Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuu

    őstag

    válasz Steelmanus #22945 üzenetére

    Nem takarozas ? Dehogynem. A tenyek pedig azok hogy 6 honap alatt nem tudtak optimalizalt drivert kiadni a legujabb VGA-jukhoz es ilyen az Nvidianal sosem volt. (pedig nem tisztem megvedeni a masik gyartot, mert ott is vannak szarvashibak)
    6 honap lol es a kovetkezo frissitesre majd lehet varni, majd kovetkezo 6 honapot es a fanok meg majd azzal fogjak magyarazni a bizonyitvanyt, hogy ja de az ami van "beta" driver es abban lehetnek hibak. ROTFL
    Ilyenkor mindig szakadok a rohogestol, amikor az ilyen szanalmas magyarazatokat hallom,
    Es nem, nem felmento korulmeny az senkinek, ha esetleg egy masik gyartonal ugyanolyan hianyossagok vannak, mert az is ugyanolyan szanalmas.
    Ilyen erovel mondhatnank minden negativ kritikanal,vagy szanalmasan szinvonaltalan supportnal, hogy nem gond mas is ezt csinalja es ez igy jol van.
    A magyarazkodas pedig a WHQL driverekre pedig szinten a szanalom kategoriat surolja az AMD-nel, mert a nem egy honapos hatarido elnezheto lett volna, de egy ekkora cegnel a 6 honapos kiadasai jogos kritikaval illeti oket.

    Egyszeruen a supportot lefejeztek es olyan kifogasokkal,mesekkel alltak elo,hogy az MS WHQL procedurajara tul sokat kellet varni es igy nagyon szoros volt a driverre fordithato hatarido.
    Aham, hat persze igy lett a havi frissitesbol 6 honap. :P Amugy megjegyeznem, mivel en realisan nezem a dolgokat, en meg emlekszem arra, hogy mikent is tortent a whql driverek fejlesztesi idejenek a csereje.
    A driver kiadasok ugyebar azert vannak szamozva mert az evszamot es a kiadasi honapot jelolik, amik havonta jelentek meg, mignem szepen az AMD elkezdett csuszni a kiadasokkal es mar belelogott nem egy driveruk a masik honapba. Ekkor jott a magyarazat, hogy a 3 hetes MS whql vizsgalat tul hosszu, szo nem volt semmilyen tul sokba kerul a whql meserol. Aztan az elso verzio az volt, hogy 2 honapra novelik a tul hosszu MS procedura miatt a kiadast, majd azt se tudtak tartani, amikor jott a majd kiadjuk, amikor kesz lesz a driver, majd a 6 honapos verzio kitalacio.

    De a lenyeg meg mindig az, hogy uzlertpolitikailag is hibas az a koncepcio, hogy a legujabb csucsmodeleknel, amire a felhasznalok sok szaz dollart kiadnak, nincs megfelelo driver, csak funkcio hibasak ill. hianyosak, es varni kell hosszu honapokra mig a support kegyeskedik megfelelo funkciokkal ellatott drivereket irni.
    Nem veletlenul emlitettem meg az f. spacing drivert, ahol a regi kartyakhoz nincs support, eyefinityhez szinten nincs es a regi driverek, mint a 13.4 peldaul nem rendelkezik semmi ilyen CF funkcioval, amikor a kartya meg aranyaron van a piaci nyitaskor.
    Egyszeruen 2 eve a support mar megint az AMD rakfeneje lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák