Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands

(#2001) Lorenzo9 válasza jegenye77 (#2000) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

készülni készül a magyaritasok.hu szerint,de a sácnál,aki forditotta volna,nyoma sincsen az oldalán...szerintem egyszerű az ok:mivel a játék magyarországi forgalmazása sokáig szünetelt,a Steamen meg horror 50 euróért volt,a hirtelen "lendület" után nem volt játékosutánpótlás,aki ősszel megvette,végignyomta hamar,ráadásul a W-s verzió is elérhető volt,gondolom az elején eleve a netes játék nehézségei miatt nem volt sok embernek kedve megvenni sem 1 végigjátszásért.
egyébként érdekesség:a cdgalaxis-ban újra van Borderlands,http://cdgalaxis.hu/PC/17364/borderlands.html,7190ft netes rendeléssel,szerintem azért az már ennyi idősen eléggé túlárazott,főleghogy úgy rémlik,de nem bizti,hogy ilyesmi ára volt megjelenéskor is.csakhát azóta eltelt fél év...ésha hozzávesszük,hogy a dlc-k ára darabonként 8€,elég sokban van,ráadásul szerintem "okosban" van dlc-kkel együtt is,ha nem kell a netes játék,bár még az se fix,hogy nem lehet azzal nyomni...
tehát kábé ennyit a magyaritásról.egyébként nem veszitesz sokat a sztori kihagyásával sem,mert nem igazán van neki...ráadásul a játékos karaktere nem kötődik a sztorihoz szinte egyáltalán,nincsenek régi "ismerősök",nincs morális kérdés vagy ilyesmi,senkivel nem lehet semmiféle interakciót bonyolitani leszámitva,hogy eldarálják,kit ölj meg,mit szerezz meg.nincs "vége" igazán,sőt ha jobban belegondolok,eleje sem sem az alapjátéknak,sem akármelyik dlc-nek sajna.
de ha nem a sztori miatt kellene magyaritás,akkor kérdezz nyugodtan... :)

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#2002) jegenye77 válasza Lorenzo9 (#2001) üzenetére

jegenye77
(őstag)

Köszönöm a választ :R :R :R
Csak a sztori miatt érdekelt volna de akkor nem bánom.Küldetéseket fel tudom venni így is és remélem meg is oldom őket.

[ Szerkesztve ]

"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

(#2003) Lorenzo9 válasza jegenye77 (#2002) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

ha oda mész,ahová a jel mutatja,akkor nem lesz gond...nincs sokféle küldi...ahol kill van,ott meg kell ölni valakit,a scavenger küldetések és a diary-k gyűjtögetősek(a scavenger-nél vigyázni kell,csak a területet mutatja,ahol keresgélni kell!viszont nem túl nagy körben vannak a cuccok a jel körül,de lehetnek valami tövében is,de valami tetején is,valamiben belerejtve is(ezekbe a helyekbe is belátni,ha felülről ránézel)),ha meet van,akkor valakivel beszélni kell,ahol find claptrap van,ott a kapunál,hidnál a kis robottal kell beszélni,a claptrap rescue pedig egy szerelőláda keresése és elvitele az éppen aktuális földön fekvő kis robotnak.egyébként érdemes lehetőleg minden küldit felkapkodni,beszélni az emberekkel,végignézni a bounty boardokat(felkiáltójeles helyek),mert aztán úgyis választhatsz küldit a listából,ellenben ha sokat felszedsz,a listában szépen csoportositva lesznek a küldik a célterület szerint,vagyis egy zónában szinte egyszerre letudhatsz akár 4-5 küldit is,nem kell annyit potyán mászkálni,főleg az elején...és egyébként a küldiknél érdemes figyelni,mert a TURN IN nem feltétlenül azt jelenti,hogy vissza kell menned oda,ahol a küldit kaptad,vannak "láncküldetések",ezek általában a fősztorit viszik tovább,amikor nem visszamenni kell,hanem pl.másvalakihez irányitanak el,stb.természetesen a jel jól mutatja ezt is,csak megszokásból az ember eltévesztheti,ha nem figyel.ilyen esetben az adott személynél/eseménynél megkapod az adott küldiért járó jutalmat rögtön,és felveheted a következő küldit is.

ami nem megy,azt meg ird le itt,én már mittudomén hányszor végigtoltam mindent,legfeljebb segitek,mit kell csinálni.

