tipikusan egy kicsit minőségibb patront is nézz meg, mert amit most nyúzol az nagyondurván az alja
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
kutyafitty
(újonc)
Hali!
Canon IP 1500-asom ma ugy döntött hogy nem a megfelelő nyomtatófej van benne?
szerintetek??csere? :W
VENNÉK!!!!
Canon IP 1000,1500,2000 nyomtatót!!!!
Lehet még ezt valahol boltban ujonnan kapni??ha igen hol?
MÁS!!!
tudtok olyan nyomtatót ami 3+1 patronos?és olcso a nyomtató??
köszi a segítséget! :R

futár
(fanatikus tag)
Mindenki olcsón akar nyomtatni, és mindenki Canon-t keres. Nekem is volt, nagyszerű nyomtató, de sajna arany áron adják, ha van egyáltalán.
Tipp: Brother DCP-115C multifunkciós nyomtató, fénymásoló.
Kellékek:
Fekete: LC900Bk 22ml. - utángyártott Handsome CCB900B - 1500 HUF
Színes: LC900C,M,Y színenkénti patron 11ml - utángyártott Handsome - CCB900C,M,Y 1200HUF/szín
Lecseréltem az IP1500-as nyomtatómat, mert használtan 18k-t adtak érte. A Brother pedig 19k-ért vettem 3 év garral!
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

royalka
(fanatikus tag)
HIBBA az után gyártott patronnak vitted vissza?
Nekem haverom akitől vettem a nyomtatót, amikor át vettem az üzletbe első mondata a következő volt:
''
Őrízd meg a gyári patronokat mert ezekkel fogadják el a szervízben
''
És így is tettem s lám csodát be is vált nem szoltak semmit a csak javítottak.
THX Sid3ovgus
++++
küld már el e-mail- ben (gongabor@gmail.com) ezt a zip-et vagy ted fel valahova hogy ne keljen mindeninek szívni ezzel a vacakkal
előre is thx
"Idő mint a tenger" Nálam már 2 éve aszály van..

royalka
(fanatikus tag)
Akiknek rossz a fekete nyomtatás az mennyi oldalt nyomtatott már kb. én piszkozatban szoktam feketét az nagyon gyilkolja??????? G&G -t használok

Katyus
(újonc)
Az a problémám, hogy van egy ip1500-as nyomtató, amit nem rég vásároltam és nem tudok vele folyamatosan kinyomtatni 5 oldalnál többet( még ennyit sem mindig), mert ki írja, hogy adathiba(CRC) és én nem értek az ő nyelvén. Tudnátok segíteni? vajon a nyomtató hibája vagy a számítógépé?
:B
[Szerkesztve]

royalka
(fanatikus tag)
szerintem nemtudom

Imy
(őstag)
Feltettem egy kérdést a Canon hungáriának, mit lehetne tenni, ha azt írja ki a nyomtatóm, hogy megtel a tintatartály (még nem telt meg, és még nem is irta ki
)...
Válasz: mivel abban az esetben már a mechanika is elhasználodott, vegyek egy ujat.... Vagy esetleg szervíz, de azt nem éri meg szerintük.... Nevetséges, nem? 

Imy
(őstag)
Szerinted ez minden Canon nyomtatonál müködik?
nekem MP 360-am van, és ha egyszer ezt írja ki akkor jó lenne tudnom, hogy müködik-e....
Van egy LCD rajt, esetleg ilyenkor nem írja ki? Vagy van valakinek tapasztalata hasonloval?

jonasaa
(lelkes újonc)
Sziasztok!
mi lehet a probléma ha ezt írja ki a canon ip 1500-as nyomtató:
''A hulladéktinta gyűjtője megtelt.
A hulladéktinta gyűjtőjének cseréjével kapcsolatban kérjen segítséget a szervízközponttól.''
Aki tud segítsen! 
Nem tudok vele semmit nyomtatni. 
Üdv:Andris

royalka
(fanatikus tag)
Szotty fentebb levan írva (108. hozzászólás). De és visszább meg levan az is hogy még hogyan lehet nullázni (92 -es hozzászólás).
Jah amúgy + sokat nyomtattál .... 
[Szerkesztve]

jonasaa
(lelkes újonc)
Köszönöm 
Kb 10000 lapot nyomtathatott. 

