Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#351) Rolly Dy07 válasza pH érték (#348) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Én is komolyabb boxra számítottam :F , de jó volt látni, hogy számít a vezetési tudás, változó feltételek miatt. ;] Hát a csávó nem igazán érzett rá a tapadásra, enyhén szólva se tudott megfelelően váltani, aztán amikor a gumik már nem voltak 100%-osak, nem is tudott a pályán maradni. :N És akkor az eső még le se szakadt. Gyakoroljon még 1 kicsit.

Mért az ilyenek kapják meg elsőnek a gémet??? :W Szánalmas! :((

Hozták volna ide nekem, majd én megcincáltam volna a fordulatot! ;] :P

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#352) polonic válasza pH érték (#350) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azért pc-re is pénzbe kerülnek a játékok. :K

(#353) Rolly Dy07 válasza pH érték (#350) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Nem akarok senkit le- meg rábeszélni a konzolokra, de a hosszú évek azt mutatják, hogy az extrém játszást nem nagyon tolerálják a benne lévő alkatrészek a melegedés miatt. Ha meg valami megnyeklik benne, lehet vinni javíttatni 10-20 meg 30 ezerért. Egy PC sokkal hűtöttebb és bármikor be tudsz avatkozni. Igaz egy gémer gép sokkal drágább, néha cserélsz ezt azt, de nem kell mindig a legújabb cuccokat beletenni és tökéletesen futnak a játékok. Ésszerűen jobbnak érzem a fenntartását egy PC-nek, mint 1 konzolnak. A játéklemezekről meg ne is beszéljünk, mert az csak hab a tortán és ide nem lehet olyat írni!

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#354) Unbaised-Ben válasza pH érték (#347) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Én már fél éve egy LOGITECH Driving Force GT-t használok, többnyire Race 07-hez, de néha jön egy kis RBR, RFactor. De most már jön az F1 2010, WRC mellé :))
20 ezerért be tudtam szerezni itt újonnan(PH segítségével hozzáteszem).
De boltban tudtommal 30-ért lehet beszerezni, szerintem a legjobb kormány ár érték arányba a logitech termék listájáról, ha gondolod nézz utána :)
Egyébként szerintem maradj PC-nél...és nem a "warezolhatóság" miatt :/

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#355) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

[f1game.hu]Aki esetleg lemaradt, vagy még több információt szeretne tudni a játékról, + videók.

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#356) Rolly Dy07 válasza Unbaised-Ben (#354) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

PC +1 :K

És a kormány abszolút jó ár/érték aránnyal bír! Jó választás! :K :K

(#357) pcguru1 válasza pH érték (#350) üzenetére

pcguru1
(őstag)

De ha csak kormányt veszel a pc hez,akkor már szerintem érdemes lenne valami komolyab darabot venni :K

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#358) pH érték válasza Unbaised-Ben (#354) üzenetére

pH érték
(tag)

Mindenképpen meg fogom venni, a játékot, mert majd szeretném neten is kipróbálni hús vér emberek ellen. Na nem profik ellen, mert én se vagyok az :).

(#359) pH érték válasza pcguru1 (#357) üzenetére

pH érték
(tag)

És mit? :)

(#360) Neoteric

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

Én is filóztam most a napokban, hogy talán be kéne ruháznom konzolra, mondjuk egy X-BOX 360 Slim 250GB-ra, de aztán rájöttem, hogy PC-t ha rákötöm nagytvre + rádugom xbox controllert akkor ugyan ott vagyok, sőt még előrébb, mert PC tényleg kiadja a 1920x1080-at, meg van élsimítás is. Aztán ha FPS-t játszok, akkor meg ott az egér+bill, ami egyértelműen jobb mint a kontroller.
Egyedül azt bánom, hogy DJ Hero nincsen PC-re, azt kipróbálnám pedig. :))

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#361) pcguru1 válasza pH érték (#359) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Esetleg
[link]

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#362) pH érték válasza pcguru1 (#361) üzenetére

pH érték
(tag)

Masszívnak tűnik. :)

(#363) pH érték válasza pcguru1 (#361) üzenetére

pH érték
(tag)

Ezzel nem járnék jobban?

[link]

Úgy láttam a fazon is ilyet használ a fenti videón.

(#364) hossszú válasza pH érték (#363) üzenetére

hossszú
(őstag)

Logitech MOMO is elég jó kis kormány, nekem az van nagyon meg vagyok elégedve vele.

„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

(#365) Csuty94 válasza hossszú (#364) üzenetére

Csuty94
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Valaki PÜ-ben nem tudna megdobni egy linkel hogy honnan lehet leszedni?