★★★Steam,CoD4,WaW,MW3,BO,F3AR+szinte minden:LorenzoHUN ★★★★ ★★★Borderlands,BF:BC2,MoH,Crysis2,Origin,Battlelog(BF3):LorenzoHUN★★ ★★★http://steamcommunity.com/id/lorenzohun ★E-Cigi:http://e-c.hu/node/120

(#2004) jegenye77 válasza Lorenzo9 (#2003) üzenetére

jegenye77
(őstag)

:R :R :R
Elkezdtem tegnap és szépen haladok.Bár egyesével tejesítem a küldiket.
Ha elakadok írok.
Még egyszer köszi!

"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

(#2005) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Sziasztok!

Gondolkodom a játék megvételén.
Az lenne a kérdésem, hogy véletlenszerűen generálja az ellenfeleket?
Ergo nincs két azonos játékmenet?
Ez számomra nagyon fontos az újrajátszhatóság szempontjából!

(#2006) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Lejárt a modidő....
Még egy kérdés; mivel kooperatív - itt is hasonlóan jól meg van oldva az "összeboronálás" mint pl. a Left 4 Dead-ben?
Tehát van barátlista, amivel könnyen csatlakozhatunk egymáshoz?

(#2007) Lorenzo9 válasza Angel1981 (#2006) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

szia!a játékban az ellenfelek nagyjából ugyanott vannak mindig,bár az adott helyen változhat kicsit az összetétel,de nincs igazán nagy cserebere...viszont hatalmas a terület,az ellenfelek újratermelődnek,ha zónát váltasz,de nem feltétlen erről szól az egész,később,főleg a kisebb szintű ellenfelek mellett elfuthatsz/autóval úgysem sok vizet zavarnak.de egyébként amiatt is más lesz,hogy szintben elhagyod őket,és kevés zp is jár az "alap" ellenfeleknél,tehát emiatt is a sztorira koncentrálhatsz,a harc az elején kell,de akkor nagyon :) viszont ha végigjátszottad,újrakezdheted egy nehezitett fokozaton,felemeli az ellenfelek szintjét,és eleve sok helyen keményebb,újabb változatú szörnyek,emberek lesznek.harmadjára pedig felemeli az ellenfelek szintjét 50-re,alapesetben neked is ennyi a max,ebben a játékban sokat számit a szintkülömbség,aki 5 szinttel feletted van,azt már alig sebzed,stb...tehát ez a rész szerintem biztositva van,ráadásul a sokféle fegyver miatt úgyis lövöldözni fogsz,ha mást nem,élvezni,tesztelni :)Ráadásul itt csak coop mód van jobbára,tehát mehetsz a küldetéseket a neten is csinálni,nem muszáj egyedül,akkor az ellenfél is több,erősebb,de jobb a zsákmány is,tapasztalati pont meg mindenkinek jár,mindegy ki öl,a pénzt is megkapja mindenki,a cuccok meg aki kapja,marja :)
egyébként igen,van a játékban barátlista,és ha fut egy játék,akármikor beszállhatsz te is,ha te hostolod,akkor akármikor beléphet max 3 ember melléd.mondjuk itt a left 4 dead-dal ellentétben nincs "lobby",inditasz egy hostot,és ugyanúgy játszol,mint ahogy offline,csak itt beléphetnek emberek melléd,a játék mindig igazitja a nehézséget,stb,attól függ,hányan nyomjátok.meghát ez egy eléggé hosszú játék,a missziók mondjuk lehetnek 1 perces-1órásak is,az a mérvadó,hogy a hostoló ember melyik küldetést akarja csinálni.egyébként van "szerverkereső" is,ha hostolsz,akkor egy listában ott lesz a játékod,adhatsz neki nevet.de szerver nincs,avagy te vagy a szerver,ha te inditod,bár nincs nagy netigénye a dolognak,csak max 4 ember....egyébként nem ellenbeszélés,de azért nézz meg pár youtube videót a játékról szerintem,elég sokért mérik,és a neten is csak azt játszhatod,mint offline,tehát el kell döntened,megérné-e origiban beszerezni... :U ez nem cod vagy bc2,hogy legyen egy különálló multija.talán még javasolnám a nem origi próbát is...csakhogy ne csalódás legyen a vége.eléggé rétegjáték végülis,nekem a kedvencem,de izlés kérdése,látod,a topikjába szinte csak én irok,pedig 3 dlc is jött ki hozzá,valószinüleg annó sokan "kipróbálták",de nem láttak benne annyit,hogy neten is nyomják,és... :( sajnos a netmód csak társakat ad,semmi mást.de azt viszont nagyon lehet élvezni :DDD,sajna magyar kevés van,de itt nem is kell sokat dumálni :)
játékmenet meg amiatt sincs 2 egyforma,mert a fegyóid úgyis cserélgeted :) de helyszin is sok van,nagyok,sok útvonal van eljutni sok helyre

