Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#4001) Rolly Dy07 válasza Motion_Blur (#3921) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Nem csak annak tűnik, hanem jó is ez a gumi javítás. Kipróbáltam és nagyon tetszik. Asszem még cicomázom majd a fordulatszám mérőt is. :DDD

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#4002) hermanyi válasza Rolly Dy07 (#4001) üzenetére

hermanyi
(senior tag)

én azt tettem fel először :)
pocsolya fix eltávolítása nekem is javított FPS en de nem lett az igazi de legalább ritkábban lagol

A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

(#4003) drevin_71

drevin_71
(kvázi-tag)

feltettem újból ,patch nélkül úgy tűnik h most már jó lesz...

(#4004) GuruZone

GuruZone
(fanatikus tag)

Igaz, most nem alakultak úgy a dolgok, ahogy szerettem volna, de azt tudom, hogy milyen jó érzéssel fogok visszaemlékezni az idei futamokra!

Köszönet az FIA-nek :R , Bernie Ecclestone-nak :R , Max Mosley-nak :DD

no és persze nekik:

1997. Villeneuve
1998. Häkkinen
1999. Häikkinen
2000. M Schumacher,
2001. M Schumacher,
2002. M Schumacher,
2003. M Schumacher,
2004. M Schumacher,
2005. Alonso
2006. Alonso
2007. Hamilton
2008. Räikkonen
2009. Button
2010. Vettel & Codemasters :DDD

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#4005) polonic válasza GuruZone (#4004) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó volt. Csak Alonsonak nem kellett volna mutogatnia.
2007: Kimi
2008: Lewis
És Mosley már nincs FIA közelében. Jean Todt-nak köszönd. ;)

(#4006) GuruZone válasza polonic (#4005) üzenetére

GuruZone
(fanatikus tag)

'07-et '08-at tényleg benéztem, Mosley meg úgy emlékeztem, hogy tavasszal még elnök volt :D

[ Szerkesztve ]

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#4007) romero28 válasza polonic (#4005) üzenetére

romero28
(senior tag)

mutogatás helyett valóban előznie kellett volna...

létezik , hogy a pocsolyafix 8-10 fps-t felemészt száraz pályán :F :Y

PiHi van xD

(#4008) Rototti válasza romero28 (#4007) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Hát sajnos igen, pár hsz-el korábban írta rocket és én is. :(

Kimi - The King of Spa

(#4009) nanus válasza romero28 (#4007) üzenetére

nanus
(fanatikus tag)

Nem mutogatott ,bucsut intett a VB cimnek,meg a távolodó Renaultnak,és közben átszólt Petrovnak "jelbeszéddel" bezzeg mikor én vezettem VB címet nyertem vele .....

Érdi családi ház sürgősen eladó 12.500.000ft.irányár .......Lego-Bionicle 12db 3999ft

(#4010) cyberkind

cyberkind
(senior tag)

Üdv !
A konfigom az adatlapon !
Felraktam a patch-et, elvileg dx11-ben fut a játék, de a betöltéseknél mindig kifagy,ez mitől lehet ?
Köszönöm a válaszokat !

Férfi vagyok vagyis izé Old Spicet használok :D

(#4011) jozsi252 válasza polonic (#4005) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Alonso az kinek nem mutogat? Ha már nem úgy van valami ahogy ő akarja mutogat szokásához híven, amúgy meg Vettel 100 szor jobban megérdemelte a vb címet, nagyképű Alonso meg így járt

iPhone 4 8GB white

(#4012) Motion_Blur válasza Rolly Dy07 (#4001) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

A TV Style nagyon szar :( annyira kicsi, hogy nem lehet látni rajta semmit + gáz/fék használatot se mutatja. Nem csináltam backup-ot, úgyhogy meg szeretnék kérni valakit hogy legyen olyan kedves és töltse fel nekem a frontend/b_osdPersistent.pssg fájlt.

Előre is köszönöm! mail-re is jöhet!

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#4013) ymdar111

ymdar111
(újonc)

Hali!

