Reggel korán felkeltünk, mert a reluxások 8-ra ígérkeztek. Semmibe nem akartam belefogni, ezért csak vegetáltunk egy ideig. Aztán meguntam a várakozást, és végeztem a kis dolgaimat. Lányok közben játszogattak. 9 után vágre megérkeztek, és felrakták percek alatt a fürdőszobai és a hálószobai reluxákat. Az egyik hálószobaival vmi gond van, amit itt helyben elég hosszú ideig tartott volna megjavítani, ezért visszavitték a gyárba, és jövő héten hozzák újra felszerelni. Jól mutatnak egyébként.
Egész nap nagy szél fújt, de ki kellett menjek a gyerekekkel, mert idebent már nem bírtak magukkal. Alapvetően nem volt hideg, csak erősen fújt a szél.
A malackákat ma sokkterápiáztuk. Takarítás után nem tettem vissza a ketrecükbe az odujukat, így kénytelenek voltak elfogadni a simogatást, a nézegetést, a hangok elől pedig megintcsak nem volt hová bújni. Estére már egész jól elviseltek minket. Azt is meg tudtam nézni, hogy melyik a fiú. A barna foltos Bogyó, a fiú. A fekete-fehér mintás pedig Babóca, a lány. Borka is nagyon élvezte, hogy ennyit foglalkozhat velük. Fésülgette és simogatta őket minden mennyiségben.

Borka és Zeusz "szerelmeskednek"

Így néz ki nálunk egy ebédkészítés, amikor előkészítem a húst.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

, 20 perc alatt sikerült elaludnia. Én meg már majdnem téptem a hajamat.
Khm, khm... A tornazsák az oviba került, Borka pedig megint kapott egy leckét.

![;]](/dl/s/v1.gif)
Jaj, mi lesz velünk akkor.