Már korábban megjelent a hivatalos 3.9-es, de nincs benne magyar nyelv, mert nincs kész!
Ne használjátok a félkész nyelvi fájlokat!
Gauranga!

Már korábban megjelent a hivatalos 3.9-es, de nincs benne magyar nyelv, mert nincs kész!
Ne használjátok a félkész nyelvi fájlokat!
Gauranga!

Nekem ma reggel frissített magától 3.9.81003.508-ra, de valóban nincs benne magyar nyelv.
De majd csak megjön az is. 
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

Akkor benéztem, mert nekem ez így működött:
1. Frissített az update 3.9...507-re.Restart
2. Letöltöttem a nyelvi fájlokat, beásoltam őket a megfelelő (létre kellett hozni) mappába. Úkjraindítottam a CIS (systray-en bezár, majd start menüből start)
3. Nyelv szinten nem történt semmi, továbbra is angol maradt.
4. Egyszer csak - fél 12 körül - frissített az update 3.9...508-ra. Restart
5. És látom, hogy legalul ott figyel a "Magyar". Persze az csak ma reggel tünt fel, hogy nincs ott mindenféle "by Comodo" meg "by Community" tag. Valszeg a 2-ben bemásolt cuccot most tudta betölteni (???)
6. Akkor örültem, már annyira nem örüllök.
Hajcsatok fiúk, hajcsatok! 
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-EP35-DS4, Intel E8200 2.66GHz (3.2Ghz), 2x2GB DDR2 1066Mhz CL5 (800Mhz), Gigabyte 8800 GTS G92 512MB (700/1000/1400 Mhz), CM Hyper TX2, Corsair VX450W, 2xSeagate 500GB 32MB, Pioneer DVR-215D, Dell 2007FP

Igazad van, a 508-al műkszik végre 
Giants az isten :)

Sziasztok!
Wifi security van a free CIS-ben?
''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee

Most este jött még az 509-es frissítés is (magyar nyelv nélkül) 
Magyarországon azért ilyen lassú a vasúti közlekedés, mert meg kell őriznünk a nagy ország látszatát! A kísértés hosszasan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!

Ez csak hibajavítás volt, az előző verzió fagyásokat, kékhalált okozott néhány felhasználónál.
Gauranga!

Gondoltam, mert nagyon hangyaf@sznyi volt a mérete, és a frissítési idő.
[ Szerkesztve ]

Az miért lehet, hogy a win betöltődésekor a tálcán (legtöbbször) nem jelenik meg, a comodo ikonja a tálcán (óra mellet)? Feladatkezelőben fut, és a szolgáltatások között is! Ha viszont elindítom a comodo-t a start menüből, akkor egyből megjelenik az ikon!
Win: Vista Ultimate 64bit
comodo ver.: 3.9.95478.509
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

Futtatás -> msconfig -> Automatikus indítás fül
Ezt már néztem, és szerepel a listán! Sőt a szolgáltatásoknál (services.msc) is néztem, ott is szerepel a listán, ami szintén automatikus indításra van állítva!
ha igen, akkor jobb gomb a tálcára -> tulajdonságok -> értesítési terület fül -> testreszabás -> itt kikeresed a comodo-t.
itt a kis legördülő menüből a Megjelenítés opciót kéne választanod
Ezzel is próbálkoztam, de olyankor csak a régebbi elemeknél szerepel! Ha átrakom megjelenítésre akkor (mivel nem aktuális) így nem is jeleníti meg! Ha viszont megnyitom a felhasználói felületét akkor azonnal átrakja az aktuális-hoz, majd megjelenik az ikon az óra mellett is, és úgy már be tudom állítani, de ez nem változtat a helyzeten ugyanis erre állítottam a telepítéskor...
Azért köszi!
[ Szerkesztve ]

Az ingyenesben nincs, de a fizetős Pro-ban van, bele került a TrustConnect nevű WIFI biztonsági alkalmazásuk, amit külön is meg lehet vásárolni... 
Gauranga!

Start menü -> Beállítások -> Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Szolgáltatások -> COMODO Internet Security -re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Bejelentkezés fül -> A szolgáltatás együttműködhet az Asztallal ( kipipálod ) -> OK -> Restart.
Legalábbis nálam így van beállítva és nincs semmi ikon megjelenési problémám.
Kaspersky Anti-Virus --- COMODO Firewall --- CounterSpy Antispyware

Nálam is, de azért köszi a tippet! 

Ez a TrustConnect-n mit is takar? Mire jó?
Itthon wifi-s router-ről netezek wifin keresztül. Kell ez nekem vagy elég a free változat a Comodo IS-ből?

Titkosítja a wifi hálózatot a kiszolgáló és a géped között, függetlenül attól, hogy egyébként védett e vagy sem. Más nem férhet hozzá a hálózatod forgalmához és adataidhoz.
Otthonra nem fontos, akkor hasznos, ha sok nyilvános helyen használnád a netet vagy a helyi wifi hálózatot! Semmi másban nem tér el az ingyenes verziótól, csak plusz támogatást kapsz, nem csak emailben, hanem telefonon is, ráadásul távsegítséget nyújtanak vírusfertőzés esetén is az eltávolításban és a helyreállításban is...
Gauranga!

Értem!
Akkor elég nekem a free változat.
Köszönöm a segítséget!

A win a CIS-nél mindíg ki akar menni /és ki is megy/ ezek: alg.exe svchost.exe. system hogy tudom megakadályozni,és ha sikerül,nem okoz-e valami problémát?
/az új CIM van fenn/ Kösz: királyviki

Ezeket ki kéne engedned, mert a rendszer összetevői és a neten is működnének, főleg a frissítések miatt. De ha blokkolod őket, a rendszer akkor is működni fog.
Gauranga!

