helló, nem tudom volt-e már ilyen kérdés, de van valami láda bárhol, ahol raktározni lehet a stuffokat? csak foglalja a helyet néhány cucc, de nem akarom elhagyni őket.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
úgy tudom hogy nincs, backpackkal kell takarékoskodni

scyllafren
(kvázi-tag)
Nincs raktár, csak az inventory-d. De majdnem minden nagyobb pályán van egy ClapTrap, ami javításra szorul, és ha megjavítod, ad egy +3 inventory-s modot. Nem kell minden ratyi dolgot összegyűjteni, én lv 15-től csak a 5-10k+ érték feletti cuccokat veszem fel és adom el, így mindig van helyem.

$p@rr0w
(őstag)
Más is találkozott olyannal hogy az indító logók (pl. 2K games nem jelenik meg csak hajngja van? Hogy lehetne kikerülni ezeket? Lesznek az alap két autón kívül még verdák? És tényleg a között a két autó között mi a különbség? Ahogy néztem a HP-juk ugyan annyi. Amúgy van egy class modom ami +1 stockpile skillt ad, de az ugyan úgy 0/5-ös akkor most hogy is van ez?
Come on let's get down! Come on everybody check me out i'm dancing!

scyllafren
(kvázi-tag)
A logókat elvileg nem lehet átugrani, max ki lehet próbálni törölni a .bik -jeit.
Kocsi egyfajta van, 2 választható turrettel (machine gun vagy grenade launcher). A kocsi pajzsa (nem HP) a szinteddel arányosan nő.
A skill-listán nem látszik a mod, de 0-s skillhez nem ad, min 1-esnél van értelme, akkor növeli.
[ Szerkesztve ]

$p@rr0w
(őstag)
De akkor min. egyes skillnél sem látszik, csak ahhoz már adja?
srácok valaki online game?
Live with Xperia ;)
Ezt a tűzblökit ki lehet csinálni?
Vagy ne is foglalkozzak vele?
Volt hogy elfutottam előlük, és belefutottam ezekbe a pscyho genyókba, mondom anyád 
BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Ebbe án is beleestem. lvl8 on szereztem egy lvl22es pajzsot meg lvl24es fegyókat és a puttonyom meg teli
Na sebaj majd elérek odáig most lvl18 vagyok és hentelek mindent a betonba 
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

konas
(senior tag)
hogyan lehet megkerulni a kiadasi datum ellenorzot,az installalas vegen??

Malachi
(őstag)
kösz neked is és fpeternek is! akkor spórolok a hellyel. NAGYON nagy játék, veszélyesen beszippant, folyton azon jár az agyam pedig dolgozni kéne. 

Malachi
(őstag)
megkerülni elvileg nem lehet, mennie kellene péntek óta
olvasgattam a steam fórumot van néhány érdekes dolog itt, pl. a vsync engedélyezése ami nekem hasznos, hasonlók.

TTomax
(PH! kedvence)
Hát már régen jött be játék ennyire... 
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Na most a nagy debella szörnyet kéne lenyomnom de esélytelen. Tul gyors és mindig felöklel.(Azért nem írom hogy melyik küldi mer nem tudom megjegyezni a neveket
)
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
bakker az Nv logonál a robot.. már ott röhögtem, aztán egyszer Respawnoltam és látom hog yénekel meg táncol, kijöttem fire...településről, többet már nem látom?
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i
Sziasztok!
1 csík és meg van LV19, elvileg már nincs aktív küldi, csak hogy bemenjek valami bányába. Kiváncsi vagyok mi vár ott rám. 
$p@rr0w: eljutottam arra a pontra, hogy én se merem bekapcsolni. 

$p@rr0w
(őstag)
Ez hasznos köszi.
#216) Kareszovics: Ugye? 

