Mai menü:1 pohár kakaó, 3 pohár baracklé, 3 pohár víz, 1 tányér leves, kis tányér nudli, 1 szelet pirított kalács sajttal, kevés burgonyaszirom, kevés tejszínhab.
Rékus kezd jobban lenni. Láza és hőemelkedése sem volt egész nap, és éjjel sem. Viszont ez a csúnya váladék egyfolytában folyik az orrából. Csak törlöm neki, mert még fújni nem tudja. Viszont milyen kis ügyes: magának kiszívja a porszívóval. Olyan büszke vagyok rá. Sőt, még az orrsprayt is nyomja az orrába, de azt nem tudja elég erősen megnyomni.
Borka még mindig nem beteg, és nagyon remélem, hogy nem is lesz az. Egész nap aranyosan játszottak, szépen viselkedett a hugával. Segített az ebédkészítésben, a vacsora utáni mosogatást ő végezte. Amikor Réka aludt kijött velem az udvarra teregetni, aztán amíg dolgoztam a munkáimon a számítógépen, játszogatott egymaga. Szóval tényleg nagyon aranyos volt.
A mai napom elég hektikus volt. Telefonálás ezerrel, mellette munka-tanulás. Clarissa építkezése miatt a kőműves is jött, odaadtam neki a pénzt is, amit kért.
Egy jó hírt azonban kaptam: megszületett egyik barátnőmnek kisfia, Zétény. Gratulálok nekik, és sok egészséget kívánok mindannyiuknak. 
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

) A lényeg a jelmez: fogtündér.
Szerintem szuper ötlet, és örülök, hogy ezt magától találta ki. A neten már körbenéztem és találtam egy ilyesmi képet:

Mindjárt megyek is.