Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Állásbörze  »  Brokernet - ki mit hallott róla? (téma lezárva)

(#9) ungawa válasza Josh (#8) üzenetére

ungawa
(senior tag)

email címből!

Statisztika! Mindegyik cég azt a statisztikát mutatja be az érdeklődőnek, ami a legszebb képet festi magáról. Mire gondolok? Ott van a Fábri show, hogy is reklámozzák? Mo. legnégszerűbb mittudomén milyen sója! Mert van másik is? Más. Múltkor olvastam egy számomra ismeretlen biztosító statisztikáját, miszerint a magyar piac legdinamikusabban fejlődő biztosítója. Megnéztem a Mabisz kimutatást, hát igen. Százalékban valóban nagyot fejlődik, de mihez képest. 1-ről 3-ra jutni nem olyan nagy dolog (a piac még 1%-át sem elfoglalva), mint birtokolni 20-30%-át és folyamatosan fejlődni. Ez is statisztika. Vagy, itt van az OTP Garancia, hogy szól a marketing? Mo. legnagyobb bankbiztosítója. Összeségében azonban ''csak'' 3-4-ik. De sorolhatnám ezeket. Pályázatírás. Ez nagyon menő manapság. De te is tudod, hiszen mezőgazdasági területen élsz, ahogyan én is, ráadásul származásilag én is az ''aranyháromszögből'' jöttem, hogy a gazdáknak az utóbbi pár évben elfogyott a tartaléka és nem tudják minden esetben megfizetni a pályázatírókat. Általában a hegyközségek sokat segítenek ebben, díjmentesen. Sőt hallottam olyanról is, hogy TÉSZ-be belépetteknek, maga a szövetkezet készíti el ezeket.Az meg, hogy mivel jár az utcátokban lakó üzletkötő, mutatja azt is, hogy nem annyira happy minden. Kevés az a személy, aki be tud fektetni és nagyon bizalmatlanok. Nem azt mondom, hogy nem jó a cég, de nagy valószínűséggel, rossz térségben élsz ehhez. Én is eljárok az ország ''módosabb'' régióiba, de ez meg nagyon sok idő, na meg pénz! Így sikeresebb lehet az ember, de mire leszámolom a költségeimet, hát már nem olyan rózsás a helyzet. Nekem ez a véleményem és tapasztalatom. Kollégáim közül is volt olyan aki elment hasonló céghez, 3 hónapig minden happy, aztán kiderült, hogy ez sem jobb, mint ahonnét eljött. Most jönne vissza, pedig engem is nagyon hívott. Volt statisztika, volt jutalomút Törökországba, ingyenes továbbképzés Balatonon, stb.

Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

Útvonal

Fórumok  »  Állásbörze  »  Brokernet - ki mit hallott róla? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.