gyerünk multizni 
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

gyerünk multizni 
ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

19:45-től party, várok mindenkit TS3-ban!
20:15-ig várunk, addig nyomunk 3 körös versenyeket.
Utána QUALI+10%, meg lesz 20%-os is.
szóval ha nem válaszolunk a Live-os üzikre, versenyben vagyunk!
[ Szerkesztve ]
Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE
Csak mert jó lenne tudni, éppen hol is ál a szárny, mondjuk 10 kör alatt simán elfelejtem merre állítottam. :S
Family Guy Online - Closed Beta

Akkor én béna vagyok, de nekem simán sikerül. Majd nyomok róla videót 
Honnan tudod, hogy nincs az is eltúlozva (Fsone 2008), csak a másik irányba (itt a nem csúszás van eltúlozva, ott a csúszás)? 
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

Már egyszer leírtam, mert annyira idegesít!
Aki még egyszer fikázza a fizikát, az hagyja békén a játékot és húzzon a búsba!!! Soha nem vezetett még ilyen autókat, és miért is kéne ezeknek úgy menni a pályán mintha taknyon csúsznának??? Pont a tapadás a lényege, amit ha érzel tapadsz, ha nem mehetsz a kavicsba!!!
Nem ide kéne írni a fikázós beszólásokat, hanem menj el újságírónak és írjál ott olyan dolgokról, amit azt se tudsz milyen valójában!!! Kész!!!

És fejezze be mindenki a pocskondírozást!!!!!
Mi játszani szeretünk, problémákat megoldani ezzel a játékkal kapcsolatban és békében jókat szórakozni. És bőven megérte a pénzét, még ha sok hibája is van, mert mi mindannyian szeretjük az F1-et!!!
Nem kell fikázás!!!

[ Szerkesztve ]
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

Ott leszek! 
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

"Mi játszani szeretünk, problémákat megoldani ezzel a játékkal kapcsolatban"
Akkor segíts nekem ebben !
Férfi vagyok vagyis izé Old Spicet használok :D

Ne nekünk panaszkodj ,írjal codemaster foumjara(bár ott is nagy ívben lexarnak 

Kb. mint itt ?

"Szóval akkor minél nehezebb egy játék, minél irányíthatatlanabb, annál élethűbb?"- nem ezt azért én sem gondolom így, mert mint írtam, sok gyakorlás után rá lehetett érezni. Nálam nyilván vannak sokkal jobb pilóták, akiknek ez sokkal gyorsabban is ment volna. Az életben pedig a közvetítésekben látható pilóták profik, ez a munkájuk és persze, hogy nem pörögnek össze-vissza.
Stabil autók az igaz, hisz a kanyarsebességük és ezzel együtt a pilóta testére ható oldalgyorsulási együttható a legnagyobb, de a nagyon magas fordulatú motor, melynél a nyomatékmaximum is magas fordulatra esik egy rövid fokozatú váltóval viszi a nyomatékot az aszfaltra és így nagyon érzékeny a hirtelen gázadásra, elvételre, vagy akár a rossz visszakapcsolásra. Ez az ami szerintem a leírtak alapján kicsit sántít ennél a játéknál és ez teszi árkáddá, mert könnyebb mint a valóságban.

Lehet, hogy korábbi driver segítene benne. De bízz benne, hogy a patch neked is hasznodra válik!
Amíg nem jön rá valaki, addig nincs megoldás sajna. Sajnálom. 

Naaaaaa TS3!!!!!!!!!!!!! Kipróbálhatnánk, hogy így is megy e a gém!!

Korábbi driver lehet hogy jó lesz, mert windows telepítés előtt 10.7-et használtam, és ott az avg 45 fps volt !
Köszi !
[ Szerkesztve ]

Szingapúrban milyen beállítással érdemes menni?
Úgymint Monacóban, tehát esős beállítással ?
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

Én a legnagyobb végsebesség, és legkisebb leszorítóerővel mentem !

ez teszi árkáddá, mert könnyebb mint a valóságban
Hányan is vagyunk hivatásos F1 pilóták? És hányan játszunk?
Költői...
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****
(#2017) "Infinity" válasza Rolly Dy07 (#2005) üzenetére

Mélyen egyet kell hogy értsek Rolly-val. Ez a játék nagyon is jóra sikerült, az meg hogy vannak hibái ne csodálkozzunk. 2002 óta nem volt hivatalos F1 PC-re, így csoda az is hogy ilyen minőségű lett ez a cucc. A grafikára sem lehet panasz, nekem bőven elég, úgy is a cockpit-ben ülök, nem látok túl sokat. Jön majd a patch 1 héten belül és akkor már végképp csak az élvezet marad.

