begyepesedett marhákkal
Te is ilyen W.E.-féle lehetsz, aki, ha az "ügyfél" nem kér belőle, rögtön beszól neki: megalol hozzáállás.
Mondjuk szánalmas picit, de legalább építed az imázst.
Az én kis sztorim: az említett "üzletasszony" telón hívott (mobilon, ami nem titkos, de nincs bent a telefonkönyvekben sem), hogy "vmi találkozót" akar egyeztetni, mondom neki, hogy sajnos nem igazán hallom jól, mert épp úton vagyok, de azért azt mégis megmondhatná, hogy miről lenne szó: na azt nem mondja meg, hanem majd visszahív... A hívása legelején hivatkozott viszont a nővéremre, de mivel nem mondta meg, hogy miről van szó ezzel csak felidegesített (mivel azon kezdtem agyalni, hogy mi lehet vele, mégis mit akarhatnak vele kapcsolatban, stb.). Aztán közben kiderült, hogy "a Brókernettől" hívott, mivel Barátnőmet is hívta, Ő meg megkeresett engem, hogy mégis honnan tudta a számát - viszont belement a találkozóba. Nos mint utóbb kiderült, a nővérem adta meg a számainkat egy hasonló találkozó alkalmával, hogy hamarabb szabaduljon: hiba volt...
(Nem járultam/tunk ugyanis hozzá, hogy W. E. ill. "a Brókernet" azt ismerje, tárolja, stb.)
Lényeg: írok a tel.számra egy SMS-t, hogy ha pénzügyi befektetéssel kapcsolatban keresett - amit rögtön megmondhatott volna -, felesleges visszahívnia, mert semmilyen befektetnivaló pénzem nincs, így kérem a hívása mellőzését, és egyúttal a telefonszámom adatbázisukból való törlését.
Válasza vége (az eleje még teljesen normális volt, kár, hogy nem hagyta ott abba):
"Mivel azonban szerencsére én is megválogathatom ügyfeleimet,így csak
azokkal foglalkozom,akik rendelkeznek egy minimális intelligenciával."
Hát gratulálok! Kicsit mellément az agymosás...
Mindenesetre ezzel pontosan azt érte el, hogy leírtam az egész bagázst, és természetesen a Barátnőm is lemondta a találkozót, mivel egy ilyen kis hüpivel nem valószínű, hogy nyerő az "üzletelés" (meg ugye ha elkísértem volna oda)...
Csak szólok, hogy te is hasonló útra léptél, s ezért kár volt regisztrálnod ide.
[ Szerkesztve ]
***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****