A segítségeteket kérném. Logi Formula Force GP-m van, tolom is ezerrel a játékot. De csak erő visszacsatolás nélkül, mert ha be van dugva a tápba a kormány, folyamatosan rángat, még a menüben is. Gridnél, rFactornál stb. nem csinálja. Felraktam a patc-et hátha, de úgy sem jó. Van valakinek ötlete?

(#4014) Rudi50 válasza Motion_Blur (#4012) üzenetére

Rudi50
(tag)

Ment mailben is.

http://rapidshare.com/files/430877745/b_osdPersistent.pssg

(#4015) forise válasza ymdar111 (#4013) üzenetére

forise
(kvázi-tag)

Szerintem mindenkinek rezeg. Nekem saitekem van az is berezeg a pitben is, de ha lefogom erősebben akkor abba marad, csak figyelnem kell rá, hogy meg ne mozdítsam míg újra ki nem állok a boxból. :))

(#4016) AMD_ok válasza Motion_Blur (#4012) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Hali

kezd bejönni a manuális váltó :DD Bahrein-ben kb 2 másodpercet tudok már javítani, most 1.50.715-nél járok, és még van benne, érzem (csak még nem merem elhinni, hogy tényleg beveszi a kanyarokat :)) ). Neked ott mennyi az időd?

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#4017) AMD_ok válasza ymdar111 (#4013) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

nincs különösebb segítség erre, sógornak is ugyanez a kormánya van, ugyanezt csinálja :(

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#4018) Motion_Blur válasza AMD_ok (#4016) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Huhh, az elég erősnek tűnik én 51.0-ra emlékszem de majd ránézek :D Aut váltóval kipróbáltam ringet, de alig tudtam értékelhető kört menni mert szinte minden féktávon besokalltam + olyan helyeken leváltja a következő fokozatot ahol én még nem tenném, stb.. szal aki kormánnyal nyomja és képes nem használni a váltót... :U

Rudi: köszi :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#4019) Zoo123 válasza Motion_Blur (#4018) üzenetére

Zoo123
(fanatikus tag)

"
Aut váltóval kipróbáltam ringet, de alig tudtam értékelhető kört menni mert szinte minden féktávon besokalltam + olyan helyeken leváltja a következő fokozatot ahol én még nem tenném, stb.. szal aki kormánnyal nyomja és képes nem használni a váltót... :U"

Az lehet hogy csak az idegeit védi! :D
Én most toltam Melbourne-t aut váltóval 1:24.362, manuális váltóval: 1:23.782, de míg aut.váltóval 10 körből egyszer hibázok, addig manuális váltóval 10-ből 9 szer, visszaváltásnál állandóan keresztbeállok/túlcsúszok a kanyaron, és ez rendkívül frusztráló! :(
Lehet hagyom a francba a k..va manuális váltót, szétvet az ideg, ennyit meg nem ér... :U

''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

(#4020) Motion_Blur válasza Zoo123 (#4019) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Az automata és a manuális váltó is egy-egy szint. Te döntöd el, hogy milyen szinten akarod nyomni.

(#4021) Zoo123 válasza Motion_Blur (#4020) üzenetére

Zoo123
(fanatikus tag)

A leggyorsabb köridőket akarom ;] , tehát manuál váltó, csak nehéz eltalálni hogy kanyar előtt milyen ritmusban pakoljam vissza a sebességeket.
A "Hot Lap" videókban nagyon tutin néz ki hogy erőszakkal pakolja vissza a sebességeket és hihetetlen féktávokat vesz, de megcsinálni, hát azt nem könnyű! :O

Mi a "titok" áruld el:
1. előbb beletaposok a fékbe és röviddel utána kezdem el visszadobálni a sebességeket, vagy
2. egyidőben fék és visszaváltogatás ezerrel
3. egyáltalán szabad közben kanyarodni, mert lehet ezért állok keresztbe!

hogy a leghatékonyabb :F

[ Szerkesztve ]

(#4022) ymdar111 válasza forise (#4015) üzenetére

ymdar111
(újonc)

Nem berezeg, hanem rángat. Nem zavarna, de a pályán nem működik a force feedback.

