Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)

(#151) AMD_ok válasza Enton (#150) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

1 jó hete még 10 e volt.... én is lestem, hogy ennyi, a cdgalaxisban is ennyi előrendelve, csak itt (debrecenben) mivel van boltjuk, igy ingyen átveszem majd ott. (rögtön le is rendeltem :D )

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#152) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Twitteren feltett kérdésekre válaszolnak a készítők:

[link]

Family Guy Online - Closed Beta

(#153) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Paul Jean interjú:

Sok szép bevágott jelenettel

Kicsit nagyképűen nyilatkozik, de most én úgy érzem van is mire. :K

(#154) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ünneplés alatt a befejezés.
Remélem ez a 21 nap elég lesz nekik sokszorosítani, szép dobozba rakni, és elhozni nekünk ezt a remekművet. :C

[ Szerkesztve ]

(#155) Crazyman33 válasza Enton (#154) üzenetére

Crazyman33
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálam a visszaszámlálón 16 nap az a 24.

Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.

(#156) Enton válasza Crazyman33 (#155) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elvileg 27.-én jön Eu-ba, de pár nap +/- szerintem belefér.

(#157) Crazyman33 válasza Enton (#156) üzenetére

Crazyman33
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaaaaa, én még a 24.-énél tartok.

Akkor 27.-e, legyen.

Forza Racing Hungary--- http://crazyman.hu--- Köridő, Drift és sok Online verseny Forza rajongóknak.

(#158) AMD_ok válasza Enton (#156) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem 24-ét mondtak, hogy akkor már átvehetem.... :F , vagy mégsem?

Core i5-750@3,0 GHz, Zalman CNPS 10X Flex, Gigabyte P55M-UD2, Sap.Radeon HD5850+8600 GTS-Physics, 4x2 Gb DDR3 1600, Intel X25-M G2 80 Gb, Logitech G27, Logitech G5 Laser, LG 32'' TV, Chieftec ház, PS3

(#159) Enton válasza AMD_ok (#158) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos nem rajtam fog mulni a dolog.
Ők intézik ahogy tudják. Minnél hamarabb kerül oda valakihez az nekik is meg nekünk is jó.

(#160) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Steam-en közzétették a játék manuál-ját:

Letöltés akinek nincs steam-je:

[link]

(#161) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

Mivel egyelőre a linkelt helyen is csak PC-re rendelhető, a hozzászólók többsége is a PC-s verzióról ír, áthelyeztem a PC-s játékok közé Enton kérésére.

[ Szerkesztve ]

(#162) BalaNce87 válasza philoxenia (#161) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Ez mondjuk jogosan történt, mivel a játék minden platflormra megjelenik nem csak konzolra.

(#163) munky

munky
(őstag)

Várom nagyon! Már csak két hét és itt van. :)

philoxenia kösz szépen! :R

Már az elején jeleztem én is, hogy hülyeség volt a konzolos topicba tenni. :U

Az első hsz-ben található forrás link megváltozott: f1game.hu.

[ Szerkesztve ]

Team Fortress Classic -> Team Fortress 2 -> Trade Fortress

(#164) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Felmerült bennem a Dél-Koreai pályával kapcsolatban egy kérdés, hogy lehet az, hogy a játékban tökéletesen le lesz másolva a pálya úgy mint a többi(pl SPA), de az a gond hogy még maga a pálya nincs kész. Gondolom tervrajzok alapján...
Erre rátaláltam erre a videóra: F1 2010 Korea [Gamescom]
Szóval megnyugodtam, nem lesz ez rossz :)

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#165) Crazyman33 válasza philoxenia (#161) üzenetére

Crazyman33
(senior tag)
LOGOUT blog

Vagyunk itt páran köztük én is aki a Box verzáról írt eddig. Ja és kit érdekel hogy a linkelt helyen a csak pc-s verza kapható? Majdnem egy hónapja rendeltem elő Boxra, a Platinumshopban.

