Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands

(#251) fpeter07 válasza konas (#249) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sztem sokat dob a játék hangulatán ez a grafesz

cészerű úgy csinálni a küldiket hogy az adott helyen megcsinálsz mindent és csak akkor mész beváltani őket.

90% fegyver amit találok csak eladásra alkalmas :D

(#252) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egymás ellen lehet nyomni multiba?

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#253) Depression válasza fpeter07 (#251) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Basszus! Nálad minden 10.-dik fegyver használható? Te kis mázlista. Nálam 10% körül van, ami eljut a boltig, és max. 2%, ami megmarad. :)

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#254) mad1

mad1
(PH! kedvence)

A pajzs alatt amit az F el hozunk elo...van egy szam...az mit jelent?

Ne szemetelj ! / Steam..

(#255) engineeeer válasza mad1 (#254) üzenetére

engineeeer
(tag)

Skill point,amikor szintet lépsz mindig kapsz 1et,nyomj K betűt és rakd rá valamire.

"Az mp3-mam elviszi de akkor is kimondom,tudom élvezed kufár de a játékod elrontom!"

(#256) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt a boneheadet nem egyszerűkinyírni :W

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#257) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Nagy nehezen kinyírtam a nagy repülő lényt is, 160-at sebző gépfegyverrel már nem volt nehéz :D Most elég jó cuccokat találtam, majd dobok be róluk képet.

---

(#258) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

---

(#259) No-kia válasza Eagle16 (#258) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

uhh, ez kell nekem, hanyas vagy?

(#260) Eagle16 válasza No-kia (#259) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Most 30-as szinten vagyok, elég nehéz erősebb fegyvereket találni, legtöbbször amiket kapok, azok csak átlagosak.

---

(#261) Kareszovics válasza Eagle16 (#260) üzenetére

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Nem tudok sajnos képet linkelni, mert munkahelyen vagyok, de mst nagy kedvenc az Elefánt Vadászpuska. Ja meg egy 1200 dolcsis gépkarabéllyal megyek, melynek az a titka, hogy skillnek köszönhetően 115 fér egy tárba. :D

(#262) oxox

oxox
(őstag)

21-es szintü hunter vagyok...és vmi surviver mellékkasztot kaptam (vagy vmi tárgytól azt hiszem...szépen regenerálódok), meg a madaram is mérgez már szépen...csipával főként én is.... Engem nem a diablóra, hanem a flout-ra emlékeztet.

amit hiányolok:...ezek közül lehet én nem találok néhányat, ha igy van, akkor pls help me!!!
nem lehet kinézni oldalra (q-e), nem lehet hasalni, és amúgy se állithatom be kényem kedvem szerint a klavi kiosztást.

amúgy a story lineáris az elejétől, vagy van némi értelme más kasztal is elindulni?

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3: oxox#1525

(#263) csaabz válasza oxox (#262) üzenetére

csaabz
(senior tag)

Sztem be lehet allitani a billentyuzet kiosztast...
En pl. nem WASD-vel jatszok.

World of Tanks - Forza 4

(#264) csaabz válasza Eagle16 (#258) üzenetére

csaabz
(senior tag)

Azt a gepkarabelyt hol talaltad?
Komoly a sebzese....

World of Tanks - Forza 4

(#265) Eagle16 válasza csaabz (#264) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Sajnos nem tudom már, valószínűleg valamelyik piros ládából vettem ki.
Közepes távolságokra használom, általában egy sorozat elég a fejre.

[ Szerkesztve ]

---

(#266) oxox válasza csaabz (#263) üzenetére

oxox
(őstag)

bevallom sok időt nem vacakoltam rá...de vmi keypad-on tudtam változtatni...amúgy is asdw használok többnyire, ezért nem is foglalkoztam vele...de nyugtass meg kinézni, hasalni nem lehet?!?! az a furcsa még, hogy csomoszór mikor felakarok venni egy tárgyat (E), elkezd reload-olni... :F

most reggel elött valami terepjárós főmuftit kellett szétkapnom...bevallom ez volt eddig az első dolog ahol kicsit is megálltam (aztán végül vmi überales pisztolyal szépen leszedegedtem...nem mentem be az arénába)

[ Szerkesztve ]

(#267) .Oldman.

