Nagyon kemény ez a játék.Először próbáltam, nem annyira tetszett, de aztán lett egy-két komolyabb fegyverem, onnantól már magával ragadott.Elleszek vele egy darabig.Most vagyok
lvl15, megyek nyírni a slayer-t vagy sledge-t vagy hogy hívják.
LOL, amikor legelőször elindítottam a játékot, bejött az nVidiás kép, ahol a robot ütögeti és a végén bemondja hogy nVidia.Namost velem az történt, hogy ütögette a robot, elcsüggedt és mielőtt mondta volna a szlogent, kilépett a játékból.Én meg kajakra azt hittem, hogy csak az ATI jó hozzá.
Másodszorra már rendesen működött.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
anonameuser
(újonc)

TTomax
(PH! kedvence)
Hát nem kapott.... viszont ma játszottam egy portugál gyerekkel olyan fegyvereket kaptam töle,amivel egy lövés minden...nem tudom honnan szerezte...kicsit sötétebb okkersárgák mint a többi... nagyon kemény sniperem van...semmi nem éli tul... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/
Felértem Pestre, itt a gépem,
a Bordelands is fut rajta szépen.
Aki játszana velem egyet,
írjon egy szép üzenetet!
höhöhö rímelt 
A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

MMIK
(újonc)
Én szívesen játszanék!

TTomax
(PH! kedvence)
A sniper pontosan ilyen!!!!!!!!
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

mad1
(PH! kedvence)
Nah vegignyomtuk tegnap a spannal,johet a zombi dlc...Csak jonne mar 
Azert az a cartman irattarto a vegen eleg erdekes volt foellensegnek ![;]](/dl/s/v1.gif)
A havas palya a legszebb.
Ne szemetelj ! / Steam..

westlake
(PH! nagyúr)
szeritned ez mennyire "legalis" fegyver?? 20millio xp-vel a hatam mogott a legerosebb sniper sem sebzett 1000-et
szerintem ennyi jatekidovel mar igazan esett volna valami ehhez hasonlo fegyver.. nem?
nekem van egy elmeletem, hogyan kerulhetnek ilyen fegyverek a jatekba.. van valami kis szoftver, amivel mindenfelet at lehet allitani a jatekban (guggolas, grafika, stb.). van egy olyan opcio, ahol a multiplayer mod erosseget lehet allitani.. gondolom ezt allitjak joval magasabbra, es igy esenek ezek a fegyverek..
[ Szerkesztve ]
I'm out.

westlake
(PH! nagyúr)
nekem ezzel az a bajom, hogy az ilyen fegyverekkel teljesen megolik a jatekot azok szamara, akik nem hasznalnak hekkelt fegyvereket.. en nem keves idot toltottem a jatekkal, de feleslegesen, ha ilyen fegyverek vannak.. raadasul a legtobb ember meg van rola gyozodve, hogy ezek a fegyverek legalis cuccok 
I'm out.

TTomax
(PH! kedvence)
Én azért a 4helyböl egyet beraktam ha már minden kötél szakad akkor elöveszem... nehogymár másfél milláért éledjek ujra... merthogy a rakat 999999-es után számol ám még....éppen most az egyik pályán becsusztam egy rakat pókba,1.300.000-ért éledtem ujjá.... 

westlake
(PH! nagyúr)
ilyen fegyver hasznalatara nincs elfogadhato magyarazat.. legalabbis szerintem
I'm out.

MMIK
(újonc)
Én már kétszer végigjátszottam rendes fegyverekkel és ezeket is találtam vagy kaptam minden trükközés nélkül! Most ezekkel megyek és besegítek másoknak ne szenvedjenek már alacsony lv szinten multiba így kipróbálhatnak más karaktert is mert pár óra után 20lv-t is léphetnek.Arénába meg nem megyek ezekkel a fegyverekkel máshol meg úgy sem tudsz senkit lelöni véletlenül
[ Szerkesztve ]

anonameuser
(újonc)
Ma a munkahelyen, meg otthon is egy-egy pillanatra a tárgyakat ilyen képregény-szerűnek érzékeltem.Szerintetek?
Mással nem volt ilyen?

westlake
(PH! nagyúr)
a nyakamat teszem ra, hogy ezek kozul egyiket sem talatad, hanem valakitol kaptad.. azt meg nehogy mar meg tudd mondani, hogy trukkozott fegyver-e vagy nem.. marmint meg lehet mondani, mivel irrealisan magas a sebzesuk 
I'm out.

MMIK
(újonc)

Womb
(senior tag)
Hm...nézem ezeket a fegyver márkákat, és sajnálatomra igen kevesen preferálják az S&S termékeket.
Már sokszor végigjátszottam az alapjátékot (hard változat nem érdekel, online szintúgy), és nagyon megszerettem az S&S sniper-ek nagy tárkapacitását és a gyors, tüzelési rátáját.
Minden másban gyengébben szerepelnek (persze vannak kivételek), de tárban, firerate-ban utolérhetetlen.
Szinte teljesen feleslegessé teszi pld. a coltokat. 3,5-3,7 rátával 9-10-es tárkapacitással még célzás nélkül is felveszi a versenyt a legjobb coltokkal szemben.
Ezt most csak úgy megjegyeztem, így hajnali egy óra felé 

mad1
(PH! kedvence)
A masodik nekem is megvan
azt a shotit az1ik foellenseg adja.
A harmadik is ossze vissza löl...Nah ezek csak kozelre jok.
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! / Steam..