És ha most én kérem mint konzolos hogy helyezd vissza akkor ugyanúgy visszarakod? Fogadjunk hogy nem. Ezt a kirekesztést bírom nagyon.
Plusz aki megnyitotta az is XBox-os.

Na, szevasztok.

[ Szerkesztve ]

(#166) BalaNce87 válasza Crazyman33 (#165) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Teljesen jogosan lett áthelyezve, alapból hülyeség volt only konzol-ba nyitni a fórumot.. nem is értem miért is lett oda nyitva, max azért, mert aki nyitotta boxon játszik. :U Ahogy észrevettem az összes játék ami multiplatformos az pc játékba kerül és nem azért hogy a konzolosokkal kicsesszenek, de én pl bad company 2 topicba nem láttam még egy konzolost se, aki segítséget vagy bármit kért volna, ezeket szerintem az xbox360 topicba dumálják meg az emberek. Az indok tényleg nem okés hogy csak pc-re lehetett előrendelni, de nemhiszem hogy ennek a cselekedetnek hátsó szándéka lett volna. Alapvetően nem is kellett volna külön konzol külön pc, elég lett volna játékok címszó alatt azt úgy is tudja az ember melyik mire jött ki.

[ Szerkesztve ]

(#167) Def26 válasza BalaNce87 (#166) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Én ott vagyok a BC2 topikban és boxra is megvan a játék. :P

Origin:attila4go

(#168) BalaNce87 válasza Def26 (#167) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Igen, de te pc-n játszod.:)

(#169) munky válasza Crazyman33 (#165) üzenetére

munky
(őstag)

Multiplatform a játék. A telepítési meg gépigénnyel kapcsolatos dolgokat leszámítva ugyan az lesz az összes verzió. Magyarul ha valamelyik konzolos a játékélményről akar beszélni azt itt ugyan úgy megteheti. Ellenkező esetben ha a konzolos topicban maradt volna és az esetleges telepítési vagy gépigényből fakadó problémák kerülnének megvitatásra az kicsit fura lenne. :U

De ezen felesleges vitatkozni meg felháborodni eddig minden multiplatform játék ide került és nem állt meg az élet. Huszadrangú dolog.

(#170) Def26 válasza munky (#169) üzenetére

Def26
(PH! kedvence)

Úgy is mondhatnám, hogy szegény PC -s tábornak legalább ez maradjon meg. Amúgy is csak a nyálcsorgatás megy a konzolos játékok felé... ;]

Jah, bocs, ez Crazyman -nek ment volna.

[ Szerkesztve ]

Origin:attila4go

(#171) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Kijött egy újabb videó, istenem de király lesz!

ASROCK Z68 Extreme3 Gen3 | INTEL Core i5-2500K 4,2 GHz | XFX Radeon HD 6870 Dual Fan | KINGSTON 8192MB HyperX DDR3 1600MHz | FSP SagaII 500 | ~3,5 TB SATA2 | Aerocool Aeroengine II | Logitech G27+PTR

(#172) GuruZone válasza Unbaised-Ben (#171) üzenetére

GuruZone
(fanatikus tag)

igen, épp én is linkelni szerettem volna. Sok-sok gameplay Interlagosból és Monacoból.

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#173) Unbaised-Ben válasza GuruZone (#172) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Meg davidson amikor megy egy gyors kört monaco-ban:) Ott már nem teljesen arcade...

(#174) AMD_ok válasza Unbaised-Ben (#171) üzenetére

AMD_ok
(őstag)
LOGOUT blog

Király video, de csak nekem tűnt fel, hogy az esőben csak Vettel húz maga után vízfüggönyt? Miért van ez, tudja valaki?

