Nah befejeztem az első évet, 2. lettem 1 ponttal lemaradva Webber mögött!!

Prof AL ellen mentem!
Miért nincs egyébként a qualifikációban Q1, Q2 és Q3 külön???
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Hoffer
(senior tag)

Doki16
(őstag)
De van. Csak Short Weekend helyett Long Weekendre kell állítanod. Ezt ott lehet ahol a nehézséget, ABS-t stb.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

Metal213
(lelkes újonc)

Motion_Blur
(PH! félisten)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

Hoffer
(senior tag)
És ha long weekend akkor ott több dolgot is lehet állítani az autón is?

Rolly Dy07
(senior tag)
De beza és a versenyen meg mégjobb a tapadás. 
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
milyen beállításokkal?
♥ prelude

Patrick
(PH! addikt)
1:33.4 billel meg default beállallítással. 
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

Doki16
(őstag)
Nem, a beállítási lehetőségek nem változnak.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

Unbaised-Ben
(senior tag)
De azt nem szabad elfelejteni, hogy azzal a gumival indulsz neki a versenynek amivel a leggyorsabb kört futottad meg a Q3-ban, ha nem jutsz be a Q3-be, akkor értelemszerűen a 11. helytől a versenyzők, köztük te is, választhatsz gumit.
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

Metal213
(lelkes újonc)
Aerodynamics
Front Wing Angle: 2
Rear Wing Angle: 1
Braking
Balance: F 48% - R 52%
Pressure: medium
Brake Size:large
Balance
Ballast Distribution: F 50% - R 50%
Front Anti-roll Bar: 4
Rear Anti-roll Bar: 5
Suspension
Front Ride Height: 2
Rear Ride Height: 2
Front Spring Stiffness: 9
Rear Spring Stiffness: 9
Gearbox
Gear 1: 132 kph / xxx mph
Gear 2: 177 kph / xxx mph
Gear 3: 215 kph / xxx mph
Gear 4: 255 kph / xxx mph
Gear 5: 301 kph / xxx mph
Gear 6: 351 kph / xxx mph
Gear 7: 365 kph / xxx mph
Engine
Throttle map: Fast
Fuel: N/A
Alignment
Camber front: -1.30
Camber rear: -3.20
Toe front: 0.08
Toe rear: 0.29
a váltó 5-6-7. fokozatával szoktam még játszani, tehát az nem állandó. próbálgassátok. minden más fix, ez.
[ Szerkesztve ]
Vi veri vniversum vivus vici...
újra hi!
egy mai, friss tapasztalat:
ez csak azoknak szól, akiknek erős gépük van, az f1 dx9 mégis vsynk 60-ról leesik a fps, meg microlagg, stb...
borítékolom, hogy az f1-etek nektek is win7-en fut. tessék előbányászni a régi win xp 32-t. kell sp3 is legyen.
helyreállt a világ rendje. pedig 2 win7-en is próbáltam, összes beállítás teljesítménycentrikusra, 3 driver is kipróbálva....
ráadásul más játékoknál is komoly gyorsulás lett. gtr2-ben, a megszokott referencia pontomon +100(!!!)%, 3dmark06 +10%, stb.
hónapok óta szenvedek, és csak véletlenül jöttem rá. 
nem akarom bővebben kifejteni, sem magyarázkodni, és legfőképpen győzködni senkit...
csak egy ötlet, ha valakinek szétkqúrja az agyát a jelenség, mint nekem, tegyen egy próbát. 
igaz, hogy nem lesz dx10-11, és kevesebb befogott ram lesz, de érdemes pár játék miatt egy külön os és egy kis winyó. (szerintem)
(480-hoz 257.21_desktop_winxp_32bit_english_whql)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Hoffer
(senior tag)
Ez pont ugyan így van az életben is és a short weekendnél is!
[ Szerkesztve ]

Hoffer
(senior tag)
Ezeket hol tudod állítani carrierben???
ha valaki összehozta az offline mentések átpakolását másik rendszer alá, az ossza meg pls
még megvan a régi rendszerem, de már adnám el a hdd-t 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Egy kicsit nézzél már szét a játékban. 
Igazán egyszerű megtalálni. Ott lesz a monitoron, amit bámulsz, mielőtt kimész a boxból.
[ Szerkesztve ]

Metal213
(lelkes újonc)
mikor bent vagy a boxban látod a monitort, enter és ott a végére kell ugrálni.
hajrá

Rolly Dy07
(senior tag)
A DIRT2-t így sikerült átpakolnom. Gondolom ezzel is menni fog.
Én így másolom ki a menéseket ebből a játékból is. 
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

Hoffer
(senior tag)
De pont ez az, hogy nincs nálam ilyen sehol carrierben, short seasonnél! Gumikat tudom váltani, meg beállitani, hogy vizes vagy száraz beállítás, ennyi! 
Na ne már. Ott van az. Gyakorlatilag kiszúrja a szemedet. Azt látod mindig először, amikor edzést, időmérőt, versenyt, akármit mérsz.

Rolly Dy07
(senior tag)
Gondoltam én is gurulok pár kört Malájban. Nevetséges ez a TT. Mindenféle segítség nélkül a világ ranglistán 28. vagyok ezzel az idővel. Ha bekapcsolnám az ABS meg TC-t biztos első lennék, mert 2 mp-el jobb lenne, de az már nem az én érdemem lenne. Ez ugyanaz az időm lenne GP-ben ha kikapcsolnám a gumi- és üzemanyag szimulációt, de ennek mi a franc értelme lenne? 6-7 mp-el gyorsabb legyek a legendeknél? Nem élvezet.
Maradt még benne 2 tidezed tuti: 1:29:773![]()
Ennyit a TT-kről! 
[ Szerkesztve ]

Metal213
(lelkes újonc)

Metal213
(lelkes újonc)
szép!
A TT a f1ch-s időkből a findthelimit.com f12010es megoldása. Azaz, ki a leggyorsabb adott körülmények között.
Hol látod a világranglistát ?

Rolly Dy07
(senior tag)
Köszi!
Egyszerűen csak a játékból. Ha online vagy akkor a TT menüben leaderboards-nál. Ha nincs meg origibe nem fogod látni és nem is tölti fel ezeket a köridőket! Már pedig az időd nincs fenn és ha valamikor meglesz eredetibe ezeket újra kell futnod, hogy fenn legyél! 
Én meg azt az oldalt nem ismerem. Ott hol kell keresgélni?
Konkrét link?
[ Szerkesztve ]
fejből nem megy, nagy gép meg ki van kapcsolva....
de ugyanúgy kell csinálni, mint a dirt2-nél.
másolod az xlive mappát, az f1 mentés mappát is. de az utóbbiból, amikor helyreállítasz a hardversetting-et nem írod felül...
valami ilyesmi, tegnap pont csináltam is, de megnézem pontosan.
szerk:
megtaláltam egy lemezen a dirt2 savegame mentés leírását, az f1 melette lévő mappában van, (feltéve, ha alapból feljaánlott helyre mentetted)....
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\DIRT2
Win7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\DIRT2
a hardver settinget meghagyni a sajátot!!! (azaz az új telepítést nem írjuk felül a régi mentésével) - így később teljesen más gépre is fel tudod tolni a mentést.
ha ezt is felülírod, akkor jönnek a gubancok. (tegnap előtt meg is csináltam dirt2-vel, pláne, ha win7-es mentést xp-re tesszük vissza)
garanciát nem vállalok, mert dirt2-vel működiki, de az f1-et tegnap próbáltam először átírni, röviden ellenőriztem, így nem tudom, minden megmaradt-e...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Látom nem nagyon szereted a TT-t. 
A gumiszimuláció csak annyi, ahogyan kopik a gumi, TT-ben mindenki 100%-os gumival megy végig. A pálya fel van már gumizva, ezt se kell előtte megtenni, illetve versenyen a legjobb a pálya tapadása, ez is ki van küszöbölve. De versenyen meg belerondíthatnak a körödbe, vagy leszakadhat az eső, stb...
Az üzemanyag szimuláció szerintem csak a súlyra megy, a verseny végén már könnyű kocsi van. Gondolom TT-ben is könnyű kocsival lehet menni végig. Lehet GP-s bajnokságot is levezetni, csak akkor nem adott mindenkinek ugyanaz a feltétel.
PC-STYLE.hu

Unbaised-Ben
(senior tag)
Na toltam kipróbálásképpen az expert fokozaton Virginnel 
És legyaláztam mindenkit 
Long race weekend, dynamic időjárás, expert fokozat, 20% verseny, Bahreinben. Ezzel mindent elmondtam.
Jöjjenek a képek:![]()
![]()
![]()
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

Rototti
(senior tag)
Már miért ne lennének ugyanazok a feltételek GP-ben? Mindenkinek ugyanannyi szett gumija van, időjárást szárazra állítod, benzint belövöd két körre (felvezető + gyors). A feltételek ugyanazok, csak így nehezebb gyors kört menni, mert nem lehet 100-szor végigmenni ugyanazzal a körülményekkel. 
Unbaised-Ben: Bahreinben ez könnyen kivitelezhető, ott elég buta az AI. Későbbi pályákon már nehéz, valahol lehetetlen. 
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa

Unbaised-Ben
(senior tag)
Így már érthetőbb, a defektek mellett Catalunya pályától félek leginkább, ott iszonyatosan erős az AI.

Rototti
(senior tag)
Az nem kifejezés. Én lotussal tolom experten, mindenhol az 1. ötben voltam, a spanyol nagydíjon sikerült megcsípni a 23. helyet, a csapattársam előtt futottam be... 
Nálam elég ritkák a defektek, ha jól emlékszem először istanbulban jött elő, de egy flashback-el letudtam.
(amíg ezt nem javítják, kénytelen vagyok használni.)
Kimi - The King of Spa
Kicsit kibuktam:
[link] 
(Monza amúgy megy "becsukott szemmel" is..., de itt...
)
Amúgy már megnyertem (SPA-ban) a vb.-t és enyém Webber "széke".
SPA nem volt rossz..., átlag 1:51-52-es köröket mentem, agyon tudtam "verni" mindenkit.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html
igen, és ha szabad tudni milyen segítséggel? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Rototti
(senior tag)
expert fokozat = no assist
Kimi - The King of Spa

hermanyi
(senior tag)
csak nem sokallod az esőt 
voltam én is úgy ,hogy nekem már extrém esős gumi kellett az AI meg még mindig slicken körözött fénysebességgel
SPA időhöz gratula ,
ma nekem is ment az online Spa ban meg amerre voltam hál isten kedvenc pályáimon voltunk
[ Szerkesztve ]
A nők olyanok mint a parkoló ,a jobbak vagy foglaltak vagy fizetősek.

