Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#3001) Hoffer

Hoffer
(senior tag)

Nah befejeztem az első évet, 2. lettem 1 ponttal lemaradva Webber mögött!! :DDD :DD
Prof AL ellen mentem!
Miért nincs egyébként a qualifikációban Q1, Q2 és Q3 külön???

(#3002) Doki16 válasza Hoffer (#3001) üzenetére

Doki16
(őstag)

De van. Csak Short Weekend helyett Long Weekendre kell állítanod. Ezt ott lehet ahol a nehézséget, ABS-t stb.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#3003) Metal213

Metal213
(lelkes újonc)

maláj időm: 1:29:857

de van még benne 5tized ami II. időmérési ponton még megvan, de a 14es kanyat mindig elrontom :)

[ Szerkesztve ]

Vi veri vniversum vivus vici...

(#3004) Motion_Blur válasza Metal213 (#3003) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

:Y :R

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#3005) Hoffer válasza Doki16 (#3002) üzenetére

Hoffer
(senior tag)

És ha long weekend akkor ott több dolgot is lehet állítani az autón is?

(#3006) Rolly Dy07 válasza D@ni88 (#2997) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

De beza és a versenyen meg mégjobb a tapadás. :K

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#3007) Ice!? válasza Metal213 (#3003) üzenetére

Ice!?
(PH! addikt)
LOGOUT blog

milyen beállításokkal?

♥ prelude

(#3008) Patrick válasza Metal213 (#3003) üzenetére

Patrick
(PH! addikt)

1:33.4 billel meg default beállallítással. :D

Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

(#3009) Doki16 válasza Hoffer (#3005) üzenetére

Doki16
(őstag)

Nem, a beállítási lehetőségek nem változnak.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#3010) Unbaised-Ben válasza Hoffer (#3005) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

De azt nem szabad elfelejteni, hogy azzal a gumival indulsz neki a versenynek amivel a leggyorsabb kört futottad meg a Q3-ban, ha nem jutsz be a Q3-be, akkor értelemszerűen a 11. helytől a versenyzők, köztük te is, választhatsz gumit.

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#3011) Metal213

Metal213
(lelkes újonc)

Aerodynamics
Front Wing Angle: 2
Rear Wing Angle: 1

Braking
Balance: F 48% - R 52%
Pressure: medium
Brake Size:large

Balance
Ballast Distribution: F 50% - R 50%
Front Anti-roll Bar: 4
Rear Anti-roll Bar: 5

Suspension
Front Ride Height: 2
Rear Ride Height: 2
Front Spring Stiffness: 9
Rear Spring Stiffness: 9

Gearbox
Gear 1: 132 kph / xxx mph
Gear 2: 177 kph / xxx mph
Gear 3: 215 kph / xxx mph
Gear 4: 255 kph / xxx mph
Gear 5: 301 kph / xxx mph
Gear 6: 351 kph / xxx mph
Gear 7: 365 kph / xxx mph

Engine
Throttle map: Fast
Fuel: N/A

Alignment
Camber front: -1.30
Camber rear: -3.20
Toe front: 0.08
Toe rear: 0.29

a váltó 5-6-7. fokozatával szoktam még játszani, tehát az nem állandó. próbálgassátok. minden más fix, ez.

[ Szerkesztve ]

(#3012) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

újra hi!

egy mai, friss tapasztalat:

ez csak azoknak szól, akiknek erős gépük van, az f1 dx9 mégis vsynk 60-ról leesik a fps, meg microlagg, stb...

borítékolom, hogy az f1-etek nektek is win7-en fut. tessék előbányászni a régi win xp 32-t. kell sp3 is legyen.
helyreállt a világ rendje. pedig 2 win7-en is próbáltam, összes beállítás teljesítménycentrikusra, 3 driver is kipróbálva....
ráadásul más játékoknál is komoly gyorsulás lett. gtr2-ben, a megszokott referencia pontomon +100(!!!)%, 3dmark06 +10%, stb.
hónapok óta szenvedek, és csak véletlenül jöttem rá. :(((

nem akarom bővebben kifejteni, sem magyarázkodni, és legfőképpen győzködni senkit...

csak egy ötlet, ha valakinek szétkqúrja az agyát a jelenség, mint nekem, tegyen egy próbát. :K
igaz, hogy nem lesz dx10-11, és kevesebb befogott ram lesz, de érdemes pár játék miatt egy külön os és egy kis winyó. (szerintem)

(480-hoz 257.21_desktop_winxp_32bit_english_whql)

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#3013) Hoffer válasza Unbaised-Ben (#3010) üzenetére

Hoffer
(senior tag)

Ez pont ugyan így van az életben is és a short weekendnél is!