Köszi a gyors választ,le lettek tiltva. királyviki

Közben lett egy másik probléma,aSpybot S&D-t nem engedi ki frissíteni.Hol kell és mit beállítani? Kösz királyviki

Tűzfal/hálózati biztonsági házirend/adott alkalmazás/szerkeszt...
Gauranga!

Jövő héttől, elvileg, életbe lép az óránkénti adatbázis frissítés, már az új, családi formátumban, azaz kevesebb szignatúra kell, így nő a heurisztikus képesség is... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gauranga!
Hello Blattida!
Érdekelne h tudsz-e valamit arról, mennyire működik a CIS a windows 7 alatt. Mivel én win 7-et használok, nem szeretnék mindent tönkretenni CIS-el... Nemrég ezt már eljátszottam a beta Kasperskyvel.
Windows 7 x64-----Avast 7 free ||| Windows 7 x86-----Avast 7 free

Üdv!
Amennyire tudom, a legtöbb visszajelzés pozitív, azaz gond nélkül, hibamentesen fut win 7-en is, de telepítéskor a vista kompatibilis módot válaszd!
Gauranga!

Fut simán a 64 bites win7-en.
Giants az isten :)
VirtualBox al emulált Windows 7 en szépen műxik... még kicsit kínoztatgatom VB-n és aztán lehet élesben is kipróbálom. Mennyire terheli a gépet, jobban mint Avira vagy ESS?
[ Szerkesztve ]

Mégsem jó rá annyira... Különben ez jelent biztonságilag valami hátrányt?

Memóriát nagyon keveset fogyaszt, kevesebbet, mint az említettek(~10MB), de a processzort kicsit jobban terheli, de nagyon lájtos az is...
A biztonsági központ problémája semmilyen kockázatot nem jelent. Az MS majd megoldja, az ő dolguk... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gauranga!
Ezt én is így gondoltam... de Plag óvaintett mikor ugyanez volt kaspersky 8.0.0.506 nál is. Aztmondta h használjam akkor a Kaspersky techpreviewet. Ezért kérdeztem most rá CISnél...

A napi többszöri frissítés már él, holnapra átlépik az 5M-ós adatbázis méretet.
Néhány felhasználónál előfordul némi hálózati lassulás, valamint a cmdagent.exe processzorhasználatának ugrálása, ezeket javítják a következő kiadásban.
A CIMA(online, közvetlen malware analízis) csak a négyes verzióban jelenik meg, csakúgy, mint a sokak által várt vadonat új felhasználói felület, mely mind dizájnjában, mint kezelhetőségben hozza majd az elvártakat.
Gauranga!

A 4-s verzió kb mikor várható?

Nagyjából év végén...
Gauranga!

srácok! a neten lófaszt sem találtam, de a comodo antivírusban hol lehet beállítani, hogy engedje, hogy az xp-hez vagy pistához távoli asztallal lehessen csatlakozni?
cis települt, firewall nélkül.

Hálózati megosztás legyen engedélyezve, ha nem lenne. Egyébről nem tudok.
Gauranga!

és ezt hol találom?

Ha új hálózatot észlel, földob egy ablakot, melyen van egy ilyen lehetőség vagy a programon belül tűzfal/láthatatlan portok varázslója/értesítés bejövő kapcsolatkor...
Gauranga!

de a tűzfal nem volt felrakva, csak az antivírus, defender is kikapcsolva.

Igaz...
viszont az av nem szólhat bele a megosztásba, nincs is ilyen képessége. A Vista-n belül nem lett inaktív a hálózati megosztás valamiért?
Gauranga!

nem
még akkor is aktív volt, én tudtam böngészni a többi céges gépet, de erre nem tudott senki bejelentkezni távoli asztallal.

Úgy nem próbáltad, hogy a tűzfalat is föltelepíted?
Egyébként passz...
Gauranga!

Most már üzemel a körülbelül félóránkénti frissítés. Remélhetőleg tartani is tudják ezt a gyakoriságot.
Nagyjából hónap végén jön ki a következő programfrissítés, hibajavításokkal és újabb adatbázis formátummal, csökkentendő a fals pozitívok számát, amik, szerencsére, már most sem túl gyakoriak... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gauranga!

Észrevettem, és pont akartam is kérdezni, hogy normális-e, hogy ilyen sűrűn nyomja az update-t, de ezek szerint igen. 

Sziasztok!
Jelenleg az AVG Free + Zone Alarm Free-t használok és nincs velük gondom.
Mi a véleményetek, érdemes lenne ezek helyett inkább a Comodo Firewall + Antivirust feltennem?

Mivel az AV rész már legalább olyan jó, mint az AVG-é, a tűzfal pedig sokkal jobb, mint a ZA, ezért nyugodtan válthatsz. Nagyon keveset eszik, főleg az általad is használt pároshoz viszonyítva!!
Gauranga!

Köszi, akkor asszem váltok!

De az Avira free nem jobb nála?

De, egy kicsit. Ám ha avira, akkor inkább premium... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Andris_2: Majd írd meg a tapasztalataid! 
[ Szerkesztve ]
Gauranga!

A frissítések tényleg félóránként jönnek, nincs akadozás, elmaradás.
A hónap végén jön a frissebb programverzió, kevesebb fals pozitívval és hibajavításokkal, ráadásul valószínű, hogy a magyar nyelv is debütál, végre...... 
Gauranga!