Rolly Dy07
(senior tag)
Ha úgy akkor így is. Asistok nélkül Suzuka:![]()
Pici még volt benne, de nem volt kedvem tovább kínlódni. 
Azt is... 
De tényleg. Suzukában esett így kb... Nem is engedték el. 
Amúgy hangulatos, csak idegesítő, hogy minden második körben
megforogsz minden második kanyarban. 
SPA nekem is a TOP3-ban van... amúgy Monza is.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. // http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

Scorpio06
(fanatikus tag)
Nekem ez a TOP5:
1. Melbourne
2. Spa
3. Monza
4. Montecarlo
5. Valencia
A legtöbb körömet eddig az ausztrál pályán mentem. Nagyon jó pálya, és szép is, főleg szakadó esőben a rajt után. 

Rolly Dy07
(senior tag)
Már meg Malájban a 3. helyről indulva Heavy Rain-ben rommá vertem experten a Legendeket Carrier Lotus-al!(11 laps)

![]()
![]()
A fickó úgy ordibált a rádióba, mint a fába szorult féreg. 
Mihez kezdek, ha megkapom a ferrarit? 
[ Szerkesztve ]
Jah, az durva, amikor a mérnök ordít a rádióba. 
kösz, nekem nem sikerül 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
nnem követem az itteni topicot, gtx 460-as problémára van már valami fix? GPU használat 40% körüli, ultran minden 4xAA, és kb 30 fps, de ha mindent low-ra veszek akk is kb ugyan annyi
Majdnem egyezik a listánk.
Valencia annyira nem.. Habár lehet, hogy csak a F1 Challenge-es "első típusú" pályák mondatják ezt... azok még nem voltak annyira kiforrottak mint itt, a 2010-esben.
A helyére a magyart tenném be, mert tényleg tetszik, habár nem olyan "fantáziadús" mint egyes keletiek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Rolly: Látom, nálad is szakít a Lotus. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Zoo123
(fanatikus tag)
Az alacsony GPU használat a játék jellemzője, nálam az 5850 60-66%-on pörög, miközben 37-50 fps el futkorászik a játék, ha leveszem az felbontást 800x600 minden ultralow akkor sem éri el a 60-at
egyszerűen szarul van megírva a játék.
Viszont ilyen átlag 40 fps-el is teljesen jól játszható a játék és rendkívül élvezetes is, úgyhogy én nem panaszkodom. 
Láttam itt egyeseknek talán Motion_blur-nak is 60-70 fps-e van, ez a 4 magos proci miatt van, vagy újabb drivert használ?
Én 10.5 hotfix Catalyst-al tolom, de a következő a 10.10-es lesz ha megjelenik végre!
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
A 2 magos proci kevés neki, én is ezzel küzdök. Amikor a sok AI a közelembe ér a pályán, akkor beakad, ha eltávolodok tőlük akkor jó. Viszonylag sok benne az AI, talán ezért kell jobban neki a proci.
PC-STYLE.hu
Volt 1:33-as köröm azon a ... monzain (heavy rain),
de az utolsó körben kilökött Hamilton egy pördülés után. (Parabolica.. inkább hívjuk ilyen esőben "paramedica"-nak) ![;]](/dl/s/v1.gif)

Karajev7
(kvázi-tag)
Nekem 2 magos 2.53as intelem van, picit húztam rajta, és simän megy...
Ma végre azt csinálom, amit a legjobban szeretek,, Semmit...

Zoo123
(fanatikus tag)
A monzai pályán van egy két nehéz sikkán, ahol nagyon köbnnyű keresztbeállni, esőbe meg egyenesen művészet elkerülni a sóderágyat. 
Látom 4 magos procid van, megkérdezhetem hogy:
a: milyen catalystot használsz?
b: milyen felbontáson játszol?
c: átlag hány fps-ed van?

Dantenero72
(fanatikus tag)
Nekem érdekes 4magos proci GTX470 minden max DX9 és 30-50fps atlag olyan 35fps lehet...
a játéknak speciális gondja van a 460gtx-el, azért extrém alacsony a gpu használat (40%), de akkor még nem tudtok erre fix-et, akkor várom továbbra is a patch-et, bár ez a játék számomra így is csalódás, eső egyszerűen annyira arcade-os...

Zoo123
(fanatikus tag)
"ez a játék számomra így is csalódás, eső egyszerűen annyira arcade-os..."
Minden asist-ot (ABS, TC, Brake asist) kikapcsoltál?
Kormánnyal tolod?
[ Szerkesztve ]