(#4023) ymdar111 válasza AMD_ok (#4017) üzenetére

ymdar111
(újonc)

Nem hiszem, hogy a kormánnyal lenne gond, inkább a támogatásával.

(#4024) Motion_Blur válasza Zoo123 (#4021) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én ahogy rálépek a fékre, rögtön elkezdem pakolgatni, de a 2-as vagy 1-es fokozatot már úgy rakom vissza hogy alig van a lábam a féken. Így nem fog leesni a fordulat és nem fognak blokkolni a hátsó kerekek. A motorfék nagyon sokat számít, iszonyat lehet vele stabilizálni az autót szerintem, főleg kanyarbejáraton. Ha pl. megérkezek egy visszafordítóhoz én a legvégén vissza szoktam még rakni 1-esbe, hogy azzal is fékezzem az autót és legyen fordulat a kanyarodáshoz (2-ban túlcsúsznék), és rögtön ahogy túljutottam a kanyar csúcspontján leváltom a másodikat, nem baj ha alacsony a fordulat ott úgyse lehet padlózni mert elforognának a kerekek. Vagy ha vérprofin akarod csinálni, akkor minden egyes visszaváltásnál a stabil fék mellett adsz egy kis gázfröccsöt is :DDD

(#4025) AMD_ok válasza Motion_Blur (#4018) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

értem,akkor már nem vagyok annyira szar manual-al se.. :) . Egyre jobban érzem, alakul,persze a gyakorlás mindenek felett. Megértem Zoo123-at, nagyon ódzkodtam én is a man. váltótól, (tudod, soha nem ugy mentem, semmilyen játékban), de megértettem, hogy ha tovább akarok lépni egy következő szintre, nincs más alternatíva (no persze a beállítás is rettenetesen fontos!!!), és mostmár sokkal jobb köridőket nyomok man. váltóval azokon a pályákon, amiket jól ismerek. Szép lassan elsajátítom majd mindet, és akkor lehet nyomni ezerrel!

ymdar111: nem is azt mondtam, hogy hibás a kormány, hanem az övé is ugyanazt csinálja,mint a tied, és tényleg nem sok force feedback van benne (éppen most próbáltam ki nála :D ), ez van

[ Szerkesztve ]

(#4026) AMD_ok válasza Zoo123 (#4019) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Nálad az a baj ezek szerint, hogy egyből visszarakod 1. vagy 2. fokozatba, én max 4-et váltok le egyszerre, és ahogy Motion írta, utána már csak ha lassult a verda, mert különben tényleg azonnal elforog a segge (sőt, ha csak 3.-ig kell viszzaváltani,akkor is ugyanígy teszek, 4.-ig váltok egyszerre, majd még egy kicsi lassulás után - tulképpen a kanyar fele előtt szinte közvetlenül,ahogy jön a kigyorsítás,akkor váltok még egyet le REMÉLEM,ÉRTHETŐ, nem túl hülyén írtam le :B ). Próbáld meg ezt a váltást, és sztem hamar ráérzel, én ezt a "nagyoktól" lestem el, figyeltem a versenyek közben, hogyan váltanak

[ Szerkesztve ]

(#4027) Piku

Piku
(lelkes újonc)

Üdv Urak!

Találtam rá megoldást hogy ne kelljen újra rakni a game-t ha feltetted az 1.01-et. Nálam működik.

Remélem segíthettem valakin!!!

http://www.racedepartment.com/downloads/f1-2010-misc-54/restore-files-default-1-0-game-version-1-1-3608/

Pack of files of origin 1.0

Allows to put back the game as him was for the installation in case of problems with a mod, it will always be better that to reinstall the game.
If you do not want all to replace, it will be enough to unwind the program in a place which you will have chosen and to take corresponding files that you will want to put back as at the beginning of the installation of your game.
This pack was made has to leave the version 1.01 of the F1 2010.

