz76 (#5000) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Ahogy kész leszek vele feltolom.

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#5019) Patrick

Patrick
(PH! addikt)

Kaptam egy mailt az xboxtól, hogy kapok tőlük egy ajándékot, egy xbox kontrollert. Elvileg ez ingyenes, de még is kéri a cím stb-n kívül a bankkártyaszámot.

"Szeretnénk megköszönni, hogy csatlakoztál az Xbox LIVE játékosközösségéhez. Fogadd hát el tőlünk ajándékba ezt az ingyenes avatarkelléket - egy Xbox 360 kontrollert! "

Ti kaptatok ilyen mailt? Mert egy kontroller azért nem lenne rossz. :D

Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

(#5020) HPC válasza Patrick (#5019) üzenetére

HPC
(kvázi-tag)

Én is kaptam ilyet és én is ugyan így megörültem de olvasd el még 1x! :)
"Fogadd hát el tőlünk ajándékba ezt az ingyenes avatarkelléket - egy Xbox 360 kontrollert!"
Sajnos csak avatarkellék! :(

‎"Being second is to be the first of the ones who lose." - Ayrton Senna

(#5027) szocs30

szocs30
(lelkes újonc)

Hello!Lenne egy kis gondom a Live-al, az a bajom hogy amikor elindítanám a játékot és kiírja hogy pl. ,,Ausztrál Nagydíj Multiplayer" és utána kiírja hogy kapcsolódási hiba.Az internettel sztem semmi gond mert a PS3-on megy a multi, de a px-n már nem akar menni, ezt meg lehet oldani egyszerűen vagy vmi kell hozzá, kössz a segítséget!

(#5028) Dózer válasza szocs30 (#5027) üzenetére

Dózer
(kvázi-tag)

Nálam az ai mod csinál ilyet, érdemes egyesével berakni mindent és közben mindíg kipróbálni néhány versenyen.

a Williams pilótája nem sokkal a teszt megkezdése ELÖTT, délelőtt negyed tizenegy körül "brutális" kört autózott,

(#5031) Jim74

Jim74
(őstag)

Sziasztok!

Működik már Magyarországon is a Live rendesen, vagy még mindig "angolként" kell regisztrálni? Csak akkor venném meg a játékot, ha működik rendesen a Live szolgáltatás itthon.

A másik kérdésem az lenne, ha az elsőre igen a válasz, hogy vannak-e olyan szabad versenyek itt Nálatok, amire teljesen amatőrként be lehet "pofátlankodni" :DDD, tanulni? :D

[ Szerkesztve ]

(#5032) Rototti válasza Jim74 (#5031) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Működik! Én még angollal regisztráltam, de utána honosítottam és most már magyar acc-al nyomom.

Eddig nem volt sok itteni verseny, bár múlt héten pénteken és szombaton volt csapatás. Természetesen bárkit szívesen fogadunk. Persze én azt tanácsolom, hogy a pályákat jobb ha singleben tanulja az ember, meg a beállításokat is jobb ott kiválasztani. (de ha Te multiban jobban tudsz tanulni, akkor gyere nyugodtan) :K

[ Módosította: ollie ]

Kimi - The King of Spa

(#5033) Patrick válasza Jim74 (#5031) üzenetére

Patrick
(PH! addikt)

Hogyne lenne, én is úgy tolom. :D

Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

(#5034) Jim74 válasza Rototti (#5032) üzenetére

Jim74
(őstag)

Köszi :R

A regisztráció menetében tudsz segíteni? Teljesen kuka vagyok ehhez a Live témához :U
A Dirt 2-m is azért nincs felrakva még, mert nem voltam képes regisztrálni Live-ra :W

Multiban segítségek be vannak kapcsolva?

Azért jönnék multiban tanulni, mert ott látják a többiek, hogy mit szúrok el és közben adhatják a tanácsokat. A GRID-et is így sikerült nagyjából elsajátítanom.

Ja, a beállításokhoz is tök béna vagyok :DDD

(#5035) Rototti válasza Jim74 (#5034) üzenetére

Rototti
(senior tag)

ITT egy leírás, de ez még akkor készült, amikor nem volt live itthon, ezért csak a menetét olvasd innen, az angolos baromságok már nem kellenek. :N

A segítségek multiban változóak, hol vannak, hol nincsenek. Ha velünk csapatod, akkor kérésre bekapcsolva hagyjuk őket.

