60°C oylan sok? Nem hinném. Meg ha túlmelegszik akkor nem leesik és úgymarad? Mert ez csak laggol, 10mp-enként leesik 20-30ra... De nem hinném h attól h 60°C-os a GPU, bár ehhez nem értek.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Laptopra cserélném vagy eladó ! Egreat EG-S900 3D WIFI + Dual OS (Média lejátszó)
Alaplap(MSI K9AGM3) | CPU(AMD ATHLON 64 X2) | 80 GB ATA HDD | 1GB DDR2 RAM
Eladó új SMC WBR14S-N3 300-as modem (6.000 Ft.) + TP-LINK SC3130G Wi-fi IP kamera (17.000 Ft.)
INTEL T7100 T5750 T3200 T5550 T2390 T5300 T5470 AMD TL50 TL58 TL60
Hirdetés
(Doki)
(tag)
Sziasztok!
Tegnap óta van Cod4 szerverem és egy kis segítséget szeretnék kérni a beállításokban, még elég kezdő vagyok ezen a téren.
Kérdéseim.
Hogy lehet megoldani, hogy a XFire megtalálja a szervert? Ezt be írtam, _location = Hungary
Call Vote-t hol tudom ki kapcsolni?
cfg file-t hogy tudom cserélgetni? Feltöltöttem egyet csak nem tudom bekapcsolni, hogy ez működjön.

Norbi14
(senior tag)
Hali
saját cfg használni a /rcon exec cfgneve.cfg parancsal tudsz
call vote ki be kapcsolni a cfg-ben (is) tudsz
--------------------------------
T|gAmiNG Clan Zombi mod!! server 1.5
ip:62.112.194.111:28991
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black

(Doki)
(tag)
Hali!
Köszi a segítséget, cfg-ben melyik része a call vote? Ezt így nem találtam meg
Pibull szerver (reklámozom 1 kicsit) xD
Hello all végre elindult a klán szerver szivesen látunk mindenkit.
Szerver szabályok lehet hogy kicsit furcsák lesznek de egy realis es kulturált szervert akarunk, ezért 2 perk használata tilos lesz mert a valoságba nincsen plusz élet vagy halott ember éles gránátal
. A GL azért lesz tiltva mert sok játékos nem szereti es lerontja a játék élményt. Ezért mielött belépnél a szerverünkre olvasd el a szerver szabályzatot , mert aki megszegi azt a játékost szigoruan fogjuk büntetni .
A szervere a következö szabályok vonatkoznak :
Grenade Launcher és a Martyrdom,Juggernaut perk használata tilos .= KICK
Tilos a káromkodás,lámázás,anyázás,rasszista megjegyzések,más játékosok sértegetése. = KICK
Nem szeretjuk a csalokat meg a tiszteségtelen játékosokat
,ezért az ilyen játékosokal nagyon szigoruan fogunk eljárni = BAN
A szerveren érvénybe van a friendlyfire es azokat a játékosoknak akik szorakozásbol lelövik a saját embereiket figyelmeztetés nélkul KICK lesz a jutalmuk.
A szerveren tilos a jumpingolás. = KICK
3 KICK után automatikusan Bannolunk !!!
Ezek a szabályok a mindenkire vonatkoznak nincs kivétel(klántagok es kivulállokra is)!!!
Szerver név : COD4 Pitbull klán fun szerver
Szerver ip : 62.112.194.67:28982
Tipus : normal,ff on, killcam on
Játékmod : SD/SAB/HQ/TMD
Szlot : 22
http://cod_4_hun_site.extra.hu/index.php
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

fiftyke
(tag)
a Jump az miért tilos ?
http://own-age.com/vids/14082
mert a pitbull kutyák kicsit tudnak ugrani 
nem tudom kérdezd meg PitBullost! Minek Jumpolni? Hamarabb észrevesz az ellenség
inkább kússzál a fűbe!
[ Szerkesztve ]
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

Pitbullos
(senior tag)
a jumpot arra ertettem hogy par tizen eves kis k..og ott szokdosnek a palyan egyik a masikra es fel az epuletekre ahova normalisan nem lehetne csak a palya bugok miatt lehetseges olyan helyekre fel menni ahonnan aztan nyugodtan lehet le szedni az ellent es nem tudjak hol vagy ha nincs kill cam.
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php