The wind of war is near...

(#366) Viktor77 válasza Csuty94 (#365) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Mire gondolsz?

1. Amire válaszoltál hsz, abban kormányról van szó. Szeretnél kormányt letölteni? Ez esetben add tovább pls a linket, egy kormány nekem is jól jönne.
2. Ha a játékra gondoltál, akkor..
2.1. Még nem jelent meg.
2.2. Ha warezolni szeretnél, akkor ez nem lesz sokáig a te fórumod.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!

(#367) levi1392 válasza Csuty94 (#365) üzenetére

levi1392
(őstag)

24-étől bármelyik játékszoftverek forgalmazásával foglalkozó üzlet polcáról.

(#368) hossszú válasza Csuty94 (#365) üzenetére

hossszú
(őstag)

Például az 576KByte polcáról lehet leszedni 24.-én de az is lehet, hogy csak a pult alatt lesz.

(#369) pH érték

pH érték
(tag)

Szerintem érdemesebb várni vele pár hónapot és akkor biztos csökken az ára valamelyest.

(#370) hossszú válasza pH érték (#369) üzenetére

hossszú
(őstag)

Biztosan csökken de kit érdekel már pár hónap múlva.

(#371) Oliverda válasza hossszú (#370) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Van aki még mindig tolja (talán nem is olyan kevesen) a GP4-et pedig már 8 éves...

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#372) BalaNce87 válasza hossszú (#370) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Mi az hogy kit érdekel mondjuk azt aki megvette volna de akkor amikor kijött drága volt?
Autós játék és van benne multi és valszeg jó is lesz akkor nemhiszem hogy csak hónapokig játszanák, ha minden játék hónapokig tartana ki multival akkor szépet néznének az emberek hogy kidobott egy 10-est az ablakon. Singleért manapság meg nem adnak ki pénzt pláne itthon.

(#373) hermanyi válasza Viktor77 (#366) üzenetére

hermanyi
(senior tag)

2.2.Ha warezolni szeretnél, akkor ez nem lesz sokáig a te fórumod.

:)
lehet torrentezik :))
de egyetértek az ilyen és hasonló játékokat illik boltból beszerezni
nekem is fele torrentes de a minőségik mind eredeti lásd COD , MOHA sorozat és társai

de én bízom benne ,hogy megjelenés előtt azért egy demot a fejünkhöz vágnak ,mert ha a fizika tré akkor az elrontja az egész játékot és akkor tényleg pénzkidobás

A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

(#374) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Félre értitek mindannyian szerintem, ő arra gondolt hogy már nem annyira fogja érdekelni a közösséget mint például most, hiszen az újdonság varázsa él az emberekben, bár én évekig játszok egy jó játékkal :)

(#375) hossszú válasza Unbaised-Ben (#374) üzenetére

hossszú
(őstag)

Persze nem úgy értettem, nem lesz újdonság és annyira nem lesznek rajta az emberek mint most. Én is játszom több éves játékokkal most újból a GRID van a porondon de a nyáron a Colin McRae Rally 2 is elővettem.

(#376) AMD_ok válasza hermanyi (#373) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Még egyszer: nincs és nem is lesz demo belőle, egyértelműen kijelentették, sajnos :(

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#377) polonic válasza hermanyi (#373) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lesz demo. Volt is hír gamepodon. Értékelések már vannak, az alapján lehet dönteni.

(#378) hermanyi válasza AMD_ok (#376) üzenetére

hermanyi
(senior tag)

szomorú :((
de akkor nem elsö nap veszem meg a játékot hanem 2 nappal később és meghallgatunk 1-2 embert ,hogy milyen lett igaz grafikával szerintem nem lesz baj ami aggaszt az az ,hogy menyire lesz szimulátor vagy arcade

A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

(#379) BalaNce87 válasza hermanyi (#378) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát olyan biztos nem lesz mint egy rfactor, igaz én nem játszottam egy szimulátorral se, de codemasters az mindig a kettő közé lövi be az irányítást.

(#380) Unbaised-Ben válasza BalaNce87 (#379) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

olyan biztos hogy nem lesz mint az rfactor mert az utánozhatatlan :DDD
másrészt sokkal szimulátorosabb lesz a game, mint az eddigi codemasters játékok, ráérünk akkor beszélni róla ha már ki jött...

(#381) BalaNce87 válasza Unbaised-Ben (#380) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát jah, ha viszont szimulátor lesz akkor max nem játszok vele, azt levan tudva.:)

(#382) AMD_ok válasza hermanyi (#378) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

én referálok róla, mert elő van rendelve, és leadom a drótot mindekinek,akit érdekel a véleményem, itt a fórumban, hogy milyenre sikeredett szerintem a game ;)

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#383) polonic válasza AMD_ok (#382) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hol rendelted elő?

