az oké hogy a multira van kihegyezve, de olyan epikus ez a játék, a vége olyan...olyan leirhatatlan, amikor fejbelövik Gaz-t, Price is agonizál....ennyire még a filmek közül is nagyon kevés van, aminek a vége, a befejezés ennyire megfogott volna....és épp ezek miatt az elemek miatt kellene picit hosszabbnak lennie a játéknak....mert mindenki a single-rész miatt emlékszik rá....a multi az csak a szavatosságot növeli, az egyjátékos kampány viszont....leirhatatlan...még most is...ááá...emésztem az élményt, mert ez nem olyan játék, amit ha végigviszel, akkor rögtön másnap neki is fogsz egy másiknak...itt szünetet kell tartani, hogy kicsit leülepedjen...és ha pontoznom kéne, csak a rövidsége miatt adnák neki max 9,4 pontot
Amugy nem tévedek ha ez a legrövidebb az eddigi COD-ok közül? ok, tisztában vagyok azzal, hogy a COD-játékok sosem voltak hosszuak, de az elődőkkel mintha ugy emlékeznék, hogy legalább 5-6 napig huztam...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3