[ Szerkesztve ]

(#2008) Angel1981 válasza Lorenzo9 (#2007) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Ez aztán a kimerítő válasz - köszönöm szépen! :R
Youtube-on már néztem videót, ez a rajzolt stílus nem igazán jön be, de az ilyen kooperatív, akár többször is újrajátszható játéktípus a kedvencem (Diablo 2, Left 4 Dead) - ezért keltette fel az érdeklődésemet.
Demo nincs belőle? :F
Az lenne a legjobb...

(#2009) Lorenzo9 válasza Angel1981 (#2008) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

hát demo tudtommal sajna nincs :( vagy marad az elhatározás...vagy teszel egy próbát "okosban"

(#2010) body007

body007
(őstag)
LOGOUT blog

Hali

Meg tudja valaki mondani hova menti az állásokat a game w7-en? Újra kellene húznom a rendszert ezért szeretném eltenni őket :)

szerk.: megvan
/media/sdd1/Users/Lilian/Documents/My Games/Borderlands

[ Szerkesztve ]

I ♥ Tech House * Dekorációs/grafikai munkákat vállalok

(#2011) Angel1981 válasza Lorenzo9 (#2009) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Ok, köszi!
Asszem meg fogom venni! :)
Nem vagyok az "okos" megoldások híve.....

(#2012) FarCsávó

FarCsávó
(tag)
LOGOUT blog

Én most kezdtem bele a game-be nagyon állat,szép grafika képregény stílus.
Egyszóval tetszik. :) :) :) :)

Telefonon gyorsabb! 0630-4729-232 Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=FarCs%C3%A1v%C3%B3&submit=

(#2013) Skyhunter

Skyhunter
(fanatikus tag)

Van vmi magyar nyelvű leírás a fegyószerkesztő progikhoz,mert én biz' nem boldogulok egyikkel sem (Gibbons,Willowtree),akármilyen csúzlit "gyártok" , :(( azt nem ismeri fel a gáma....

(#2014) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Valaki mondja már pls hogy az normális hogy jönnek rám olyan lények amit két évig kell lőni folyamatosan?
egyszerüen nem értem..jönnek jönnek..2-3 szebb lövéstől elterülnek aztán jön egy másik amit egy hétig lövök...aztán jön egy boss és 1év...ez így normális vagy rosszul csinálok valamit?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#2015) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

:D

Kicsit pontosabban nem lehetne? Példa? Hol, melyik küldetésen és mit?

MOD: Hopp, válasz akart lenni! :)

[ Szerkesztve ]

(#2016) mad1 válasza Sirandrish (#2014) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Egyre jobb fegyverek lesznek,kitartas!az eleje ezert kicsit nehez tud lenni.
Erdemes azokat a kuldeteseket kijelolni ami nem sokkal magasabb szinten vannak mint te magad.
Dehat 1 rpg fannak az ilyet figyelnie kell :P
Fontossa vallik kesobb hogy milyen elementallal fogod besebezni az adott ellent.
Kesobb pl a nagy pancelosoknak a sav es tuz jobb,de erdemes arammal besebezni az elejen hogy ne legyen rajtuk pajzs. ;) ecetera...

Ne szemetelj ! / Steam..

(#2017) Sirandrish válasza mad1 (#2016) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Figyelek én minden szirszarra de egyszerüen van olyan boss amit 30percig kell lőni..
de akkor belehuzok keményen :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#2018) fpeter07 válasza Sirandrish (#2017) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Legalább tovább tart a játék :D

(#2019) GAbre

GAbre
(őstag)

Vki tud segíteni?
Elakadtam 2 küldiben a general knox dlcben:
Az 1ik a kill ajax:Sehogyse tudok odamenni ahol mutatja a map.
A 2ik a 4 squadot éljem túl,abből 2 megvolt,kinyírok mindenkit,de nincs vége a küldinek,és hiába megyek oda a lokációhoz.
Videót se találtam róla...:(

Zte blade és Skate tokok olcsón!