.Oldman.
(tag)

Sziasztok,

Szépen megérkezett a játék, oda is lett a hétvégém... ;)

Csak anniyt az értékelésről: EZT VÁRTAM!! :C

Nagyon teccős, kéne coopolni majd..

Az elején sok bajom volt az erősebb szörnyekkel, de utána rájöttem:
- Nem a fegyver sebzése az elsődleges, hanem az, hogy legyen rajta valamilyen elementális sebzés. Én természetesen Lilikével játszom, mert neki van stealth. Áttalenteltem elementális sebzésre, és láss csodát: Az addig nem értékelt 2 lövésre képes revolver amin van x4 villám, egycsapásra halálos fegyver lett.. Igaz a sebzése valami 70, amíg egy Cheap SMG már 40et sebez/golyó, de nem az a lényeg.. Bárkit eltalálok, azt kirázza a gatyájából a lövés (gy.k. meghal). A másik karival van már savas smg-m. kíváncsi leszek, ha Lilike is kap egy olyat, mit fog művelni vele..

:)

10/10 a gáma..

.OM.

(#268) Doki16 válasza oxox (#266) üzenetére

Doki16
(őstag)

Kinézés, hasalás tényleg nincs, de a gombokat bármire be tudod állítani.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#269) oxox válasza Doki16 (#268) üzenetére

oxox
(őstag)

:R megszoktam...marad :DDD
és a karakter/jármü szinezgetésnek van valami haszna is, vagy csak, "áhh ezt mértne tennénk má' bele" dolog?

(#270) Malachi válasza oxox (#266) üzenetére

Malachi
(őstag)

a terepjárós arénással pontosan így jártam, miután először kinyírt nem mentem vissza, hanem kintről bevágtam 5 bitang gránátot és pápá. :)
utána távcsövessel leszedtem a maradékot.

(#271) $p@rr0w válasza fail.castel (#244) üzenetére

$p@rr0w
(őstag)

Ez tényleg fura, háttérben futó folyamatok nem zavarhatnak be? Valami ami a hardvereket irányítja, figyeli stb. pl. Rivatuner vagy valami Asusos csoda, ilyesmik? Windows UAC, tűzfalad, víruskeresőd? DirecX frissítést csináltál?

(#258) Eagle16: Az az SPR40 Terrible Carnage!!! :Y

(#267) .Oldman.: Üdv a klubban, oda lesz még pár hétvégéd. :C

[ Szerkesztve ]

(#272) Zolás válasza Eagle16 (#258) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz fegyók de csak a snipered jobb az enyimnél :P

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#273) fail.castel válasza $p@rr0w (#271) üzenetére

fail.castel
(lelkes újonc)

hát a háttérben levő folyamatokról csak annyit tudok mondani, hogy azok mennek, amik mindig.
(egy avira, egy steam - miután abból fut a game, azon vettem - asus csoda nincs, rivatuner nincs, ATT nincs, windows uac ki van lőve, tűzfalon át van eresztve a borderlands, winfos tűzfal van amugy, directx frissítés már megvolt. )

ennek ellenére folyamatosan próbálkozom. :D

[ Szerkesztve ]

Metallica. Csakis. Amíg ki nem halnak.

(#274) fail.castel válasza fail.castel (#273) üzenetére

fail.castel
(lelkes újonc)

egyéb háttérfolyamat pedig, amik mindig is mennek.

Metallica. Csakis. Amíg ki nem halnak.

(#275) Eagle16 válasza $p@rr0w (#271) üzenetére

Eagle16
(PH! addikt)

Találtam még jobbat, most nálam ez az ultimate weapon :D

11x-es szorzó van rajta...

