Akkor lehet hogy utána kéne nézned a RAM-nak, lehet hogy valóban hibás.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Akkor lehet hogy utána kéne nézned a RAM-nak, lehet hogy valóban hibás.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

megprobálhatom de ezt is lejátszotam már.de nincs kizárva holnap vissza jelzek h mi lett ezzel.
de azért köszönöm a tipeket
"És mindennapi stratégiánkat add meg nekünk ma, de ne vigyél minket a ritmusjátékok közé, mint ahogy mi sem megyünk az XBOX közelébe, mert miénk az egér, a monitor, és a klaviatúra, mindörökké - ENTER."

HI!
Történt olyan dolog,hogy catalyst 9.1-es driver felrakása után.akármelyik 3d-s game után,kilépek a játékból az asztalra,függőlegs,ill vizszintes csikok vannak a képernyőn.No de,ha a monitort kikapcsolom (standby)-ba,akkor normálisan visszajön az asztal háttérképe.Az előző catalyst-driverekkel ilyet nem csinált! Na már most a 9.1driver le,8.12 fel,a jelenség ugyanaz(csíkozás) Valakinek valami okos ötlet??
Kösz. 
Thermaltake TP 750W Eladó! (moduláris)

Ezt nekem is csinálja és a monitor színét is állítgatja, viszont nekem visszaáll az egész, ha újra megnyitom a catalyst-et.
De én már megtaláltam a megoldást: nvidia. Nekem elegem van az ati driverekből. Nagyon jó kártyák, jó áron, de ez az örökös szívás a ccc-vel... mindig van vele valami probléma.
Állást foglalok: PC / Intel / nVidia / 2D / stereo / nemokos / kindle

Az az igazság,hogy 2db 3870x2-es van cfx be na már most,ez igy nagyon brutál.innentől kezdve,meg már nagyon macerás váltani.Sokat buknék a dolgon,nembeszélve arról,mivan ha az NV-nél is előjönnek valami baromságok.Akkor meg kezdhetem a szívást azzal.A kib..szott 9.1 után jöttek elő ezek a dolgok,az előző driverekkel soha nem volt ilyen cumi!
Lehet ujra nyomom a "winfost",a 9.1 meg felejtős
Thermaltake TP 750W Eladó! (moduláris)

Szia utána néztem a ramnak és az jó és nem engedi feltelepíteni a catalist
"És mindennapi stratégiánkat add meg nekünk ma, de ne vigyél minket a ritmusjátékok közé, mint ahogy mi sem megyünk az XBOX közelébe, mert miénk az egér, a monitor, és a klaviatúra, mindörökké - ENTER."

Hát úgy, hogy már kihullott a hajam, format c:
, tehát csak uj rendszerrel!
... tudok .sys fájlt javítani csavarhúzóval! /by cockerel/
az fasza...akkor hagyom a francba, remelhetoleg a 9.2 (igazis, ez mikorra varhato??) majd megoldja.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Már vártam, ki kérdezi meg először
Gondolom, most mindenki úgy van vele, majd hó végéig megérkezik, lásd 9.1.
Bár én előbb megnézem, mit írnak a fórumtársak, aztán ha jó az új csataliszt (fel se tettem a 9.1-et), akkor harcba küldöm én is. Nincs kedvem csak úgy driver cleaner-ezni folyton. 
[ Szerkesztve ]

Lehet hogy szimplán elhasználódott már a Windowsod, próbáld meg újratelepíteni a rendszert.