- Files of origin included in this pack:
- The lighting effects on all the circuits
- The hud
- The rainy effects
- Helmets
- And the main system files

(#4028) samu74 válasza Rototti (#4008) üzenetére

samu74
(senior tag)

De ezzel a fixel mintha nem laggolna annyit,vagy nem?Nekem olybá tűnt... :K

-----------

(#4029) ProEvoFan

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

ma felmentem F1re, és updatelt valamit a Live

EVIL IS BACK!

(#4030) ProEvoFan válasza ProEvoFan (#4029) üzenetére

ProEvoFan
(őstag)
LOGOUT blog

amiről sajnos kiderül, hogy nem az F1update volt:(

EVIL IS BACK!

(#4031) pcguru1

pcguru1
(őstag)

Sziasztok

Van valami megoldas arra hogy ne keljen minden szezon vegen csapatott valtani,szeretnek vegig a red bull-nal maradni :K

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#4032) Zoo123 válasza pcguru1 (#4031) üzenetére

Zoo123
(fanatikus tag)

Ha teljesíted a csapat "elvárásait" akkor nem ajánlja fel a csapat automatikusan a hosszabbítást :F

Én a Torro Rossoval kezdtem mint 2.pilóta és már szezon közepén -miután minden versenyt megnyertem és orrba-szájba dicsértem a csapatot- felajánlották hogy legyek 1. számú pilóta, de én :N em fogadtam el, a McLaren ajánlata valahogy jobban tetszett. :D

(#4033) pcguru1 válasza Zoo123 (#4032) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Nem tudom lehet,ez lesz az 1 szezon a red bull-nal :K

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#4034) Rototti válasza AMD_ok (#4016) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Ha jól emlékszem egyszer amikor véletlenül bekerültem egy gumi/benya szim offos szeróra, akkor 49.7 körül mentem időmérőn, de volt egy elvetemült, aki 49.3-at ment. Szal ez bőven futható, mert csak pár kört mentem és alig tudtam hozzászokni a szim offhoz, így valszeg nem is használtam ki teljesen.
De ha nem jól emlékszem, akkor dobáljatok meg paradicsommal. :B

Kimi - The King of Spa

(#4035) jozsi252

jozsi252
(őstag)

Kell hozzá több száz kör hogy egy adott pályán meglehessen tanulni manuális váltóval versenyezni, valójában jobb időket lehet menni mert sokszor lehet látni hogy ahol 3.ikba lehetne kigyorsítani ott az autómata 5.ikbe van ami valljuk be századok, és ha sokszor van ez akkor könnyen összejön 3-4 tized 1 kör alatt.

1 másik kérdés, ugye lehet állítani váltó áttéteknél sebességet, azok azt jelentik hogy pl a sebességeket x km/h-nál váltsa el?

[ Szerkesztve ]

iPhone 4 8GB white

(#4036) pcguru1

pcguru1
(őstag)

Megint eljutotam oda hogy rivalist kene valasztanom,pedig mindig megcsinaltam amit kert a csapat helyezest.Szeretnek maradni a red bull-nal,valakinek nincs valami otlete hogy tudnam ezt megoldani :F

(#4037) AMD_ok válasza pcguru1 (#4036) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

sztem semmi gond, válassz akárkit, ha később is teljesíted a csapat elvárásait, fel fogják ajánlani azt az ülést neked biztos

jozsi252: nem több századok, hanem tizedek és másodpercek. Nekem elhiheted, most álltam át tizen x év alatt automatáról manuálisra, Bahreinben aut. váltó legjobb idő TT-ben: 1:52:6xx volt, most 1: 50:317-nél tartok man. váltóval úgy,hogy csak még most szokom
És igen, azokat a seb. fokozatokat állítod, hogy milyen seb-nél váltsa a köv. fokozatot abban a menüpontban :K

[ Szerkesztve ]

(#4038) AMD_ok válasza Rototti (#4034) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

1:50:317-nél tartok, de lehet még srófolni ;) , érzem én is

(#4039) Sanya595 válasza pcguru1 (#4036) üzenetére

Sanya595
(senior tag)

A 3 rivális egy sem red bull-os?Mert Én úgy oldotam meg,hogy riválist a csapattársam választottam.
Igy ha nem tesznek ajánlatott,de jobb vagy a rivál-nál,maradsz ott.