Honzi
(fanatikus tag)
Sziasztok
Annyi lenne a kérdésem hogy hány nehézségi szint van a játékban illetve menyi lehet a max lvl?
Jelen pillanatban lvl50es vagyok és még sokáig el lennék vele 
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.|Origin:Honzi|LoL:Honzi

mad1
(PH! kedvence)
Ugy tudom az a max.
Ne szemetelj ! / Steam..

fail.castel
(lelkes újonc)
hali.
néztem keesőt több szóra is keresve, de nem nagyon találtam infót ebben a topikban.
win7 64 bit van és 5 perc után folyamatosan megfagyasztja a gépet a game.
a vga radeon 4850 9.10es driverrel, találkozott már valaki ilyennel, vagy lehet tudni mi a megoldás... ? azon kívül, hogy esetleg várni kell javításra... köszi.
Metallica. Csakis. Amíg ki nem halnak.

csaabz
(senior tag)
A megoldás Windows XP. 
Egyébként kicsit off topic, de olvasva a fórumokat, simán ki lehet jelenteni,h játék szempontjából még mindig az XP a legmegbízhatóbb rendszer.
A Vista beleköt dolgokba, ráadásul ott oda is veszik pár képkocka másodpercenként.
A Win7-et még nem próbáltam, de nem sok jót hallottam róla. Még egyszer megjegyezném, játékokra értem...
World of Tanks - Forza 4

fail.castel
(lelkes újonc)
ok, de kivételesen ez a winfos már eredeti.
[pofátlan]
hát sajnálatos, hogy ez van, de XP-t egy game miatt nem teszek vissza, akkor marad a várakozás 
Nekem Win7 RC-n fut mint az állat. Nálad valami más lehet a hiba. Eddig egy játékkal se volt gondom ezzel az oprendszerrel. Szóval ha ezen elindul egy eredeti win7en pláne mennie kell.

Devid_81
(PH! kedvence)
Nos, felraktam, megneztem...csak pislogtam, hogy ilyen grafika mellett meg majdnem keves egy 4890 neki..no ha nem is szo szerint, de minden maxon 1680*1050-ben az atlag 60 FPS-bol siman lehet 30-35-ot csinalni.
Meg nem vettem ra magam, hogy neki uljek, szamomra kisse "gagyi" hatasu...de lehet, hogy a coop mo elfejeteti velem.
Ti meg egeszen jokat irtok ra...tehat kitartas...? 
Gagyirol meg csak annyit, haloparty zaronapon Serious Sam 2, 8 emberrel...talan meg soha nem szorakozott olyan jot a csapat, mint elotte napokban, amikor CoD2, CS 1.6 stb "komoly" jatek ment 
.::www.megadanceradio.hu::.
kitud segíteni abban, hog ytegnap ment normálisana játék, de ma 10 perc mire elindul, perceket kell várni az intro videók előtt, a menő akadozik, 20 perc alatt betölt a játék, de rusnya a grafika(minden felvan véve maxra) és van 4 fpsem?
C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

fail.castel
(lelkes újonc)
hát kösz az infot, próbálok másik drivert esetleg vga-hoz.
más game-val eddig nekem se volt gondom.
spec tul sok ötletem nincs is erre a dologra 
[ Szerkesztve ]
(#227) Depression válasza fail.castel (#220) üzenetére
Nekem is win7 64 biten 4850-nel semmi gond.
Devid_81: 4850-nel max graf.-án 1680-ban sosem akadt meg egy pillanatra sem.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
(#228) fail.castel válasza Depression (#227) üzenetére

fail.castel
(lelkes újonc)
hát raktam fel 9.9es drivert, de még mindig ugyanaz.
nektek steam-es van, vagy dobozos ? marhára idegesítő, mikor van egy hiba és a usernek fogalma sincs, mi okozhatja. 

Devid_81
(PH! kedvence)
hat nemtom, win7 nekem is, szinten 64 bit csataliszt9.9
4890 + core i 7 920@3800MHz
Szal erdekes a dolog, de nem zavaro.
Massal eddig nem volt soha gond.
.::www.megadanceradio.hu::.
nekem is win7 RTM (magyar) q8200@3ghz+9600gt+2giga ram és maxon 1280*1024-en vígan fut 30fps alatt még nem volt!
Live with Xperia ;)

Eagle16
(PH! addikt)
A Hunter class-ból megvan az a képesség, hogy 100% esély a pajzsok átütésére 
Nagyon vicces, olyan mintha nem is lenne pajzsa az ellenfeleknek, rögtön a piros csík kezd fogyni
A sniper is elég brutális, alapból 320-at sebez, és erre jön még rá + 20%, meg critical damage, meg még egy csomó minden...erős karakter.
---
újratettem a jűátékot, drivert, de semmi ötletek? 

