Borka teljesen jól van. Örülök neki. Váladék nem folyik a füléből, füle nem fáj. Most estére nagyon viszketett neki, ez pedig a gyógyulás jele.
Olyannyira jól volt, hogy ma sokszor rá kellett szóljak, hogy ne szemtelenkedjen és mutasson kicsit több tiszteletet. Igencsak elengedte magát a kisasszony.
Lökött idő volt. Kimentünk párszor, de mindig csak rövid időre, mert nagyon fújt a szél, és hideg volt a levegő. Este 5 után lett kicsit jobb idő.
Elmentünk bevásárolni délelőtt. Teljesen kifogyott itthon minden, jó hosszú listánk volt. A macera már a kocsikkal megkezdődött. 5 percet vártunk, hogy bevásárlókocsit szerezzünk, mert annyian voltak a boltban. Aztán bent a boltban fogadott a következő döbbenet, egy csomó áruból kifogytak, mert az emberek nagy része felvásárolt mindent.
Ahhh, áááá.
A kisvárosunkban olyan magasfokú az emberek korlátoltsága, hogy az szörnyű. Elég nekik annyi, hogy csütörtök ünnepnap, péntek meg szabadnap. Pánikba esnek, és felvásárolnak 1 hétre való élelmet, mert abban a tudatban élnek, hogy hétfőig zárva minden bolt. Pedig dehogy. Pénteken már este 8-ig nyitva van a penny.
Egy-két dologtól eltekintve sikerült megvennünk mindent. A többit majd pénteken.
Ráadásul az otp-vel is gondom akadt megint, de annyi legalább vigasztalt, hogy nem csak nekem. Pénzt akartam levenni, hogy befizessek pár csekket, és kiváltsam Borka következő gyógyszerét. Első alkalommal, mikor odamentem, kb 20-an álltak előttem. Nem akartam a gyerekeket megvárakoztatni, ezért gondoltam, inkább visszamegyek. Mire visszamentem már csak 5-en voltak ott, de egyik morcosabb képpel jött ki, mint a másik. Kiderült, hogy technikai okok miatt nem tud az automata pénzt adni - magyarul kifogyott a gép. A feltöltés késik, mondták. Majd 11 körül lehet jönni. Kérdem, akkor miért nincs kint valami információ, hogy az emberek feleslegesen ne próbálkozzanak. Majd teszünk ki, mondták. A hangsúlyből éreztem, hogy tesznek rá, nem is érdekli őket.
Édesanyának viszont be kellett mennie a bankba, és mondta, hogy még 11-kor sem volt pénz, délután 2-re ígérték, de papír megintcsak nem volt kint sehol. Szép hozzáállás, mondhatom. 
[ Módosította: peterkeT ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.