Imy
(őstag)
Az nagyon sok egy tintasugarastól. 

jonasaa
(lelkes újonc)
Remélem még ugyanennyit kibir, mert nagyon szeretem és nincs pénzem másikat venni sőtt nincs is ilyen amibe olcsó a patron.

Imy
(őstag)
Ez igaz, de utántöltéssel is sokat meg lehet sporolni, + itt a PH-n lehet venni olcsobb tintákat is, amivel fele annyiért meg lehet uszni a dolgot mint a legolcsobb utángyártott patronnal.

jonasaa
(lelkes újonc)
Ha most vennétek nyomtatótt ki milyet venne?
Egy szempont érdekel (olcsó patron)

Imy
(őstag)
Canon
BCI03, BSI06 is utángyártottan nem is olyan drága

jonasaa
(lelkes újonc)
''Imy''
Nem patront kérdeztem hanem nyomtatót. 

Imy
(őstag)
Olyat vegyél, amibe olyan patron kell 

Gabika79.04.
(újonc)
Szia Jaga!
Küldtem neked e-mailt.
Légyszi írd már le nekem hogy kell kikapcsolni a hibaüzit,hogy megtelt az elhaszn.
tinta tartály.
Köszike.
Nekem is Canon IP 1000 van.Két napja van vele baj. 

Gabika79.04.
(újonc)
Ha bárki tudja hogyan kell a Canon IP 1000 nyomtatónál kikapcsolni a hibaüzenetet,hogy az elhasznált tinta tartálya megtelt légyszi írjátok le nekem.Puszi

jonasaa
(lelkes újonc)
''Imy''
Ebbe kértem segítséget h ki tud olyan nyomatótt amibe olcsó a patron. 

royalka
(fanatikus tag)
Na szotty.
Előszőr is szembesülnöd kell azzal hogy ha olcsó nyomtatót használsz vagy vásárolsz akkor ne várj el nagy teljesítményt PL több ezer lap és tartóságot + kimagasló minőséget se.
Én ip 1500 öst haszálom ebbe olcsó a patron 300- 500 ft közt de én nem nyomtatok sokat. Relatív az is hogy olcsó patron mert ha veszel egy 300 e -res lézerest abba 30 40 a patron de azzal már nyomdát is nyithatsz, mert olcsó a patron és rengeteget lehet vele nyomni. Az ip 1000 - 1500 és társaiba azért olcsó a patron mert mikor veszel egy patron csak tinta rekeszt veszel elentétben pl a HP-val mert itt eg ypatron cserével cseréled a fejet is szóval az elektronikát is cseréled ---> tartós nyomtató élet év. De ezzel szerintem a kérdésedet körbe jártam és nem válaszoltam de ha ezt nem tudod akkor veszel egy nyomtatót amibe olcsó a patron és nekiálsz borítót , posztert és egyéb dolgokat nyomtatni és csak egyszer azon kapod magad hogy nincs nyomtatód.

RAM
(PH! addikt)
mértékegységeket nem írtál
300 e -res lézerest abba 30 40 a patronnn

300 ezer Ft-os?
30, 40 Ft?
Csak tisztán

kics1
(fanatikus tag)
sziasztok! nekem is ip1500-m van, és a héten a szüleim mar nem tudtak vele nyomtatni, mert azt irja hogy beszorult egy lap, de nem szorult be semmi, de ezt jelzi ki, ilyenkor mit tegyek? nem tudok vele semmit sem csinalni.

Manau
(újonc)
Hali!
Van valakinek tapasztalata ''Pearl Type'' típ utángyártott patronokról? Ált ilyet vettem sokáig, sokáig bírta is a nyomtatóm... Igaz, most mosigáltam az iccaka a fejet, mert a fekete nekem is bedöglött. (Szívszorulva várom az eredményeket
)
...Azért erősen elgondolkodtató, h azóta vacakol, mióta kemény 700 ft-os utántöltött patront (!) vettem (ez volt a legközelebb, és kellett).. Sajna a márkára nem emlékszem, csak hogy majdnem narancs színű doboza volt... de mérgemben kivágtam 
Köszi!
ManaU

dvdbackuper
(senior tag)
nekem csak a szervizben tudták megcsinálni....még garis volt....
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

Manau
(újonc)
JELENTEM, A NYOMTATÓM OLYAN, MINT ZSÍÍÍR ÚJAN!!!

