Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Állásbörze  »  Brokernet - ki mit hallott róla? (téma lezárva)

(#301) Agyzuzo válasza Dietwin (#300) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Jó meglátás. De a gyökere egész egyszerűen ennek annyi, hogy az MLM miatt borzalmasan felhígult a társaság és tényleg boldog-boldogtalant bevesznek, csak hogy legyen ember. Ez az, ami viszont egy ilyen jellegű szolgáltatás halála hosszú távon. Ha lenne kb. 5-600 ember aki aktívan csinálná és tényleg értene is ahhoz, amit csinál, akkor nem lenne ilyen híre a Bnet-nek. Csak hát akkor meg ugye nem is olyan nagy biznisz Bnetesnek lenni... Ördögi kör. :) De ekkora biztosítási ügynök dömpingre ezen a piacon nincs szükség.

(#302) cochy válasza cochy (#299) üzenetére

cochy
(tag)

Esetleg erre valaki tudna irni valamit ?

X

(#303) Agyzuzo válasza cochy (#302) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

A barátod dolga lenne, hogy ezt elmagyarázza... Hogy értetted pl. azt hogy ''Valaki dolgozik azért hogy nekem hú de kurva jó legyen''?

(#304) cochy válasza Agyzuzo (#303) üzenetére

cochy
(tag)

Az ő elmondása szerint értem hogy hogy működik a dolog.
Én az itteniek véleményére lennék kíváncsi.
Hogy valaki benne van-e már, aki kötött már ilyen befektetést.
Mi a véleménye?
Meg ha valakinek nem tetszik, akkor miért nem?

A ''valaki dolgozik azért...'' mondat lényege, hogy nem tudom elképzelni jelenleg, hogy fizetgetek 20K-t havonta 10éven keresztül, és majd 10 év mulva, kapok sok pénz, amit ügyes emberek forgattak nekem tőzsdéken 10éven keresztül.
Vagy ez csak nekem homályos?

X

(#305) Agyzuzo válasza cochy (#304) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Nekem volt, mikor anno BNet-nél dolgoztam egy évig, mert akkor a egy jó megoldásnak tűnt. Azóta leállítottam, találtam jobbat. :)

''nem tudom elképzelni jelenleg, hogy fizetgetek 20K-t havonta 10éven keresztül, és majd 10 év mulva, kapok sok pénz, amit ügyes emberek forgattak nekem tőzsdéken 10éven keresztül.
Vagy ez csak nekem homályos?''

Mi ebben a homály? A pénzed egy alapkezelőhöz kerül, aki sok más ember pénzével együtt a tiedet is forgatja (itt most óriási összegeket képzelj el, milliárdos nagyságrendben) és ott ér el X hozamot, abból ő megkapja a saját részesedését, a többit pedig visszaosztják a befektetőknek. De ez teljesen független a Brokernettől, a biztosítótársaság teszi be a pénzed az általad megadott alapokba, amit ezek az alapkezelők forgatnak.

Amiért nekem nem tetszik, az a biztosítási jogviszony, ami felesleges és további költségekkel és kötelezettségekkel jár. El lehet érni befektetési alapokat anélkül is, hogy az ember biztosítást kössön, sokkal jobb kondíciókkal.

(#306) VEZO

VEZO
(újonc)

Sziasztok!

Már egy ideje olvasom a forumot de most szolók hozzá előszőr!

Most gondolkodtam hogy belépek a brokernethez bár már 5 éve foglakozom biztosításokkal és finanszírozással!
A céggel kapcsoltan vannak fenntartásaim de nyitott vagyok az uj dolgokra de leginkább a biztosítás nélküli befekteések vonzanának
Agyzúzótol kérdezném hogy akár priviben tudunk e beszélni arról a másik cégről?
Amit ír róla talán közelebb állna hozzám

(#307) Ügyfél

Ügyfél
(újonc)

BNet-eseken keresztül ez lehetséges?:

Felveszünk egy banknál 10 millió jelzálog hitelt.
Ebből 6 milliót eseti befizetésre ''adok'' egy évre.
Egy év múlva a 6 millió hozama,fedezheti a 10 millió 1 éves
törlesztő részletét?

(#308) Agyzuzo válasza Ügyfél (#307) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Nem javaslom... Megmondom hogy fogják ezt veled megcsinálni:
1) Felvetetik veled a hitelt a Bankbrokerrel (3-4%-os kezelési költségért, ennél vannak már jobbak, pl. 1%, vagy kezelési költség nélkül is)
2) Köttetnek veled egy 20 éves biztosítást, gondolom 200-300 ezer Ft körüli éves díjjal (és ez még a jobbik eset).
3) Eseti számlára befizettetik veled a 6 milliót, valamilyen vegyes portfólióba (kötvény, ingatlanalap és rengeteg féle részvényalapból összeállítva, attól függ mit mersz kockáztatni).

Ebből természetesen lejönnek a költségek (éves befizetés díja, kamatadó, éves díj, alapkezelői díj, 5%-ot levonnak a befektetett összegből mint jegyzési díj - ez szintén az alapkezelő költsége).

Ennél van tisztább és olcsóbb is, én nem tenném ezt a helyedben...

(#309) new_bnet válasza Agyzuzo (#308) üzenetére

new_bnet
(újonc)

Öcsi, a pofátlanságnak is van határa. Eddig eszembe se jutott, h így beszéljek veled, de azért ez durva. Se az egyes, se a kettes, se a hármas pontod NEM IGAZ. Sőt, látszik, h nem is vagy képben (vagy csak nagyon rossz csapatba voltál a BNetnél.)
Sőt, a fojtatásod sem igaz...
Délután részletezem. Akkor lesz talán időm.

(#310) new_bnet válasza Ügyfél (#307) üzenetére

new_bnet
(újonc)

Akkor válaszolnék Ügyfél kérdésére most már személyeskedés nélkül, de az ominózus hsz.-ből kiindulva:
1.A Bankbroker 1,9%-ért csinálja a hitelt, ami persze nagyobb összegeknél csökkenhet. Ez sikerdíj, tehát csak akkor ha megvan a hitel. Ezért nyilván elvárható sok segítség, szakértelem és utánjárás ill. a későbbiekben menedzselés. Nem mindegy, h az évek során az ügyfél kit hív fel, amikor gondja van pl. a fizetéssel. Vagy bármilyen kérdése.
2.A 10milliós hitelhez éves 500.000-es megtakarítás kell, amiben a kockázati díj az első évben 1-2 ezer Ft, a 2.évtől pedig nulla. Az első 2év terhére vonnak 15évig 8%-ot. Az alapkezelési díj évente 1-1,75% alapoktól függően. A vételi-eladási árrés 5%, de a bónusz 500.000-nél 2%, tehát gyakorlatilag 3% az árrés. Magasabb éves díjnál ez le is nullázódik. Ezt ellensúlyozandó van sok pozitív dolog is, amiből itt az emelném ki, h az alapok közötti váltogatás évente 2x ingyenes és utána is jelentéktelen összeg. Magyarul ha a tanácsadó folyamatosan képben van ÉS korrekt, akkor nagyon nagy pénzt tud Neked csinálni.
3.Az esetire befizetett pénzre 3% árrés van (az Axa-nál 5%, de én az Uniqa-t többek közt emiatt is jobban csípem). Ez teljesen likvid, tehát csak a stratégián múlik, h milyen alapba kerül. Kötvény, ingatlan és garantált alapokat nem 'szeretem'. Marad a tiszta részvény és a pénzpiaci. Előbbi pénzt csinál, utóbbiba lehet ezt realizálni és félretenni belőle.
Én bruttó 14%-nél nem szoktam többet mondani (úgy is több lesz, pláne ilyen forintnál) így a 6M csinál kb. 750.000-et. Ebből simán átrakható a következő évi 500.000 és még nő is a tőkéd. Erre nincs kamatadó !!! , mivel nem veszel ki pénzt (csak úgy, mint a váltásoknál). Tehát Neked 'csak' a havi 50-60ezret kell a banknak fizetned, az éves díj megy magától. Adott esetben a törlesztőt is fizetheted innen, ha éppen rosszul állsz. Mondjuk a törlesztőd nőni fog az év vége felé, ha a forint megcsúszik, de ezzel a egyetembe a 6milliódon is lesz hirtelen plusz 10-15% hozam, hiszen erős forinton fektetted be.
Végigfizetve a dolgot, marad a végén (mai értéken számolva) min. a hitelösszeg 2x-ese. Ez teljesen adómentesen felvehető, mert lejárati összeg, nem nyereség. Plusz az esetin marad rengeteg pénz, de az attól függ, h közben mennyire nyúlkáltál hozzá.
Ez most nagyon le volt rövidítve, de ha van még kérdés, szívesen válaszolok.
Azért javaslom, h ezt olyan BNetesnél kösdd, aki főállásban csinálja, komolyan veszi és nem tagnap kezdte, vagy ha igen akkor vedd fel a kapcsolatot a szakmai vezetőjével is. Ez elvileg hosszútávú és felelősségteljes kapcsolattartást igényel.
Üdv,
Gyuri

(#311) Agyzuzo válasza new_bnet (#309) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Öcsi, ő ESETI számlát kérdezett, arra pedig igaz, amit leírtam...
Az éves meg aztán baromi jó buli, az első két éves befizetéshez hozzá se tudsz szagolni, ha 2 éven belül kell (mert bármi történhet), ott állsz, pénz nélkül és van egy hiteled, amit fizetned kell...

Viszont a HSZ-ed végével egyetértek, olyannal kell kötni, ako komolyan veszi és főállásban csinálja. Bankbroker mikor ott voltam 3-4%-ért dolgozott, azóta lehet rájöttek, hogy ez a mai piacon már nem versenyképes és csökkentették, ezt passzolom.

(#312) Agyzuzo válasza new_bnet (#310) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Ez a Quorum és a Platinum, ismerem, de nem ez volt a kérdés... Hidd el, van ezeknél jobb megoldás és nem kell mellé biztosítást kötni meg 20 éves futamidőt végig fizetni...

(#313) Ügyfél válasza Agyzuzo (#312) üzenetére

Ügyfél
(újonc)

Köszönöm válaszaitokat,sokat segítettetek!

1.A hitel kezelése valóban 1.9%.

2.A terv szerint az első éves hiteltörlesztést és az első évi biztosítási díjat
a 10M hitelből fizetnénk ki előre.A második évben ezeket a 6M eseti hozamából.
(Jelenleg 55eFT/hó amit hitelekre fizetek.Ez felszabadul,és ha nem szórom el
mind,ebből kilehet pótólni az első év(ek) fizetni valóit.)

Még nincs konkrét FT összeg,de nagyvonalakban így számoltunk:

10M hitel = - 950.000/év
6M : 20% = +1.200.000
Díj / év = - 300.000
--------------------------------
1.év = kb 0 ( + 55.000 x 12 = 650.000 )

Ez így valószínű?

(#314) new_bnet válasza Agyzuzo (#311) üzenetére

new_bnet
(újonc)

''Öcsi, ő ESETI számlát kérdezett, arra pedig igaz, amit leírtam...''
Ezt nem értem.

Persze, h nem tudsz pár évig hozzászagolni, hiszen abból fizetik ki a jutalékunkat. Ez elég egyszerű. Nem ingyen dolgozunk. Ha hitel van mellette, akkor meg aztán pláne 1értelmű.
Már hogy állnál ott pénz nélkül, amikor esetin van 6millió????? Az meg nem tud elmenni, max időt veszthetsz egy komolyabb részvénypiaci korrekcióval, amit nem reagálok le időben. De ebben az esetben is van pénz biztos helyen a portfólióban, pont az ilyen esetekre. Tehát a likviditásod nem szűnhet meg semmiképp.

(#315) new_bnet válasza Ügyfél (#313) üzenetére

new_bnet
(újonc)

Mi az a 950.000/év és az a 300.000?
10millió hitelre befizetsz 500.000-es éves díjat magadnak és mellette fizeted a havi kb. 55-őt.
Tehát évente kb. 1160000.

Ja, és Agyzúzó! Mi az a jobb megoldás, hasonló esetre?

(#316) Agyzuzo válasza new_bnet (#314) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Ő arra gondolt, hogy van neki egy 300 ezres folyamatosa és szeretne felvenni 10 millió hitelt, amiből 6-ot tenne eseti számlára, ha jól értettem. Erre vonatkozott a HSZ-em is. Amire te gondoltál, az a Quorum vagy Platinum, ahol ugyebár a folyamatos összeg max. 20-szorosát veheted fel hitelként, ott viszont nem tudsz belenyúlni a pénzbe semmivel sem előbb, végig kell fizetned a 20 évet, mert kötelez a hitel, erre mondtam, hogy az egy elég nagy zsákutca, mert nem vagy sokkal előrrébb, mint egy hagyományos hitel esetében, hacsak nincs annyival több pénzed, hogy tudj ez esetin játszani. Amiben én fantáziát látok a Unit Linked megoldásokban, az az lenne, hogy egy minimális éves díjat fizetsz és mellette játszol az esetivel (ha az anyagiak engedik), viszont annál meg már vannak jobb alternatívák, ahol nem kell biztosítást kötni. Én egy hitel esetében azt javasolnám, hogy célszerűbb 30 évre felvenni, 10 éves halasztott tőketörlesztéssel és a pénzt mellette egy alternatív megoldásba helyezni (alapokba, de tisztán, nem biztosításon vagy bankon keresztül) és EMELLÉ kötni egy minimális kockázati életbizotsítást, havi 1-2-3-4 ezer Ft-ért a hitel mennyiségétől függően. Ez sokkal költséghatékonyabb megoldás és ha nagy gáz van, hozzá lehet férni a pénzhez és a kockázati életbiztosítás miatt akkor sincs gondban pl. az adott család, ha az adóssal valami történne.

Amúgy egy alapkezelőt el lehet érni közvetlenül is, nem kell biztosítótársaságon keresztül (vagy akár bankon keresztül). A 7-es pozíciósok már ezt is megtehetik, csak nem gondolod hogy pl. Béres László Quantum-okat kötöget? ;-) Na, de ugyanezt el lehet érni BNEt-en kívül is, ha megfeleő kapcsolatokkal rendelkezel és nem kell 7-esnek lenned. :)

(#317) new_bnet válasza Agyzuzo (#316) üzenetére

new_bnet
(újonc)

Ez lehet, úgyhogy jó lenne tisztázni, h hitel-kombós vagy sima UL-ről van szó.
Nem kell végigfizetni. Ugyanúgy lehet vele mindent csinálni, mint a többi hitellel, többek közt előtörleszteni is CSAK nem éri meg. Hiszen pont az a lényeg, h a bank pénzét dolgoztatod, de ezt Te is tudod.
Ha elfelejtjük az esetit, akkor az éves díjakból 15%-os bruttó átlaghozammal, minden költséget levonva több mint 2x-es pénz marad meg a végén az eredeti hitelösszeghez képest teljesen adómentesen. Miért lenne zsákutca?
Sima kockázatit viszont kötök mellé én is. Nem érdemes belekerverni, mert ez befektetés.
A hsz-ed végét meg nem értem. Telejesen gyértelmű dolgokról beszélsz. De hogy jön ez ide?

(#318) new_bnet válasza Agyzuzo (#316) üzenetére

new_bnet
(újonc)

Na, hova tűntetek?
Agyzúzó, amit te mondasz, ott tíz év után átvált annuitásos hitelbe, nem? És az alapok közt, hogy váltogatsz, ha valami nem tetszik?

(#319) Agyzuzo válasza new_bnet (#318) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

10 év után vált, igen. De ha jó a stratégia, akkor max. 3-4 évnyi marad belőle. :) Az alapokat egy szimpla formanyomtatvánnyal tudod váltogatni, akár százalékos, akár Eurós pontossággal megadva, mi hova kerüljön. Bár én kényelmesen inkább a biztosabb holding alapokat javaslom, hogy ne legyen erre szükség, mert ott nincs stresszelés, hozza az elvárt 14% körüli értéket Euróban, az meg szeirntem hosszú távon kifogástalan. Aki szeret kockáztatni, az úgyis máshol csinálja. :) Van egyébként Top Spekulatív alap is, az hozott már egy év alatt 88%-ot is, de a negatív csúcsot is tartja. :DDD

(#320) Ügyfél válasza Agyzuzo (#319) üzenetére

Ügyfél
(újonc)

A pontosítással vártam volna,amíg kiderülnek a konkrét számok,de az még odébb van.
A lényeg engem csak annyiban érdekelt most,hogy az elgondolás és a kivitelezhetőség
megállja-e a helyét.( Most még pl. az alapok nevét sem tudom...)

Tehát:

1.Felveszünk egy bankban kb 10 M-t.( Értékbecsléstől függ 8-12M ) (-1.9%)
2.Kifizetem a jelenlegi hiteleimet a többi banknak,amikre jelenleg fizetek havi 55.000 ft-ot
(- 4M )
3.Kötünk szerződést egy biztosítóval ( AVIVA ? ),melynek éves díja szintén a 10M
hitelből lesz kifizetve előre.( Ezt még nem tudom mennyi lenne )
A hiteltörlesztés első éves részletét is előre befizetem ( azt már oda sem adják a 10M-ból)
Ez a kettő kb -1.3M
4.Marad kb 4.5M esetire
és a havi 55.000 eFT-otmár nem kell törlesztgetnem.
5.Egy év múlva az eseti hozamából ( és ha kell a 12x55.000-ből ) fizetném ki a következő
évi törlesztőrészletet és a biztosítási díjat.

Ez a terv így jó?

(#321) Agyzuzo válasza Ügyfél (#320) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

privi ment

[Szerkesztve]

(#322) Louies válasza Ügyfél (#320) üzenetére

Louies
(fanatikus tag)

erre kiváncsu lennék én is!!!

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#323) valesz

valesz
(újonc)

SEGÍTSÉG!!! :Y

Már kitöltöttem a jelentkezési lapomat, de Hétfő az utolsó nap, hogy befizessem a 29.800,- Ft-ot a bázis szemináriumra.

Az eddigi információim szerint egy komplex pénzügyi szolgáltatást nyújtó céghez szerződnék, aki a pénzpiac szereplőivel olyan szerződésben van és olyan konstrukciókat kínál az ügyfeleinek mind befektetés, mind hitel, mind biztosítás terén, ami egyedülálló.

Elolvasva a fórumot, egy kicsit szkeptikus lettem ezen a téren.

Jól értem a fórumon elhangzottak alapján, hogy ahhoz, hogy a BrokerNet bármiféle szolgáltatását igénybe tudjam venni akár befektetés, akár hitel oldalról, először kötnöm kell egy legalább 300.000,- Ft-os éves díjú, 20 éves futamidejű életbiztosítást? :F

A BrokerNet által intézett hitelek után 1,9 %-os sikerdíjat kell fizetnie az ügyfélnek? :( Én ezt teljesen ingyen intézem az ügyfeleimnek jelenleg.

AKI TUD SÜRGŐSEN VÁLASZOLJON, KÉREM!

Valesz

(#324) Agyzuzo válasza valesz (#323) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

''ahhoz, hogy a BrokerNet bármiféle szolgáltatását igénybe tudjam venni akár befektetés, akár hitel oldalról, először kötnöm kell egy legalább 300.000,- Ft-os éves díjú, 20 éves futamidejű életbiztosítást?''

Ezt most mint munkatárs vagy mint ügyfél kérdezed? Mert nem kötelező egyik sem, sőt a számok sem kőbe vésettek (10-20 év és a minimális díj eltérő szerződésenként, továbbá vannak egyösszegű lehetőségek is 5-10 évre).

A BrokerNET profilja 3 részből áll:

1) Befektetés - kizárólag Unit Linked biztosításokon keresztül
2) Hitelezés - Bankbrokeren keresztül (igen, az itt elhangzott infók alapján 1,9%-os sikerdíjért)
3) Biztosítások (lakás, autó, kötelezők, stb - ez ha jól tudom az ügyfélnek ingyenes).

Te az első ponthoz kapsz hozzáférést, mint új munkatárs (azaz kezdőként először csak egy megoldáshoz), a későbbiekben kapod meg a többit, 2. pozíciótól.

''egy komplex pénzügyi szolgáltatást nyújtó céghez szerződnék, aki a pénzpiac szereplőivel olyan szerződésben van és olyan konstrukciókat kínál az ügyfeleinek mind befektetés, mind hitel, mind biztosítás terén, ami egyedülálló''

Ez bizonyos szinten igaz, bizonyos szinten pedig csak a szokásos marketing-duma, amivel szinte az összes ilyen cég él, akik biztosításokat közvetítenek, de ha megnézed, maga a cég hivatalosan ''BROKERNET Többes Biztosítási Ügynök Korlátolt Felelősségű Társaság'' (a honlapról van). Nincs ezzel amúgy gond, csak tudd, mire vállalkozol. :) Az viszont tény, hogy a hasonszörű cégek között a Brokernet bonyolítja a legnagyobb forgalmat (igaz, hogy létszámban is ők vezetnek :) ).

A bázis szemináriumot nyugodtan végigülheted, az önmagában nem kötelez még semmire, megnézed, eldöntöd tetszik-e, ha igen kipróbálod, ha nem egyszerűen nem írod alá a szerződésedet és kész - no hard feelings.

(#325) valesz válasza Agyzuzo (#324) üzenetére

valesz
(újonc)

Kedves Agyzúzó!

Nagyon köszönöm a válaszodat, teljesen kimerítő volt számomra. A szomorú csak az, hogy akik be akartak szervezni, több kérdésemre nem mondták meg az igazat, vagy egyszerűen elhallgattak dolgokat.

Rólam annyit kell tudni, hogy egy hitelcentrumot vezetek. 4 fővel dolgozunk és közvetve, vagy közvetlenül 15 bankkal van szerődésünk, akiknek a termékeit értékesítjük, ez nem korlátozódik csupán a hitelre. Természetesen hitel, lízing, befektetés, számlanyitás, faktoring stb. található a kínálatunkban. Mindezek mellett egy alkusz cégen keresztül gyakorlatilag a legtöbb biztosító palettáját tudjuk kínálni. Ha most én szerződést kötök a BrokerNettel, akkor a biztosítási részt, amit felépítettem, egy darabig elfelejthetem, mert egy bizonyos szintig bele sem szagolhatok. Hiszen a magyar törvények nem engedik meg, hogy egyszerre két cégen keresztül közvetítsek biztosításokat. A hitel részét egyelőre csinálhatnám tovább. Az is új információ volt számomra, hogy befektetés csakis UNIT LINKED biztosításon keresztül lehetséges. Az meg csak tejszínhab a tetejére, hogy megszabják nekem, hogy csak azután értékesíthetek hiteleket, meg biztosításokat, miután a befektetésekből elértem egy bizonyos szintet.

Valószínűleg vannak olyan emberek, akik éppen olyan lehetőséget keresnek, amit a BrokerNet kínál. De tartok tőle, hogy a jelen feltételek mellett ez a szeminárium számomra csak kidobott pénz és idő lenne, nem beszélve arról, hogy kb. 230 km-re vagyok Budapesttől, ami további 10eFt utazási költséget is jelentene. Mindez azért, hogy bekorlátozzam a saját lehetőségeimet.

A szemináriumra különben is csak ezért mentem volna el, hogy szerződést köthessek velük. Hiszen ahhoz, hogy a jelenlegi tevékenységemet tudjam végezni, felsőfokú előképzettséggel és több éves banki gyakorlattal rendelkezem, ezen kívül minden banknál és több biztosítónál is le kellett vizsgáznom. Bizonyára lennének új ismeretek is, de azt gondolom, hogy ez jelen pillanatban nem ér meg nekem egy napot és mindennel együtt 40eFt-ot.

Mégegyszer köszi! :DD

Valesz

(#326) Nicolett_007 válasza ungawa (#2) üzenetére

Nicolett_007
(újonc)

Nos, az a baj ezekkel a fórumokkal, h a résztvevők döntő többsége fogalmatlan az adott témában... javasolom mindenkinek, h ha vélemény ír valamiről akkor annak eőbb nézzen utána, s majd azután küldje el véleményét....
Nos akkor korrigálom az általad írt állításokat, ugyanis én a brokernetnél dolgozom....
1. Mindig a legjobbat ajánljuk az ügyfeleinknek, utcáról nem elérhető, exclusive termékeket, amit maguk az alapkezelők sem nyújtanak ügyfeleiknek, csak brokerneten keresztül, ennek az az oke, h ha vki ellátogat a brokernet.hu-ra felfedezni vélheti az indulásunk óta elért sikeres pénzforgalmunkat.... 2006: 6 milliárd forint... csak a legjobb terméket javasoljuk ügyfeleinknek, és addig szóba sem állunk egy pénzintézettel, amíg nem rak le az asztalra olyan ajánlatot, ami teljesen korrekt megoldás, ha nem hajlandó, akkor nem kerül fel a brokernet palettájára, de a pénzintézetek tisztában vannak vele, h nincs más választásuk, mert ilyen bevételeket nem érhetnek el csak rajtunk keresztül (lásd. ELLA Bank, pár éve nem sehol sem volt, fiókhálózat nélkül dolgotznak, ezáltal költségek terén a legoptimálisabb konstrukciót nyújtották tőkehalasztott, annuitásos hitelekre, lásd ma, elindították a fiók hálózatuk kiépítését, de vajon kinek köszönhetik ezt a látványos fejlődést???? természetesen a Brokernetnek). annak a forgalomnak amit mi hoztunk nekik......
2. Mi nem ügynökök vagyunk, a nevünkben is benne van FÜGGETLEN pénzügyi tanácsadók szervezete....
ez annyit tesz, h cégünkben nincs piaci részesedése egyetlen pénzintézetnek sem..... FONTOS!!!!!!!!
+ mi minden pénzintézettől ugyanannyi közvetítői díjat kapunk, azaz ezáltal garantált, h mindig számára legjobb, legtestre, élethelyzetre szabott ajánlatot kapja ami van a piacon.....

Üdv, Erdélyi Nikolett

(#327) Nicolett_007 válasza Nicolett_007 (#326) üzenetére

Nicolett_007
(újonc)

bocsánat a sok hiba miatt, amit vétettem, de gyorsan kellett írnom.....
és kiegészíteném az iménti írásomat, azáltal, h minden pénzintézettől ugyanannyi közvetítői díjat kapunk, nem érdekünk rossz ajánlatot tenni, mert teljesen mindegy, h mit ajánlunk ügyfeleinknek, a lényeg, h számára a legtöbb előnyt hozza, és ezt a legtestreszabottabban...
bye-bye

(#328) Agyzuzo válasza Nicolett_007 (#326) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Te figyi, miért a második HSZ-re reagálsz? Az már elég régen volt, szeirntem utána ki lett tárgyalva a dolog elég részletesen. :)

(#329) Nicolett_007 válasza Agyzuzo (#328) üzenetére

Nicolett_007
(újonc)

Bocs, tudom utólag észre vettem......
Nem szoktam fórumokat böngészni, ide is csak véletlenül tévedtem, és ez az első alkalom, hogy reagáltam.... Öszinte leszek már bánom... Falra hányt borsó....

(#330) Momonyi

Momonyi
(újonc)

Kedves Agyzúzó!

Olvasom a hsz-t egy ideje. Igazán érdekelne az a dolog, amivel most foglalkozol.Légyszi írj róla néhány gondolatot priviben, mert úgy látom, nyilvánosan nem beszélsz a konkrétumokról. Türelmetlenül várom válaszod! Köszi :)

(#331) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csak nekem enm működik ez [link] az oldal(mármint nem hozza be az alapkezelőket)? :F

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#332) brownus válasza new_bnet (#310) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

hmm, nekem 3-4% lett volna a hitel ügyintézés, és mivel vkim ott dolgozik a baráti ár lett volna 2%... igaz ez 2-3 hónapja volt.

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#333) Burazer

Burazer
(újonc)

Érdemes úgy brokernetesnek lennem, hogy semmilyen pénzügyi előképzettségem nincs?

(#334) Agyzuzo válasza Burazer (#333) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Ahhoz, hogy biztositasokat koss, nem kell kulonosebb elokepzettseg. ;]
Olvasd vegig ezt a topic-ot, aztan vond le a megfelelo kovetkezteteseket - leirtuk mikkel foglalkozik a ceg, ez alapjan szerintem el tudod donteni, erdekel-e a tema. :)

(#335) Burazer

Burazer
(újonc)

Mi számít a Brokernetnél üzleti ruházatnak egy nő esetében? Mennyire kell kiöltözni a nyitótanfolyamra?

(#336) Agyzuzo válasza Burazer (#335) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Kosztum.

(#337) ***ANDRÁS***

***ANDRÁS***
(tag)

Üdv mindenkinek!

érdeklődnék, megéri-e a BrokerNet-nél dolgozni vállalkozoi szinten?

Üdv Deák András - 06202287175 ----- HAMILTON Bt - Mobil:06209585228 - Villamosenergia legkedvezőbb áron való beszerzése, Energetikai szaktanácsadás, fázisjavító berendezések gyártása

(#338) Josh

Josh
(tag)

A K I É R T H O Z Z Á A Z M O S T M U T A S S A M E G !

Van 2 hitelszerződés, amelyikeket szeretnénk „olcsóbbra cserélni”.

Az egyik:

Ingatlan fedezete mellett nyújtott kiegészítő kamattámogatásos hitel
Kölcsön összege: 2200000 Ft
Futamidő: 15 év
Törlesztés kezdete: 2000 október 1.
Az első 10 évben egy kormányrendelet alapján évi 7% kamat, és évi 1% kezelési költség, ezt követően a teljes bruttó hiteldíj 14,41%

A másik:
Lombardhitel autóra
Kölcsön összege: 1390000 Ft
Törlesztő részletek száma: 72 db
THM: 13,64%
Devizanem: CHF

Ha kevés az infó, akkor kérdezzetek.

Várom a tanácsokat, észrevételeket, hogy hogyan lehetne a havi törlesztőrészleteket lefaragni, olcsóbbá tenni, akár ide, akár privibe. Kérek mindenkit, hogy adja meg a nevét, és valamilyen elérhetőségét (tel. szám, e-mail), hogy meg tudjuk beszélni a részleteket.

Aki nem vágja a dolgokat, az inkább ne próbálkozzon, nem vagyok kíváncsi a marketing dumákra, csak a tények és a számok érdekelnek.

Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.

(#339) BestSeller

BestSeller
(újonc)

Sziasztok!

Egyik barátom ebben a témában munkálkodik (mint amiben a Brokernet). Tőle tudom, hogy van egy másik cég, ami nagyobb nyereséget tud biztosítani.
Ha érdekel valakit priviben szivesen megadom az elérhetőségét.

Ebből élek: http://nz8201.paidpro.hop.clickbank.net

(#340) new_bnet válasza BestSeller (#339) üzenetére

new_bnet
(újonc)

Mi az, h nyereséget biztosítani? Meg tudja mondani, h mennyi lesz a nyereséged x év múlva? Vagy miről beszélsz?

(#341) new_bnet válasza Josh (#338) üzenetére

new_bnet
(újonc)

Mennyit fizetsz ezekre most? Van behitelezhető ingatlan? Mennyi az igazolt jövedelmed/jövedelmetek?

(#342) BestSeller válasza new_bnet (#340) üzenetére

BestSeller
(újonc)

Rosszul fogalmaztam, sry. Úgyértem, hogy jobb kondíciókat kínálnak, de ebben nem én vagyok a szakértő...

