Ez a Codemastersnek az F1 törése? Biztos??
Lehet én nézek be valamit.
Autóverseny és Biliárd!!!!! http://indafoto.hu/Redbreast

Ez a Codemastersnek az F1 törése? Biztos??
Lehet én nézek be valamit.

Ez inkább rFactornak tűnik 
MZ/X

Hat nagyon remelem h ez nem az, mert eleg gyenge.
Ezeket dobta a jutub f1 2010 re
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Köszi! Én is rFactornak néztem csak nem voltam benne biztos.

F1c-rFactor-Cod'2010(xbox) a három link
[ Szerkesztve ]
”~Alonso,˙Lewis˙is˙behind˙you ~I˙don’t˙want˙to˙hear˙that”.......http://www.dailymotion.com/b-type

Na ezeket eltaláltad
. Az elöző sorozat az bizony nem nyert
. A gumidefektes tetszik. Hamilton-os is elmegy, a 3. viszont nekem valahogy nem tetszik. Bár remélem több fokozatú ütközési-rendszer lesz benne (nehézségi fokozathoz mérten állítható pölö
).
Más:
Lehet páran feltették a kérdést, de most ebből akkor lesz demo vagy nem lesz. Ha igen csak konzolra vagy pc-re is
?
Előre is köszöntem a választ bárkitől
!
Rolly te itt is itt vagy
? Na akkor online én nem jáccosodom veled mer mindíg csalol és nem hagyol másokat is nyerni. Te kis robot
!
[ Szerkesztve ]
GFWL: m4dm3nHUN | CoD 4: M4dm3n | Steam: M3h4n1k | OriginID: m3dm4n | Battlelog: m3dm4n

nem lesz demo 

Azé kédeztem, hogy ki lesz velem vagy ellenem? 
Aki ismer pályán, az tudja mit nyer vagy veszít.

Viccet félre téve jó kis móka lesz és előre elnézést robot stílusomért!

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
(#210) dugojancsi válasza Rolly Dy07 (#209) üzenetére

én is Ferraris vagyok mióta az eszemet tudom, ezért is tűzpiros a Lacettim 
leszek második számú versenyző

[ Szerkesztve ]
BridgeStone Team ¤ http://vimeo.com/26953499 ¤ Honda Accord
(#211) Rolly Dy07 válasza dugojancsi (#210) üzenetére

Semmi nem dőlt még el!!

Én is mióta az eszemet tudom.

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
(#212) Unbaised-Ben válasza dugojancsi (#210) üzenetére

A való életben tűzpiros a lacetti-d? Vagy játékban?
BTW lessétek meg: F1 2010 night race(Abu Dhabi és Singapore pálya)
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR
(#213) dugojancsi válasza Unbaised-Ben (#212) üzenetére

a játékban tűzpiros, de lesz még élőben is ![;]](/dl/s/v1.gif)
jó kis videók ezek, remélem azért Rumblepad 2-vel is jól vezethető lesz a Ferrari 
Rolly, először én is csak virágboltival fogok gyakorolni, aztán ha jönnek a jobb idők, jöhet az online bajnokság 
Úgy vágja le a füvön a kanyart, mintha aszfalton menne
Árkádos fizika mellett, nálam forma 1 nem játszik. És erre várunk évek óta 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Azért ne tévesszen meg senkit ez a sikán levágás füvön. Biztos nem volt pro sim-re állítva. Még jó hogy nem mivel a tesója meg egy riporter mit kezdtek volna ellene. Nem az volt a cél, hogy Lewis elhúzzon a picsába, sim beállításokkal a többiek az első kanyart nem tudták volna bevenni. Szerintem, szerintem!

(#216) Rolly Dy07 válasza dugojancsi (#213) üzenetére

Beza, majd megosztjuk egymás tapasztalatait.