És a másik:

Zolás: na mutasd, neked mid van :)

[ Szerkesztve ]

---

(#276) Zolás válasza Eagle16 (#275) üzenetére

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Megpróbálom ilyen igényesen kivágni mint te remélem összejön.
Csak az a baj hogy a szorzót ami a sebzésnél ugrál nem mutatja mindig. Amugy az az alsó soti üti a sniperem sebzését. De a sotim szorzóval nagyobbat üt :DDD Ja és a sniper is sokkolós :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#277) Depression válasza scyllafren (#173) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 46 skill pointhoz nem jön még hozzá a class mod? Elvileg akkor pont ki lehetne maxolni.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#278) DerStauner

DerStauner
(senior tag)

ma én is feltettem a játékot, és lenne pár kérdésem:

1. hogyan tudom a nyelvet beállítani? (megy angolul is, de németül jobb lenne) találtam egy language selector-t, de ha elindítom, hibát jelez

2. mentések: vágom, hogyha megjelenik az az ikon, akkor ment. de akkor mire jók a waypoint-ok (ahol elvileg lehet menteni)? megnyomom az e-t, ekkor változtathatok a nevemen, meg színt állíthatok be. de minek a színét? meg itt a waypoint-oknál kifejezetten nincs olyan, hogy pl. enter->save game.

(#279) woker válasza DerStauner (#278) üzenetére

woker
(lelkes újonc)

Ezek a waypoint-ok (New-U állomások) arra jók, hogy ments, de ahhoz nem kell semmit lenyomni csak elég a közelükbe menni és automatikusan megtörténik a mentés (ráadásul mintha ezt az első Claptrap is elmondta volna... vagy lett volna tutorial üzenet).

A színekkel a ruházatod egyes összetevőinek választhatsz új színt...

(#280) Csepe

Csepe
(tag)
LOGOUT blog

Resident Evil 2009 ;]

Eddig nekem az év játéka. :C

-Nihil Novi Sub Sole- A kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő!

(#281) Malachi válasza Csepe (#280) üzenetére

Malachi
(őstag)

a harmadik képen látom nem a túlélésre játszottál :D

(#282) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az első igazán nehéz ellenfelet hogylehet kinyiffantani?....lvl7...:U :B
vmi psycho-k veszik körbe, meg baltát dobáló apró maszkos "hobitok"....
a főg@cit meg nem sebzi a fegyver, csak a páncélját...
a táborból ahogy kikanyarodunk, élesen jobbra találjuk őt, oda kell sétálni hozzá, szűk szurdokon....
lehet test a test elleni harcban kell megbántan?:DDD

egyébként köszönöm, a Vsync problámám megoldódótt, hála a linknek....sokkal sokkal élvezhetőbb így már:R...lehet, még az élsimítást is rávarázsolom, elvégre alapból RT-t használok:C

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#283) TTomax válasza - = Zk = - (#282) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Bone? Az nagy szemétláda....én elötte megcsináltam másik küldiket...onnan szereztem egy snipert ami 85-t sebez.... a psyho az kiszaladt elém az kapott is a shotgun-ból bár az uis egyszer kinyirt..a Bone-t meg kb 60 löszerrel könnyitettem le messziröl ugy e apáncél mindig vissaztöldödik neki is,ezért sürün kell lövöldözni,mire annyi élete maradt,hogy rá mertem szaladni... akkor voltam lvl9....és lettem ezzel 10...

(#280) Csepe
A "dept of Field"-et miért nem kapcsolod ki?Tiszta homály a háttér... ;)

[ Szerkesztve ]

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#284) dunc válasza Csepe (#280) üzenetére

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csá,hogy lett külső nézet?

Amúgy rendben van a játék,de a dianamikus árnyék nagyon sok fps-t elvisz,más minden maxon full HD felbontásba 50-60 fps áltagba.Az elsimitás hiánya ebben a felbontásba nem zavaró,mert észrevehetelen,viszont a v-synt törés zavaró,és win 7 alatt driverből erölteteve se müködik,LV 24 vagyok Soilder van egy faxa 3X rakétavetőm vegyi sebzéssel megspékelve,és az elefántölő pusta is keményen szakit,és egy spinter fegyó 4x tűz sebzéssel....az is állat...

(#285) DerStauner válasza woker (#279) üzenetére

DerStauner
(senior tag)

ok, és nyelvet hogy lehet átállítani?

(#286) TGaben

TGaben
(tag)

Sziasztok!

