Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz irhejja #27792 üzenetére

    Igen, erre valóak, és ha visszanézed, én is számtalanszor írtam, hogy egy-egy hibáért nem feltétlenül a driver a felelős. De vegyük, amit írtál: ha bizonyos kártyákon, bizonyos játékokkal, bizonyos hardverkörnyezetben (stb.) hiba van X meghajtóval, aztán tökéletesen ua. hardverkörnyezetben egy újabbal (vagy éppen régebbivel nincs), akkor elég sanszos, hogy az AMD meghajtója a hunyó. Ha nem lennének ilyen hibák, senki nem szidná a drivert. ;) Első mindig a tapasztalat, abból adódnak a következtetések. Vannak gyártók, amelyek a rossz felhasználói tapasztalatokra fejlesztésekkel reagálnak, mások marketinggel. ;) :DDD (És ügynökökkel, mint Abu85. :D )

    nV kártyáknál pl. fordítva működik: bug esetén rögtön egy-egy játék v. alkalmazás hibája merül fel, mert a meghajtókkal ritkán van gond, de még 2. lépcsőben is a hardver a gyanúsított, mert pl. a pár évvel ezelőtti BS-errorok jól behatárolhatóan a gyengébb minőségű alkatrészekkel szerelt, vagy gyárilag túlhúzott kártyákon lépett fel. Viszont amikor ezt az nV javította, nem romlott el más a meghajtóban.

    Én egyébként azt is számtalanszor hangsúlyoztam, hogy ha valaki leszed egy tök új játékot, akkor főleg mellőzze a meghajtó szidását, tekintve hogy évek óta egyetlen játékot sem adnak ki normálisan játszható állapotban, mert olcsóbb a sok mohó usert, és azok erőforrásait használni, mint drágán saját bétatesztelő csapatot tartani. De ugyanide tartoznak a rendre grafikai hibákat generáló, gagyi böngészők (pl. Chrome), vagy éppen a Windows elcseszett frissítései (ezért kapcsolom ki ezeket).
    Fentiek miatt tartom fontosnak minden vélt driverhibát szűz winen tesztelni, és tartok is ilyen partíciómentést szükség esetére. Ami hibát én jeleztem eddig, azt mind teszteltem is, ilyen esetekben sosem kavartam 3rd party programokkal meg oda-vissza telepítéssel a rendszerben.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák