quake enginet már dobni kellene, de még a cod:waw is avval jön majd ki
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Ez a Cod4-is kb olyan, mintha Cod2-znék valami totalconversion moddal.
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html
a falon átlógás és hasonló bugok az engine-nek köszönhetőek. Remélem már a 6. rész valami teljesen új és nem ennyire bugos motorral fog kijönni
Igen, tudom. 
Egy kérdés:
A hangokat nem lehet kikapcsolni valahogy, akár cfgből? Azokra gondolok, amikor pl egyedül maradsz és "you are the last one, complet the mission" meg az ilyenekre.
Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html
ez engem is érdekelne!

Macei
(kvázi-tag)
1 módon ki lehet....
Csak az nem fog tecceni a PB-nek.
Annyi h kicseréled a hangfáljt egy üres hangfáljra. azért fog kidobni a PB mert ehhez a manőverhez bele kell turni az iwd fájlokba. TC-vel
Ha nem tetszik a PB-nek akkor sokat nem érek vele
De hallottam egy modról, ami a PAM-ot hivatott leváltani, hogy ki lesznek belőle szedve az ilyen beépített hangok is többek között.
Még ha lesz is nem hiszem, hogy CB-n elterjedne, onnantól meg mindegy.
Ja ez a baj, mivel a PAM még mindig bugos és a fejlesztésével is leálltak, kénytelenek lennének bevállalni cb-n is azt a modot. Nekem tetszik a látottak alapján.

Macei
(kvázi-tag)
őőő lehet h hülye kérdés de mi a PAM és a CB?

Attila14
(fanatikus tag)
A pam a warokra kifejlesztett mod bizonyos fegyverek kivannak véve és a perkekből is csak 2 használható a stopping power és a bandolier, és még sok dolog eltér a hagyományos játéktól. A CB vagyis Clanbase [link] a klánok hivatalos versenyeit bonyolítja le mindenféle játékban!
[ Szerkesztve ]
Ja és a 14 nem a koromat jelöli :)

Macei
(kvázi-tag)
THX
Mi is annak a modnak a pontos neve?

Lacoska
(újonc)
én nem szeretem a modokat , van olyan szeró hogy 10mp is kell várni miután meghalsz
ASUS P5N-E SLI | Core 2 Duo E6750 | Galaxy 8800GTS 320MB | 2GB DDR2 800 MHz KINGMAX | Seagate 160GB s-ata | Pioneer DVR-212D s-ata | Q-tech 650w TRIPLE FUN | Samsung SyncMaster 710N | HÁZ: CoolerMaster Elite 330 |
a PAM nem ilyen egyszerü mert milió lehetőség van PAM-on belül hogy mit állitasz mint pl:
és a csuszka még csak félig van...és a CB PAM-ba van két perk...a többibe máshogy vannak...a CB 2v2-be pl nincs se csipa se nagy gépágyu se Shoti..stb stb...rengeteg a variálhatóság..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

Attila14
(fanatikus tag)
Az nem a modok miatt van hanem a kedves adminok nemállítják át a respawn időt! 

Attila14
(fanatikus tag)
Tudom én is de kicsit sokáig tartana felsorolni az összes modját a pamnak
én most csak a cb-t emeltem ki
jah..miben mi van mi nincs..kb 30hsz-en keresztül lehetne magyarázni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

MAxxYD
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Csak egy apró kérdésem lenne:
Létezik-e olyan beállítás/scriptet/stb. amivel fel is tudom használni a megszerzett airstrike-okat ill. chopper-eket ?
Marhára elegem van abból, hogy állandóan foglaltak FFA szervereken. Hiába lapulok valahol és folyamatosan próbálom hívni oket, - tele a képernyom a foglalt feliratokkal - erre benyögik, hogy jön az ellenségé. Rendszeresen nem tudom felhasználni oket, késobb meg el is feledkezek sokszor róluk....
Azzal is próbálkoztam már, hogy kilottem a choppert, de mire hívtam volna már megint foglalt volt...
Már annak is örülnék ha látnám valahogy, hogy mikor válnak szabaddá.
Nem csalni szeretnék, csupán felhasználni azt amiért megdolgoztam.
Általában zsúfoltabb szervereken szoktam játszani (30 játékos körül).
1.4-es alatt valahogy jobban muködött a dolog, de mióta upgrade-eltem valahogy nincs szerencsém velük....
Van valami ötletetek?
a repcsit lehet látni mikor már nincs a térképen akkor nyomhatod...a helit meg hallod ha megy elfele mert halkul vagy visit ha lelövik...akkor készenlétbe helyezed magd és amint eltünik a heli ikon a térképről nyomhatod..más trükk nincs..

MAxxYD
(kvázi-tag)
Köszi.
Ezzel próbálkozok, de általában sikertelenül.....
Nem lenne rossz, ha ezeket automatikusan osztaná ki a szerver, szépen sorba rakva a delikvenseket... persze tudom, hogy ezt nem lehet megcsinálni, de jól hangzik...
Igazság szerint szívesen downgradelnék 1.4-re, bár nem tudom, hogy játszik-e még azon valaki....
Ott valamiért nem volt divat a spawnkilling sem...
[ Szerkesztve ]
Tudom..régebben énis próbálkoztam ilyen szerokkal és énse tudtam ellőni akárhogy rákészültem...sajna ez van..azé jártam utánna SD szerokra...de ott meg meguntam a láma perkeket..így már csak 100% WAR & PAM

MAxxYD
(kvázi-tag)
Nem igazán próbáltam őket, de a többi játékmód nekem kicsit uncsinak tünt. A Domination meg a TDM még okés, de eddig még nem kisérleteztem velük komolyabban.
Ezekkel egyébként az a bajom, hogy mire rájövök, hogy ellenség van előttem, már végem van
A COD2-ben meg az Urban Terrorban jobban meg volt oldva a csapatok megkülönböztetése....
Köszi a tippet. Lehet, hogy kipróbálok majd mást is....
Nem érzem magam annyira pengének, hogy klánba kerüljek, meg túl sok időm sincs rá.. Bár mostanában olvastam, hogy különböző szintű klánok is léteznek
.
A PAM mit jelent?
vannak különböző szintü klánok persze...
a PAM-ról meg fentebb olvashatsz..max 10Hsz-t nézz vissza meglesz az

MAxxYD
(kvázi-tag)
Köszi 
hát igazán nincs mit 
ezt én nem vágom...amit itt irkálnak az szép és jó de ez hogy müködik?
fel kell rakni a szerora és így lesz vagy hogy 
gondolom hasonlóan a PAM-hoz
az viszont állat...akkor fel kell majd rakni a szerora és belépésnél auton leszedi mindenki...nah ez így korrekt is lenne...remélem gyorsan ittlesz me hogyismondjam ráfér a multira egy kis tatarozás..
A cél a Call of Duty 4 közösség összefogása, ezért a mod csak három fajta SD játékmenetet támogat majd, az MR10-et, az MR12-t és a PUB módot, vagyis ha a Clanbase nem változtat szabályain, akkor ott nem láthatjuk majd a Promodot.
itt a problematika 
akkor meg le is szophat a Cb mivel tudja nagyon jól hogy ezis a csalók ellen van..és ha nem változtat akkor az is egyértelmü hogy a csalók melett vannak...
már nem egyszer tapasztaltam h nem valami szigorúak a csalókhoz a Clanbase-esek 
mod: őstag-e lettem?!
[ Szerkesztve ]
ez elég szomorú
Kéne egy kis help virágbolti verzióhoz priviben, ha valaki tud segíteni jelezze pls.
nekem nem tetszik mert egérgörgővel váltok
mondjuk nem mintha feltudnék menni egy normális szeróra 
elvileg lövésről van szó nem váltáról..a nadet énis görgővel dobom..

Boci_83
(őstag)
Hát erre a modra én is kiváncsi leszek...!
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((

athomi
(PH! kedvence)
Egyelőre még van mit dolgozni ezzel a mod-al is (próbáltam), de látok benne lehetőséget. 
A grafika kicsit tényleg módolsult, de az FPS növekedés finoman szólva elhanyagolható, a 20%-os növekedésnek nyoma sincs. 
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!
maradjon az FPS csak szürje a csalást és legyen szinesebb...
ezt tudjuk be a béta változatnak

athomi
(PH! kedvence)
A következő menüpontokban leírtak számomra fontosak:
- Késelés változtatás
- Ready up mode változások
- Spect bug kijavítva
- Teamkill halál eltávolítva
- Görgővel történő lövés eltávolítva
A PAM-ot nem is értem, hogy hagyhatta félbe a készítője, mikor oltári nagy hibák vannak benne.
jah a Késelés végre olyan lesz mint a CoD2-ben hogy célozni is kelessz nem csak megnyomni oszt ráfut magától.
a Ready-s rész is testzik mert legalább el lehet szórakozni mint a cod2-be.
a Spect bug ugye mindenképp előnyös lenne.
a TK is..stb stb...ezekre mindre szükség volna..remélem a CB-s warokon is használható lesz a mod...
fegyverválasztás is könnyebnek és gyorsabbnak tűnik, főleg úgy h az X gombbal bejön a menüje
[ Szerkesztve ]
mondjuk ezt a menüből történő bomba eldobást meg öngyilkosságot megoldhatnák egyszerübben is..

athomi
(PH! kedvence)
Be lehet állítani bind-elésre is, de ezt írja is.
tudom de bakker már lassan menni se fogok tudni me a w,a,s,d-n is bind lesz
Skacok4mostanába ezzel a rohadt görgő lövést egyre több arc használja!Na de milyen egerek képesek "kihasználni" ezt mert szint már lassan az összes emberke mindent összehord!
kezdve az A4etch X7 egerektől kezdve..... mert szerintem kurva sokan .cfg moddal nyomják 
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Boci_83
(őstag)
Nem mindenki görgővel nyomja, van akinek skript van irva rá, vagy mi a picsa...
Épp a napokban akadtunk össze egy warozós, természetesen magyar csapattal, akik igy nyomták.
Hát nem tudok hozzáfüzni dolgot, megmagyarázták hogy Cb-n is engedve van, és megállapítást nyert a dolog, hogy mekkora egy szarláma vagyok hogy szóltam érte...

[ Szerkesztve ]
Legyen 900 Ft az a kib@szott benzin !!! Mert mindenkinek ez lesz a jóóó! :(((