Csak logikusan, milyen ilyen jellegű beállítások szoktak lenni ilyen játékokban? Kipörgés/blokkolásgátló, kanyarsegéd, féksegéd, menetstabilizátor..kb..
Namost ezek közül melyik kikapcsolása változtat azon a tényen, hogy lazán 2-300-al végigszántott a füvön? Egyik se.. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy olyan beállítások lesznek, hogy valaki majd így végigmegy, a másiknak meg ugyanettől széthullik a vas, vagy kipörög
Aztán ne legyen igazam..
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Ejjde várom már ezt a játékot.
Ez az online bajnokság amúgy hogy megy?
Egész szezont végig lehet tolni adott fix ember?
Mindig mindenki ugyan azzal a kocsival/csapattal?
Vagy csak futamokat lehet futni online?
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
Itt megtalálod a játék manual-ját:
Miután letöltötted el tudod olvasni a létező multiplayer opciókat.
De amilyen bajnokságra te gondolosz az valószínű saját szervezésű lesz.
Nagy valószínűséggel itt helyben szervezkedünk egyet, plusz itt is vannak már tervek:
[ Szerkesztve ]
Family Guy Online - Closed Beta

Sztem komplett bajnokságokat nem lehet futni, csak futamokat. A pontszámítást sztem magunknak meg tudjuk oldani. 
Más: Látom, gyűlik a Grid-es jónép. 
RollyDy: Kit nem szeretsz az F1-ben?? Én azzal leszek!!
Viccet félretéve, nincs kedvenc csapat most, szal nem tom mi lesz. Gondolom meki, red bull közül valamelyik.
Én mekis voltam, amióta az eszemet tudom, de Hami érkezése bezavart, mentem Kimi után, most meg csak nézem a futamokat. 
Am autók között lesznek különbségek?? Vagy Lotussal is el lehet verni a multis mezőnyt? 
Kimi - The King of Spa
Ez egy nagyon jó kérdés, hogy az autók tulajonsága hozza-e az élő csapat helyzetét, vagy csak simán singliben ha beszálsz hozzájuk pilótának akkor felfejlődnek?
Plusz egy új TRAILER:
[ Szerkesztve ]

De azér jó 
Amúgy bajnokság téren arra gondoltam, hogy egy PH! szezont lehetne tolni 
[ Szerkesztve ]
Tetszik a játék nagyon, viszont nem értem, hogy a visszajátszásnál mért csak a saját autód húzza az esőfüggönyt, mikor élő játékba az összes többi autó is húzza?
De hát ez legyen a legnagyobb baj vele.. 
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
CSak nézd meg hány autt takar ki a te "vízfüggönyöd", most ha mint a videóban 2. vagy hátrébb vagy akkor nem látszik a te autód.
Ha az általad kitakart autók is huznának vízfüggönyt akkor az ő mögöttük lévő nem látszódna.
SZóval ha mindenki huzná a vizfüggönyt akkor a visszajátszásban 1 auto lenne látható az első. Ha nem te vagy az akkor meg szívás?
A videót meg tényleg benéztem. 

Dee ööö igazából is az első látszik úgy ahogy esőben ha gyorsan mennek. De kövezzenek meg ha nem így van. Szal én nem bánnám ha így lenne a játékban is. 

Ha kérdezik mennyi az idő azt kell mondjam: 10
Ez azt jelenti, hogy mindig annyi az idő ahány nap van hátra a kiadásig. 
Tehát holnap mennyi lesz az idő? ......hát 9!!!! 