Tanulás multiban: igen ez jó, de ahhoz, hogy tanácsokat tudjunk adni, kell egy minimális pályaismeret, mert ha az nincs, akkor az első pár kanyar után már senki sem lesz a közeledben, aki segíteni tudna.
A beállításokat én sem vágom, vannak alap setupok, abból kell csak kiválasztani a legjobbat, de megsúgom, hogy a pályák nagy többségénél ugyanazt az alap setupot kell használni (sztem csak monaco kivétel).

Kimi - The King of Spa

(#5038) 5teve

5teve
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok.
milyen VGA javasolt ehhez a játékhoz (közepes beállítások mellet)?

*** tel: 70-373-0029 *** *** végkiárusítás! maxell 52x cd 100db-os kiszerelésben 3500Ft <-- privizz

(#5039) Patrick válasza 5teve (#5038) üzenetére

Patrick
(PH! addikt)

Nekem egy 3850-em van, közepes beállítások mellett. :) min 40 max 60 fps-em meg van. 1440*900as felbontásban. Bár ez már régi kari.

(#5040) hermanyi válasza szocs30 (#5029) üzenetére

hermanyi
(senior tag)

szed le a kiegészítő dolgokat a játékról csak az alap játék legyen a javítással
A grafikai beállítások meg elég keményen gép függő

És elvileg még én is tag vagyok csak nem tudok belépni pedig a B ligát jó lenne tudni mi van ha má részt veszek benne elméletileg :D

[ Szerkesztve ]

A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

(#5041) Rototti válasza Patrick (#5039) üzenetére

Rototti
(senior tag)

A hasonló szegmensben lévő 8800 GT high beállításon (egy-kettő közepesen) 1280-ban hasonló fps-eket produkál. (csak mert az nvidiát is képviselnie kell vkinek... :P ;) )

[ Szerkesztve ]

Kimi - The King of Spa

(#5042) KaraDani válasza Rototti (#5035) üzenetére

KaraDani
(őstag)

"de megsúgom, hogy a pályák nagy többségénél ugyanazt az alap setupot kell használni (sztem csak monaco kivétel)."

Akkor ezek szerint nem csak én érzem úgy, hogy a setupolás része komolyabb szinten kb. felesleges a játéknak. Az elején furcsálltam, hogy minden pályán a setupolásom vége, kb. ugyanaz lesz, gyakorlatilag csak a saját vezetési stílushoz hangolt autót kell csinálni minimális szárnyállássokkal és kész. Remélem azért jövőre ezt a részt kicsit jobban kidolgozzák (elég sok minden hiányzik, nekem legjobban egy steering lock jönne jól a finomabb irányítás miatt, és ami van azok hatása is elég furcsa néha), mintának ott lennének a jól bevált F1 játékok már 10 éve.

(#5043) hermanyi válasza KaraDani (#5042) üzenetére

hermanyi
(senior tag)

Azt azért nem mondanám ,hogy felesleges de az tény ,hogy a gyári setupok szerintem is nagyon jol használhatok
de én nem csak Monacot tenném kivételnek hanem a Hungaroringet is

(#5044) KaraDani válasza hermanyi (#5043) üzenetére

KaraDani
(őstag)

Több pályán is van minimális eltérés nálam az alaptól, de tényleg minimális, pl. egy- két pályán nem 1-es, hanem 2-es hátsó szárnyállás jött be jobban karrier módban, de valószínűleg TT-re azokon is 1 lenne. Túl keveset számít a gyors kanyarokban a szárnyállás, mintha kicsit el lenne túlozva a mechanikus tapadás.

(#5045) Rototti válasza hermanyi (#5043) üzenetére

Rototti
(senior tag)

2-3 tizedet biztos lehet hozni egy jó setup segítségével, tehát semmiképp sem felesleges, de annyit nekem nem ér. :N

Kimi - The King of Spa

(#5046) hermanyi válasza Rototti (#5045) üzenetére

hermanyi
(senior tag)

igen annyit hozol de a tempó nem minden , Maláj pálya saját setupal kb 4 tizedel vagyok gyorsabb a gyáritól , bökkenő: lágy gumi 3 kör és narancs színben tündököl míg gyári setupal ehhez 6 karika kel az én vezetési stílusomban

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.