AlexKnight 
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3
AlexKnight 
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3
Live nélkül itt nem fog menni a multi, szóval ez most kicsukva.
Kulcscserélőssel meg már a Dirt2 sem ment, nem hiszem hogy ezt hagynák, hogy menjen.
Így mindenképpen kell az eredeti az online-hoz, max a lan a korlátozásmentes.
Family Guy Online - Closed Beta

Jah ez live-os lesz? akkor tényleg nem fog menni.
Már gridnél is meglepődtem anno hogy engedte a multit, azóta mondjuk megvettem, mert rég nem volt ilyen autós játék ami ennyire lekötött és megtetszett volna.
[ Szerkesztve ]

Mondjuk az ára annyira nem vészes, és amilyen F1 fan vagyok, még lehet, hogy azt a 8 gurigát rászánnám, ha tényleg minden rendesen működik majd a virág boltiban is. 
Csak azt nem értem, hogy ha nem lesz Mo-on Live, akkor külföldiként kell az eredetivel is felmenni? És akkor lesz jó csak? 
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

A dirt2-t és a Grid-et tényleg érdemes megvenni, már most 2000ftért dobálják az ember után, szóval kár szenvedni a virágboltival 
A f1-el én is így vagyok, ha tetszik, és rendben van a játék, a fizika, az irányítás, akkor 8000et megér és mehet a multi 
[ Szerkesztve ]
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Cd galaxisba 990 most mind2 játék, aki most törttel tolja gridet annak ez kihagyhatatlan, pláne ha már több 100 órát beleölt.

az "online nagydíj" fincsinek tűnik 
15 perces időmérő, utána 7 körös verseny dinamikus időjárással és egyszer kereket kell cserélni.. 
milyen meccsek lesznek itt 
BridgeStone Team ¤ http://vimeo.com/26953499 ¤ Honda Accord

Végre, egy normálisnak ígérkező F1 játék. Az F1 Gp2 óta nem találkoztam ilyennel. Pedig az volt vagy 10 éve. Remélem ez beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Közeleg a Tél...

Maxi respect az infóért, hogy a DiRT 2 csak 990 a cdgalaxisban
. Meg is rendeltem, mert ennyit vastagon megér nekem ez a játék, még ha online nem is nyomnám (ahhoz képest h kb. 2 hónappal ezelött még 5-10k között mozgott az ára
).
3.Aragorn: Uhúúúú no igen a GP2
. De szerintem a GP4 sem volt még rossz, bár nekem irgatlmatlanul szaggatott akkoriban
.
Csak 2 gyors kérdés: A szept.24-i megjelenés az USA vagy Global
? No meg talált-e időközben valaki, valami meggyőző videót a törés-szimulációról, vagy csak ennyi van, amit korábban belinkeltek ide, aztán pár nap múlva meglátjuk mit főztek a code-os fiúk
?
GFWL: m4dm3nHUN | CoD 4: M4dm3n | Steam: M3h4n1k | OriginID: m3dm4n | Battlelog: m3dm4n

USA: 23,
EU: 24
Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

Én is megrendelem a dirt 2 és a grid-t is,ennyiért nagyon megéri 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

"egyszer kereket kell cserélni."
és hányszor kell majd kimenni új orrkúpért? lehet, hogy minden körben 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok,
A Live-ról tudtok bővebb infót adni? Mennyire hasonló ez az XBox-os live-hoz? Kell-e itt fizetni? Dirt-nél az hogy mgy ez?
Köszi
Live nem fizetős. Csak xboy-on kell fizetni a gold meg silver tagságért. Pc-n ilyen nincs.
Max a marketplace van ahol játékokat lehet venni ez meg lényegében egyenlő a steam GoG és hasonló oldalakkal.
A lényeg, jelenleg nem támogatott régió magyarország, így ha ki akarod élvezni a multi előnyeit, akkor lopás/csalás/hazudozás árán regisztrálni kell egy külföldi accountot amivel már simán mennek a multis gamék.

