Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#401) AMD_ok válasza polonic (#383) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

INNEN

személyes átvétellel, Debrecenben

[ Szerkesztve ]

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#402) polonic válasza AMD_ok (#401) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is innen rendeltem elő még június végén. Akkor még weboldalra sem volt kitéve. Remélem, akkor az itteni példányokban is lesz kód.

(#403) AMD_ok válasza polonic (#402) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen kódra gondolsz? Live?

#396#: nagyon szép video :K

[ Szerkesztve ]

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#404) polonic válasza AMD_ok (#403) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, arra. Tudom, írták már, hogy benne lesz.
Még régebben olvastam olyanról, hogy mivel hazánkban nincs live, ezért a forgalmazó nem tette bele a kódot. Meg nem mondom melyik játékkal kapcsolatban volt ez, meg, hogy pontosan hol is, ez rémlik nekem régebbről.
Biztosra szeretnék menni, azért írtam már másodjára is.

(#405) AMD_ok válasza polonic (#404) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

én meg úgy emlékszem, hogy novembertől már lesz hivatalos live Magyarországon is :U (ez alapján várható a kód)

(#406) sephi válasza AMD_ok (#405) üzenetére

sephi
(őstag)

Akkor elméletileg megy majd az magyar fiókra "elregelt" DIRT2-m is? Az már csak dupla öröm lenne számomra.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#407) pcguru1 válasza †Snaps™ (#400) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Szia Randall!

Remélem itt is tudunk majd egymás ellen versenyezni,az F1challenge-t még nyomod?

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#408) †Snaps™ válasza pcguru1 (#407) üzenetére

†Snaps™
(újonc)

Szia Guru !
Windows 7 nem nagyon szereti. És én is remélem,hogy tudunk majd rég találkoztam veled :) jó újra látnni :)

(#409) polonic válasza AMD_ok (#405) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, november 10-től, xbox topikban írták. De még szeptember van. :D

(#410) Rototti válasza Jim74 (#389) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Az volt a jó a Gridben, hogy ott volt demo. Két pálya, két autó, multival!!! Ha már ez megunhatatlan, akkor gondoltam a teljes még jobb lesz. Úgy is lett. :)

Viszont F1 esetében én is a házilag barkácsolt demo mellett teszem le a voksom. Nálam nem csak a fizika a kérdés, hanem a gépigény is, és a kormányom sem volt fenn a támogatott listán. Ha ez a 3 dolog stimmel, irány a cd galaxis. :K

Kimi - The King of Spa

(#411) †Snaps™ válasza Rototti (#410) üzenetére

†Snaps™
(újonc)

Hát vagy direkt nem adtak demót a kínzás miatt :DDD vagy kö****** voltak :).Nekem nincs kormányom venni akartam de egyenlőre elmarad :D.A gépigény meg szeritenm elég lesz. :D

[ Szerkesztve ]

(#412) pcguru1 válasza †Snaps™ (#408) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Nekem is win7 van fent pedig most indul ott is a liga,a gépigényel nekem sincs gond csak még nem találtam ki mivel fogom irányitani :U

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#413) †Snaps™ válasza pcguru1 (#412) üzenetére

†Snaps™
(újonc)

Hát én biztos bill.el fogom irányítani.CH-ról nagyon eltűntetek aztán átmentem GRID-ezni csak nemvolt időm a PH-sokkal játszani pedig ahogy olvasgattam RollyDy elég kemény játékosnak számít :D

(#414) AMD_ok válasza polonic (#409) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

no akkor te tudod pontosan a dátumot, de akkor addig nem is kötelező multira beregelni a játékot, vagy igen? (rögtön telepítéskor a live-ra is be kell regisztrálni, mint a dirt2-t?)

(#415) polonic válasza AMD_ok (#414) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem kötelező, offline profillal is lehet játszani. De akkor értelemszerűen nincs multiplayer. Dirt 2-nél sem kellett, a single ment anélkül is.
De itt inkább az a kérdés, hogy lesz-e kód a dvd tokban.

(#416) Rototti válasza polonic (#415) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Lehet offlineolni, de én úgy tudom, hogyha bejelenkezel, akkor elveszik az addigi mentésed.

†Snaps™: Nem kell ám komolyan venni, amit írunk RollyDy-ről. Gyors rendben, de azért nem verhetetlen. :N Főleg ha hegyet mászik, vagy elmegy a málnásba. :DDD

[ Szerkesztve ]

Kimi - The King of Spa

(#417) polonic válasza Rototti (#416) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt én tudom, ezt is írtam gyakorlatilag. Jó, kivéve a mentésről nem írtam.
Itt most a kód a lényeg!

[ Szerkesztve ]

(#418) AMD_ok válasza polonic (#417) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Ez az, a mentés a gáz, ha nincs regelve online a gamma. Na mind1, van live regem, majd arra regelem azt is

(#419) Rototti válasza polonic (#417) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Rendben, én csak a mentéssel akartam megtoldani a válaszod, nehogy vkit meglepetésként érjen. :K

Kimi - The King of Spa

(#420) 7600 GS

7600 GS
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv Urak!

Van valami lista arról, hogy melyik kormányokat fogja támogatni a játék. Remélem a jó öreg Sidewinderemmel működni fog. :DDD

Marci

(#421) munky válasza 7600 GS (#420) üzenetére

munky
(őstag)

Itt találsz listát.

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#422) polonic válasza 7600 GS (#420) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itteni gamepod hírben volt.