(#384) Rolly Dy07 válasza polonic (#377) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Mindenki had döntse már el a saját gépén kipróbálva, hogy jó e a fizika neki vagy nem. A demó ebben az esetben csak a virágboltban vásárolt lesz. Ezt maguknak köszönhetik a Codisok. Mert ki az aki manapság demó kipróbálása nélkül, mások véleménye alapján vakon megvesz 1 gémet? Hát a többség biztos nem! :N

(#385) pcguru1 válasza pH érték (#363) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Nem rossz kis kormány,de neked kell eldönteni hogy melyik tetszik jobban.Én ha lenne pénzem biztos azt venném meg amit linkeltem :K

(#386) pcguru1 válasza polonic (#383) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Innen [link]

vagy innen
[link]

(#387) Jim74 válasza Rolly Dy07 (#384) üzenetére

Jim74
(őstag)

Szerintem marketing okai is vannak a demo elmaradásának. Így valószínűleg nagyobbat fog szólni megjelenéskor...
De visszafelé is elsülhet a dolog, mert így veszíthetnek vásárlókat...
Bár, aki nem akar multizni és pénzt költeni rá, az úgyis lewarezolja valahonnan, aki meg multizni akar, az meg úgyis meg fogja venni.

(#388) Enton válasza Jim74 (#387) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt mondták nincs már idejük, a demo-val foglalatoskodni.
Ha a demo-t is megycsinálnák, akkor ez is csak decemberben jönne ki mint tavalya Dirt 2.
Szerintem, 8000 FT egy ilyen játékért nem sok.
Akinek meg nem tetszik az meg kipróbálja és eladja. (Ilyenkor természetesen érdemes uj GFWL acc-ra regisztrálni a játékot.)

Family Guy Online - Closed Beta

(#389) Jim74 válasza Enton (#388) üzenetére

Jim74
(őstag)

Ezt most vagy elhisszük nekik, vagy nem :DDD

Mondjuk szerintem sem drága ennyiért. A GRID-et is mennyien tolják a mai napig :K

(#390) Rolly Dy07 válasza Jim74 (#387) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Igazad lehet! :K

(#391) Barthezz2 válasza Rolly Dy07 (#384) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Van benne valami. Bár tény, hogy ha úgy vesszük annyira nem drága, de teszem azt megveszem, aztán teljes csalódás az én ízlésemnek a fizika, akkor adtam a szarnak egy pofont. Persze, el lehet adni, de azzal is megy akkor az időd, plusz buksz is rajta.. Legegyszerűbb lenne egy demó. Egy pálya, egy autó, és slussz. Abból már lehetne tudni, mire is számíthatunk.

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

(#392) polonic válasza pcguru1 (#386) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ismerem ezeket az üzleteket. Többször is vásároltam már náluk. Konkrétan kérdeztem, hogy pontosan honnan rendelte elő, ő.

(#393) Steady74

Steady74
(őstag)

itt kicsit hamarabb mutatják a megjelenést, ami nyilván nem lehetséges, de egy újabb bolt, ahol előrendelhető a gamma:

3. üzlet a sorban

(#394) Jim74 válasza Steady74 (#393) üzenetére

Jim74
(őstag)

Hát, ha 24-én már megjelenik, akkor lehet, hogy már 22-én ott van fizikailag az üzletben :U :K

(#395) Steady74 válasza Jim74 (#394) üzenetére

Steady74
(őstag)

és innentől kezdve semmi sem tántorít vissza, hogy kis presszióval 23-án átvegyem :D

(#396) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Utolsó trailer

(#397) pcguru1 válasza Unbaised-Ben (#396) üzenetére

pcguru1
(őstag)

Nagyon jó ez a videó :K

(#398) †Snaps™

†Snaps™
(újonc)

Csak jöjjön. :)

(#399) Enton válasza †Snaps™ (#398) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jön az már. Csak még a kanyarban van. ;]
Ez a 3-4 nap már semmi az előző 1 évhez képest. :K

Family Guy Online - Closed Beta

(#400) †Snaps™

†Snaps™
(újonc)

Hát igen 3-4 nap...de elősször kiakarom próbálni milyen nem megvenni egybőlúgyhogy én még elősször megvárom,hogy felkerüljön Torrentre. :) Pár perce szereztem be a Ferrari Virtual Academy-t de Bill.-el nem a legjobb. :(

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.