Bocs a kiabálásért, de teljesen meg vagyok hatódva! 
Minden köszönetem a nyomtatófej-mosásos összes tippért!!!

Én áztattam pár percig forró vízben, aztán mosigáltam-törölgettem, lötyböltem, és amikor már úgy tűnt teljesen király, még kiráztam belőle a vizet, és akkor még mindig látszott a papírtörlőn kis vékonyka színezés, ugyhogy még vagy negyed óráig mosigáltam vadul csipesszel, 70-80 fokos vízsugárban, áztatgatva, meg minden...
..Éééés.. a végén kiráztam belőle a vizet, megszárítgattam, és már működött is, majdnem teljes hatásfokkal... Kicsit nyomtatófej-igazgattam, és tökéletes képeket, szövegeket nyomtatok kb. a 2. oldaltól!!! 
Mégegyszer THX!!! 
ManaU

Patronok
(újonc)
Szerintem, ha hetente csináltok egy fejtisztítást, akkor nem lehet gond. Ha olcsó patront akartok venni, sok webáruház van, én ezt ajánlom: [link]
G&G, Spectrum utángyártott patronok (Canon, Epson, HP, Lexmark) és eredeti patronok a legolcsóbban!

royalka
(fanatikus tag)
Egy megfigyelés tapasztalattal alátámasztva:
Jó hogy leáltak a gyártással.... hu.
Nem jó már ez a seria a 4500 jobb volt. Főnököm töménytelen borítót szerződést nyomtat már vagy 3 éve. Hót gagyi patront vesz és semmi probléma. Bezzeg itt én nekem is sza...kodik de mit tudok tenni?? Viszem bótba gari --> kapok casht és veszek tápot az árából.
UI.: Szép volt, Jó volt, de elég vólt. 

pici79
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Eredeto canon nyomtatófej ip-1500-ba 2db zsir uj fej elado....
akit erdekel, privibe irjon please...

royalka
(fanatikus tag)
Hi. Próbáltad már az 1500 módszert?

DamonBounce
(tag)
Hali!
Nem tudom volt -e már ilyen probléma, és ne hari hogy nem olvasok vissza (rohanok el és sürgős)
Ip2000-em van már több mint 3 éve, eddig semmi baja, tegnap óta viszont kép nyomtatásnál (a'la dvd borító
) az utolsó 1-2 centit lehagyja, csak kidobja
több programmal nyomtattam, végeredmény ugyanez
vista-m van, de ez nem hiszem hogy gond, elötte is az volt, rendesen nyomtatott
azóta csinálja azt is, hogy behúz papírt és ki is adja, kb a 10. fogadja el
lécci lécci ha valakinek ilyen gondja volt help 
kifelejtettem: volt, hogy 30ból egyet kinyomtatott, amikor átállítottam gagyira és ffre de már azzal sem csinálja :'(
[Szerkesztve]

Imy
(őstag)
Elösször megpróbálnám pl XP-n, ha úgy is csinálja akkor a nyomtatónak van gondja.
Ha a nyomtató a hibás, a papírérzékelő szenzor lehet rossz.

