F1-et én se szeretem vagyis inkább azt mondom hogy jókat tudok rajta aludni
de a játékot biztos kipróbálom, gridbe is jó volt néha menni egy formula 3-at. Ha pl olyan legalább lesz akkor szerintem jó. Itt egy kis videó róla most hirtelejében találtam, azért itt is számít ha kormánnyal játszod legfőképp kanyarodásnál az ív megtartása, nah meg félgázzal a kanyarok bevétele, igaz utóbbit orvosolták a nyomásérzékelős gombokkal.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
BalaNce87
(PH! addikt)
Nem elég ez a grafika neked? Untig elég 2010-ben egy autós játéknak ez.
Trolololololol | Steam: thomahu

Pala
(PH! kedvence)
Hát nemtom, én az a kategória vagyok, aki mindent billentyűzettel játszik.
Valahogy sokkal inkább érzem az autó viselkedését, mintha kormánnyal vagy gamepaddal próbálkoznék. Valószínűleg ezzel a kisebbségbe tartozom. 
F1-el meg én is úgy vagyok, hogy nézni unalmas, játszani viszont akár élvezetes is lehet nagy monitoron, szép grafikával, könnyen megtanulható irányítással - ami számomra nem feltétlenül kell, hogy valósághű legyen, sőt jobb is, ha nem az. Csak irreális baromságokat ne csináljon az autó, pl. mint a jó öreg Screamerben, amikor borulást / fejreállást követően mindig pont talpra és menetirányba állt a kocsi
.
[ Szerkesztve ]
Én sem azt várom el, hogy minden csavart lehessen állítani, meg ilyenek, csak a fizika ne legyen arcade..
Egyébként jelenleg nekem is csak egy olcsóbb kormányom van, most tervezek egy komolyabbat(nem, nem pont az F1 miatt), de én így is, már ezzel is jobban élvezek egy rfactor/gtr-t nyomni, mint akármelyik arcade-ot
De azért a grid/shift sem billről megy, ha már van.. a gamepad meg nekem ellenségem,sosem szerettem 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

pcguru1
(őstag)
Lehet már tudni a pontos gépigényt,remélem nem kell semmit kicserélnem 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

BalaNce87
(PH! addikt)
Nekek mondjuk beterítené az egész asztalt a kormány
meg ahhoz jól jönne egy nagyobb monitor is már, csak akkor meg új vidkari is kéne a felbontás miatt, szóval még marad a 17-es egy jó darabig, nekem elég az 1280, 1024 után kiváló, annál feljebb max az ikonok lennének kisebbek, szerintem játékok alatt kisebb lenne a különbség.
[ Szerkesztve ]

werszomjas
(őstag)
http://gamepod.hu/hir/f1_2010_gepigeny.html
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
(#308) Rolly Dy07 válasza werszomjas (#307) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)
Akkor gondolom ennek a duplája ajánlott, hogy lehessen élvezni is. 
VGA memóriát nem írtak, de gondolom min. 256Mb.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
A Magyarországon kapható játékhoz is lesz kód, hogy lehessen multizni vele? Vagy inkább külföldről rendeljem le a játékot.
Vagy ez csak egy hülye eszmefuttatás részemről? 

Edem05
(fanatikus tag)
Minden dobozos verzióhoz van kód amit Games for Windows Live-on lehet regelni és így lehet multizni vele. Tehát nyugottan megveheted itt magyarországon is.
[ Szerkesztve ]
Steam: edem2668 / Origin: IIEMSII

pcguru1
(őstag)
Nem vészes a gépigénye,én komolyabra gondoltam 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
Hát, nekem helyem az van, monitor se olyan kicsi(23"), szóval azzal nincs gond
Bár a billentyűzet tologatástól elkopott az asztal
Mindegy, ugyis akarok majd újat, mert leharcolt már szegény, így meg tudok majd megfelelőt választani, amin minden elfér.
Most néztem a támogatott kormányok listáját, és ott figyel a Thrustmaster RGT is, nagyon helyes
ugyanis ez az első a jövő havi bevásárlólistámon 

pcguru1
(őstag)
Nem rossz kis kormány,mondjuk ára is van 
[link]
Ennyiért szerintem nem rossz vétel 
A baj az, hogy jövő hónapban lesz rá lehetőségem, remélem addig nem tűnik el, vagy drágul meg..