(#2020) Lorenzo9 válasza GAbre (#2019) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

a kill ajax-ról már volt itt szó...azért nem tudsz odamenni,mert a főküldiben(Athena) még nem tartasz ott,csinálnod kell az alapsztorit,és akkor majd szépen bele fogsz botlani a dologba,ez sajna bug,hogy olyan küldit ad,amihez még nem férsz hozzá,nekem küldtek savegame-t is annó moddolni,hogy összejöjjön,de nem játékhiba volt az oka.Az a hid,amit majd be kell kapcsolni a túloldalra,az majd fontos szerepet kap a főszálban is,ha jól emlékszem,lesz majd az ehhez vezető úton egy kódszerzős küldi(ahol le lehet menni az út alá,ott lesz asszem'),és ezzel kell visszamenni Athena-hoz,és meg kell szerezni a detonátort is majd,szintén neki,utána lesz itt a hid aktiválható,nem tudom,a fő szálban most hol tartasz.

A squadok szintén volt téma,ennek 2 dolog is a poénja:1.a squadok szintén a főszál meghatározott pontjain jönnek elő,igazából külön ezzel sem kell foglalkozni,én is azt hittem,hogy végig lehet egyben csinálni,de nem,a megfelelő helyen és időben jönni fog a többi squad is,külön ezt a küldit sem kell csinálni.ami pedig a 4 squad után még poén lesz,hogy a leadásához a jelölt helyen nem lent kell keresni a megoldást,hanem fent az összekötő folyosón,ahol mutatja,az egyik oldalon van ugye az elején levő blokádos küldihez a kikapcsoló,ami neked kelleni fog,az a MÁSIK oldalon,a falon található plakát lesz,azon szerepel a 4 főszereplő képe,arra kell majd rányomni a befejezéshez.

[ Szerkesztve ]

(#2021) GAbre válasza Lorenzo9 (#2020) üzenetére

GAbre
(őstag)

Köszönöm szépen...

Zte blade és Skate tokok olcsón!

(#2022) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

A kieg küldiket mikor hol kapom meg vagy hova kell menni hogy megkapjam őket?

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#2023) P00By válasza Crytek (#2022) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Minden dlc egy-egy új helyszín a fast travel-ban!

(#2024) Kareszovics

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Tegnap kezdtem egy egy új kampányt, de most Roland helyett Mordecai-al. LV14-en vagyok, de eddig nagy csalódás. :( Eddig pisztolyra vagyok szakosodva, de a csipát is használom. Olyan az egész karakter, mintha csak simogatná a mobokat. Szerintem ezen a szinten nagyon a skill-tree-t se tudtam elb@szni.

Elképzelhető, hogy az a baj, hogy még normális dropom sincs (se pisztoly, se csipa). Ha nagyon meleg a helyzet assault rifle befigyel. :D

(#2025) Lorenzo9 válasza Kareszovics (#2024) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

üdv! nem lesz az rossz Mordecai-val sem,ha a madár majd fejlesztve lesz,akkor lassit,max 6 ellenfelet elkap,növeli az elkapottakból kieső lóvét...Szerintem a csipa mellé a revolver,ami jó vele,bár a jó revolverek "ultimate" kategóriásak minden karakterrel,főlegha kerül majd +200% critical-os tüzes és savas,ezekből is a 2 lövetű,hogy nagy sebzése legyen,ha tudsz fejre menni,1 lövés lesz minden sima ellenfél.A madár meg besegit eleve a lassitással,hogy jobban célozhass.

(#2026) szabod

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Helló!
Érdekelne, hogy földönkívüli fegyókat mikortól lehet majd szerezni és honnan? Most jelenleg 28-as szintű vagyok, a sztoriban ott járok, hogy kinyírtam Krom-ot, most Reavert kell likvidálnom. Innnen még soká lehet őket beszereznei, vagy csak én keresem rossz helyen?

Mente et Malleo (v) (;,,;) (v) Why not Zoidberg?

(#2027) mad1 válasza szabod (#2026) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Olyanokat a vegefele ad leginkabb az ufok elott.Amugy nagyon xarok...

Ne szemetelj ! / Steam..