Elvileg jövőhétre.link
olyan kérdésem lenne h hogyan lehet a theater módot beállítani?
mert simán tudom használni tv-vel vagy monitorral de úgy h mind a 2 az nem megy
a tv-n csak filmeket néznék szóval full screen kellene movie alá
Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

Heló!
Minden gpu-hoz érdemes mindig a legújabb catalystot letölteni, vagy nem?
Konkrétan 1950 GT hez melyik catalyst a megfelelő?
Illetve van egy 3870 x2 is ehhez ki melyiket ajánlja (jelenleg 9.1 van fenn ez a legújabb ha minden igaz, de van gyári ccc is hozzá club3d-s )
köszi előre is: lamasz

sikerült megoldanom, az #5033-ban vázolt problémát, beírom ide a megoldást okulásul hátha vk szív majd hasonlóval.
persze nem volt köze a catalyst-hoz, szóval bocsi az offtopickért.
a monitor EDID-jében van butaság. windóz alatt powerstrip-el pl ki lehetett ezt javítani. azóta jó.
a catalyst egyszerű módjában a gyorsbeállítások fül alatt, videóbeállíások -> videóbeállítás beállítása a második képernyőn.
Viszont ne feledd, hogy ez csak az overlay módban képet adó programok esetén működik. Pl media player classic-ban lehet állítani a videó módot és ott overlay -t kell megadni, hogy a második monitoron a filmet mutassa.
(view - options - output -> overlay mixer.)
Tegyük notebookunkat 1080p képessé: http://tinyurl.com/BCMCrystalHD

Sziasztok
Most vettem egy Dell Studio 1535-s laptopot (Vistával), 3450 Hd 256Mb- Atival
kérdezem, hogy valahogy lehet javítani softveresen, hogy gyorsabb legyen a videókártya?
Mert a Call oF Duty5 akad rajta, low felbontásnál is.
Előre is köszi

Hali
1 napos 4850-es tulaj vagyok de már most megfogott a kari vagy a driver. A hibajelenség a következő új XP gyári driver fel 3D Markt06 nem indul 2003-as battlefield1942 indul de rengeteg a hiba a játékba (csíkok, eltűnnek dolgok a textúrából majd megjelenek...) több játékkal nem is próbálkoztam. Ezután a 9,11 rátelepítve semmi állítgatás ahova ő szeretne oda had menjen + displaydriver (15MB) szintén rátelepítve. A helyzet semmit sem változott a hibák ugyanazok maradtak. Valami alap problémám lehet, valaki help please
Ne anyáz te ribanc, mert lekurvázlak....... :)

Lehet hogy egyszerűen hibás a kártya, vidd vissza hogy nézzék meg.
#5066 tyavi: A HD3450 nem egy különösebben izmos VGA, ha játszani akarsz, pláne ilyen új játékokkal, akkor vegyél egy normális PC-t.
[ Szerkesztve ]
3D markhoz töltsd le ezt és telepítsd, előtte milyen kártyád volt, a telepítés menetét leírhatnád pontosan, de a rátelepítés atinál nem igazán szokott jól végződni, a régi driver eltávolít /akár a gyári uninstallal/ majd egy újraindítás után mehet fel az új driver .
Az élet kegyetlen .

Előtte 7600gt nála semmi gond nem volt.(mikor kicseréltem a karit újraraktam az XP-t)az ő driver-jéből semmi nem maradt. A telepítés: exe indít minden ok és elfogad....stb. A rárakás lehet hogy hülyeség volt
Azt viszont észrevettem hogy, nem a program files-ba tette a 9.11-et meg a display drivert hanem a "C" gyökérbe csinált egy ATI mappát és oda telepített. Rakassam máshova de hova? (a 9.11-et le se lehet normálisan szedni ha már egyszer fent volt? ha jól olvastam a hozzászólásokban csak XP újrarakással?)