Sajnálom hogy demót nem adtak ki,pedig jó lett volna 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

én viszont mindig Mclarenes voltam, úgyhogy hajrá ... 
..............................................www.phwtcc.hu................................................

miután Schumi visszavonult és a Ferrarihoz szerződött Kimi, én is neki szurkoltam 
érdekes, mert a mekiben nem kedveltem, nem is csoda: rivális csapatban volt ![;]](/dl/s/v1.gif)
jövőre visszatér, állítólag a Renaulthoz, jobban örülnék ha Massa helyére jönne a Ferrariba. Alonso - Kimi páros pikáns lenne 
[ Szerkesztve ]

hajrá
![;]](/dl/s/v1.gif)

bandiie: Elszomorít a hír, hogy nem lesz belőle demo
. Köszöntem az infót!
Rolly: Én gondolkodtam, hogy leszek csapattársad, de őszintén megmondva nem akarlak lealázni csapaton belül
(persze billentyűzettel játszom
). Szóval, ha összefutunk online csak is ellenfél leszek
)
Rototti: Nagyon jó a felvetésed, hogy az autók között lesz-e különbség. Én remélem, hogy ha online nem is jön ez össze (szerintem értelmetlen lenne, hogy valakinek csak a Lotus, Hispania stb autók jutnak és van különbség az autók között, mert soha a büdös életben nem lesz top3, de még top10 sem
), de karrier módban lesz ilyen lehetőség pölö olyan módon, hogy teszem fel kiválasztod a Lotus-t és cél, hogy bejuss a Q2-be, vagy éppen a versenyen legyél a 15 között, ezáltal kapsz teszem fel valamilyen fejlődés pontokat és mehetsz erősebb csapatba. Legalábbis véleményem szerint egy karrier módnak így lenne értelme (lásd TOCA sorozat vagy akár ugye a GRiD)
.
Unbaised-Ben: Videó király és tetszetős
...bár lehet velem van a baj, de már nekem kezd a t*k*m tele lenni a sok esős videóval. Mutassanak megjelenés előtt még olyan videót, hogy milyen a törés-szimuláció. Vízből elég volt
.
Én egyenlőre megvárom majd az itteni véleményeket a játékról, aztán ha odab*szós akkor megvevős
.
[ Szerkesztve ]
GFWL: m4dm3nHUN | CoD 4: M4dm3n | Steam: M3h4n1k | OriginID: m3dm4n | Battlelog: m3dm4n

Na ez a demo hiány szerintem nem tesz jó a játéknak. Azt várják biztos, hogy mivel 8 éve nem volt PC-re ilyen játék, úgyis megveszi mindenki. Szerintem meg pont az ellenkezőjét váltja ki. "Nincs demó? Akkor nézzük csak hoppá itt egy virágbolti! Hát úgy látom nem rossz ez(vagy nem tetszik), de pont ezért marad ez a verzió!" 
Egy bajom van ezekkel a videókkal, hogy az a szerencsétlen Davidson nem tud egy normális kör menni! Hol itt hagyja el a pályát hol ott. Idegesítő. Igazából se tudott versenyezni, főleg nem vízen! Úgyhogy inkább ne erőltesse, ami nem megy!
Inkább Alonso Vettel emberkéket kéne leültetni kipróbáltatni. 

hallott itt valaki erről a max. 30 fps témáról? nincs valami linketek ezzel kapcsolatban?

Stephen Hood egy interjúban ezt nyilatkozta az FPS terén:
A játék a Codemasters EGO motorját használja, ami a Dirt 1-2 és a Grid játékok alapjának egy nagyon mélyen módosított, fejlesztett változata. Mindegyik játékunk, ami ezt a motort használta, kapott valami újdonságot. Például a Dirt 3-ban már ugyanaz az időjárás modellezés lesz, ami az F1 2010-ben. Az igazán nagy dolog ezzel a motorral kapcsolatban az volt, hogy a fejlesztés nagyon korai periódusában is képesek voltunk a pályára tenni a kocsikat. Az F1 2010 képkocka frissítése 30 FPS-ben lesz maximálva és nem gondolom, hogy ennél többre szükség lehet. Ami az autóverseny játékok esetében sokkal fontosabb, az a kontrollerek válaszideje, illetve a stabil képkocka szám. A túlságosan szélsőséges ingadozások ártanak a játékélménynek. 24 kocsi fog futni a pályán, megannyi információt kell feldolgozni a starttól egészen a célig. A legtöbb autós játék legfeljebb nyolc opponenssel dolgozik. Forrás f1game.hu
Az interjú itt megtalálható:[link]
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR
(#235) Rolly Dy07 válasza Unbaised-Ben (#234) üzenetére