köszi!
Keresel még G25-öt?
Folyamatosan!
De eddig még semmi közeli és jólárasított nem volt.
Eddig úgy fest ha jön a game akkor kölcsönkormány lesz.
EVERYBODY:
Egy új videó:
Suzuoka Test Száraz és esős pályán
Vannak kivetnivaló dolgok a játékkal kapcsolatban, de aki nem vérbeli szim-et vár tőle annak nagyon jó játék lesz ez.
Plusz egy playstation-ös értékelés:
[ Szerkesztve ]

küldtem privit

Wow, ez már inkább hasonlít egy f1-es játékra. Végre valaki normálisan vezet... 
Azért az első kör végén féktávon két autót megfogni...
Kíváncsi lennék a nehézségi fokra.
Az esős futam brutál. Bajba lesznek azok akik automata váltóval mennek, mert nem tudják felpakolgatni a sebességeket esőben. Lehet nekem is meg kéne majd tanulni váltani! 
A graf is odab@sz, de az biztos, hogy azt az esős futamot így nem fogja vinni a gépem, vagy ha igen, kettőt is veszek az F1 2010-ből!!

Kimi - The King of Spa

a ficko sem egy nagy esőmenő 
Én csak azt nem értem, hogy miért nincs még 24-e? 
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
Nekem az lessz az első dolgom a kerrier megkezdése után, hogy annyira rágyúrok az esős menetekre. Hogy már utálni fogom. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Rototti ejnye-bejnye!
Tessék megtanulni váltani, mert bizony bizony esőben a kigyorsításkor megforogsz! 
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

Hát ez az. Gridben nem vettem rá magam, mert nem éreztem értelmét. Persze tom, hogy nagyobb a feeling, de mégse.
Ó basszus, próbálkoztam már korábban is, de valahogy sehogy sem akart működni. De legalább csak egy féle autó váltását kell elsajátítanom. Talán ez majd segít. 
Megtanulok én mindent csak fusson a gépen elfogatható graffal. Dirt2 ment maxon szépen. Lehet ki kell majd kapcsolnom az esőfüggönyt. Az élményt elrontja... de ez mármár csalásnak számít multiban, mert akinek ki lesz kapcsolva, az sokkal jobban fog látni... 
Kimi - The King of Spa
(#274) Rolly Dy07 válasza werszomjas (#270) üzenetére

Hát tényleg nem egy esőember.
Biztos van 50-es lába! 
De tetszik az esős nehézség. Úgy érzem ezt nekem találták ki! 

Igen mondjuk érdekes ez az esőfüggöny dolog. GRID-ben is ki kellett kapcsolni a füstöt, de nem igazán azért tettem, mert karambolkor ki akartam kerülni a tömeget, hanem mert némelyik kocsi képes volt előttem körökön át füstölni még az egyenesben is és semmit nem láttam. Itt nem valószínű hogy kikapcsolom, mert elöl megyek majd
!
Viccet félre téve. Ha nem megy profin a game, akkor nagyon megfontolom, hogy a HD4850-et lecserélem egy HD5870-re. Csak 1 bibi van vele, olyan 90-100 ezer körül vesztegetik. 
De én bízom benne, nem lesz ezzel gond. 
Öööö meg nem akarlak elszomorítani, de online csak úgy kellene játszani, ahogy az igazi kocsik mennek. Manual váltó, nincs kipörgés gátló meg ilyenek.

Az adja majd az igazi feelinget.
De ne aggódj! Biztos én is behajítom egy párszor a sóderbe a Ferrarit.