[ Szerkesztve ]

(#3014) Hoffer válasza Metal213 (#3011) üzenetére

Hoffer
(senior tag)

Ezeket hol tudod állítani carrierben???

(#3015) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha valaki összehozta az offline mentések átpakolását másik rendszer alá, az ossza meg pls
még megvan a régi rendszerem, de már adnám el a hdd-t :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3016) polonic válasza Hoffer (#3014) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy kicsit nézzél már szét a játékban. :D
Igazán egyszerű megtalálni. Ott lesz a monitoron, amit bámulsz, mielőtt kimész a boxból.

[ Szerkesztve ]

(#3017) Metal213

Metal213
(lelkes újonc)

mikor bent vagy a boxban látod a monitort, enter és ott a végére kell ugrálni.
hajrá

(#3018) Rolly Dy07 válasza shteer (#3015) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

A DIRT2-t így sikerült átpakolnom. Gondolom ezzel is menni fog. ;) Én így másolom ki a menéseket ebből a játékból is. :)

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#3019) Hoffer válasza polonic (#3016) üzenetére

Hoffer
(senior tag)

De pont ez az, hogy nincs nálam ilyen sehol carrierben, short seasonnél! Gumikat tudom váltani, meg beállitani, hogy vizes vagy száraz beállítás, ennyi! :F

(#3020) polonic válasza Hoffer (#3019) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na ne már. Ott van az. Gyakorlatilag kiszúrja a szemedet. Azt látod mindig először, amikor edzést, időmérőt, versenyt, akármit mérsz.

(#3021) Rolly Dy07 válasza Metal213 (#3003) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Gondoltam én is gurulok pár kört Malájban. Nevetséges ez a TT. Mindenféle segítség nélkül a világ ranglistán 28. vagyok ezzel az idővel. Ha bekapcsolnám az ABS meg TC-t biztos első lennék, mert 2 mp-el jobb lenne, de az már nem az én érdemem lenne. Ez ugyanaz az időm lenne GP-ben ha kikapcsolnám a gumi- és üzemanyag szimulációt, de ennek mi a franc értelme lenne? 6-7 mp-el gyorsabb legyek a legendeknél? Nem élvezet.

Maradt még benne 2 tidezed tuti: 1:29:773

Ennyit a TT-kről! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3022) Metal213

Metal213
(lelkes újonc)

suzuka: 1:29:239

(#3023) Metal213 válasza Rolly Dy07 (#3021) üzenetére

Metal213
(lelkes újonc)

szép!

A TT a f1ch-s időkből a findthelimit.com f12010es megoldása. Azaz, ki a leggyorsabb adott körülmények között.

Hol látod a világranglistát ?

(#3024) Rolly Dy07 válasza Metal213 (#3023) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Köszi!
Egyszerűen csak a játékból. Ha online vagy akkor a TT menüben leaderboards-nál. Ha nincs meg origibe nem fogod látni és nem is tölti fel ezeket a köridőket! Már pedig az időd nincs fenn és ha valamikor meglesz eredetibe ezeket újra kell futnod, hogy fenn legyél! ;)

Én meg azt az oldalt nem ismerem. Ott hol kell keresgélni?

Konkrét link?

[ Szerkesztve ]

(#3025) szab.tam válasza shteer (#3015) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

fejből nem megy, nagy gép meg ki van kapcsolva....

de ugyanúgy kell csinálni, mint a dirt2-nél.
másolod az xlive mappát, az f1 mentés mappát is. de az utóbbiból, amikor helyreállítasz a hardversetting-et nem írod felül...

valami ilyesmi, tegnap pont csináltam is, de megnézem pontosan.

szerk:
megtaláltam egy lemezen a dirt2 savegame mentés leírását, az f1 melette lévő mappában van, (feltéve, ha alapból feljaánlott helyre mentetted)....

WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\DIRT2

Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\DIRT2

a hardver settinget meghagyni a sajátot!!! (azaz az új telepítést nem írjuk felül a régi mentésével) - így később teljesen más gépre is fel tudod tolni a mentést.
ha ezt is felülírod, akkor jönnek a gubancok. (tegnap előtt meg is csináltam dirt2-vel, pláne, ha win7-es mentést xp-re tesszük vissza)

garanciát nem vállalok, mert dirt2-vel működiki, de az f1-et tegnap próbáltam először átírni, röviden ellenőriztem, így nem tudom, minden megmaradt-e...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#3026) zuchy válasza Rolly Dy07 (#3021) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Látom nem nagyon szereted a TT-t. :D
A gumiszimuláció csak annyi, ahogyan kopik a gumi, TT-ben mindenki 100%-os gumival megy végig. A pálya fel van már gumizva, ezt se kell előtte megtenni, illetve versenyen a legjobb a pálya tapadása, ez is ki van küszöbölve. De versenyen meg belerondíthatnak a körödbe, vagy leszakadhat az eső, stb...
Az üzemanyag szimuláció szerintem csak a súlyra megy, a verseny végén már könnyű kocsi van. Gondolom TT-ben is könnyű kocsival lehet menni végig. Lehet GP-s bajnokságot is levezetni, csak akkor nem adott mindenkinek ugyanaz a feltétel.

PC-STYLE.hu

(#3027) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Na toltam kipróbálásképpen az expert fokozaton Virginnel :)
És legyaláztam mindenkit :Y
Long race weekend, dynamic időjárás, expert fokozat, 20% verseny, Bahreinben. Ezzel mindent elmondtam.
Jöjjenek a képek:

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#3028) Rototti válasza zuchy (#3026) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Már miért ne lennének ugyanazok a feltételek GP-ben? Mindenkinek ugyanannyi szett gumija van, időjárást szárazra állítod, benzint belövöd két körre (felvezető + gyors). A feltételek ugyanazok, csak így nehezebb gyors kört menni, mert nem lehet 100-szor végigmenni ugyanazzal a körülményekkel. :U

Unbaised-Ben: Bahreinben ez könnyen kivitelezhető, ott elég buta az AI. Későbbi pályákon már nehéz, valahol lehetetlen. :K

[ Szerkesztve ]

Kimi - The King of Spa

(#3029) Unbaised-Ben válasza Rototti (#3028) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Így már érthetőbb, a defektek mellett Catalunya pályától félek leginkább, ott iszonyatosan erős az AI.

(#3030) Rototti válasza Unbaised-Ben (#3029) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Az nem kifejezés. Én lotussal tolom experten, mindenhol az 1. ötben voltam, a spanyol nagydíjon sikerült megcsípni a 23. helyet, a csapattársam előtt futottam be... :DDD

Nálam elég ritkák a defektek, ha jól emlékszem először istanbulban jött elő, de egy flashback-el letudtam. :B (amíg ezt nem javítják, kénytelen vagyok használni.)

Kimi - The King of Spa

(#3031) puttputt

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit kibuktam:

[link] :DDD
(Monza amúgy megy "becsukott szemmel" is..., de itt... :U )

Amúgy már megnyertem (SPA-ban) a vb.-t és enyém Webber "széke".
SPA nem volt rossz..., átlag 1:51-52-es köröket mentem, agyon tudtam "verni" mindenkit.

[ Szerkesztve ]

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#3032) D@ni88 válasza Unbaised-Ben (#3027) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen, és ha szabad tudni milyen segítséggel? ;]

(#3033) Rototti válasza D@ni88 (#3032) üzenetére

Rototti
(senior tag)

expert fokozat = no assist

Kimi - The King of Spa

(#3034) hermanyi válasza puttputt (#3031) üzenetére

hermanyi
(senior tag)

csak nem sokallod az esőt :D
voltam én is úgy ,hogy nekem már extrém esős gumi kellett az AI meg még mindig slicken körözött fénysebességgel
:)
SPA időhöz gratula ,

ma nekem is ment az online Spa ban meg amerre voltam hál isten kedvenc pályáimon voltunk

[ Szerkesztve ]

A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

(#3035) Rolly Dy07 válasza Metal213 (#3022) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Ha úgy akkor így is. Asistok nélkül Suzuka:

Pici még volt benne, de nem volt kedvem tovább kínlódni. :DDD

(#3036) puttputt válasza hermanyi (#3034) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt is... :DDD
De tényleg. Suzukában esett így kb... Nem is engedték el. :)
Amúgy hangulatos, csak idegesítő, hogy minden második körben
megforogsz minden második kanyarban. :D

SPA nekem is a TOP3-ban van... amúgy Monza is.

:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

(#3037) Scorpio06 válasza puttputt (#3036) üzenetére

Scorpio06
(fanatikus tag)

Nekem ez a TOP5:
1. Melbourne
2. Spa
3. Monza
4. Montecarlo
5. Valencia

A legtöbb körömet eddig az ausztrál pályán mentem. Nagyon jó pálya, és szép is, főleg szakadó esőben a rajt után. :P

(#3038) Rolly Dy07

Rolly Dy07
(senior tag)

Már meg Malájban a 3. helyről indulva Heavy Rain-ben rommá vertem experten a Legendeket Carrier Lotus-al!(11 laps) :U :D

A fickó úgy ordibált a rádióba, mint a fába szorult féreg. :))
Mihez kezdek, ha megkapom a ferrarit? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3039) polonic válasza Rolly Dy07 (#3038) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jah, az durva, amikor a mérnök ordít a rádióba. :D

(#3040) shteer válasza szab.tam (#3025) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

kösz, nekem nem sikerül :(((

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#3041) gre3nwar

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

nnem követem az itteni topicot, gtx 460-as problémára van már valami fix? GPU használat 40% körüli, ultran minden 4xAA, és kb 30 fps, de ha mindent low-ra veszek akk is kb ugyan annyi

(#3042) puttputt válasza Scorpio06 (#3037) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majdnem egyezik a listánk.
Valencia annyira nem.. Habár lehet, hogy csak a F1 Challenge-es "első típusú" pályák mondatják ezt... azok még nem voltak annyira kiforrottak mint itt, a 2010-esben.
A helyére a magyart tenném be, mert tényleg tetszik, habár nem olyan "fantáziadús" mint egyes keletiek. ;]

Rolly: Látom, nálad is szakít a Lotus. ;]

[ Szerkesztve ]

(#3043) Zoo123 válasza gre3nwar (#3041) üzenetére

Zoo123
(fanatikus tag)

Az alacsony GPU használat a játék jellemzője, nálam az 5850 60-66%-on pörög, miközben 37-50 fps el futkorászik a játék, ha leveszem az felbontást 800x600 minden ultralow akkor sem éri el a 60-at :((( egyszerűen szarul van megírva a játék.
Viszont ilyen átlag 40 fps-el is teljesen jól játszható a játék és rendkívül élvezetes is, úgyhogy én nem panaszkodom. :)

Láttam itt egyeseknek talán Motion_blur-nak is 60-70 fps-e van, ez a 4 magos proci miatt van, vagy újabb drivert használ?
Én 10.5 hotfix Catalyst-al tolom, de a következő a 10.10-es lesz ha megjelenik végre!

''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

(#3044) zuchy válasza Zoo123 (#3043) üzenetére

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

A 2 magos proci kevés neki, én is ezzel küzdök. Amikor a sok AI a közelembe ér a pályán, akkor beakad, ha eltávolodok tőlük akkor jó. Viszonylag sok benne az AI, talán ezért kell jobban neki a proci.

PC-STYLE.hu

(#3045) puttputt válasza Scorpio06 (#3037) üzenetére

puttputt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Volt 1:33-as köröm azon a ... monzain (heavy rain),
de az utolsó körben kilökött Hamilton egy pördülés után. (Parabolica.. inkább hívjuk ilyen esőben "paramedica"-nak) ;]

(#3046) Karajev7

Karajev7
(kvázi-tag)

Nekem 2 magos 2.53as intelem van, picit húztam rajta, és simän megy...

Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...

(#3047) Zoo123 válasza puttputt (#3045) üzenetére

Zoo123
(fanatikus tag)

A monzai pályán van egy két nehéz sikkán, ahol nagyon köbnnyű keresztbeállni, esőbe meg egyenesen művészet elkerülni a sóderágyat. :D

Látom 4 magos procid van, megkérdezhetem hogy:
a: milyen catalystot használsz?
b: milyen felbontáson játszol?
c: átlag hány fps-ed van?

(#3048) Dantenero72

Dantenero72
(fanatikus tag)

Nekem érdekes 4magos proci GTX470 minden max DX9 és 30-50fps atlag olyan 35fps lehet...

(#3049) gre3nwar

gre3nwar
(senior tag)
LOGOUT blog

a játéknak speciális gondja van a 460gtx-el, azért extrém alacsony a gpu használat (40%), de akkor még nem tudtok erre fix-et, akkor várom továbbra is a patch-et, bár ez a játék számomra így is csalódás, eső egyszerűen annyira arcade-os...

(#3050) Zoo123 válasza gre3nwar (#3049) üzenetére

Zoo123
(fanatikus tag)

"ez a játék számomra így is csalódás, eső egyszerűen annyira arcade-os..."

Minden asist-ot (ABS, TC, Brake asist) kikapcsoltál?
Kormánnyal tolod?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.