werszomjas
(őstag)
azért a pixmaniaval óvatosa, én eddig jót nem olvastam róluk 
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

pcguru1
(őstag)
Biztos élvezetes lesz versenyezni vele,valoszinü hogy valahol találsz majd eladot.Azért majd oszd meg velünk is,hogy mit tapasztalaid a kormányal kapcsolatban

bandiie
(fanatikus tag)

Sanya595
(senior tag)
Ez a menü rendszer nekem kicsit csalódás.
Remélem a játék kárpotól majd.

Viktor77
(MODERÁTOR)
Kicsit? Sajnos átvették a Gridben és a Dirtben lévő atomgagyi megvalósítást.
Bazinga!

BalaNce87
(PH! addikt)
Gridbe semmi probléma nem volt a menüvel, dirt2-be már annál inkább, és ez inkább hasonlít a dirt2-es menu-re.
[ Szerkesztve ]

Sanya595
(senior tag)
Igen,Én is igy látom sajnos.
De mint irtam az elöbb is,talán a játék kárpotól majd minkett érte.

dugojancsi
(kvázi-tag)
bárcsak a GRID atomgagyi multiplayer megvalósítását is átvették volna.
BridgeStone Team ¤ http://vimeo.com/26953499 ¤ Honda Accord
Szerintem a dirt 2-nek nagyon eltalálták a menüjét. Úgy mint ennek is. Ötletes, tetszetős.
Nagyon várom már jövő hét pénteket.

Sonja
(PH! addikt)
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Unbaised-Ben
(senior tag)
Nekem nincs semmi bajom a menuvel, hangulatos is szerintem.
Nem tudok németül, de azt jól láttam, hogy 9 motort lehet használni egy szezon alatt? Szóval még azzal is spórolni kell, mert ez meglepett, és megjegyzem nagyon tetszik 
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR
Mindenképp, csak tudjam már megvenni 
Most is van egy egyébként, csak ez ilyen alap, de már ezzel is jobb, mint billel 
(#315) werszomjas: Nem vásároltam még náluk, a gugli dobta ki, de akkor lehet nem is fogok
Köszi a figyelmeztetést 
(#327) Unbaised-Ben válasza Unbaised-Ben (#325) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)
Rosszul írtam, nem 9 motort használhatsz fel, hanem 8-at egy szezonban. Másrészt nagyon komolynak ígérkezik számomra, egyedül csak az autó fizikája dönt számomra...
THX Sonja! 
[ Szerkesztve ]
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

werszomjas
(őstag)
Annyira jók, hogy külön topikja van itt a PH-n 
http://prohardver.hu/tema/pixmania_tul_olcso/friss.html
tele "elégedett" vásárlókkal 
Én magam nem ismerem, nem rendeltem még tőlük, én is innen a PH-ról tájékozódtam 
Amúgy van még:
Itt olvasgass.

Unbaised-Ben
(senior tag)
Ez kínzás, nem tudom hogy fogom kibírni péntekig 
F1 2010 Bahrain Gameplay (PIP) with Fanatec Wheel (Directfeed) Xbox 360 PS3
F1 2010 Codemasters German Review/Gameplay
Mindkettőt érdemes megnézni 

Rototti
(senior tag)
Ejha, remek vidik, sok minden kiderül ezekből. Egyre inkább hajlok a vételre. Az AI-k mozgása néhol fura volt, de a multiban ez úgysem érdekes... 
Végre láthattuk azt is, hogy mi történik, ha elfogyasztjuk a gumikat... 
Alig várom, hogy multiban csapathassam. Remek meccsek lesznek, privátban biztos, "rankeden" meg majd elválik.
Kimi - The King of Spa

SzlobiG
(PH! félisten)
Végül csak DX9-es lesz a gém, vagy lesznek dx11-es effektek is mint a dirt2-be?
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

pcguru1
(őstag)
Sajnos nincs nyomtatóm pedig jó lenne a kézikönyvet,átnézni 

pcguru1
(őstag)
Végigolvastam a kézikönyvet,lesz itt sok beállitási lehetöség 
[ Szerkesztve ]
Ez alatt is az ego motor van. Továbbfejlesztett változat nyilván. Az ego motor meg tud dx11-et is a dirt 2 óta.