[ Szerkesztve ]

Persze az alap, hogy segítségek nélkül megyünk multiban, meg singleben is. A manualt kihagytam volna, de ezt látva rákényszerülök.
"Biztos én is behajítom egy párszor a sóderbe a Ferrarit. " Jaja, főleg ha egy kicsit rásegítek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Kimi - The King of Spa

Hat igen, jó lenne ha majd a multiban azonos beállításokkal menne mindenki, nem beszélve a törésről, én személy szerint bekapcsolt törésmodellel fogom tolni, valahogy nem szimpatikus, mikor 200al belerongyolok a falba és továbbmegyek 
Úgyhogy majd valamilyen közös megegyezést hozni kell a multira, és azzal tolja mindenki 

Sztem nem az embereken fog múlni, hogy ki milyen segítségekkel megy. Az adott szeró beállításai határozzák meg.
Kimi - The King of Spa

szerintem pedig az embereken fog múlni milyen segítségekkel mennek, csak kérdés hogy a szeró beállításai engedélyezik-e azok használatát 
BridgeStone Team ¤ http://vimeo.com/26953499 ¤ Honda Accord
De a Host-ot meg olyat csinálunk amilyet kedvünk tartja.
De szerintem KB ez lesz:
-14-20 kör
- 2 kötelező kerékcsere
- dinamikus időjárás (Megegyezés után persze lehet csak ilyen vagy csak olyan is)
- törés on
- segítségek ki
- forced head cam
Én ezt a verziót látom így előre jónak.
Hogy lehet e 14-20 vagy akárhány körösre állítani az még kérdés de a többit tuti lehet variálni. 

Grafikai összehasonlítás az egyes platformokon
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

Szerintem a nézetet nem kell megszabni, mert ki így ki úgy szereti. Ez maradjon szabadon választható, már ha lesz ilyen "kapcsoló" benne. De minden variáció érdekel! 

Újabb videó, A SZIGET nevű film zenéjével!
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR
Ezek csak egy ilyen hasraütésszerü beállítások voltak. Ugyis megegyezünk addig még párszor.
(#283) Unbaised-Ben:
Jó videó, nagyon rámentek a szép naplementés képekre.
(#281) Sonja:
Lehet ezeken valahogy nagyítani? így nem sok különbséget látni rajtuk. Elég aprók alapból.
Megvan Blind Originale a jobb alsó sarokban!
[ Szerkesztve ]

Nekem az XBOX grafika tetszik,de mivel nincs BOX-m marad a pc 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

PS-en elég csúnya. PC-n a legszebb. 
Ott a pont. Eléggé szép tiszta texturákkal dolgozik a pc-s verzió. Plusz az élsimítás is marhasokat dob rajta.
De annyi bőven elég, hogy nem olyan homályosan néz ki. 

bakker másfélnap kihagyás után egyből 2 video.
Suzukában mi történik 6:14-nél??? Tán egy Lotus tolja meg hátulról drága Vettelt ???
Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

Szerintem csak nagy gázt adott(tuti), ami elég realisztikusnak tűnt számomra
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR
Szerintem is nagy gáz volt a ludas. Viszont hanggal még nemnéztem azt a videót.
Pörögnek az események, jövőhéten megjelenés. Habár én már a 7végén játszani szerettem volna vele. De csak nem küldtek próbaverziót belőle. 
Hát ez alapján ez olyan messze van a szimulátortól, mint a trabant a porshe-tól
Minden kanyarban odaragadva megy sehol egy megcsúszás, a kerékvető mintha ott sem lenne. A második körben az előzés is füvön rázón, se fék se semmi
Hát nagyon csalódott vagyok 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Hát kinek mi!
Én azért csak fogok vele játszani sok szép órát, ha nem is multiban, de inkább ott.

Biztos nem ez volt a nehezebbik beállítás, nem volt szándéka csetleni botlani. Nem egy Senna kinézetű fickó ez. Esőben sem tud menni árkád beállítással, aztán meg direkt csapatta. Meg hogy a fenébe csúszna meg, ha egyszer csak simogatja a gépet, ami az aerodinamika miatt ragad mint 1 légypapír. 
Hidd el nem lesz egy egyszerű menet! Csak kapcsolgasd ki majd a segítségeket, amit természetesen a fickó is használt, mert egyszer sem fékezte el magát! Annyira azért nem profi. 