(#2028) szabod válasza mad1 (#2027) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor jó, csak mert már találkoztam földönkívüliekkel, de ők nem adtak semmilyen fegyót. Ha szarok, akkor nem is kellenek, úgyhogy megnyugodtam :)

(#2029) Lorenzo9 válasza szabod (#2028) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

Nem rossz mindegyik,pl.a sniper egész használható az elején,ha olyanokat lősz,akiknek 1 lövés jobbára elég vele,mert sebzésben jobb,mint a többi sniper,és nem kell lőszer.
Csak hátránya,hogy 1 tár 3 lövés,és lassan tölt utána.
Egy kép az alien sniperről,a kezemben is az van:

Ami még jó lesz,az a 3-as DLC-ben,a Knoxx-ban a globgun és a flaregun,savast/tüzest köpködő "gránátvető" ivben nyomatja a cuccost,és elég brutális az elementálsebzése is.
De az a sima játékban nincs,és mégegy hátránya az alien fegyóknak,hogy úgy közlekedsz,ha a kezedben van,mint egy csiga.
Az alien shotgun is tűrhető,bár az se bir sok lövést,és nem sebez annyira nagyot,de a pajzsot remekül szétszedi,főellenségekhez jó,ha ügyesen mozogsz,mert általában azoknak a pajzsa nagy.Az idegenek ellen is elég jó,mert ott is rémnagy pajzs,nudli életerő.
De ha lesz,hamar el fogod hanyagolni ezeket,a DLC-seket kivéve,ha van olyanod,de mire abban találsz,addigra már könnyen lehet,nem is kell,de ha szerencsés vagy,jól jöhet,mert abban vannak extrém korroziv/fire ellenálló ipsék,akiket értelemszerűen az ellentétes matéria brutálisan sebez.Viszont aki sokat játszik,annak aránylag hamar lehet tüzes/savas jó revolvere,és az minden mást üt általános használatban pici célzástudással,egyéb esetben meg ugyanilyen smg-k.
Raksivetők,shotik feleslegesek,a sniper meg pöcsölős,úri mulatság,és a revolverek is vannak elég pontosak messzire.A pisztoly meg nem is tudom,minek van a gémben,a riflék jók,a triplások jól osztanak fejre,a gránát megintcsak a vicc kategória.
A legjobb fegyver egyébként,ha még az elején szépen elmész bounty-zni,vagy csak úgy lövöldözgetni,pár jól adó könnyű zóna,és leszel annyira túlfejlett,hogy mehess bármivel,hidd el,megéri,ha érdekel a gém,beleölni pár órát a tápolásba az elején.
borzalmasan sokat számit,mennyivel vagy az ellenfél fölött szintben,ha -5,esélytelen vagy,ha +5,akkor meg köpőcsővel is szinte.
Egyébként a repkedő idegenek(ezek az eridiánok,a fegyók neve is eridian

[ Szerkesztve ]

(#2030) szabod válasza Lorenzo9 (#2029) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszi a tartalmas választ. :)
Most jelenleg lv32-es vagyok (mint a te a képen), a legutolsó ellenségem a Rakk Hive volt. Elég böszme nagy dög, de a szemei nélkül nem sokat ér :DDD Azt hittem majd ad egy csomó fegyvert utána, de csak 3 pisztolyt adott, meg egy használhatóbb revolvert.
Még annyi kérdésem lenne, hogy egyes fegyverek más színűek (fehér, kék, lila stb) Ez valamiben befolyásolja a tulajdonságaikat, vagy mire jó?

(#2031) mad1 válasza szabod (#2030) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

Feher,zold,kek,lila,narancs,sotetnarancs.Ebben a szinekben erosodnek majd a fegyverek.A moddolt cuccok kekeszold szinuek,de az mar nem termeszetes.

Ne szemetelj ! / Steam..

(#2032) szabod válasza mad1 (#2031) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát pont msot sikerült egy narancs sniperre szert tennm. Tényleg elég erős. 256os sebzése van, viszont 4x-es tűzes bónusz sebzés is van hozzá. olyan szépen elporladnak még az erősebb badass bruiserek is :)) Egy ládában meg találtam egy kék revolvert, aminek 570es sebzése van. Gondolom akkor narancsban 1500as is lehet :Y

(#2033) Lorenzo9 válasza szabod (#2032) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

jaja,de nem feltétlen jobbak a sötétnarancsok,pl.revolverből is van zöld és erős,de minden egyébből is,én pl."kedvtelésből" utaztam a narancs fegyverekre,több,mint 200 van belőlük :DDD
kis kiegészités:a zöldeskék(pearlescent) fegyverek a 3-as dlc-vel jöttek be,minden fegyvertipus kapott egy ilyen modellt,aminek van sokféle variációja...vagyis ezek nem feltétlen moddolt fegyverek,az akármilyen szinben lehet,más kérdés,hogy persze a legjobbak innen is kerülnek ki,de csak bizonyos tipusoknál.A 3-as dlc nélkül ilyet max neten,multiban szerezhetsz legálisan.

Egyébként valóban lehet csinálni is fegyvert segédprogrammal,1-2 példányt,amit rögtön meg is lehet ismerni pl.a neten,tényleg ki lehet durvára hozni,de a moddolás egyébként "létező2 fegyvereket csinál,csak épp úgy szereli össze az ember,hogy a legjobbat hozza ki az adott modellből,pl.a távcsőre,stb.
Igaz nekem pl.a netről pajzsom van olyan is,ami gyakorlatilag sérthetetlenséget ad,akkora,de fegyverre ilyen nincs.
Revolverből a savas és tüzes,2 lövetű modellek a legjobbak sebzésre,ehhez általában +200% critical is jön,lvl61-en olyan 1500 körüli sebzés/golyó,fejre pedig ennek a 3szorosa,full távcsővel el is felejtheted a snipereket... :D

A képen egy pearlescent raksivető van,full legális,ott a ládában :D a kezemben egyébként egy jó kis savas revolver van,ezt használtam a játékban a legtöbbet,és ez is csak lila.

(#2034) Lorenzo9

Lorenzo9
(PH! addikt)

Egyébként kezdenek erősen morgolódni a dlc-k miatt...hogy 4 hónap alatt kijött 3,most meg 3 hónapja mégcsak semmi hir sincs a 4.-ről,pedig megigérték a 3 után hivatalosan,hogy készitenek még :(
Sajan félek,hogy nem lesz semmi,de mégcsak Borderlands2-ről,avagy Borderworlds-ról sem esett sehol,semmilyen show-n szó se,pedig a jövő évvégi játékokról már most simán beszélnek,képek,sb,a 3-as dlc-ről meg már 1,5 hónappal előtte kiszivárgott az első 4 kép,1 hónappal előtte meg már videó is volt gameplay-jal. :(
Pedig jó játék,lehetne folytatni...

(#2035) szabod válasza Lorenzo9 (#2033) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ha majd találok egy rendes távcsöves revolvert, akkor elfelejtem a csipákat, de addig is ezt a 2-t használom:

Meg van ez a revolver:

Meg ez az rpg:

És végül ez a shotgun, amit nem rég találtam. Hát nagyon vigyázni kell vele, mert egy lövéssel az egész tárat kinyomja, de olyan goyrsan, hogy megtartani is nehéz. Amikor először elsütöttem meghaltam (de komolyan!!) Még jó hogy volt egy segítőkész skag a közelben :D
Na róla lenne szó:

Van még ezen kívül egy pisztolyam, smg-m és gépkarabélyom, de azok nem valami nagy számok.
Egyébként mitől van az hogy lila körvonala van a fegyvereknek? Már egy ideje jelentkezett ez a bug, eddig nem nagyon zavart, de ha már itt vagyok akkor megkérdezem.

(#2036) P00By válasza Lorenzo9 (#2034) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Hónapok óta nem vettem elő a játékot. Ha nem jön DLC már nem is fogom.

(#2037) F34R válasza P00By (#2036) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

valószínű hogy a 3 dlc-n kívül nem lessz más :(
Összeségében jó játék kárhogy nagyon hajaz a Fallout 3-ra motorilag , néhol értelmetlennek tűnő küldetések no és a final komolyan 8-szor lőttem arra polipra és megmurdelt :)
Fegyverek szempontjából jó mivel kisezret leshet összeszedni , no meg késszíteni.