(#423) Steady74 válasza †Snaps™ (#413) üzenetére

Steady74
(őstag)

Ne aggódj Rolly miatt. Most vett egy VGA kártyát, amiben egy kis F1 2010 plugin van elrejtve: nem fog tudni csak 5 sebességi fokozatot használni :D, és csak minden 10. képkockát fog neki kirajzolni :D :D

(#424) Rolly Dy07 válasza Steady74 (#423) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Nem táán! :DDD Akkor felhúzom a motort 30 ezres fordulatra! :DD
De a minden 10. kockával nem tudok mit kezdeni. :N :))

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#425) Enton válasza polonic (#415) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen ökörséggel kár islenne viccelődni.
Mért ne lenne kód a játékhoz? Majd ha megveszed kinyitod és nincs benne akkor lehet reklamálni, de ez általában egyedi nyomtatási hiba.
Hogy volt olyan játék amihez alapból nem adtak kódót, hát azoknak a jó ...
Codemaster a Dirt 2-höz is adott, ehhez miért ne adna? :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#426) Enton válasza Enton (#425) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy törés videó 50 ütközéssel:

XBox 360-on

(#427) AMD_ok válasza Enton (#426) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez eléggé látványosra sikerült ;]

(#428) polonic válasza Enton (#425) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerinted, ha tudom, hogy a Magyarországon árult dobozos dirt 2-höz is volt kód, akkor itt kérdezgettem volna? Nem tudtam, mert nekem steames van. Akkor levonom azt a következtetést, hogy lesz az f1 2010-hez is.
Valaki egy fórumba írta ezt be régebben, sajnos nem emlékszem, hol, mikor, milyen játékkal kapcsolatban. Ha emlékeznék, megkeresném.
Emiatt voltak kétségeim. Köszönöm a felvilágosítást!

(#429) Steady74 válasza Enton (#426) üzenetére

Steady74
(őstag)

kezd savanyú lenni a szám íze:

- az autón lévő elemek úgy törnek, mintha üvegből lennének
- repülnek a kerekek össze vissza, holott elvileg le vannak láncolva, nem repülhetnének, csak extrém esetben
- 1:17-nél olyan, mintha egy fura star wars játékban lennék :D

Azt hiszem kb az első 20 online versenyünk rövid összefoglalóját előre megcsinálták :D :D

(#430) bandiie válasza Enton (#426) üzenetére

bandiie
(fanatikus tag)

elég gagyi. :F

(#431) Enton válasza Steady74 (#429) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amíg lesz collision on-os host addig olyan élményben lesz részünk mint a videóban.
De egy collision off-al ezt meg lehet oldani. :D :K
És akkor sosem lesz olyan, jaj, bocs véletlenül nekedmentem, vagy nefogott a fék, stb...

(#432) levi1392 válasza Enton (#426) üzenetére

levi1392
(őstag)

Ehh...

Sokszor (legtöbbször) úgy törnek az autók, mintha konfettik repkednének a levegőben...

[ Szerkesztve ]

(#433) Rolly Dy07 válasza Enton (#431) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Nem kell ide coll off. Ezek direkt csinált nagy ütközések. Nem lesznek ennyire durvák a törések, ha rendesen gurulunk.

Steady:
Itt meg azért repkednek a kerekek, mert tényleg extrémet kaptak. :K

Nekem bejövős! :C

Levi: Egy kis bugg talán?

[ Szerkesztve ]

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#434) Rolly Dy07 válasza polonic (#428) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

A kérdésem költői:
Ha megveszem a gémet és regisztrálok Live-ra, akkor külföldiként kell megtennem? Utána, ha lesz Mo-on Live, akkor át lehet jelentkezni magyarnak? :U :F

(#435) Rolly Dy07 válasza levi1392 (#432) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Láttál már ilyen autókat törni élőben? Mert én igen. :K Tényleg csak úgy robbannak szét ezek a karbonszálas műanyagok. :)

(#436) polonic válasza Rolly Dy07 (#434) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az xbox fórumban ezt írták. Hogy ez most mennyire valós információ, azt én nem tudom.

(#437) Rolly Dy07 válasza polonic (#436) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Ez az én tapasztalatom. Én nem nézegettem az Xbox-os fórumot.

(#438) kpal válasza Enton (#426) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

PC-n remélem jobb lesz a törés valamivel .

(#439) kpal válasza Rototti (#410) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Remélem az én kis gépemen csak eldöcög. :)

(#442) Viktor77

Viktor77
(MODERÁTOR)

Na, még pár szó a virágboltról, és bezárom a topicot a hivatalos megjelenésig!

Bazinga!

(#443) Jim74 válasza kpal (#439) üzenetére

Jim74
(őstag)

Szerintem el fog "döcögni" rajta. Talán a Dirt2-t lehet gépigényként alapul venni valamilyen szinten.

(#444) Barthezz2 válasza Jim74 (#443) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát ha azt lehet alapul venni, annak én örülök, mert az simán megy nálam(persze dx11 nélkül) :))

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#445) Jim74 válasza Barthezz2 (#444) üzenetére

Jim74
(őstag)

Próbáld meg a systemrquirements.com-ot. Jó, nem egy 100%-os mérés, de legalább valami támpontot ad.

(#446) kpal válasza Jim74 (#443) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Ha azt veszem alapul akkor egész jól futott.

(#447) pcguru1 válasza Jim74 (#443) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Akkor nálam hasitani fog :C

(#448) Jim74 válasza pcguru1 (#447) üzenetére

Jim74
(őstag)

Nagyon reménykedem benne, hogy rendesen lesz optimalizálva és a HD5770-en hibátlanul fog menni 1440 X 900-ban... :U

(#449) polonic válasza Jim74 (#448) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A dirt 2-ből kiindulva a codemasters példás munkát csinál, ha az optimalizáltságról van szó.

(#450) Jim74 válasza polonic (#449) üzenetére

Jim74
(őstag)

ÁMEN :R

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.