Persze, ez így van, de abba is gondolj bele, hogy mennyi visszajelzést kap a pilóta a valóságban az autó viselkedéséről, és mennyit a játékos. Nyilvánvaló, hogy könnyebbnek kell lennie, mivel a valós visszajelzések 99%-a hiányzik a játékban.
Sok helyen vannak könnyítések ebben a játékban, ez tény. De a végeredmény mégis kísértetiesen hasonlít a TV-ben látottakhoz (hát legalábbis a körönkénti megcsúszások, megpördülések, blokkoló kerekek gyakoriságát tekintve).
Nyilván erről beszéltem... elindulásról volt szó eddig, meg hogy miért nem pörög az ombre körbekörbe a játékban.
LG Optimus 7 :)
És ha valós 2010-es erőviszony van, akkor mi dönti el, hogy ki ül pl Ferrari-ba és ki ül Virginbe?
Aki előbb csatlakozik a szeróra az választ, szal amolyan székfoglalósdi a dolog?
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

Mivel csak a videókat láttam és a hsz-ok alapján próbálom valahogy a helyére tenni a dolgokat, természetesen nem tudom megítélni a játékot mindaddig amíg ki nem próbálom.
Az eddigiek alapján én kb a SHIFT szintjére számítok, ami egyébként nem olyan rossz a szememben és ha ilyen akkor megveszem.
Minden játék valahol tökéletlen, nem is vártam el ettől sem, hogy egy igazi F1-es autó vezetését adja vissza, de jobban közelítsen hozzá, mint pl a GRiD.
Az érveid eléggé meggyőzőek, az első bekezdéseddel egyetértek, bár a százalékokkal lehet vitatkozni. 
A Shift egy rakás szar fizikailag, fél fokot mozdítasz a kormányon, és már csúszik is a kerék...
LG Optimus 7 :)

Szerintem ez esetben nem fogsz csalódni a játék ezen részében a SHIFT és e között egy világ tátong.

Ez igaz, a SHIFT-ben én még kormánnyal sem tudtam menni !

Első blikkre lehet, hogy így van, de be kell állítani a kormányt és nem elég a főmenű vezérlés-nél, hanem a tuning pontnál kell pl a zárszöget beállítani is merve a Te kormányod fordulási szögét. Szerencsére elég részletes ebből a szempontból a kínálat, de szükség is van rá, mert alapból az autók tényleg mókásan viselkednek és nem csodálom, hogy bill-vel nehezen birkóztak meg vele és mindenkiben a csúszkálás hagyott mély nyomot.
Ha az F1 2010 már alapból is normálisabb az egy jó pont nálam. 

Látom csucs karid van de valaki irta hogy az Nv karikat támogatja jobban.

Nem röhögni
de ez mit jelent a TC ?
[ Szerkesztve ]

Traction Control. Úttartást segítő menüpont.

traction control
megelőztek
[ Szerkesztve ]

Azóta felraktam a 10.7 hotfix-et, és egyből jobban megy most már 30 az avg, de felrakom majd a 10.5 hotfix-et !
Lehet hogy jobban támogatja, bár a dirt2 motorja van benne, azt pedig az ati-nak csinálták, akkor nem biztos !
Itt a traction control a kipörgésgátlót jelenti. 
Family Guy Online - Closed Beta

Miért kellene Monaco-ban esős beállítással menni szárazon? 
Persze ha esik, akkor oké.
Azért vannak a tologatós beállítások, hogy kedved szerint tologasd.

Köszönöm a segitséget mindenkinek
.
cyberkind: Lehet jobban fekszet Atinak a Dirt de ebben már Nv szolt bele...lehet.

Lehetséges !

Hát mert esős beállítás = alacsony végsebesség, nagy leszorítóerő.
Monacóban ahol kanyar kanyart követ(lassú), hogy mennél olyan kocsival ami top speedre van belőve?
És itt Szingapúrban is elég lassú, technikás kanyarok vannak.
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

Akkor majd írd meg, hogy sikerült az esős beállítás, hátha azzal könnyebben megdöntöm a rekordom. 

De megszopatott a gép a spanyol pályán. Eddig vertem mindenkit legend fokozaton a szezonban, és a spanyol pályán is első lettem az időmérőn, de a versenyen örültem , hogy 4.-nek beértem valahogy. Nem értem mi lett itt az AI-val.
(#2038) Unbaised-Ben válasza "Infinity" (#2037) üzenetére

Ott én is megszívtam csúnyán... elég erős az ai
Vki? 
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Akinek nagyobb a rangja!22 szintű emberke kiválaszt egy Ferrarit, akkor alacsonyabb szintű játékos nem választhatja.
A ma esti multi is király volt
Kösz srácok 
EVIL IS BACK!

Köszi srácok a ma esti csapatást! Remélem (nagyon) nem tettem keresztbe senkinek.
Az első versenyt nagyon bemákoltam, hogy Monza lett, eddig szinte csak azon pályán mentem. A második pályán már látszott a helyismeret hiánya. 
Van már 10.9-es driver is. Vagy azzal volt rossz?

Ha jól gondolom, a régi windows-on 10.5 hotfix volt, és azzal tökéletesen ment !
Igen azzal is, meg a hotfix-es verzióval is próbáltam !

Én is köszi mindenkinek! 
Hát nagyon rá fogok gyúrni, mert itt-ott eléggé le vagyok maradva, főleg úgy, hogy a segítségeket nem használom ami hozhatna ugye. Vagy valami ilyesmit dumáltunk. Azért óvatosabban kell a pedálon lépkednem. Keresgélem még az autó beállításokat. 

Látod látod! Mondtam én, hogy ilyenekkel kell foglalkoznunk, nem fikázással! 
Helló!
Valaki meg tudná mondani, hogy melyik az a beállítás, ahol a többiek "ghost car" lesznek, és nem tudjuk egymást kiütni multiban,meg a maradék létszámot kipótolja az igazi F1-es versenyzők neveivel (autóival), mert több ilyen online versenyen is mentem ma
Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

Nem tudom! Én még nem indítottam szervert, mert elég ratyi a netem. A többiek bizti tudják! 

Most olvastam már készül a magyaritás a játékoz.