Igazi szimulátort már nem fognak csinálni, abba nincsen pénz, elég csak ránézni a dirt2-re, a te hasonlatoddal élve, annyi köze van a rallyhoz, mint trabantnak a porshehoz. Én mondjuk nem bánom ne is legyen nagy szimulátor annak ott a real autó. Ami a gridbe van az teljesen jó, segítségek nélkül az is okozhat meglepetéseket.

"Én mondjuk nem bánom ne is legyen nagy szimulátor annak ott a real autó."
Bocs, de én ezt a mondatodat egy nagy baromságnak tartom 
Egyébként ha már grid, én attól a fizikától nem voltam annyira elszállva, a drit 1-2(mindegy) viszont már igen.

Hát én személy szerint játszani akarok és nem autót vezetni ahogy az életbe.
Az is jó élmény biztos de nem fogok csak azért kormányt venni hogy szimulátorokkal játszhassak.
Azért a száraz pályán, mikor a 2 körén füvön rázón keresztül előzött minden rezzenés nélkül, az eléggé lehangoló.. Mármint annak aki a sim-et kedveli.
(#294) BalaNce87:
A grid jó játék, szeretem, de ha ennek olyan irányítása lesz, akkor sokat nem lesz a gépemen. Oda tök jó, sokat lehet vele szórakozni, de valahogy F1-nél nem tudom azt elképzelni.
És azért nem egészen ugyan az, mint real autót vezetni. Nemtudom, neked hány F1 autó parkol a garázsodban?
Arról nem beszélve, hogy a pályák nagy részét szerintem életemben nem látom élőben.
Nekem sincs itthon félmillkás cocpit építve, csak sokkal jobb, ha vezetés közben az a kocsi úgy csúszik meg, mint a valóságban, nem azt kell tanulni 2 hétig, hogy hogy lehet jól vezetni, és nekünk alkalmazkodni hozzá.. 
[ Szerkesztve ]
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Hát az igaz hogy más kategória a grid és az f1, f1-be nyilván nem fogsz csúsztatva bevenni egy kanyart, meg ilyesmik. Én azért nem szeretném ha csont szimulátor lenne, szimulátort úgy se a rohadt jó grafikája miatt játszák, így ott nem számít hogy milyen részletes. Akinek meg van kormánya jó hogy hiányzik valami szimulátor mert akkor elmondhatná hogy volt értelme megvenni és nem csak porosodik, de ilyen gridhez dirthöz elég gampad is sőt bill is.

Osztom az álláspontodat. 
A Codemasters amúgy is világ életében árkád játékokat csinált (annak ellenére is, hogy esetleg az éppen aktuális játékuk borítóján szimulátor felirat szerepel), grafikában is mindig élen jártak... mostanság abszolút a fun factorra gyúrnak, ebben jók, ebben alkossanak valami nagyot, oszt szevasz.
Pedig én még a forma1-et se szeretem, de ennek ellenére ki fogom próbálni, ha szórakoztató, látványos és izgalmas játékot kapok.
[ Szerkesztve ]

Én úgy gondolom, olyan rég jött ki már F1 PC-re, hogy idén még megbocsájtom ezt az irányítást és fizikát. Amennyiben jól alakulnak az eladások, (ha Geoff Crammond bácsi nem is) de más még kedvet kaphat A SZIMULÁTOR elkészítéséhez.
Kövezzetek meg, tudom nincs mindenkinek otthon maga a Paksi Atomerőmű, de ha már a szimulátorosságba nem merek belekötni, akkor belekötök a grafikába.
Az én véleményem szerint ez az EGO engine is tök elavult, a jövőre érkező Dirt-nek, Gridnek, F1-nek REMÉLEM nem ez lesz az alapjuk... Úgy értem ezt, hogy egy mai autós játék tudna még ennél is szebben kinézni.
2008-ban nagyon durva látvány volt a Grid az EGO-val, 2009-ben még gyönyörűnek számított a Dirt2, de az F1 2010 szerintem pedig már csak pusztán szép.
Ettől függetlenül az év játéka nálam, mert imádom az F1-et!
Utánanéztem, 2009. Április 24-e óta várom ezt a szeptember 24-et!!!