Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands

(#51) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Van egy terület ahol rengetek kutya van. Na ott vannak jó kis mellékküldetések. Sok négylábút kell legyilkolni, meg jönnek ilyen repülő izék is, de megéri, mert nagyon jó fegyvereket ad, (látszólag zsákutcába kell besétálni, de igazából a végén ki lehet jönni, barlangrendszer-szerű a terep) itt szereztem valami nagyon jó páncélt is. Most 10-es szint körül vagyok, Bonehead még várat magára, de az öreg lábát már visszaszereztem, adott érte valami jó nagyot sebző shotgun-t. :)

Ezek az automaták nagyon emlékeztetnek a Fallout 3-ra meg a Bioshock-ra, de ötletes rajtuk a kép :)
Az ugrálás tényleg fura, olyan mintha a Holdon lennénk...
Az még tetszik, hogy sniper-rel sem lehet nagyon messzire ellőni, mert pontatlan a fegyver, de azért remélem ahogy fejlődök, úgy javul majd a fegyver kezelésének képessége.

Néha már félek belépni a játékba, mert tudom hogy ott ragadok minimum 2 óra hosszát :D
Mondjuk a Fallout-tal is így voltam, nagyon le tud kötni ez a fejlődős rendszer, főleg FPS nézetben.

[ Szerkesztve ]

---

(#52) Jojo5

Jojo5
(senior tag)

lvl 24 vagyok, még mindig megfog és nagyon tetszik :U :C :R

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#53) BR4D

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én lvl13, most elég nehéz küldetésnél vagyok, mine gate-nek, vagy minek kell megszereznem a kulcsát. lehet befejezem és csinálok valami mást, mert ez nagyon nehéz még. :U

(#54) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudja vki hány szint van?

(#55) .Oldman. válasza fpeter07 (#54) üzenetére

.Oldman.
(tag)

A fejlesztők szerint 30-34. szinten a végére lehet érni.
De újra lehet kezdeni, és nincs limit. A random generátor a fegyókra és a mobokra is műxik..

(#56) $p@rr0w válasza dunc (#41) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Az csak az editor magyarítása.

(#44) HaaS: Jó, lockolod az ellenfelet, de attól még ne mond h nem az egérrel kanyarodsz...

(#45) ollie: Jó akkor hack n' slash RPG, szorosan véve a számítógépes játékok között a papír alapúakhoz viszonyítva egyik sem RPG.

(#48) .Oldman.: Érdemes is.

(#52) Jojo5: Az igen, te nem viccelsz. :Y

(#58) ollie válasza fpeter07 (#57) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem kéne ötleteket adni a warezolók életének megkönnyítésére! Legalábbis itt a PH!-n nem.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#59) HaaS válasza $p@rr0w (#56) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Örülök, hogy segíthettem:)! Nem, nem mondom, hogy nem az egérrel kanyarodok. A célzásos nehézségedre talán valamilyen szinten megoldás lehet. ;)

Gyűjtőknek: heti másfél-két köbcentiméter köldökszösz eladó!

(#60) $p@rr0w válasza HaaS (#59) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Tudom hogy lehet lockolni, kiírja kapásból amikor először használsz járművet, ennek tudatában írtam amit írtam már először is. Azért köszönöm a jó szándékot, tudom hogy segíteni akartál, de ez a része a játéknak akkor is szarul van megcsinálva, más kérdés hogy jó attól még a játék, ez nem ront annyit rajta hogy igazán zavaró legyen, sok más címmel ellentétben pl. Resident Evil 5 ami utoljára kiverte nálam a biztosítékot...

[ Szerkesztve ]

(#61) mephi666 válasza HaaS (#59) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kocsikáztam előbb egy kicsit én is... nem is kell lőni, hanem lehet carmageddon-t játszani :) tegnap már tetszett a játék, de egyre jobban tetszik, mert a régi kedvenceimet fedezem fel benne sorozatban :) ...viszont újra kellene rakni szerintem a rendszerem a napokban... a mentést "users/xxx/documents/my games/borderlands/savedata/" könyvtárban találtam... 2fájl az egész... elég lehet ezt áthúzni? tette már újra a rendszerét valaki ezalatt a rövid idő alatt és próbálta már?

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#62) horny válasza dunc (#41) üzenetére

horny
(senior tag)

Sajnos ezek csak az Unreal Editor nyelvi fájlai, ha jól tudom a játékhoz nem lesz hivatalos honosítás.

Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

(#64) $p@rr0w válasza dunc (#63) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Az a harmadik, de pontosan ezt akartam kérdezni én is.
Én hagytam, úgyis jövök visszafelé és bementem a rejtekhelyre a kulcsért de ott bennt iszonyat megnehezedett a játék, ráadásul respawnolnak a tetvek. :O

(#65) dunc válasza $p@rr0w (#64) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neked is az a darab hiányzik? Gondolod,hogy a kicsit távolabbi helyen van,lent a bunkerbe?

[ Szerkesztve ]

(#66) BR4D válasza dunc (#63) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én tudom hol van, csak nem tudom elmondani. :DDD
jó helyen kószálsz, ahol a képen állsz, mögötted lehet valahol egy asztalon. (azt hiszem)
ha nem, akkor viszont le kell menni az épületről, és az egyik közeli bokorban lesz.

(#67) dunc válasza BR4D (#66) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bokorba lévőt még nem találtam akkor átnézem a bokrokat!.

(#68) Departed

Departed
(fanatikus tag)

Melyik karakterrel érdemes lenni szerintetek? A csajjal kezdtem el elsőként, de nem érzem túl meggyőzőnek...nomeg a vizuális élmény miatt sem az igazi, merthogy FPS :P
Szóval melyik karakter szerintetek a legélvezetesebb, legcélravezetőbb, legkevésbé szívásos (tehát élvezni szeretném a játékot, nem meghalogatni :B ) játékot lehetővé tevő?
Köszi az infót! :R

TERA - jelenlegi best MMO | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

(#69) mephi666 válasza Departed (#68) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem a soldier bevált... 11-es szintig lehaltam párszor, de miután megvolt a taktika bossoknál, már nem volt gond... pisztollyal/sörétessel/géppityuval szépen irt... meg mellé a pajzs és tényleg jól lehet menni...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#70) MmDorian válasza Departed (#68) üzenetére

MmDorian
(őstag)
LOGOUT blog

én a sznájperes sráccal tolom, eddig jó, de már kezd nehezedni. lvl 12, mindjárt 13.

Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...

(#71) Mans20

Mans20
(őstag)

Én is a soldierrel vagyok,csak szar hogy nem értek sokat az egészből,de tetszik a játék,pl mielött meghalok akkor még van lehetőség küzdeni az életért,és ha sikerül valakit kiírtani akkor megmenekülök,a kutyákból miért hullik pénz azt nem tudom,meg nem sok pénzt tudtam összeszedni eddig.

(#72) HaaS

HaaS
(PH! addikt)

(#60) $p@rr0w: Ízlések és fotonok... szerintem ennél egyszerűbben, jobban, szebben nem lehet. Gondolom ezt azért, mert ahogy én látom, a cél az volt, hogy ne kelljen órákat gyalogolni fölöslegesen. Erre viszont pompás ez a megoldás. Hogy mókára is jó, az más kérdés (mephi666:) )!

(#68) Departed: Soldier én is (16), semmi bajom vele. Egyelőre teljes medic build, néhányszor haraptam a fűbe csak, általában mert nem shotgun volt a kezemben (tökéletes haldoklás közben ölni), egyszer meg mert nem volt kit ölni, az utolsó ellen akkor halt meg, mikor én is elfáradtam. Pech.
A tüzes fegyverek félelmetesen erősek, távcsöves, smg, mindegy. A pisztolyok nem az én világom, rakétavetők sem... egy lövés után úgyis nyakukban az ellen, tölteni macerás. Assault rifle-öket érdemes kipróbálgatni szvsz, típustól függően van hogy egyet-egyet, rövid sorozatot lő... na meg aztán vannak fiinom hordozható gépágyúk is... hatalmas tárral, folyamatos tüzeléssel... hjaaj.
Szóval a soldier nem tűnik rossz választásnak elsőre.

A legszebb szerintem az, hogy a bossok is respawnolnak. Ezt az újat kétszer is lenyomtam, annyira tetszett... bányakulcsért voltam, ott volt lent egy kör alakú teremben. Szép nagy volt a háta.

(#73) MmDorian

MmDorian
(őstag)
LOGOUT blog

Van egy küldetés, már 2 napja megyek :DDD majdnem ottvagyok, és én farok elfogadom egy kis, fekvő robot misszióját, kell neki egy repair kit, de sehol sincs :DDD nehézsége is rough... valaki járt már arra ?

Claptrap Rescue : Safe House a neve a missionnak.

[ Szerkesztve ]

Normal people buy a car if they want to see something up close. Dedicated photographers buy a bigger lens...

(#74) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Valaki segítene, hogy kell elpusztítani a Bone Head-et. Hiába lövöm a fejét sniperrel, mindig ugyanannyi bone marad rajta. Pls help.

És van a bal alsó sarkomban egy sárga célkereszt a shield felett, és egy 5-ös szám is. Mire való az?

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#75) $p@rr0w válasza dunc (#65) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Fogalmam sincs hol van, de ha megtalálod szólj. Szerintem a bunker azért túlzás, annyira messze nem raknák, az más pályarész.

(#66) BR4D: Légyszíves screenshotolj.

(#71) Mans20: Megmagyarázzák a tippek között: azért mert ezek a kutyák mindent megesznek amit találnak, ezért az ürülék kupacok, és a beleik is tele vannak minden szeméttel, és pl lőszerrel, pénzzel is.

(#72) HaaS: Ha csak a gyaloglás könnyítésére van akkor minden oké, de ha lesz versenyzős, vagy kimondottan időre menő autós küldi akkor hajtépés lesz...

(#73) MmDorian:Válts vissza másik küldire majd megcsinálod ha azzal végeztél.

(#74) Vasinger!: Valszeg túl alacsony szintű vagy, a neve mellett ha ráviszed a célkeresztet nincs egy koponya?

(#76) Vasinger! válasza $p@rr0w (#75) üzenetére

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De, van. És? Ilyenkor mit kell csinálni?

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#77) BR4D válasza $p@rr0w (#75) üzenetére

BR4D
(PH! addikt)
LOGOUT blog

screenshotoljak, könnyű azt mondani... ha nem ott vagyok, és át kéne magam vergődnöm 100 ezer mobon, akkor mégis hogy? :D

mmdorian: elöbb voltam fent, neten játszottam pár gyerekkel, és azt pont megcsináltuk, de még 3-an is nehéz volt, nem hogy egyedül. javaslom neked is, hogy menj fel netre, és úgy csinálj 1-2 küldit, amit nem tudsz singlebe.

(#78) MmDorian válasza BR4D (#77) üzenetére

MmDorian
(őstag)
LOGOUT blog

túl vagyok :DDD rá kell érezni, és a revolvert semmi pénzért nem eladni, legjobb fegyó :DDD

ha valaki holnap tolna coopot, írjon pü-t.

[ Szerkesztve ]

(#79) Doki16

Doki16
(őstag)

Nincs valami szekrény vagy valami hely, mint Fallout 3-ba, ahova le tudom pakolni a nem használt cuccokat?

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#80) engineeeer válasza MmDorian (#73) üzenetére

engineeeer
(tag)

Azzal én is szívtam,ahol feljössz a rámpán jobbra van 1kis doboz arra ráállsz és felfele nézz ott van a szellőzőben amit keresel.Érdemes megcsinálni a küldit mert megnöveli a hátizsákod méretét.

"Az mp3-mam elviszi de akkor is kimondom,tudom élvezed kufár de a játékod elrontom!"

(#81) $p@rr0w válasza Vasinger! (#76) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Akkor még fejlődnöd kell, halaszd azt a questet későbbre.

(#77) BR4D: Jó ha már messze jársz ez van, de én meg most szarok be:
Itt találtam a harmadik részt, amit itt jelöl a térkép. :Y Persze most ugyan azt jelöli, de nincs ott semmi... :(((

(#79) Doki16: nagyon szeretném én is tudni, de valszeg nincs.

(#82) $p@rr0w

$p@rr0w
(őstag)

Egyszerűen bugos a quest marker. Hogy ne szenvedjen más itt a negyedik darab lelőhelye. Az előző hozzászólásomban pedig ott a harmadik darabé. Sniper, mesterlövész, barrel, cső, Sniper Rifle Sight, távcső - hogy ha valaki két hónap múlva rákeres ne szívjon keresőszavak... A képeket meg nem törlik mert a regelt profilomba raktam.

(#83) Tomaaasz

Tomaaasz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Multiba hogy lehet kilőni a mikrofont? :) vagy akár push-to-talkra állítani?

(#84) Doki16 válasza Tomaaasz (#83) üzenetére

Doki16
(őstag)

Ez engem is érdekelne, mert rohadt idegesítő, hogy a játékba is hallom a gyereket meg TS-en is.

Ezeknek a 15-ös szintű páncélos kutyáknak hogyan lehet krittet adni? :) Ötezret tudok kritelni snipával, de őket alig bírom megölni, mert csak alapot sebez.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#85) HaaS válasza Doki16 (#84) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Nehéz ügy. Ha felugrálsz valahova, és nem ér el, akkor szépen tátja a pofáját, kajabál, mehet a kritikál. Közelharcnál, alapból meg marad a lába meg hátsó fertály... arcát nem is célozgatom, ha tátja, akkor már inkább ugrok félre, és fordulok be mögé a shotgunnal.

(#86) fiATHaLON

fiATHaLON
(őstag)

Ez is egyike azon játékoknak, ahol nem lehet kikapcsolni
az illúzióromboló célkeresztet, vagy csak nem találom?

http://www.youtube.com/watch?v=dO5em1rn5Ik

(#87) HaaS válasza fiATHaLON (#86) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Szasz fiATHaLON:)! Gyors keresés után csak komplett HUD kikapcsolást ajánlottak... egyebet nem mondhatok.

(#88) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#89) fpeter07 válasza Vasinger! (#74) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a bonekat kellett volna lelőni róla? Én simán leütöttem brickkel :D

Sztem a játékom eléggé driver hibás, mert sztem nem kéne fekete kockáknak lennie, meg úgy tök ronda a földi textúra is :)

(#90) fiATHaLON válasza HaaS (#87) üzenetére

fiATHaLON
(őstag)

Hello! :DDD

Rákerestem arra is, miután írtad, de az sem lett meg.
Megmondanád-e az igaz metódusát? :R

Csak kínlódom, mióta befejeztem a Drakensangot. Risen jó volt, de azért
nem egy igazi rpg. Mondom ha más nincs, belekukkantok ebbe...

(#91) .Oldman. válasza Vasinger! (#74) üzenetére

.Oldman.
(tag)

Szia,

És van a bal alsó sarkomban egy sárga célkereszt a shield felett, és egy 5-ös szám is. Mire való az?

Lehet tévedek, de nem ott van az elosztható skillpontok száma?

(#92) .Oldman. válasza $p@rr0w (#82) üzenetére

.Oldman.
(tag)

Én még mindig nem játszottam, mert nem jött meg a rendelésem..

de gogglen olvastam, hogy a keresős questeken nem a konkrét helyet jelölik, hanem a területet. ha odamentél utána meg csak követni kell az alsó sorban lévő iránytűn a kis pénzeszsákot..

(#88) dunc - Oda a saját class-od képességeit feltúrbózó itemek mehetnek majd. Csak a szögesbuzogányos gorilla (Sledge) leütése után kapsz olyat. Akkor kapsz majd karcsivetőt is :)

(google rulz, még 1 percet se játszottam... :( )

[ Szerkesztve ]

(#93) HaaS válasza fiATHaLON (#90) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Ne mondd meg senkinek, de melóhelyen vagyok:)! Otthon ránézek, több infót nem találtam én sem, semmi konkrét. HUD kikapcs, ennyi.

Én is próbáltam a Risent, nagyon tetszett, valami mégis hiányzott belőle. Valahogy jobban megfogott ennek a kvázierpégének a hangulata... ritka dolog manapság. Azért vicces, hogy a gépzabáló _enyhén_ eltolt játékok után (Gothic 3, Fallout 3) jönnek ezek a "kis apróságok" (Risen, Borderlands) és simán eltakarítják őket az útból.

(#94) engineeeer válasza dunc (#88) üzenetére

engineeeer
(tag)

Egy pajzshoz hasonló tárgyat ami a skilleket erősíti és mind a 4karakterhez van 1csomó féle.

"Az mp3-mam elviszi de akkor is kimondom,tudom élvezed kufár de a játékod elrontom!"

(#95) dunc válasza engineeeer (#94) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kb mikortól találok?

(#96) fiATHaLON válasza HaaS (#93) üzenetére

fiATHaLON
(őstag)

:C Ha kérdezik, csak bambán fogok lesni.

Előre is köszönöm, azért majd próbálkozom én is.

Igen, már én is visszaálltam a régi ritmusra, hogy bárhol
előbukkanhat jó anyag, névtelenségből is.

(#97) MmDorian

MmDorian
(őstag)
LOGOUT blog

játszott már vele valaki hamacsin ?

ha nem látja a szervert, akkor ip-t nem lehet valahova írni ?

(#98) Jojo5 válasza MmDorian (#97) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

:K
Csak felmentünk hamachira és hostoltam, haver rögtön látta és tudott is csatlakozni.

LVL 28 fele vagyok de tegnap nem tudtam vele nagyon játszani és ma se fogok tudni :(

(#99) MmDorian válasza Jojo5 (#98) üzenetére

MmDorian
(őstag)
LOGOUT blog

nincs kedved most tolni egy kicsit ?

(#100) Jojo5 válasza MmDorian (#99) üzenetére

Jojo5
(senior tag)

Most nem tudok játszani, mert pakolok össze :(
este bootcamp :U :DD

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.