Djroberto
(tag)
sajnos nekem elment az lvl50-es mentésem,mert behalt a rendszerem és nem tudtam kimenteni.
Hát én 2-szer nyomtam végig,és egy hasonló fegyóval sem találkoztam,úgy hogy ált minden zeg zugot át szoktam böngészni.
állításuk szerint mondjuk 12 millióból hullhat 1-2 ilyen,de nem hinném hogy az meg pont az említett embernél lenne aki előbb belinkelte hanem igazi Pro-knál akik tényleg tudnak is játszani,ergo másban is elsők mint reflex
:-)

westlake
(PH! nagyúr)
szerintem nem is oltek meg meg osszesen 12 millio szornyet az egesz jatekban
raadasul o alapbol negy darab ilyen fegyvert linkelt be
en kitartok amellett, hogy ezeknek a fegyvereknek semmi keresnivalojuk nem lenne a sima multiplayer modban..
I'm out.

jegenye77
(őstag)
Hali!
Nemsoká hozzájutok a játékhoz és az lenne a kérdésem hogy magyarosítása van már?
vagy simán játszható anélkül is./sajna nem tudok angolul/
"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

Womb
(senior tag)
A magyarítás folyamatban, de végig vihető minimális reklámangol tudással is.

jegenye77
(őstag)
Akkor neki esek.
Jó helyen kérdezem de jó a game?
Az előzeteseket meg a videókat nézegettem és nagyon megfogott.
"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

Womb
(senior tag)
A játék nagyon príma, de állítólag kooperatív ill. online az igazi.
Angoltudás nélkül szerintem is játszható, lőni kell
1 küldetést, meg mutat az iránytűn, arra kell menni ahhoz, a küldihez.
A coop multi tényleg jobb mint a single 
A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

jegenye77
(őstag)
Majd azt is kipróbálom. 

jegenye77
(őstag)
Egy kis segítség kellene!
Mi kerülte el a figyelmemet az első pályán?Ott vagyok ahol megáll egy bungalónál a kis robot és mellette az a zölden világító oszlop.Mit kell itt csinálni?
Ha jol gondolom, akkor csak oda kell setalnod az epulethez, mert nem nyilik az ajtaja , te viszont ki tudod nyitni kivulrol. Szal ajto melletti gombot nyomjad megfele 
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

jegenye77
(őstag)
Igen sikerül is. 
Még azt kérdezném hogy menteni hogy tudok?Mert most előröl kezdtem az egészet.

mad1
(PH! kedvence)
Minden feladat felvetelenel,es leadasanal automatikusan mentenie kellene elvileg.
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! / Steam..

jegenye77
(őstag)

Womb
(senior tag)
Azt hittem, hogy minden ládahelyet ismerek New Haven- ben 

westlake
(PH! nagyúr)
szar ugy, ha erre akkor jossz ra, amikor mar vegigvitted a jatekot (akkor mar nem mukodik a dolog) 
[ Szerkesztve ]
I'm out.
Csinálok egy játékot Gamerangeren, PH PaJa1 néven. LVL50 vagyok, asszem old havenben botorkálok. A játékom alapverzió, nincs patchelve.

jegenye77
(őstag)
Most kezdtem a játékot de NAGYON TETSZIK! 
Az idegesítő MW2 multija után örülök hogy rátaláltam erre a gyöngyszemre.
Egy két dolgot nem tudok még!
Az oszlop ami zölden világít ott mit lehet csinálni azokkal a színmintákkal?
Az összeszedett fegyvert el lehet adni vagy csak eldobom amikor már nem használom?
A saját rucid szinét válthatod. Hogy egyedibb legyél 
A fegyókat el lehet adni. Bármelyik shopban. Neked elsőre majd a dokinál megszerelt automata lesz elérhető. Abban pajzsot, gyógyszert lehet venni de ott is eladhatod a fegyókat amik nem kellenek.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

jegenye77
(őstag)
Köszi! 
Már megyek is tolom egy kicsit.

jegenye77
(őstag)
Most értem oda ahol két faszi van nem messze a tábortól.Hiába lövök rájuk bármivel nem sérülnek!
Milyen fegyó kell ellenük?Vagy tudom ezeket erősíteni?
Ha ez valami küldetés része akkor leírnád melyik küldetés az?
Ha tul nagy a kulonbseg a te es az ellenfelek szintje kozt (ez kb.2-4 szint), akkor alig sebzed oket, hiaba van medveolo fegyvered. Az ellenfelek szintjet kiirja, ha rajuk celzol, meg a kuldeteseknel is kiirja, hogy kb. milyen szint szukseges hozza. Elobb mindig az aktualis zsintednek megfeleloekkel kezdj, aztan haladj tovabb, ahogy fejlodsz.
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

sasa134
(fanatikus tag)
srácok, lvl 20 körül milyen sebzésű fegyvereitek vannak/voltak kb? thx! 
The way of life: Vespa & snowboard

Womb
(senior tag)
~180-200 sniper
~12x40-45 soti
~125-180 colt
~30-50 repeater
~42-48 gránát skill
~40-60 rifle
~300 launcher
~35-45 SMG
Emlékeim szerint kb. ilyen sebzést produkálnak a fegyverek.

TTomax
(PH! kedvence)
szerintem BONE...

TTomax
(PH! kedvence)
Ez nekem is uj...sosem jártam itt,de 2X ki van már tolva... 

jegenye77
(őstag)

TTomax
(PH! kedvence)
multi valaki?

sasa134
(fanatikus tag)
köszönöm!
The way of life: Vespa & snowboard
Majd jövőhéten.... még itthon vagyok, laptopon meg meg sincs és talán csak minimumon mozdulna meg 
Gamerangered van? Én gamespyra nem tudok belépni...
Megvagyok, mehet a multi 
Este befejeztem a 2. végigjátszást... a végén a szörnyike nagyon buta módon halt meg