Szerintem ilyen játékhoz alap a rendes optimalizálás,codék ezt rendesen összerakták 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

Szerintem ilyen játékhoz alap a rendes optimalizálás,codék ezt rendesen összerakták 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
A kocsik toreserol volt szo, amit latni az xbox360 videoban. 
szerk: kivancsi leszek a boxosok tapasztalataira!
[ Szerkesztve ]

Most hívtak 576-tól... Csütörtökön már hozzák. 

Mázlista... 
Na, ezt is megértük. Kellemes délután elé nézek.
8 éve vártam rá.
[ Szerkesztve ]
Ne legyen több warezra utalás!
sálálé

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR
ebben reménykedem én is!
csak fusson el a gépemen minimum highon és madarat lehet velem fogatni 
EVIL IS BACK!

Nem lesznek ennyire durvák a törések, ha rendesen gurulunk.
Hát ja, mi rendesen fogunk gurulni, de a ranked többsége valszeg nem, ugyanúgy mint a Gridben. Főleg az első pár hónapban, amikor sokan leszünk. Ez sokkal jobban várt játék mint a Grid. Így valszeg többen lesznek olyanok, akiknek hamar elgurul a gyógyszerük. (Nem beszélve a csítelésről...
)
Azért egy-két próbát teszek, de sztem a privát magyar szerókat fogom preferálni. 
Kimi - The King of Spa

Igen, biztos sok lesz a kocsog, ezert kell egy PH bajnoksagot osszehozni, es itt egymassal tolni 
Csak jelenne mar meg
[ Szerkesztve ]
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Én már most leadom a nevezésem a PH bajnokságra 

Nem rég olvastam már készül a F1 2011 játék. 

Helyes! Biztosan van mit rajta még javítani.
Egyből ezzel jösz. Ez igen! 
Mivel a Codemasters szerezte meg a jogokat, nem tudom hány évre, ezért várható, hogy minden évben jön F1 játék.
[ Szerkesztve ]

Minimális gépigény PC:
• Windows XP/Vista/7
• DirectX 9.0c
• Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz or Athlon X2
• 1GB RAM (2GB for Vista)
• Graphics Card: GeForce 7800 / Radeon X1800 or above
• DirectX Compatible Sound Card or motherboard audio
• Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
• 12.5 GB Hard Drive Space
Ez elég baráti.

Kíváncsian várom a tökéletes játék nevét, amelyen nem lehet már semmit sem javítani. 

Nah ne akkor ez is átmegy cod-ba meg fifába? 

Így legalább nem kell megint 8 évet várni a következőre... 

Nincs semmi baj ezzel, én kifejezetten örülök hogy évente fog megjelenni, hiszen álladóan változik az F1! Csapatok, Pilóták, Szabályok, Pályák...
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

Peddig sanszos,hogy minden évben jön és Én úgy tudom,hogy 3 évig a code-é a jog.
Azt várhatod, kb örök életedben.
Olyan, hogy tökéletes játék, soha nem lesz.

Ezért nem értem, hogy miért kellett ezt írni: "Egyből ezzel jösz. Ez igen!"
Én amiatt írtam, amit te írtál. 
"Helyes! Biztosan van mit rajta még javítani."
Ki sem jött még a játék, már rögtön ezt írod. A másik dolog meg, hogy kb. mindegyik értékelésnél eléggé magas pontszámot kapott a játék.
[ Szerkesztve ]

Én tudom, hogy mire válaszoltál, csak azt nem, hogy miért. Szerintem mindnyájunknak jobb, hogy minél előbb kezdik a következő játékot. Annál jobb lesz.
Nem értem, hogy mi kivetnivalót láttál a hozzászólásomban. De mindegy, nem szeretném tele offolni a topikot, nem olyan fontos.
Szerk.: Te magad írtad, hogy nincs, és nem is lesz olyan, hogy tökéletes játék. Ezért is nem értem, hogy akkor miért ne lehetne még javítani rajta.
Példának okáért ott van az SC hiánya. Apróság, de attól még remélem, hogy jövőre már benne lesz.
Olyan negatív hangvételűnek tűnt.
De nincs probléma egyébként. 