Ebből élek: http://nz8201.paidpro.hop.clickbank.net

(#343) Agyzuzo válasza BestSeller (#342) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Mindenki ezt mondja. Vagy szerinted létezik olyan cég (nem csak ilyen befektetéses témában) aki azt fogja magáról mondani neked, hogy ő rosszabb, mint a másik? :) Vicces is lenne. Kijönne a Sony egy sajtóközleménnyel, hogy vegyetek inkább Philips-et, mert az ő TV-jük a jobb. :)

(#344) Josh válasza new_bnet (#341) üzenetére

Josh
(tag)

Igen, van ingatlan amire lehet felvenni jelzáloghitelt. 2000-ben egy új építésű házra 6 milliót állapítottak meg, és felvettünk 2,2 milliót.

Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.

(#345) Psystem

Psystem
(újonc)

Sziasztok B-net-esek & ellenesek :)

Tegnap kerültem kapcsolatba ezzel a céggel, tetszik hogy segíteni akar az embereknek, máraki igényli, de túl szép h igaz legyen ...

Pár kérdésemre az Úr nem válaszolt inkább sztorizgatott és terelt, de gyenge vagyok megdumált ... aláírtam a jelentkezést ... de a csekket szerintem nem fizetem be

Nem döntöttem hogy hol tudnék többet segíteni az embereknek és magamnak anyagilag konkrétan Brokernet VS ING :F

Ma délelött csak ezen a forumon voltam és nagyjából elolvastam minden hozzászólást.

Abban biztos nagy igazság van: CSAK arról tudsz biztos véleményt mondani, amit tapasztaltál ha már mástól hallottad lehet benne kamu is ;)

Én majd szerintem belevágok, ha nem jön be vesztettem pár hónapot és 10E-t de ha bejön akkor a nagy lehetőségre többet nem kell várni...

De ha meg sem próbálnám, nem tudnám meg soha mitől estem el :))

röviden ennyi

minden jót mindenkinek :C

(#346) new_bnet válasza Psystem (#345) üzenetére

new_bnet
(újonc)

Mivel én BNET-es vagyok nem lehetek objektív. Viszont két dolgot mondok:
1.Olyan ember hatására dönts, aki vagy ügyfele, vagy jelenleg is mukatársa az egyik kcégne. Akik már nem dolgoznak ott, azok mindent mondanak, csak azt nem ismerik el, h az ő hibályuk miatt nem jött össze.
2.Aki szídja a másik céget, az gyanús, mert vagy fél tőle, vagy csak tudatlan.
Sok szerencsét.

(#347) Soma8

Soma8
(újonc)

Jó estét Mindenkinek!

Nokiaprogramok.hu-n olvastam a Brokernet hirdetését,és jelentkeztem....gyorsan vissza is hívtak,hétfőn megyek egyeztetni a dolgokat...nemrég végeztem a suliban(szakközép,info),és szülői támogatás hiányában nem tanulok tovább....így munkát keresek, és vonz a pénzvilág,érdekelne ez a munka....majdnem az egész forumot végigolvastam,ennek ellenére mégis megpróbálnám a dolgot!!Két ''gagyi'' kérdésem lenne :
1:mire is kérnek tőlem már az eslső napom 30e FT-ot??
2:Meg lehet e élni ebből???vagyis lehet e havi 100ezer FT-t felett teljesíteni???

Előre is köszönöm...

(#348) Agyzuzo válasza Soma8 (#347) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

1. Alapszeminárium. Később lesznek még költségeid (vállalkozói kiváltása, OKJ-s tanfolyam, ami szintén nem olcsó, illetve ha egy hónapban nem hozol teljesítményt attól még a járulékokat - 50e körül - ugyanúgy fizetned kell).
2. Rajtad múlik... Szerintem egyre kevésbé - boldog-boldogtalan unit linked biztosítást értékesít, főleg az elmúlt 1-2 évben kezdett túltelítődni a piac.

(#349) Soma8 válasza Agyzuzo (#348) üzenetére

Soma8
(újonc)

mikortól álhatok munkába???és mennyi pénzre van addig szükségem??az OKJ-s tanfolyam alatt már dolgozhatok,ugye???Hol jobbak az ember esélyei:Brokernet-nél, vagy az ING-nél???vagy van jobb ötleted??

(#350) Loha válasza Nicolett_007 (#326) üzenetére

Loha
(PH! kedvence)

De most az, hogy az ELLA Bank nagyon jóljárt nem jelenti azt, hogy az ő vagy a brókernet ügyfelei is olyan jól jártak.

Útvonal

Fórumok  »  Állásbörze  »  Brokernet - ki mit hallott róla? (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.