Unbaised-Ben
(senior tag)
szerintem lesz dx11 is, csak nem verik nagy dobra, hiszen már nem "újdonság" a játékos közösségnek

SzlobiG
(PH! félisten)
Értem. 
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

hossszú
(őstag)
Szerintetek 24.-én az 576KByte üzletekben már lesz a játékból?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

Unbaised-Ben
(senior tag)
Tuti, ha előrendelted kell lennie, ha nem könnyen elfogyhat

pcguru1
(őstag)
Itt már elöjegyezhetö
[link]

hossszú
(őstag)
Eddig még nem rendeltem meg
gondoltam nincs rá szükség.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

werszomjas
(őstag)
Ti a karrier módot az alapon kezditek, kezdőként, és úgy törekedtek felfele, vagy már menő csapatba szálltok be?
Nem tudom eldönteni 
ha jól értettem,akkor kezdő csapattal lehetsz először (értsd: HRT, Virgin vagy Lotus) Ha ezekkel jó eredményeket érsz el,akkor léphetsz felfelé, nagyobb csapatokhoz
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

levi1392
(őstag)
Én azt olvastam valahol, hogy először csak kis csapatot választhatsz, a Hispania, Virgin, Lotus hármasból, és utána mehetsz csak nagyobb istállókhoz. Ez ésszerű lenne, nekem tetszene, és megoldaná a problémádat is. 
Ha nincs is így, akkor én mindenképp egy kisebb csapatot választanék először.
Mod: Megelőztek. 
[ Szerkesztve ]
(#345) Unbaised-Ben válasza werszomjas (#342) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)
Én úgy tudom hogy ha 7 szezont választasz akkor a 3 kis csapat közül választunk(Lotus, Virgin, HRT)
De azt is hallottam, ami részben biztos, hogy igaz, hogy ha 5 szezont választunk(3 vagy 7 helyett) akkor már egy picit nagyobb csapatot is választhatsz, mondjuk Kis csapatok+Sauber+Torro Rosso
Ha 3 szezont választunk akkor választhatjuk a Force India!, Williams!, Lotus, Virgin, HRT, Sauber, Torro Rosso közül valamelyiket.
De az biztos hogy a karrier módban tuti nem fogunk nagy csapatok autóival kezdeni.
[ Szerkesztve ]

pcguru1
(őstag)
Szerintem kis csapatnál kéne kezdeni,mert a jó telsesitmény után majd jönnek a csapatoktól a szerzödés ajánlatok 

pH érték
(tag)
Nagyon szemezek ezzel a játékkal. Jelenleg még csak PC vel rendelkezek, de sokan mondják, hogy az ilyesmi játékok at inkább konzolon használjam. Ha maradok a PC-nél akkor milyen kormányt célszerű venni, illetve milyen konzolon fut a játék élvezhetően?
(most nézem, hogy PS3-on és Xbox 360-on is megy, csak árat nem találok, hogy mennyiért dobálják ezeket manapság
)
[ Szerkesztve ]

pH érték
(tag)
A Box kiállás egy kicsit gagyira sikerült, de amúgy a többi jónak tűnik.
Nem találsz árat? 
Minden játékokkal foglalkozó üzletben odaírják mellé. . .
A konzolos játékok általában 13 ezerért vannak.

pH érték
(tag)
A konzolra gondoltam. 80 körül van egy ps3 hozzá még egy G25 kormány 60 ezer szóval 140 ezer egy ilyen mulatság. Bár ha maradok a pc nél akkor csak a kormányt kell megvennem. Nincs valami olcsóbb és használható komárny mint a G25? Egy alap Logitech-em van, de az kalap >#&@.
Valami műanyag akrámi elromlott benne szóval már nem az igazi: [link]
[ Szerkesztve ]