Ja, értem. Nem annak szántam, csak azt akartam kifejezni, hogy örülök neki, hogy máris elkezdtek foglalkozni a következővel. Attól függetlenül remélem, hogy nagyon jó lesz a játék. Bízom benne, régóta várok már rá. Nem véletlenül rendeltem elő. 
Részemről sincs probléma. 
Boxra rendeltem elő. Gondolkodtam rajta, hogy melyikre vegyem meg, de végül emellett döntöttem. Szeretnék vele multizni is, abban meg valahogy jobban szeretem az Xbox Live-ot.
[ Szerkesztve ]
Szerintem is nagyon jó lesz.
Milyen platformra rendelted elő?

Ez rendben van, csak hát ugye a 2010-es pesbe is megvannak az új átigazolások szóval ezt patch formájában is lehetne éltetni évekig és nem új részként/játékként kiadni. Egyszerűen ide még annyit se tudnak újítani mint pes-be hogy pl új mozgások gólörömök, cselek stb.
Nah mind1 én fix hogy nem adok azért évente 10ezret mert új csapatok lesznek vagy az adottak megváltoznak, meg módosul egy két szabály.
[ Szerkesztve ]

értem, de az a PES
, másrészt újítások is lesznek 

Meg nem is az zavar igazán hogy évente jönnének ki hanem akkor vagy legyen 4000 az ára vagy újítsanak rajta annyit amennyi lehetséges minden téren, de inkább az előbbi lenne ideálisabb. Én meg azért nem 1 évet multiznék vele, persze mást nemtudok tenni mert mindig az van hogy ha jön az új arra áll át mindenki.
levi: Persze jogos nem kötelező megvenni, csak nem lenne jó szerintem ha ebből is fifát csinálnának, ez nálam azt eredményezné hogy az idő múlásával egyre kevésébé fog érdekelni és felejthető kategória lesz.
[ Szerkesztve ]

Nem értem a problémát. Aki akarja és megteheti, az megveszi minden éven az újat, aki pedig nem, mint te, az használja a régit. Azért biztos, hogy lesz ellefeled még a következő évben is.
Én például örülök neki, hogy minden évben jelenik meg új, és valószínűleg meg is fogom venni mindig, maximum nem a megjelenés napján, mint ezt.
[ Szerkesztve ]

"Fontos tudni: Formula One 2010. A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon."
Ez azt jelenti, hogy megint trükközni kell itthon ha valaki multiba akar játszani?
Ha kibírod november 10-ig multi nélkül, akkor nem kell.

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

köszi.
Úgy legyen!
(félek tőle, hogy jóval később lesz)
[ Szerkesztve ]

Harmadik éve tanulok németet, de alig értek belőle valamit. Valahogy nem az én nyelvem. De a képek jók.
Meg persze a grafikonok is hasznosak. Megint veri a GTX460 a kártyám. Ráadásul mennyivel kerül kevesebbe... 
[ Szerkesztve ]
Számomra érthetelten a német. 
A grafikon még érthető.
DX9 és DX11 között van különbség. Még a diffúzor is másképp néz ki. 
(#495) levi1392
Vagy csak tanítják, nem? 
[ Szerkesztve ]

Igen, elég nagy különbség van a kettő között. Remélem, a boxos grafika majd inkább az utóbbihoz fog hasonlítani, a DX11-es nagyon szép.
Némethez: Valahogy úgy. 

Na ez elég jó DX11 láthatóan szebb végre egy gém ahol ér is vmit. 
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Az árnyékok mások, a diffúzor maga tök ugyanúgy néz ki.
A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.
Volt valahol egy link, ami egy weblapra mutatott, ahol a 3 verzió van összehasonlítva. Bárcsak megtalálnám.
A legjobban nyilván a pc-s néz ki, utána xbox, ps3.
Na meg is van. Itt van ebben a topikban. Sonja kolléganőnknek köszönhetően.
[ Szerkesztve ]