Nagy kedvenc a játék. Mindennap nyomom pár órát vele. Viszont azt nem értem, h mitől függ az,h tudjam használni a 4. fegyvert is. Most csak 3-at tudok berakni,de haver, aki alacsonyabb szinten van, már mind a 4-et. Ő hunterrel van, én katonával. a skillektől vagy a class-tol függ?
Már mindent kivettem, és beraktam ujra,de igy is csak 3 fegyver...

Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007)

(#287) oxox válasza TGaben (#286) üzenetére

oxox
(őstag)

Vagy szint, vagy kalandra kapod meg szerintem.

(#288) DerStauner válasza DerStauner (#285) üzenetére

DerStauner
(senior tag)

ja, és még egy kérdés: most lvl4 vagyok, ekkor már kapok skill pontokat? ha igen, hol tudom elosztani őket.

(#289) .Oldman. válasza Csepe (#280) üzenetére

.Oldman.
(tag)

..hogy lehet 3rd personba játszani?

(#290) paleinho válasza dunc (#284) üzenetére

paleinho
(fanatikus tag)

itt elég sok tweak le van írva vagy akár itt
én is kérdeznék, lehet valaki tud segíteni :)
a szélturbina farm egy bizonyos pontján mindig kivág desktopra a játék, a bolti verzió valami c++ vagy .NET hibával(már újratelepítettem mindkettőt) virágbolti indítóval kicsit bővebb a hibaüzenet:
Runtime Error R6025
-pure virtual function call
de sajna akkor is desktop a vége :((

(#291) Csepe válasza dunc (#284) üzenetére

Csepe
(tag)
LOGOUT blog

Látom megelőztek, de azért leírom. :)

A WillowInput.ini fájlban a [WillowGame.WillowPlayerInput] tömb végére be kell szúrni ezt:

Bindings=(Name="F3",Command="Camera ThirdPerson",Control=False,Shift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="F4",Command="Camera FirstPerson",Control=False,Shift=False,Alt=False)

Malachi: Megsebezni sem tudtam őket akkor. :N

-Nihil Novi Sub Sole- A kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő!

(#292) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kösz mindenkinek.

(#293) TomLion

TomLion
(tag)
LOGOUT blog

Van kedve valakinek co-opban tolni? Online, nem Hamachi
Level 20 Hunter, Leave Fyrestone a következ főküldi, addig cigit gyűjtök meg bányát robbantok, :)) de ha kell segíthetek Sledge-t lenyomni.. :D

''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''

(#294) .Oldman. válasza TomLion (#293) üzenetére

.Oldman.
(tag)

én örömmel coopolnék, de sajna dolgozom.. :S

(#295) scyllafren

scyllafren
(kvázi-tag)

A modok max fölé is képesek vinni a skilleket, így extrém hatásokat elérve, pl egy 9/5-ös Predator skilllel 1 sec a BW regenje :)

(#296) csaabz

csaabz
(senior tag)

Talan a topic elso oldalan van egy link, amit vki postolt, ott van leiras a v-sync bekapcsolasarol, ajanlom mindenkinek, nagyot dob a jatek grafikajan!!!!!!
:R

World of Tanks - Forza 4

(#297) Malachi válasza csaabz (#296) üzenetére

Malachi
(őstag)

én még a mouse smoothing kikapcsolását is ajánlom, megszűnik az érzés, hogy egy tál szószban húzgálod az egeret.

(#298) DerStauner

DerStauner
(senior tag)

én még mindig a nyelvet szeretném átállítani, valaki esetleg?

(#299) paleinho válasza DerStauner (#298) üzenetére

paleinho
(fanatikus tag)

Documents\My Games\Borderlands\WillowGame\Config\WillowEngine.ini

Language=int
helyett
Language=hun

talán, de nem biztos, nem próbáltam ki, alatta pedig bAllowMatureLanguage=FALSE
szerintem ha TRUE-ra állítod akkor lesz benne csúnya beszéd :D

(#300) fpeter07 válasza Eagle16 (#275) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azthittem már mindent tudok a játékról, de mi az a szorzó? :D

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.