A 2003-ban megjelent Call of Duty hatalmas sikereket ért el, több "Az Év Játéka" címet és díjat sepert be. Elképeszto háborús hangulatával, hanghatásaival, 3 különbözo kampányra épülo játékmenetével azt hiszem, ez nem is csoda Az Infinity Ward elso játékával elérte azt, amit más fejleszto máig nem tud. Nem volt kérdéses a kiegészíto érkezése sem. 2004-ben került a boltok polcaira a Grey Matter Studios szárnyai alatt fejlesztett United Offensive. Továbbfejlesztett Multiplayer-ével, és még monumentálisabb csatáival az utóbbi idok legnagyszerubb kiegészítojévé vált háborús játékok terén. Majd pedig jött a 2005-ös év, és ezzel a Call of Duty 2.
Dolgok, amik változtak: A legszembetunobb újdonság egyértelmuen az új garfikai motor. Az Infinity Ward nem bízta másra a melót, így saját maga készítette. A screenshotok elárulják, hogy nem végeztek rossz munkát. Hatalmas területeket fogunk bejárni és megcsodálni. Fantasztikus a füstgránát kiterjedo "lepedoje", a homok- és hóviharok, valamint a karakterek kidolgozása. A legjobb az egészben, hogy még egy gyengébb gépen is szépen elfut, nem minimum beállításokon.
==============================================================
Hát én nagyon hülye vagyok,az anyag már megvolt hozzá csak nem tudtam hogy há tettem a vinyón !!!
Bocsánatot kérek nem akartam hülyülni,átolvastam figyelmesen a szabályzatot és rátaláltam az UP-olgatás részhez tényleg nem akartam !!!
1000-er bocs tőletek,remélem nem haragszotok !!!
Megértem azt is ha most záróljátok ezt a "kókányolt" COD2 Pályazerkesztős témát !!
Bocs !!!!
Azért remélem hogy még tagja maradhatok a PH. oldalának??
Csak egy igent,vagy egy nemet légyszi ezen rágtam magam egész nap hogy repülök-e a PH.-ról vagy nem??
=================================================================
=================================================================
ModTools:Ahoz hogy mennyen a ModTools a Call of Duty 2-őt fell kell rendesen telepítened !! Mindegy hogy vagy a C:\-re vagy pl-D:\-re ha a vinyó ketté van osztva,vagy 2db.vinyód van de,fell kell valahóvá telepítened !!
Alapból ide teszi fel:
C:\Program Files\Activison\Call of Duty 2
És nem árt ha meg Patch-eled is 1.2-ről 1.3-ra:-))
A CoD2Radinat.exe-ét itt találod meg,ha alapon hagytad a telepítőt=C:\Program Files\Activison\Call of Duty 2\bin.Nekem spec.itt van=D:\Games\Call of Duty 2\bin
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CompileTools:Ez ugyan ott található mint a Radiant.Mikor legelőszőr megnyitod akkor felűl van egy üres szűrke csík ami felett ez áll
oD2 Folder (ex. c:\program files\activision\call of duty2\)Ügye alapból ez a helye,de ha máshová telepítetedd fell akkor menny rá arra hogy "Browse..."bejön egy ablak keresd meg a COD2-ődet,elég ha rámégy a mappára és nyomsz egy "Ok"-ot.Most ball oldalt bejött egy csómó pályanév ha az ott áll hogy:"mp_matmata,mp_test,newvilles,newvilles_geo"akkor már jó vagy mert ezek az alap pályák.Válaszd ki a te pályádat (pl:nagy_szoba) most menny jobb oldalra és a következőket pipáld csak ki
ompile BSP+Compile Lighting+Run Map When Done utánna menny arra hogy "Compile".Most bejön a konvertáló,és a folyamat hogy dolgozik hagyd,ne nyomj semmit miután készen lett vele autómatikusan elindítja a pályát.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Belinkeltem nektek a:1.3-as Patch-et,a magyarosítást a COD2-höz,és egy magyar leírást hogy könnyebb legyen,remélem nem sértettem meg semmit:-((
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.3Patch:[link]
Magyarosítás:[link]
PRJ fájl:Amikor legelőszőr megnyitod a -->CoD2Radiant.exe<--ét akkor be fog jönni egy ablak és kérni fogja hogy nyiss meg egy"prj" fájlt aminek a neve:cod2.prj,ezt megnyitod és el kell neki indúlnia !!
Magyar leírás a ModTools-hoz:[link]
A pályaszerkesztő leírásában ami magyar bővebben le van írva minden !!
Érdemes megnézni !!
3 főbb része van a Pályaszerkesztőnek.
1.-CoD2Radiant.exe <--ezzel a pályaszerkesztő nyitható meg.
2.-CoDCompileTools.exe <--ezzel a konvertálót nyitod meg ami a "pályanév.map"-ot "pályanév.d3dbsp"-vé konvertálja át.
3.-Assert_manager.exe <--ezzel a programmal betőltő képernyő készíthető.
(A CoD2EffectsEd-el nem nagyon foglalkoztam BOCS !!)
Leírtam a fontosabb dolgokat,szerintem miután elolvastátok a magyar leírást könnyebb lesz,és mindenkinek sok sikert hozzá.
Képeket nem illesztettem be,mert szerintem nem nagyon kell a magyar leírás képekkel együtt van szerkesztve,és én arra gondoltam hogy ne mindent én mongyak ell ott a leírásban 30perc alatt meg lehet tanúlni helyes kis pályákat készíteni.
Na,lényegében csak ennyit akartam,és mégegyszer BOCSÁNATOT kérek hogy megszegtem a szabályzatot !!!!!!!
Sziasztok Üdv = Bandi
[ Szerkesztve ]
Egyedi,pólók,motyók stb... => http://thunderpoloja.polomania.hu/