elba53
(újonc)
Szia!
Nekem egy i250-es nyomtatóm van,de a technikai rész hasonló.Bizony van benne tinta
tartály! A megnevezés megtévesztő,nem tartály,hanem egy filc szerű anyag,olyan fél
tenyérnyi,és nem az amit jobb kézről alul látsz! Az csak egy előtartály, ahova fejtisztításkor
kerül a festék, és onnan a csöveken keresztül elszippantja a főtartályba. Ehhez,hogy hozzá
férj az egész gépet szét kell szedni,mert a laptovábbító szerkezet alatt , úgymond a padlón
található! Nagyon sokág mostam meleg vízbe, érdemes gumikesztyűt használni,utána radiátoron kiszárítani,legalább fél nap. Utána mindent visszaszerelni,egy jó tanács az előtartáy rugóinak beakasztásához:köss cérnát a rugókra és ezzel már helyére tudod akasztani,utána vágd le kisollóval.Még egy dologra kell figyelni,legalább is az én gépemnél
egyetlen csavar van , ami metrikus menetű, a többi magas emelkedésű un.műanyag csavar.
A metrikus bal oldalról rögzíti a nyákot-panelt.Ki ,hogy ismeri.Minden máshova műanyag csavar kerül,mind egyforma.A fejet kimostam,ahogy írják mások,sőt ovastam olyan megol-
dásról is , hogy desztillált víz+ecet, a vízkő ellen,kipróbáltam,tök tiszta a fej!De a kezdeti
jó működés megszünt, és csíkosak a képek,tud erre valaki magyarázatot!?Új patronok,
a fej tiszta, mégis csíkos!A szöveget jól nyomja!
Üdv
alázs

bajnokpityu
(PH! kedvence)
többször is csináltam,volt h bejött,volt h semmit nem változott
véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

royalka
(fanatikus tag)

aliaslaci
(lelkes újonc)
Nekem egy ip3500-öm van, amit nem rég vettem.
És itt is tapasztaltam azt amit a régi Canon-omnál (S530D): sokat szöszmötöl (zakatol, tologatja a fejet->tisztitás) nyomtatás előtt.
Nem mindig, néha. Elég zavaró tud lenni.
Minden Canon-nál így van (és úgy általában a hasonló kategóriás nyomtatóknál), vagy csak sikerült két szerencsés darabot kifognom?
A fekete lyukak úgy keletkeztek, hogy Isten nullával osztott.

royalka
(fanatikus tag)
Nem Általába ezek ilyenek.

Patronkirály
(újonc)
Sziasztok!
Olvasom, hogy gondotok van a fejtisztítással. Ez ügyben tudok sergíteni.
Ha elhozzátok a fejet, akkor ultrahanggal és nagynyomású gőzzel megtisztítom.
Ha nem tudjátok kivenni a fejet, hozzátok az egész gépet, de akkor csak a gőz marad, mivel ha ti nem, akkor valószínűleg én sem tudom kivenni.
Patronkirály

Egyfejű
(tag)
Azt szeretném megtudni, hogy ha egy Canon i350 nyomi fejet átteszek egy i320-asba akkor az működni fog-e, vagy kell még vele valamit bűvészkedni!
[ Szerkesztve ]

JX
(lelkes újonc)
Sziasztok !
S.O.S. Segítsetek létszi van egy Canon ip 3000-em de most a nyomtatóm feje bedugult legalább is a kék színt az istenért se akarja nyomtatni.
A kérdésem az lenne hogy tudom kitisztitani mivel mert itt 1000 módszert olvastam nem tudom eldönteni de elrontani sem akarom mert olyan 20 k körül van egy új fej ha lehet kapni.
Előre is nagyon köszönöm a segítségeket !!!

royalka
(fanatikus tag)
Hell. Szerintem nyugodtan próbáld meg az 1000-es módszert. 

JX
(lelkes újonc)
És ha az 1000.-ik se segít akkor mit csináljak ????

royalka
(fanatikus tag)
Szerintem víz frankón kihozza beszáradt motyót. Csap alá!!! Nagyobb kárt nem tudsz a fejben tenni. 

ricsusz95
(újonc)
Hali!
új vagyok, csak egy kérdésem lenne.
Nekem lézernyomtatóm van és nem tudom mi az a dob.
Tudna valaki segíteni????????????
????

pitman
(őstag)
Én a szelénhengerre tippelnék.

ricsusz95
(újonc)
és az mi ?????
Drága egy dob?
????

pitman
(őstag)
Erre a hengerre rajzolja a lézer az oldal képét. Ez fogja a festékport a lapra nyomni. Majd ezután következik a rögzítése.
Bizonyos nyomtatókban külön van a dob és a festék, bizonyos nyomtatóknál egybe. Utóbbi esetben valószínűleg drágább a csere, hiszen ha a festék elfogy, értelemszerűen a fényhenger is cserélődik.