Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands

(#3001) danih válasza ollie (#3000) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor két év múlva jelentkezem :)

Eredeti Steam (CoD MW3 + Collection 1, DiRT, RO2, SR3, stb), Origin (BF3, BC2, FIFA, NFS stb) a legjobb áron a neten - PÜ! <> http://goo.gl/5FTqt

(#3002) DeFranco válasza danih (#2999) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lvl. 47 de ha addig elérsz, szólj :)

(#3003) Zolás válasza danih (#2999) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

lvl24 de gyorsan jövök felfelé :DDD Megfelel?

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#3004) Edem05 válasza danih (#2999) üzenetére

Edem05
(fanatikus tag)

Szia! 29-es vagyok, és szívesen játszanék. :) Üdv.

Steam: edem2668 / Origin: IIEMSII

(#3005) danih válasza Zolás (#3003) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zolás, Edem05, gyertek akkor :)
colonial113 a Steam ID-m
(bár Zolás sztem te benne vagy a listámban, csak nem emlékszem ki :) )
akkor a legjobb ha az hostol aki a legkisebb szintű a missziók miatt...

[ Szerkesztve ]

Eredeti Steam (CoD MW3 + Collection 1, DiRT, RO2, SR3, stb), Origin (BF3, BC2, FIFA, NFS stb) a legjobb áron a neten - PÜ! <> http://goo.gl/5FTqt

(#3006) Zolás válasza danih (#3005) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Ha a legkisebb hostol te hlálra unod magad. Egy 24-26os badass csak nekem kihivás te meg nyakoncsapod mint a szúnyogot :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#3007) danih válasza Zolás (#3006) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De ilyenkor te mondjuk nem haladsz a küldetésekben, mert nem feheted fel őket, túl elől jár a történetben a host...

(#3008) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

hogy is van az a bug, hogy kilehessen fosztani az armory-t?

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#3009) DeFranco

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy megy ez a PT2,5 móka? Ha a PT2 alatt felveszem a mellékküldiket, akkor azok is emelt szintű gyakorlatokká válnak, ha visszamegyek a főgenya kiiktatása után, vagy mindenképp utána kell felvenni?

Ha már felvettem van mód a törlésére? Most csinálom a PT2-t az alapjátékban, és amivel eddig találkoztam azt felvettem, de nem csináltam meg mindet, mert túl könnyűnek tűnik úgy.

(#3010) kapcsolat88 válasza Fortissimus (#3008) üzenetére

kapcsolat88
(tag)

Borderlands: Infinite Time Glitch (Secret Armory)

Ám érdemes végig!! nézni.

gamespy-exitium8

(#3011) kapcsolat88 válasza DeFranco (#3009) üzenetére

kapcsolat88
(tag)

Ha felvetted,de nem csináltad meg akkor ok :)

gamespy-exitium8

(#3012) Fortissimus válasza kapcsolat88 (#3010) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

koszi, mar nezem is :)

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#3013) Fortissimus válasza kapcsolat88 (#3010) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

az nem egeszen tiszta, hogy, hogy lehet utana elmenteni, mert ez konzolos verzio volt.
vagy ha vegeztem akkor menjek be a hatszogletu szobaba es akkor elkezdi szamolni az idot es minden ok?

(#3014) ollie válasza Fortissimus (#3013) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ne menj be oda. Ha végeztél kilépsz a játékból, és betöltöd az állást.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#3015) kapcsolat88 válasza Fortissimus (#3013) üzenetére

kapcsolat88
(tag)

Be tudod járni az egészet.Annyi a trükk,hogy a fő liftszoba alatt nem szabad átmenni,ám van egy másik út is.Van egy rakéta (vagy mi) meghajtású szállítóeszköz,amivel a fegyverládákhoz tudsz hozzájutni.Ha azzal felmész a legfelső szintre,akkor jobb oldalon át tudsz ugrani a legfelső emeletre és bejárhatsz mindent.
Ezután vagy megölöd magadat és befejezed a küldetést,vagy csak kilépsz és a végtelenségig ismételheted...

ui.:ha bemész a 6szögletű szobába,akkor csak spec programmal tudod befejezni a küldetést...ha azt nem ismered,akkor szívás :( szal az a szoba az tabu!!

ui2.: ha felveszel akkor akár meg is mutatom ;)

[ Szerkesztve ]

gamespy-exitium8

(#3016) Zolás válasza kapcsolat88 (#3015) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Párszor én is próbáltam ilyesmit haverokkal de mindig az lett a vége: Ja ide nem kellett volna bejönni :DDD

(#3017) Monya78

Monya78
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Úgy tűnik megtaláltam a max. critical sebzést...99.999-nél tovább nem megy a számáló :DDD

Egyedül a Trash Coast-on a lila rák szerűségek szemenlővésél jön elő...meg persze az is kellett hogy hunterrel teljesen rágyúrjak a critical sebzésre...

Ja és kellene egy kis segítség...secret weapon dlc-ben egy kicsit elakadtam, át kellene ugratni egy lyukon, majd egy börtönbe...na ezen a lyukon nem tudok átugratni, bármilyen gyorsan lendülök neki, bárhogy nyomom a turbót, ez a nagy dög kocsi nem ugrat át...mi lehet a megoldás? Valahol van más tipusú kocsi esetleg?

[ Szerkesztve ]

Olyan a gyomrod mint a gumicsizma...nem engedi be a vizet.

(#3018) DeFranco válasza Monya78 (#3017) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kacsamájaknál (catch-a-ride) tudsz választani, hogy milyen autót kérsz. Van az a böszme, amivel mész, van ami az alapban volt (racer) és néha van olyan, mint ami a lancereknek van. Értelem szerűen a racer kell neked, azzal nitrózva be tudsz ugrani. Utána a következő állomáson vissza is cserélheted.

[ Szerkesztve ]

(#3019) Monya78 válasza DeFranco (#3018) üzenetére

Monya78
(PH! kedvence)

Köszi!

Még nem is vettem észre hogy lehet más kocsit is választani...na majd ezután jobban megfigyelem...

(#3020) Monya78

Monya78
(PH! kedvence)

Két kedvenc használati eszközöm:

Számomra fontos a firerate a sniper esetében: minimum 2 felett kell lennie hogy használjam.

Class modból kettőt használok vagy ehy élet regenerálót, vagy ezt:

[ Szerkesztve ]

(#3021) DeFranco válasza Monya78 (#3020) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dá szép bauxit!!! Honnanvan? :))

(#3022) ollie válasza Monya78 (#3019) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Én is véletlen jöttem rá. :D

(#3023) Edem05

Edem05
(fanatikus tag)

Na vajon ma már jön az új DLC?

(#3024) Monya78 válasza DeFranco (#3021) üzenetére

Monya78
(PH! kedvence)

Bauxit alatt nem tudom mire gondolsz, de a snipert Rust Common East-ban vettem egy automatánál mint kiemelt árucikk...Class modot valamelyik emberből lőttem ki...bár tegnap találtam egy ettől is jobbat: +95% sniper critical hits, +75% sniper accuraty, meg vagy 3db skillre rágyúr egyszerre...

(#3025) DeFranco válasza Monya78 (#3024) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bővebben:link - ne mondd, hogy nem ismered :))

[ Szerkesztve ]

(#3026) DeFranco

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olyan class mod, ami rare itemeket ad, csak a hunternek van, vagy van a sirennek is? Én sirennel vagyok, és úgy tudtam neki is van (túrom érte állandóan az automatákat), de a wikia nem írja neki. :F Mondjak le róla?

(#3027) Monya78 válasza DeFranco (#3026) üzenetére

Monya78
(PH! kedvence)

Légyszi magyarul...mit is jelent nálad a rare item

(#3028) ollie válasza Monya78 (#3027) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Konkrétan Mordecainak van ilyen cucca (class mod), ami pluszt ad extra itemekre és pluszt ad rare itemekre is (konkrétan így van leírva a játékban). A rare-nek (ritka) a színes cuccok számítanak.

(#3029) DeFranco válasza Monya78 (#3027) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van egy olyan class mod, amivel nagyobb esélyed van arra, hogy valami értkéesebb, jobb fegyvert, tárgyat találj. Azt hiszem a jele egy kincsesláda, de ebben nem vagyok biztos. Eddig úgy tudtam, hogy ilyen class modja a hunternek és a sirennek is van, de most úgy tűnik, hogy csak a hunternek. Erre várok egy megerősítést.

szerk: megelőztek. Akkor csak mordecai. Most egy búúús panda vagyok.

[ Szerkesztve ]

(#3030) Vico87 válasza DeFranco (#3029) üzenetére

Vico87
(tag)

Nekem van ilyen a Sirenemnek. "+1 Team Find Rare Item", ha jól emlékszem, akkor Catalyst class mod. Majd csinálok róla screenshotot. Ha jól emlékszem Jaynistownban (bocs, Taylorstown :) ) találtam piros ládában.

szerk.: mikor jön ma a DLC?

[ Szerkesztve ]

(#3031) ollie válasza DeFranco (#3029) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem írtam, hogy csak Mordecainak van.

(#3032) Monya78 válasza DeFranco (#3029) üzenetére

Monya78
(PH! kedvence)

Így már tudom mire gondolsz...amúgy annyira jó skill ez a kincs találás?
2,5nap játékidő van a karakteremben lv58-as, eddig kb. 2óráig használtam hogy arra gyúrtam rá...skill fában a maxot nyomtam rá + olyan class modot raktam fel ami +3-at ad rá...

Mondjuk csak akkor adja hogy egy ölés után 3-4 másodperc alatt még egyet megölsz...még nem láttam sok hasznát neki, bár lehet hogy több időt kellene így eltölteni...

(#3033) DeFranco válasza ollie (#3031) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OK-OK, én úgy értettem. Akkor keresem tovább...

(#3034) ollie válasza Monya78 (#3032) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem van egy +3 extra items és +2 to find rare items class modom (egyben van a kettő és persze Mordecaihoz), és úgy esnek a ritka cuccok, mintha Karácsony lenne.

(#3035) kapcsolat88

kapcsolat88
(tag)

Tényleg hasznos modok,sok jó cuccot lehet találni és ha megölitek/megölöd crawot,illetve az armoryban... :C

[ Szerkesztve ]

gamespy-exitium8

(#3036) HS 2142 válasza ollie (#3034) üzenetére

HS 2142
(őstag)

:C It's like Christmas.

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#3037) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

valami hir a dlc-rol?

(#3038) HS 2142 válasza Fortissimus (#3037) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Én nem találtam konkrét infókat, de amerikai idő szerint (6-7 óra eltolódás) még kijöhet ma is.
A hivatalos oldalon is csak az van hogy majd jön.

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#3039) Zolás válasza HS 2142 (#3038) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Hát csak jöjjön minél gyorsabban. Kell mert kezd uncsi lenni. :DDD

(#3040) Fortissimus válasza HS 2142 (#3038) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

en is utananeztem, de en sem talaltam semmit, csak valaki itt mar tudni velte, hogy jon...

(#3041) HS 2142 válasza Fortissimus (#3040) üzenetére

HS 2142
(őstag)

A BorderWikire is az van írva hogy: "September 28: Claptrap's New Robot Revolution released. ", de lehet hogy csak más platformokon és PC-n még csúszik.

(#3042) Fortissimus válasza HS 2142 (#3041) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

na ez mar valami, elso eset, hogy konkret datumot latok:)
steam-en meg nincs nyoma, remeljuk holnapra akkor tenyleg kiadjak

(#3043) Edem05

Edem05
(fanatikus tag)

Na emberek nem kell várni. MEGJÖTT!!! Steam Store :C :DD

(#3044) Devil Smile válasza Edem05 (#3043) üzenetére

Devil Smile
(senior tag)

jaja sot nekem frissitett is a steamen a border gondolom a lvl kibovites miatt.. :C

[ Szerkesztve ]

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

(#3045) ollie válasza Devil Smile (#3044) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem amiatt:

- Adds DLC Support: Ensure Cross Compatibility between owners of ClapTrap’s New Robot Revolution content with those who do not own the New Revolution content.
- Stops removing valid weapons and items: Some legitimately-obtained items and weapons were being inaccurately tagged as invalid or hacked, and were being deleted from players’ inventory. The patch ensures that only invalid weapons & items are deleted.

Gyakorlatilag csak egy hibajavítás meg DLC support, ami csak annyit jelent, hogy lehet játszani azokkal is akiknek nincs meg a DLC-je (de persze nem a DLC területén). Csak azt nem értem, hogy mi volt ezen a patch-en több mint 300 mega.

(#3046) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

mar toltom is! :C

(#3047) DeFranco

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ejj, de megvenném. Ha lesz legalább olyan, mint a knoxx, akkor megéri az árát. Sajnos (vagyis szerencsére) most más projekt van.

(#3048) Monya78

Monya78
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Megint elakadtam a Secret Weaponban: Kill Ajax a feladat...de nem tudok bejutni az épületbe...a környéken találtam egy rúnakő szerűséget, azzal kellene csinálni valamit?

(#3049) DeFranco válasza Monya78 (#3048) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha az első képnél lenézel, látsz egy "emelettel" lentebb egy hidat. Arra keresgélj. Ha kell, mondom tovább, de tippnek ennyi elég.

(#3050) Monya78 válasza DeFranco (#3049) üzenetére

Monya78
(PH! kedvence)

Ott lent voltam....de nem tudtam felmenni....mindenhol csak fal és szakadék, semmi megnyomható gomb...tehát kérném a további segítséget. :)

esetleg a kis épület tetején kell valamit csinálni? oda nem másztam fel.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.