Az egy dolog hogy nem indul el egy program, vagy lefagy, nade hogy krix-kraxokat rajzol ki? (Egyébként volt már ilyen akcióm DriverCleaner nélkül is, és még csak lassulást sem tapasztaltam, szerintem inkább a szétbarmolt Windows szokott bekeverni.)
A c:ati könyvtárba csak kicsomagol, azt a telepítés után akár törölheted is . 9,1 van még, a 9.11 az majd a 11. hónapban jön . Megpróbálhatod leszedni az eltávolító programjával, egy próbát megér . Nekem eddig mindig jó volt, igaz egyszer sem telepítettem a másikra .
Mod VaniliásRönk : Egy szóval sem mondom hogy a kártya nem hibás, de amíg a driver nincs jól telepítve addig lehet benne bízni hogy nem kell gariztatni . A másik hogy ezt Ő is meg tudja csinálni, ha úgy sem jó akkor egyértelmű hogy gar .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Kösz a segítséget a3D Markt már megy (az XP nem barmolt), viszont találtam egy oldalt ahol leírják hogy kell eltávolítani a régi drivert ami nem egy nagy vasziszdasz de a végén találtam egy érdekes dolgot ahol a DAO-is törölni kell, nekem olyan nincs is (kellene hogy legyen? mi az) 1000 köszi

Itt a kép /dl/upc/2009-02/203823_ati_3.jpg
[ Szerkesztve ]
A dao-ról fogalmam sincs, linkelnéd azt az oldalt /remélem magyar/ ?
Az élet kegyetlen .

Ok köszi értem.
De már megvettem a laptopot nem kevés pénzért, azért ha vmit lehet rajta
javítani driveresen akkor azt megtenném.
Lehet rajta javítani?

Ha valami ezeréves meghajtó van rajta, akkor néhány százalékra számíthatsz, ha a minőségi beállításokat is minimumra (Performance) állítod a Control Centerben, az megintcsak segíthet valamit, de csodát ne várj.

Helló!
A segítségeteket kérném, van egy MSI K9Neo V alaplapom, kategóriát tekintve Athlon 64 3000+ megy benne most, szóval jó 2-3 éves.
Vettem most bele egy HD3650 PCI-E videókarit (előtte 7300GS volt), és hirtelen problémám lett:
1. Az ATI Catalyst 9.1-be a monitort max. 60Hz-en tudom futtatni 1024x768-ban.
- Ha a frissítést a windosba állítom be akkor látszólag engedi a 85Hz-et, de valójában nem vált rá ált, hiába írja azt.
Itt érdeklődj .
Az élet kegyetlen .

Nekem is ugyan ezt csinálta. 8.12 vissza és megint jó
(#5082) Aggregátor válasza hd3650-65Hz (#5079) üzenetére
Vista vagy XP?
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

akkor várhatjuk ugyanakkora lendülettel a 9.2-t, mint ahogy 9.1-t vártuk... na meg a csodát, ami elmaradt.. 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt

Sziasztok!
Nos nekem olyan észrevételem van mióta felraktam a 9.1-t(AGP-s Hotfix),mert 3850 512DDR3-s kareszom van csinál olyat hogy egy pillanatra elmegy a kép aztán újra van mindenzt teljesen magától!nem fagy semmi csak mintha pislantana néha(jesszusom életre kelt a moncsim
)
Valaki találkozott ilyennel?Nomeg abban is segítsetek léci hogy nézem a catalystot és ott azt írja hogy a gpu 300 frekin megy amikor majd 700-n kéne mennie!Autómata álítja a frekit használat közben(pl gaménál emeli)?Előre is thx a helpért ill a magyarázatért!
József
A 300-as freki a powerplay miatt van /energiatakarékosság/, ha kell a teljesítmény akkor rákapcsol . A hotfixet hogyan raktad fel, rátelepítetted a driverre vagy önállóan ? Szerintem az is egy önálló driver, ha rátelepítetted akkor lehet az a gond . Az adataidnál a cuccok részt kitölthetnéd, főleg a táp részt de a többi sem hátrány .
Az élet kegyetlen .

amikor a 8.12 telepítettem nemigazán szuperált ezért elszedtem a 8.12-t és frissen telepítettem a 9.1-t!Játék közben nem csinálja csak ha nem csinálok semmit...
Adat hiányosság kiküszöbölve!
[ Szerkesztve ]
József