Remélem lesz még ésszerű folyatása yakuza claptrap a végén xD

hirdetéseim : http://bit.ly/Ad2BQ8

(#2038) szabod válasza F34R (#2037) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Na mivan már végig is nyomtad? Vagy nagyon kocka vagy, vagy pedig...... Hát nem is tudom, nekem már akkor is gyanús voltál, amikor 2 nap után lv50-es voltál.... :DDD

(#2039) Lorenzo9 válasza szabod (#2035) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

szerintem a garfbug lehet drivergond...végülis nekem 4850-nel a 9.9-9.12hotfix volt a jó,utána csak a 10.4b és most a 10.5a,ami fentvan,azzal is megy remekül,már amennyire birja.Sajna ATI karikon pl.az árnyékok nem az igaziak,főleg gond,hogy megfogják irreálisan a játékot.
Pár driverrel meg grafikai bugok,nem látszó házfal,stb,és élsimitást nem lehet használni,ami pedig sokkal szebbé tehetné.Bár erre van tán trükk,de végülis full hd-n nekem jó volt anizotropikussal is,nem akartam csak ezért bekavarni.
Fegyók nekem nem nagyon vannak külön kimentegetve képpel,nem is untatok senkit,de lesznek ennél SOKKAL ütősebbek is.. ;]
Majd inkább olyan lvl48-as körül,playtrough2,ott azért már ritka a full szemét fegyver.
A narancsokról meg irogattam annó sokat/sok kép,a "narancs" szóra keress rá itt. ;]

(#2040) F34R válasza Lorenzo9 (#2039) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

10.5 drivert használok én is és semmilyen probléma nem volt még :)

Végülis a választott karaktertől is függ miylen fegyvert találsz.

A Csipa és Revolver ami a kedvencem volt a többit akkor használtam csak ha naygon fogyóba volt ezek bármelyike. De nézegettem elég brutál shotgun-okat is említésre méltó egy játék meg kell hagyni :)

(#2041) szabod

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Na sikerült végigvinnem a játékot. Hát meg kell mondjam, az Eridiánokkal többet szenvedtem, mint magával a főellenséggel :) Közben sikerült is egy erdián puskát beszereznem. Hát annyira nem rossz, igaz nem is valami jó, mert mire a "töltet" odaér az ellenséghez, az addigra már máshol van. Pajzsra nagyon hatásos, a katonákra is, kivéve a defendereket és a badass verziósokat. Most kezdtem el a második végigjátszást, hát tényleg másabb így, hogy nem lv2-es pup scagek jönnek rám, hanem 32-38-as különféle és újfajtta scagek... Majd ha találok vmi erősebb narancs fegyvert, arról rakok képet, legalább a topik nem fog kihalni :)

(#2042) Hoze76

Hoze76
(újonc)

Sziasztok!

Kapcsolódási problémáim vannak.
Konkrétan hogy képtelen vagyok a net-en keresztüli cooperatív hentelésre.

Gamespy account kész (kettő is van, lehet ez a baj?), portok nyitva, ismerősöket is fel tudom venni, viszont a nevük alatt a "Joinable: NO" felirat van..

Találkozott már valaki hasonlóval?

Verziószám ugyanaz (1.30), invite-ot megkapom, de "connection lost.." és nem.

5let?

Előre is köszi!

(#2043) F34R válasza Hoze76 (#2042) üzenetére

F34R
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A baj nem nálad van ha 1.3 patched van + crack akkor mennie kell , ugynazt alkalmazd a haverodnál is :) ÜDV

(#2044) Lorenzo9 válasza F34R (#2040) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