(#4040) jozsi252 válasza AMD_ok (#4037) üzenetére

jozsi252
(őstag)

Énis szépen kezdek átállni manuálisra mert az autómatával télleg nagyon sokat lehet veszteni, thx a segítséget a váltó kérdésemre

iPhone 4 8GB white

(#4041) AMD_ok válasza jozsi252 (#4040) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

igazán nincs mit, a man. váltót meg gyűrjed ;)

(#4042) Steady74

Steady74
(őstag)

Este, ha a sors, az asszony, a szakdolgozatom meg az égiek is úgy akarják tudok végre kicsit gurulni. Lesz valaki 9-10 körül fent?

(#4043) Rudi50 válasza Steady74 (#4042) üzenetére

Rudi50
(tag)

én 20 után max 21-ig felnézek majd, de ez nem esik egybe sajna a tiéddel :-(

[ Szerkesztve ]

(#4044) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kezd rohadtul elegem lenni ebből a játékból :(((
Brazil nagydíj, Lotus, végignyomom az edzéseket, végig az elejében vagyok. Q1 teljesítve, Q2-ben 0.1-el lemaradva 2. vagyok, Q3 esős, sima győzelem.
Most tolnám a versenyt, és már visszavettem az ellenfeleket inter-re, de így is lazán lehagynak, holott az időmérőn magasabb szinten is hoztam az elejét. Hát elmegy a codemasters a tudja hova :W :W

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#4045) Motion_Blur válasza AMD_ok (#4038) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Ránéztem, 4. mért kör:

48 vége fogható simán ;]

amúgy grat a fejlődéshez, simán 49-be hozod Te is :R

(#4046) pcguru1 válasza Sanya595 (#4039) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Erre en is gondoltam de sajnos vettel nincs koztuk,megprobalom vegig teljesiteni a csapat elvarasait hatha maradhatok.Egyebkent valaki tudd mar valamit a jatek magyaritasaval kapcsolatban?

(#4047) Zoo123 válasza Barthezz2 (#4044) üzenetére

Zoo123
(fanatikus tag)

"már visszavettem az ellenfeleket inter-re, de így is lazán lehagynak, holott az időmérőn magasabb szinten is hoztam az elejét."

Ez konkrétan azért van mert "szellemautokkal" versenyzel időmérőn és kvalifikáción is, gyakorlatilag csak szimulált idők ellen mész amire a 20x időgyorsítás miatt van szükség. A versenyen már szerencsére nem. :)

Na most konkrétan milyen időket mész :F

Én Torro rossoval
kis esőben (light rain): 1:15-ös köröket mentem,
száraz időben: 1:10 körül.

Ha ilyen időket mész akkor nem fognak lehagyni, legalábbis prof ai-k nem, legend-en még :N em próbáltam, de a 2. évadot McLarennél már úgy nyomom.

Mindjárt megnézem Lotussal mit megyek...

(#4048) Barthezz2 válasza Zoo123 (#4047) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Igen, ezt tudom, de ne menjenek már másodpercekkel jobb időket versenyen, mint amiket bead nekik időmérőn. Felőlem az szimulált, amit csak akarnak, nade így?
Amúgy 1.10 -1.11 körüli időket megyek, és elvileg ők is. Nade én versenyen nem tudok pole időket futni, ők meg első körben lazán lenyomnak :W
Szimulált idő ide vagy oda, így nagy rakás szar az egész.. :(((

[ Szerkesztve ]

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#4049) Metal213

Metal213
(lelkes újonc)

nem csinál valaki egy szervert és gurulunk pár kört ?

Vi veri vniversum vivus vici...

(#4050) AMD_ok válasza Motion_Blur (#4045) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Hú ez nem semmi, Grat :C hogy a túróba veszed be azokat a kanyarokat? :D Azt én is érzem,hogy meglesz a 49,de tovább nemigen fog menni...

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.