$p@rr0w
(őstag)
Nálam Win 7 64bit, 4850 9.9-es driverrel semmi probléma, de nem hinném h a 9.10-es driverrel van a gond, sztem instabil a géped, bios beállítások, túlmelegedés, ram hiba kizárható? Én kizárnám hogy a játékkal van a gond, ha hardverileg minden stabil akkor egy friss Wint javasolnék.
(#225) No-kia: Nem állt le vmelyik ventillátor a gépedben?

$p@rr0w
(őstag)
És más játékkal nincs gond?
nincs
vagy is csak codozni szoktam, de az megy rendesen
[ Szerkesztve ]

mad1
(PH! kedvence)
4en coopba istenkiraly volt ez a jatek...
Jovoheten hetvegen folytatjuk a haverokkal 
Ne szemetelj ! / Steam..
Én Brickkel már Titán vagyok
Kaptam olyan class modot hogy + 40% hp, +2 skill pont páncélra, +2 skill pont hogyha megütök vkit berserk alatt 4% hp-t kapok.
Találkoztam vmi páncélos pókkal, lőttem mindennel, semmi... tüzes artifact sebzés benyomtam, egy ütéstől meghalt szegénykém 
Na igen egy csomó mindent találtam már ami csak coopba jó. +20% experience +15%healing stb. Mondjuk majd lesz még egyenlőre eladtam az ilyen cuccokat.
Habár még csak lvl25 vagyok de kicsit kezd idegesiteni hogy tul sokat kell menni a küldikért. Stalkerbe is ezt untam átmész a világon meg vissza és a következő második küldi megint oda csak most mást kell elhozni.
Amugy nektek néha nem csinál olyat hogy rosszul jelöli a küldibe egy item helyét? Egy pisztoly darabjait kéne megtalálnom de ahol jelöli ott nincs és a közelébe sincs. Egyszerüen nem értem mi van....

Eagle16
(PH! addikt)
Annak ott kell lennie, azért nem jelöli pontosan, hogy neked kelljen megkeresni 
Melyik pisztoly amúgy? Én a revolvereset már megcsináltam, abban tudok segíteni.
Lvl. 27 amúgy. 
[ Szerkesztve ]
---
valaki most coop lvl14 vagyok
Live with Xperia ;)
Azaz a revolveres. Az kéne. Eddig minden darabot pontosan jelölt ezt nem..
Ha jól melékszem akkor a tár része ami maradt és nem találom. Ha tudsz segíteni megköszönném 

Eagle16
(PH! addikt)
A tárat egy kiégett roncsban keresd, ott van pár méterre a nagy toronytól.
Itt a pontos leírás, csak ez angolul van.
[ Szerkesztve ]
---

fail.castel
(lelkes újonc)
ez a win a megjelenés után 1 nappal lett telepítve, és az a nagyon fura, hogy semelyik másik game nem csinál ilyet.
az nfs shift a gta4 a left 4 dead, a left 4 dead 2 demo, a bioshock, mindennel gond nélkül tudok játszani órákon keresztül, csak ezzel nem.
mindesetre azért kösz.
szerk.: most biosban visszatettem mindent alapra, nem változott a helyzet. nah mind1, a lényeg, hogy ezekszerint helyi hibáról van szó és nem tömegesről.
ez is informácio.
[ Szerkesztve ]
windows 98 kompatibilát módban volt azért volt szar, már működik
hog ycsináljam h xfirebe lűátszódjon ha ezzel gamelek? nem bírom rávenni

Doki16
(őstag)
Ne aggódj nem csak neked csinálja, nálam sem jó. Mindig kikapcsolja a monitorom és aztán meg a gép is kifagy. Win7 nekem is szintén 9.10 catalyst. 3 windowst raktam már egyiken se volt jó.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*
valószínűleg nincs még frissítés hozzá várj és alapból letölti magának az xfire
Live with Xperia ;)

konas
(senior tag)
Ah,nagyon kar ezert a jatekert,h ilyen graf-ja lett..
Igy nem tul sokaig szorakoztato,