az smg-k sem rosszak,főleg a tüzes,mert több embert is fel tudsz gyújtani vele,és az eléggé durván sebez/sokáig hat.De a savas sem megvetendő,ugyanis a savas fegyvereknél van egy olyan,hogy a többszörös savsebzéssel emelkedik a levett hp,vagyis minél több savas skuló talál,annál több hp "potyog ki" az ellenből,és annál tovább tart a hatás.
Elektromos fegyó is jó,nagyobb pajzsos ellenfeleknél főleg,mert az ugye azt szedi jobban,bár inkább szórakozás,mert egy 1000feletti,200% critical-os revolvernél több nemigen kell,egy jobb tüzes smg-vel pedig gyorsan végig lehet rohanni több ellenfélen,ha nem akar az ember kicsikkel vacakolni.Persze 3.dlc esetén/pár extra ellenfélnél ajánlott 1-1 savas és tüzes is ezekből,amikor már lángoló,stb skagok meg ilyesmik jönnek,de legalább revolverből érdemes bekésziteni 1 savast és tüzest,minden eshetőségre,és akkor senkivel nem lesz gond.
Mordecai-t vagy Lilith-et érdemes szvsz választani,Lilith phasewalk-ja kihúz a kakából az elején,és sebez is+gyorsabb közlekedés,később a Phoenix pedig kill után boritja lángba egy ideig,aki közel van,ami eléggé jót sebez,emellé jön,hogy lövéssel/üzéssel le lehet lassitani a nehezebb ellenfeleket némi tunning után.
Mordecai nehezebben indul,mert a madár gyengus,de fejlesztve egész jó,érdemes rágyúrni Mordecai pajzsáttörő képességére(hirtelen nem tudom,mi),amivel át lehet lőni és életerőt sebezni a pajzs leszedése nélkül is,eridiánok ellen pl.brutális,és ők a szintlépés miatt fontosak,rengeteg xp jár értük...később ha jó a tunning/szint,a kisebb ellenfelekből akár 6-ot is kicsinál a madár 1 körben,nem kell tökölni.
Egyébként minden karival érdemes végigjátszás után csinálgatni a The Descent-et és az Eridian Promontory-t sorban,mert rengeteg xp jön belőle,erős fegyó kell hozzá,de megéri.
1.3 patch utániaknak a folyamatos tápolás 1 mapon nem lehet,de a descent-eridian kombó után a Vault-ból visszateleport a Descentre már működik,úgy adja újra az ellenfeleket.
Shoti inkább szórakozni jó,ha az ember szintje nagyobb,de a kis hatótáv miatt erős ellennél nem életbiztositás,mert mire közel mész,fekszel.
Roland elsősorban a lőszer-életerőpótló ágyú miatt jó(fejlesztve),de semmi extra,akit kilő könnyen,azt maga az ember is lekapja pár skulóval.Illetve másik nagy előnye multiban,hogy az egész csapatot tudja regenerálni/tölteni lőszerrel.Nomeg 1 játékosban az elején jól jön,hogy az ágyú elvonja az ellen figyelmét :)
Brick meg felesleges,közelharc,ehh... :(

(#2045) szabod válasza Lorenzo9 (#2044) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Bricknek a közelharc képessége sem annyira rossz, mert a nehezebb ellenfelek is le bírod verni pár ütéssel, és a hp-det nyomja felfele rendesen. Az más dolog, hogy mire odérsz hozzájuk lehet, hogy már 6x leszednek, de lopakodni kell, már ahol persze ez lehetséges.

(#2046) Hoze76 válasza F34R (#2043) üzenetére

Hoze76
(újonc)

Eredeti a játék..

(#2047) szabod válasza Hoze76 (#2046) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Van routered? Azzal is lehet valami gebasz.

(#2048) Lorenzo9 válasza szabod (#2045) üzenetére

Lorenzo9
(PH! addikt)

na ja.de ha már a hp-dig jutnak,akkor régen rossz,olyan ez is,mint a transfusion gránát pl,semmi értelme igazából.
Nagyobb szinten mindenki akkorát oszt,hogy az embernek ha ugrik a pajzsa,az 1000-es életerejét lekapja pár golyó...ráadásul Brick nemigen segiti a többieket,nincs support.Én jobbszeretek egy FPS-ben a lövésben bizni,ráadásul a többiek extrái több ellenfélre hatnak,de itt ütni max egy durvább ellent érdemes,viszont a kicsik attól még ott maradnak.Lilith Phasewalkja területsebzést ad,a Phoenix területen gyújt fel ellent,de annyit,akihez csak közel kerül,a másik 2 ágyúja/madara is több ellenfél ellen szól,ráadásul messziről.

(#2049) Hoze76 válasza szabod (#2047) üzenetére

Hoze76
(újonc)

Akad, BEFSR41, portforward.com szerinti összes port rendben, és mégsem megy.

(#2050) szabod válasza Lorenzo9 (#2048) üzenetére

szabod
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát végülis ja, supportra nem alkalmas. Én most Hunterrel vagyok, a madárka már nálam is az általad leírt szinten van. 4x-es tüzes sebzés, egyszerre 6 ellenre is rámegy, elég szép pusztítást tud alkalmazni.
Amúgy ez a második végigjátszás elég durva, az elején még okés volt, hogy már nem pup skagek jönnek. Na de amikor bementem a barlangba kristályokat gyűjteni, és egy részen rámjött egy hardened alpha skag meg 3 badmutha shock alpha skag + egy rakás kisebb, na akkor jöttem rá, hogy itt már nem viccel a játék :DDD

Hoze76: akkor nem tudom mi lehet a baja, nem tudok segíteni :(

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Borderlands
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.