örvendezzünk vala! 
http://phmegbizhatosag.atw.hu/ <-- csekkold adás-vétel előtt
és ahogy látom átvariálták az oldalt is.
Dropbox helyett SugarSync: 5.5GB + 500MB/meghívott -> http://goo.gl/FwIvk (a bónusz akkor jár ha felteszed a SugarSync Manager-t a PC-re)

Kijott az ATI Catalyst uj verzioja (v9.2).
Bovebb info itt.

megjött az új Catalyst 9.2 [link]
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=polo493&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Felraktam a catalyst 9.2-t.
- Tapasztalataim:
Eddig 3programot futtattam tesztelés szempontjából!
-GTAIV benchmark
-Crysis benchmark
-Vantage
-GTAIV az új driver hatására nálam a teszt alapján 1fpst gyorsult. (említésre sem méltó, lehet nem is a driver miatt
)
-Crysis 9.1 vs 9.2 tizedre megegyeznek az értékek szóval semmi.
-Vantage viszont rengeteget gyorsult. Azonos órajeleken + 200GPU score a 9.2 javára.
/Ezzel viszont nem játszok, szóval cseszhetem
/

de jó hogy most húztam újra a gépet, felnéztem az atihoz látom hogy még a 9.1-van, felpakolok, aztán most olvasom hogy kint a 9.2
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?

Sziasztok!
Nekem nem megy fel a 9.2
Club3D HD4830-am van és Win7-re próbáltam rátenni a Vista32-es drivert.
A logfile a következőt írja: "az illesztőprogram-csomag nem ad meg hardverazonosítót"
Valaki tudna ötletet adni?
A 9.1 volt fenn eddig hiba nélkül. Ezt uninstalláltam, majd csökkentett módban Driver Sweeper-el leszedtem a visszamaradt dolgokat..szóval normálisan leszedtem..manuálisan az eszközkezelőből is próbáltam, de az Ati könyvtárban nem talál magának drivert 

az a baj hogy mindent töröltél ,ilyenkor az ati mappát is törli.
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=polo493&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Nem-nem. Először törölt mindent a driver sweeper, aztán telepítettem a 9.2 drivert, ami ugye újból létrehozza az Ati mappát is az új fájlokkal.

valószínű hogy win7 re nem megy fel.

Draga naiv Polgartarsak!
Mit remeltek egy ujabb drivertol?
Magikus gyorsulast? A-a. Amit lehetett, mar kioptimalizaltak. Itt-ott egy kis fix, kb ennyi. Inkabb felhasznaloi progikban lehet javulas, nem gammakban. Szal senki ne ugorjon a hidrol, ha 30 naposnal regebbi a VGA driverje. 
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

Már bocs, de te is elég naiv vagy szvsz, ha úgy gondolod nincs értelme az új drivernek.
Nem mindenki gyorsulást vár tőle..én például inkább azt, hogy megszüntesse a renderelési problémákat néhány játékban..amit állítólag meg is tesz például a Call of Dutyban
Ezenkívül nagyon sok optimalizálásra váró dolog van még sajnos..például CrossFire terén, valamint X2-es GPU-k terén..itt például azt írják másik oldalon, hogy 9.2-vel visszatért 4870X2 második magjának PowerPlay gondja..mondjuk ez engem nem fenyeget
És ezt nem kötekedésnek és vitaindítónak szántam! Remélem nincs probléma 

Sziasztok !
A Sapphire 4670 gddr4-es kártyámat alapon használom, proci 12,5x230-on, alapfeszen van és érdekes dolog jelentkezik, játékok 1-2 perc alatt elkezdenek belassulni majd kifagynak. (Left4dead, fallout3). A grid demót próbáltam, a pályás BMW-s versenynél OK (még Orthos blend test mellett is), a városi muscle car versenynél 1 perc után kifagy. Szerintetek mi lehet ? Driverek újak, előtte driver sweeper-el leszedtem a régi driver maradékait...