Hát azért ez nem annyira tetszik(30FPS), de majd meglátjuk. Legalább 60 lehetett volna, mert min. ennyi egy LCD frekvenciája. A GRID is nagyon szép 60FPS-el és úgy gondolnám, hogy legalább ennyi képkocka szükséges egy jó autós játéknak. Na de ők a profik ebben, majd meglátjuk mi sül ki belőle. 

omfg, így nem lehet jó köröket futni és ez tapasztalat.
persze tudom, hogy a 24-et már folyamatosnak látja az ember, de az nem ugyanaz. ki lehet próbálni, milyen kört tudsz futni rfactorba 30 fps-en, meg milyet 100 felett. sokkal másabb, nem lehet leírni, tényleg csak kipróbálni.
amúgy hol van ez angol nyelven, "hivatalosan" ?

Hmmm, próbáltam már Gridben 30 fps-el menni, hát azt simán szaggatásnak éreztem. Autós játékoknál 40-től kezdődik az élvezhető kategória. De reméljük a legjobbakat. 
Kimi - The King of Spa
Ilyen klassz helyen tesztelteik a nagyérdeműt:
(#234) Unbaised-Ben:
Szerintem ez a 30fps limit csak a konzoloknál fog megjelenni, Pc-n max ha bepipáltad a vsync-et. De az is ált 60 az LCD-k miatt.
Habár 24 autó meg csak a pc-sben lesz egyszerre a pályán, így meg ki tudja. De őrült nagy bolondság lenne ha a Pc verzió is 30 fps limittel jönne. 

Már csak pár nap van hátra 
Nem sokára meg jelenik a játék 
Tel.: +36706797132 Vagy +36705878366 Ez valamivel gyorsabb :)Üzenetre illik válaszolni.Attól mert vidéki vagyok még tisztességes.Ha nincs Posta írd be a hirdetésedbe!Köszönöm.

Aj de lassan telik az idő!!

Már biztos égetik a sok DVD-t ezerrel!

(#241) werszomjas válasza Rolly Dy07 (#240) üzenetére

A megjelenés viszont igazi F1 hétvége lesz 
Pénteken jön a játék, szombat vasárnap pedig a Szingapúr nagydíj 
Nem fogunk unatkozni 
sztem is inkább konzolra lesz ez igaz, mert az monitorok tényleg 60 hz-en mennek...Legalábbis nagyon remélem, hogy inkább az lesz a plafon pc-n fps-ban
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

Most jut eszembe! Szerintem PC-n tuti hogy annyi lesz az FPS amennyit bír a géped, mert valami olyasmit olvasgattam nem tudom hol és mikor, hogy 3D-ben is játszható lesz megfelelő hardware és software eszközökkel. Márpedig ehhez 120Hz-es képfrissítés kell minimum. 
Szóval én bizakodó vagyok!

ez már egy fokkal jobban hangzik! 
nem veled nyomtam pár kört grid-ben? 
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

Bízzunk benne hogy igazatok van 

Egyébként a ligát hamachival akarjátok majd csinálni vagy simán,én majd jelentkeznék az egyik red bull-al 
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

Mi is volt a neved? Nem emlékszem. 

Úgy akarnánk, mint a GRID-et. Csak kérdés adott, hogy ugyanúgy lehet e majd? 
Hamachi nélkül.

Nagy valószínűséggel a virágboltival is lehet majd multizni ha olyan lesz mint gridbe.
Mondjuk kifejezetten jó ára van szerintem, ha csökkene még 2-3 ezret talán meg is venném, bár nem vagyok nagy forma1 rajongó de játékba egészen más, mint nézni, ami dög unalom.