(#175) Unbaised-Ben válasza AMD_ok (#174) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

És igazad van :DDD , gondolom fps-t zabálná rendesen ha az összes kocsi mögött esőfüggönyt kéne létrehoznia a grafikus motornak, más részt, amikor követsz egy autót az esőben, és mész a vízfüggönyben, na az már nem semmi. :))

(#176) munky

munky
(őstag)

Anno Steve Hood írta még a twitterjén, hogy konzolokon is kompromisszumukat kellet kötniük, mert sem az Xbox360 sem pedig a PS3 nem volt képes Full HD-ban megfelelő sebességgel megjeleníteni a 24 autót és futtatni a dinamikus időjárás rendszert.

Ezért konzolokon sem Full HD-ben fog futni a játék. Ez mondjuk a PC-s gépigényt tekintve sem túl rózsás hír. Mondjuk nem lepődnék meg ha irgalmatlan gép kellene hozzá, mert az F1 játékoknak sajnos "hagyományosan" nagy erőforrás igénye szokott lenni.

[ Szerkesztve ]

(#177) athomi válasza AMD_ok (#174) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

csak a visszajátszásban nincs a többiek mögött, gameplayben mindenki húz maga után :)

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#178) Unbaised-Ben

Unbaised-Ben
(senior tag)

Alonso megszerezte a Tifosi achievementet :DDD (Nyerd meg a versenyt Monzában egy Ferrarival)

[ Szerkesztve ]

(#179) heihachi válasza Unbaised-Ben (#178) üzenetére

heihachi
(PH! addikt)

Én meg megszereztem a "Sleep well" achievementet: Aludj el a szezon összes versenyén! :D

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#180) Unbaised-Ben válasza heihachi (#179) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Az nem jó :B

(#181) GuruZone

GuruZone
(fanatikus tag)

igaz, ez privát meccs, de egyszerűen nem bírom nézni ezt a fizikát... :(

[link]

Résztvevők: Lewis és Nick Hamilton, valamint Jake Humphrey (BBC)

Odakint azért rendesen elindult a promóció :)

[ Szerkesztve ]

Az én mozim V2.0: Philips 40PFL5605H ¤ Popcorn Hour A-210 & Samsung HD103SJ ¤ LG HT503TH Tallboy ¤ Logitech Harmony ONE

(#182) Rudi50

Rudi50
(tag)

a billentyűzetkiosztás elég gáz , remélem lehet változtatni de azt elszúrták, hogy a fel és leváltást külön gombra kell tenni,

(#183) Balogh18

Balogh18
(újonc)

Hol lehet a legolcsóbban elörendelni a F1 2010-et?

(#184) Rototti válasza GuruZone (#181) üzenetére

Rototti
(senior tag)

Ehh ilyen könnyű levágni a kanyart füvön??!! Reméltem, hogy ezt megoldják, a Gridben is úgy vágják a kanyarokat online, mintha ez lenne a legtermészetesebb.
Már csak abban tudok bízni, hogy lesz egy figyelőrendszer, ami kiinti a playert, ha átvágja a kanyart.

Jó lenne tudni, hogy milyen segítségekkel mentek, mert ez így kicsit lazának tűnik. :(

És azt is megtudtuk, hogy nem lesz jó multiban kikapcsolt sérüléssel menni, mert akkor simán ki lehet pakolni az előttünk lévőt féktávon.

Balogh18: Sztem mindenhol 8000 FT. Pl.: 576-ban is.

[ Szerkesztve ]

Kimi - The King of Spa

(#185) Fortissimus válasza Unbaised-Ben (#171) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

koszi, ez nagyon jo! :C
mar alig varom...

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#186) GuruZone

GuruZone
(fanatikus tag)

[10 perc esős Interlagos]

(#187) Redbreast válasza GuruZone (#186) üzenetére

Redbreast
(lelkes újonc)

Köszi a videót,nagyon faca! :R
Óóóóóóóóóóóóó!! Még hány nap??? Valahogy ki kell bírni. :)

Autóverseny és Biliárd!!!!! http://indafoto.hu/Redbreast

(#188) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De nem lennék a helyében:

"When you have a copy of the game, but nobody to play against online... it's not so great. Can't wait for release week! :D"

"Amikor van egy példányod a játékból, de senki ellen nem tudsz játszani neten... az nagyon nem jó. Nem bírok várni a megjelenés hetéig! :D"

(#189) Keldor papa válasza GuruZone (#186) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Úristen de hangulatos ahogy jön a víz a képedbe!
De várom már!!!

