Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands

(#851) tome.jr válasza - = Zk = - (#850) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Le kell parkettázni a helyiséget, a falra meg tapétát tenni. Utána egész kis pofás lesz az üzlet. ;]

Driver reinstall? Esetleg régebbi driver? Olvastam, hogy régebbi ATI kártyákkal szopás van az új driverek alatt. :U

(#852) - = Zk = - válasza tome.jr (#851) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

9.11-es driver van fent. tehetem vissza a 9.10-et?..remek...:W
régebbi? ez egy 4870-es :C

én arragondoltam, kikenetem pink szinűre:C attól olyan egyedi lenne, nem? ;]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#853) Zolás válasza - = Zk = - (#850) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Most hogy ujraraktam nekem is ilyen. Szóval ha tud valaki valamit az jelezze :DDD

Nem most raktad fel az uj catalystet? Én azon gondolkodom hogy az zavart be :U

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#854) Zolás válasza - = Zk = - (#852) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Honnan szeded le a régi drivert?

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#855) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Felraktam a 9.10es drivert és helyreállt a rend a grafikában. Azért ez egy kicsit fura még sose volt ilyen bajom egy ati driverrel sem.

(#856) bizo13

bizo13
(lelkes újonc)

engem is a képregény grafika ilyesztett el a játéktól de hogy olvastam a topicot igy már jónak tünik :)

(#857) tome.jr válasza bizo13 (#856) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Engem pont ez fogott meg benne. :C

(#858) Djroberto válasza PaJa1 (#846) üzenetére

Djroberto
(tag)

Nekem nem esik le,igaz 32gb memó. :R

:-)

(#859) - = Zk = - válasza Zolás (#854) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

amd oldaláról. és nekemis most ment fel a 9.11
megpróbáltam natúr franciával visszatenni a 9.10-et, de nem engedte:W
én meg drivert pucolgatni ezmiatt most nem fogok:U

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#860) ceaser válasza - = Zk = - (#859) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

A játékról semmit nem tudok, de 5870 topikban sokszor esett szó arról, hogy az újabb driverekkel a 4xxx széria egyre szarabbul teljesít....
Nekem nem volt még ilyen tapasztalatom, de azért mert nincs Ati vga-m....

(#861) - = Zk = - válasza ceaser (#860) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

remek! :W
lehet átslattyogok 5870 topikba, úgyis itt van egy kattintásra :C

(#862) ceaser válasza - = Zk = - (#861) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Sajna ilyen biznisz' !

Részlet az írásból: Ugyanakkor azt is láthatjuk, ami megint csak a driver szándékos avultatására utal az ATI részéről, hogy a HD48xx sorozatra írt utolsó driverrel (9.9) rögtön gyorsul a megjelenítés. :F

(#863) ceaser válasza - = Zk = - (#861) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Sajna ilyen biznisz' !

Részlet az írásból: Ugyanakkor azt is láthatjuk, ami megint csak a driver szándékos avultatására utal az ATI részéről, hogy a HD48xx sorozatra írt utolsó driverrel (9.9) rögtön gyorsul a megjelenítés. :F
Persze ez nem a megjelenítés hibáit ecseteli, hanem azt, hogy az újabb driverekkel egyre lasabbak lesznek a 48xx szériás kártyák....

Na ezt nem tudom, hogy duplázta most meg :Y
Én az előző hsz.-t szerkesztettem és nem azt írta át, hanem újként rakta be.... :F

[ Szerkesztve ]

(#864) - = Zk = - válasza ceaser (#863) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

áhh, hogy ezek a szent szavak katt keze nyomát dícsérik. jó tudni :C

hát szomorú vagyok, hogy ide jutottunk. de ez van..valahol megérthető. de picit korai még ilyen döntést, lépést tenniük szvsz :U

(#865) ceaser válasza - = Zk = - (#864) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Igen és köszönjük neki az írást! :R Nekem ez tette fel az i-re a pontot, hogy ne vásároljak 48xx vga-t, inkább várok egy picit és 5xxx valamelyikét...

És ati-ra szokták mondani, hogy felhasználó barát..... ;] (Mondjuk ezt az áraira, de jelen esetben ez sem igaz....)
Elég gusztustalan dolognak tartom, bármennyire is fogyasztói társadalomban élünk.....

(#866) - = Zk = - válasza ceaser (#865) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nevemben ne beszélj, pls! ;]

más:
lehet szidni őket ezért, de az nV sem kutya. lássuk be, mielőtt flém végett kikapunk:C
megértem az atit. eddig kullogtak az nV mögött, most fordult a kocka. na bumm.
de még mindíg megfizethetőbb, és kifizetődőbb egy "új" technika, mint egy 3adjára átnevezett "csomag" ;)
én az 5850-et nézem, az jó áron van. elfogadhatóü, hogy finomabb legyek...
de pl az árazás végett nem az ati a hibás, hanem az nV. nincs mit kiadniuk, ami lenyomná az ati árait. ennyi!
aztán, hogy magyarországon mi miért ilyen drága, azt ne itt csevegjük szvsz:C:R....

ha feltalálnám a 2dl vizzel működő autót, én sem 2 forintért adnám :U

(#867) ceaser válasza - = Zk = - (#866) üzenetére

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Jah sorry! :R

Hát egyik gyártó sem szent az tény! Nem szídni akartam én, csak ez az általános lép az atiról... egyik sem tökéletes... Az árakat illetően meg jó a meglátásod! - Sajnos ... :O .Na befejeztem, mert tényleg kapunk :B

(#868) Ricsi555

Ricsi555
(újonc)

Helló!
Nálam a Borderlands 5-30 perc játék után mindig úgy fagy ki hogy fekete képernyő hangot még hallom és onnan már csak reset. Már próbáltam drivert frissítést C++ újra telepítést... mindent amit csak találtam.De semmi sem működött.
A gépem:
VGA: Radeon HD 4670
CPU: Athlon x2 64 5050e
Ram: 2*1GB
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm.

(#869) tome.jr válasza Ricsi555 (#868) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tippeim: túlmelegszik a kártya, vagy esetleg próbáld ki te is egy régebbi driverral.

(#870) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Hogy kell legyőzni az óriást? gárnátkat dobál állandóan, elugrani nem lehet előle, másik ami zavar hogy ok ha meghalok a töltényem kevesebb lesz mert előtte használtam erre az izére, de hogy az ő élete meg felnő mindig az elég gáz...

(#871) Ricsi555 válasza tome.jr (#869) üzenetére

Ricsi555
(újonc)

Az everest szerint a kártya használat alatt kb.: 45-47 fokig megy fel.
Próbáltam már egy 9.8-as 9.7-es és 9.11-es catalyst is. Ja és arra nem tudsz valami választ hogy a control center miért nem érzékeli rendesen a ventilátor telejístményét? (pl: felhúzom a hűtést 80%-ra és azt mutatja h az aktivítás 12 vagy 0%)

(#872) Gergello

Gergello
(őstag)
LOGOUT blog

Most kell majd mennem Old Heavenbe az archeológus csaj clapptrapjért. Eddig minden küldit megcsináltam, most is van vagy 5 aktív mellék küldi. Kb mennyi van még a játékból, ha így folytatom? Nem időre gondoltam, hanem valami százalékra vagy legalább hány főküldi van még?

Eladó irodai eszközök (nyomtató, fax, multifunkciós készülék, ...): http://hardverapro.hu/apro/hp_laserjet_4000tn/hsz_1-50.html

(#873) PaJa1 válasza BalaNce87 (#870) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen óriást?

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#874) Monya78 válasza Gergello (#872) üzenetére

Monya78
(PH! kedvence)

Kb. 10% van még hátra...utánna jön a 2-es szintű újrakezdés...33 szinten léptem be az old heavenbe...36 szinten végeztem az utolsó főboss-al...

Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.

(#875) S e t h

S e t h
(senior tag)

Nem tudom bug-e amivel találkoztam avagy vmi más, de nem tudom tovább jutni az egyik küldetésben.

Salt Flatsban vagyok és a küldetés címe Final Piece és Baron Flynt kellene megölni.Elpusztítottam négy darab homokfutóját, majd bejutottam ,viszont ezután el kellett mennem itthonról és most akartam folytatni, viszont a kapu le van zárva.
A küldetésben viszont ki van pipálva, hogy el vannak pusztítva a homokfutók.
MIként tudok bejutni, vagy vannak ismét futók ameyleket el kell pusztítani?

A tengerbiológusok emlősnek gondolták a bálnát, a dohányosok korábban halnak!

(#876) Ricsi555 válasza Ricsi555 (#868) üzenetére

Ricsi555
(újonc)

Helló!
Nálam a Borderlands 5-30 perc játék után mindig úgy fagy ki hogy fekete képernyő hangot még hallom és onnan már csak reset. Már próbáltam drivert frissítést C++ újra telepítést... mindent amit csak találtam.De semmi sem működött.
A gépem:
VGA: Radeon HD 4670
CPU: Athlon x2 64 5050e
Ram: 2*1GB
Remélem tudtok segíteni.
Előre is köszönöm.

Erre még valaki a túlmelegedésen és a régebbi driveren kívül?

(#877) RAVENTWX

RAVENTWX
(újonc)

Hi!

Egy keveset már nyomtam a játékban, de még nem eleget... (Lvl 33)
Old haven kifog rajtam...
A Junkyard nevű helyet nem találom, pontosabban a küldetéshez szükséges kapcsolót...
Kb. 3 napja (realtime-ba 6-7 óra) itt bóklászom, de semmi... :F
Valaki segítene???
Lassan feladom, de jó lenne az összes küldetést teljesíteni...
Pls!!!
:(((

RAVENTWX

(#878) Womb válasza RAVENTWX (#877) üzenetére

Womb
(senior tag)

(#879) PaJa1 válasza RAVENTWX (#877) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Junkyard a délnyugati részen füstölög. A térkép bal alsó sarka környékén.

PT2be jutottam... Most nem volt elég ütős stukkerem a főszörnyikéhez így trükkösen sebződés nélkül lepuffantotam, szegény elég amatőr volt így :D

[ Szerkesztve ]

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#880) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Elvileg kijött az uj pálya dlc. Valaki nyomta már rajta? Továbbmegyünk lvl50-nél vagy nem?

(#881) MMIK

MMIK
(újonc)

Hogy lehet interneten játszani másokkal írja le valaki légyszi

(#882) PaJa1 válasza MMIK (#881) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Én Gameranger-t használok.

(#883) westlake válasza Zolás (#880) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

mi jott ki? mirol maradtam le? :B

I'm out.

(#884) sasa134

sasa134
(fanatikus tag)

eljha, hétvégén kezdtem el a játékot, és így munka után hazaérve nagyon jó kikapcsolódás...nagyon tetszik, rendkívül addiktív! :K

most lvl15 vagyok, épp a bánya küldin vagyon túl, de legszívesebben állandóan nyomnám...Nálam óriási meglepetés a gém, az MWF2 is itt pihen a gépen, de most a Borderlands az úr!

The way of life: Vespa & snowboard

(#885) Zolás válasza westlake (#883) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

PH cikk :DDD

(#886) westlake válasza Zolás (#885) üzenetére

westlake
(PH! nagyúr)

jajj.. akkor jo jatekot a trailer-hez :U
a jatek november 28-a utan fog megjelenni pc-re.. nem tudom miert kell olyat irni, hogy mar megjelent..

I'm out.

(#887) RAVENTWX válasza Womb (#878) üzenetére

RAVENTWX
(újonc)

A dél-nyugati hiányzott még...

THX!

RAVENTWX

(#888) RAVENTWX válasza PaJa1 (#879) üzenetére

RAVENTWX
(újonc)

Csúcs!

A dél-nyugati hiányzott még...

THX!

RAVENTWX

(#889) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

hell0 hogy tudom állitani azt h a fegyó ne 3asával lőjön :( nincs olyan gomb ami a lövésmódot álitaná a menuben :S

ja és a madárral mire megyek ? :D

[ Szerkesztve ]

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#890) Monya78 válasza qdak (#889) üzenetére

Monya78
(PH! kedvence)

Hunter madarával mire mész?

Próbaképp reseteld le a skillpontjaidat (ahol az embered szinösszeállítását ill, teleport ugrást csinálod)...és rakd a pontjaidat a skillfa középső azaz madaras részére, és próbáld ki... ;)
Ha találsz különböző artifactokat akár a madaradnak különböző tipusú sebzést is tudsz adni.

Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.

(#891) MMIK válasza PaJa1 (#882) üzenetére

MMIK
(újonc)

Köszönöm ez nagy segítség volt :R

(#892) Womb válasza qdak (#889) üzenetére

Womb
(senior tag)

Nem tudod állítani.
A scoped rifle-ok, cobrák stb. hármas sorozatokat adnak le, viszonylag pontosan és gyorsan, ez bennük a lényeg. A többi gépfegyver általában egyes lövés, hosszú és rövid sorozatokat is le tudnak adni (a kattintásodtól függően), viszont nem olyan pontosak, és lassú a tüzelésük is.
Rifle-oknál a pounder csak egyes lövést ad le, viszont azt pontosan, viszonylag nagyobb sebzéssel.

(#893) PaJa1 válasza Womb (#892) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Én olyan 25ös szint környékén találtam egy sárga stukkert, annak az a speckó tulajdonsága, hogy nem 3at, hanem 5öt lő. "two bbullets make the difference" valami ilyen szöveggel :) Csak sajnos a tára 3as sorozathoz van méretezve, így utoljára csak 1 töltényt lő ki...

Gamerangeren PaJa1 néven vagyok megtalálható. Aki még játszik Borderlandset gamerangeren keresztül az nyugodtan felvehet, hátha tudjuk majd coopban játszani.

(#894) Ricsi555 válasza Ricsi555 (#876) üzenetére

Ricsi555
(újonc)

Az enyémre senkinek nincs megoldása? :(

(#895) dunc válasza Ricsi555 (#876) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nállam is probléma volt a 9.11 driverrel,leszedtem,és felraktam a 9.09 et amivel szépen müködik...kopp-kopp.

Más várom a zombis dlc-t............. :C

(#896) Zolás válasza westlake (#886) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Baszki én tényleg vak vagyok :B
Ne haragudj :R :R :R

(#897) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

köszze meglesme majd a madarat.

most vmi böszmenagy psyho nál vagyok ami gránátot dobáll közben jonnek a baltás vackok is, fogalmam sincs mit csinjek vele :S miota lementem ide a földalati részre kcist megváltozott a hejzetelfoyg a $ a löszer csomoszor meghalok, nagyon durva lett az elejéhez képest, ja és vannak jo fegyóim de nem engedi használni őket :S
vmi tipp h mit csináljak vele ?

ஃ°˙*˙°ஃ WiN XP SP2 MoD @ SP3 @ DvD ;) ஃ°˙*˙°ஃ MaZdA 626 2.0 ஃ°˙*˙°ஃ Op3L Om3gA B 2.5 TD ஃ°˙*˙°ஃ

(#898) mad1 válasza qdak (#897) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Racs mogul szedd sniperrel.Ne menj be hozza ha megoldhato,de ezt csak ugy lehet egyedul kijatszani,hogy legalabb 1x meghalsz.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#899) Womb válasza qdak (#897) üzenetére

Womb
(senior tag)

Én bizony bementem hozzá egy nagy tűzerejű, és gyors SMG-vel. Közel mentem hozzá, akkor adtam a fejére, ami belefér.
Amikor osztod az ólmot fejre, addig nem sok mindent tud csinálni...

(#900) qdak

qdak
(őstag)
LOGOUT blog

aza baj az elöbb már ellötem 1 csomo mindent :( megprobálom sniperrL
köszi

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.