Pitbullos
(senior tag)
de annal veszelyesebbek es nagyobbat harapnak xd
[PIT]MW3.Pitbull.clan.Uj.honlap.http://pitbullos.co.uk/mw3pitbullclan/news.php

Ha mondjuk én újratelepíteném a gépem, és szeretném ha megmaradnának a mentéseim(és itt a multis mentésekre is gondolok), melyik mappából mit kéne kimásolni, ahhoz, hogy újratelepítés után ugyanonnan folytassam, mint újratelepítés utám. 
multis mentések esetén a profiles mappát kimásolod és ugyanazzal a CD-key-jel telepíted fel a játékot mint annakidején. A single nem tudom h működik, talán ugyanígy.
Köszi szíípen
És azt hol lehet megnézni, hogy melyikkel tettem fel? 
Vagy a játék menüjében vagy a start menü/futtatás/regedit/SOFTWARE/Activision/Call of duty 4/codkey.
Vagy az eredeti lemez dobozában ![;]](/dl/s/v1.gif)

cbr688
(fanatikus tag)
sztem a last stand sokkal durvább a juggernautnál,a grenade launcher-t meg nem értem...játszatok hardcoreba,sokkal izgibb
martyrdom tényleg vicces,mondjuk a shipmenten
>>>csonticar.hu<<< autók a legjobb áron!!! autóvétel!! autóhitel intézése!

cbr688
(fanatikus tag)
érdemes belenézni a lap alján található videókba...[link]
nem mondom durva...remélem publicra nem kerülhetnek ilyen emberkék...
>>>csonticar.hu<<< autók a legjobb áron!!! autóvétel!! autóhitel intézése!
Aha, lehet, hogy a dobozban van még 
Szerintem is a Last Stand a rosszabb. Érdekes lenne ha a harctéren megsoroznának egy katonát az meg nem halna meg hanem egyhelyben forogna egy maroklőfegyverrel a kezébe és aprítaná ez ellent. A juggernautnak sincs semmi valóság alapja. És a martydom. pfff De lehet, hogy a csávó szívével össze van kötve egy kioldószerkezet és ha leáll a szíve, akkor a kioldószerkezet bekapcsol és elenged egy gránátot

Útálom a cheatereket. Csak elrontják a másik játékélményét... és, hogy még azt valaki pénzért is árulja a neten
( ffööööö egy lapáttal arcba kéne verni az olyat

vazimódó
(senior tag)
Hali!
En mar jatszottam a szerotokon.
Jo bornak is kell a ceger alapon ugy dontottem beirok nehany pozitiv hangvetelu sort.
Kulturalt tarsasag,tetszetos mapok,cheatermentes kornyezet.
Vegeredmenyben nagyon jo kis szero. Csak igy tovabb.
Gratula, a honlapotok is igazan jofajtara sikerult.
Lehet benezek majd a napokban ey kis jatekra.
Udv!
[ Szerkesztve ]
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"

forceberg
(PH! addikt)
kép1
kép2
Kép1 és kép2 között egy lépés telt el, viszont az ajtó jobb felső sarkában megjelent hirtelen a növényzet. Ez ellen lehet csinálni valamit, hogy ne így bújjanak elő a dolgok?
Egy-két beállítással változott az a táv, ahol előbújik a növény, de végig egyszer sincs ott.
http://www.flickriver.com/photos/4ceberg/

_ATi_1
(senior tag)
Ha jól tudom, akkor az anisotrop szűrést kell fentebb állítani, minél magasabban van, annál távolabbi tárgyak is megjelennek. 

Fuzz
(lelkes újonc)
Üdv Harcostárs!
A mesterlövész puskák nem véletlenül vannak ellátva hangtompítóval a valóságban. Ki örülne annak, ha beásta magát a hegyoldalba és 1500 méterről szedegeti a célpontokat, közben vígan látszik a torkolattűz és zeng a hegyoldal. Egyszerűbb, ha fellő egy fénygránátot.
A játékban pedig szintén nem véletlenül nincs rajtuk. Kicsit durva aránytalanság lenne a többi fegyverhez képest.
Béke!