(#190) pcguru1

pcguru1
(őstag)

Én is várom :K

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#191) maláj válasza pcguru1 (#190) üzenetére

maláj
(őstag)

nálam nem jobban ;]

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#192) pcguru1

pcguru1
(őstag)

Olyan videot nem tudtok amin látszik,hogy törnek a kocsik?már kerestem de egyenlöre nem találok :(

Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!

(#193) werszomjas válasza pcguru1 (#192) üzenetére

werszomjas
(őstag)

PONT ezt akartam kérdezni :)

Jó lenne látni hogy törnek, és roncsolódnak, esetleg apró koccanásnál csak leficcen a szárny és romlik a vezethetőség? :)

[ Szerkesztve ]

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#194) Unbaised-Ben válasza werszomjas (#193) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

úú, szerintem ekkora részletességre ne számíts, bár elképzelhető lenne a dirt2 "törésfizikája" után, de a videókból nekem nem tűnt annyira részletesnek...
A videók alapján nekem úgy tűnt...

(#195) Redbreast válasza pcguru1 (#192) üzenetére

Redbreast
(lelkes újonc)

Crazyman testvérem a 138-as hsz-be pont erre utalt.Nézd meg,érdemes.

Autóverseny és Biliárd!!!!! http://indafoto.hu/Redbreast

(#196) Rolly Dy07 válasza GuruZone (#186) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Milyen pazar felvételek! :C THX!
De ba..meg egy normális kanyart nem tud bevenni. :Y Egy tiszta kört se ment. Na meg a visszajátszásban csak a mi autónk húz vízfüggönyt. De örülök, hogy legalább van víz. :K

Bárcsak 1 Ferrarit cincogtathatnék már! ;]

Lesz majd itt aki csapattársam lesz a Ferrari csapatnál? :DDD

Asszem a G27-etemnek lesz dolga!! :DDD

[ Szerkesztve ]

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#197) Unbaised-Ben válasza Rolly Dy07 (#196) üzenetére

Unbaised-Ben
(senior tag)

Hát ha gondolod és megfelelek, én leszek a csapattársad :) Én Logitech DFGT-vel tolom. :DDD
De nagyon előre mentünk az időbe nem?:D

Szerk: Attól félek hogy multiban nem jut hely majd a Ferrariba :(
Kénytelen leszek mást választani ha lesz hely a Mclaren fanok, Shumi fanok között. RedBull nem kell :D
Marad a Sauber Ferrari :DDD

[ Szerkesztve ]

(#198) Rolly Dy07 válasza Unbaised-Ben (#197) üzenetére

Rolly Dy07
(senior tag)

Lesz ott hely nyugi. Majd addig keresgélünk! :DDD :DDD

És nem rohanok, csak már tűkön ülök. Ha kijön elkezdem a tesztelést+karriert, aztán lehet zúzni a multit! :)) :))

Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy

(#199) werszomjas válasza Unbaised-Ben (#194) üzenetére

werszomjas
(őstag)

igen, erre gondoltam, a dirt2-ben kifejezetten tetszett a törés, remélem itt is lesz azért hasonló színvonal, de igaz, hogy a videókon ebből semmi nem látszik, kikapcsolt töréssel tesztelnek :)

Lassan leporolom a kormányt és jöhet a száguldás :)

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#200) werszomjas válasza werszomjas (#199) üzenetére

werszomjas
(őstag)

Na közben találtam 1-2-t

Törés1

Törés2

Törés3

Remélem ki lehet dobni 1-1 ütközés után a kormányt, olyan Barrichellosan ;] :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Codemasters F1 2010 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.