Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  BMW Club

(#751) Vangelis válasza Bubu79 (#749) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Dehogy sikerült.....

(#752) Bubu79 válasza Vangelis (#751) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csudrival nem próbáltál meg egyeztetni? Ugyan Neki 318-a van, de hátha akad manualja, ami Neked is hasznos lehet :)

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#753) dragonfx válasza Vangelis (#751) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van egy e46 320ad és így elhanyagolod? :U

Na ééésss?::DDD

(#754) Bubu79 válasza dragonfx (#753) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elhanyagolja :F Még azt is eltűri megtorlás nélkül, hogy holmi robogók összezúzzák szegény Bömbi oldalát :( :DDD

Ma egy kicsit megjárattam a gépet - megtömtem a bendőjét, le is mosattam ( bár mostanra talán már nem is látszik :U ) és egy kicsit kocsikáztam.

Szeretné tolni a farát a drága, oda kell figyelni rendesen, hogy ne legyen baj - a csúszós utak nem lesznek a kedvenceim, az biztos - bár kétségtelenül mókás tud lenni időnként, ahogyan a tohonya orrát tolja :)
Egészen addig ez nem is baj, amíg nem a forgalomban kezdi el - de szerencsére kézbentartható a jószág kis odafigyeléssel :)

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#755) csudri

csudri
(őstag)

Fasz kivan a sok bénával. Este jöttem haza az Egér úton, szépen tolom magam egyenesen Budaörs felé, erre elémkanyarodik egy fasz Colt-os, de úgy, hogy nem egy sávot, hanem kettőt foglalt el. Nyomtam egy padlóféket, de láttam kevés lesz, gyorsan tükör-jobbrólsenki-kormány elránt. Ja meg persze feküdtem a dudán, hátha észreveszi magát, de nem nagyon izgatta, hogy majdnem ronggyátört a barom! :O

Vortex World Domination

(#756) Vangelis válasza dragonfx (#753) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Hanyagolja a fne, csak nincs időm használni, de ha egyszer lesz!!!!!!

Tegnap a mitsuval voltam hegyes dombos vidékenm, full hó meg jég...

de jó gumival tudtam nyoni 70-80al:D... adrenalin volt bőven:)

(#757) dragonfx válasza Vangelis (#756) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bömivel mi lettvolna ott :DD :DDD

(#758) Vangelis válasza dragonfx (#757) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Hátj jah!!!!!!

De monmdjuk azzal 30al mentem volna:D

MIndekik cask lesett hogy 80 al tépek... szar fronthajtásosok meg totyogtak 20al:D

(#759) csudri

csudri
(őstag)

Mi ez a kuss már két napja? Remélem szaladnak a gépek ezerrel!

Utálom az esőt, de reggel olyan jó volt ránézni a Drágámra, előjött a piszok alól. :) Ilyenkor mindig újra és újra beleszeretek! ;]

Vortex World Domination

(#760) Bubu79 válasza csudri (#759) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Utálom az esőt, de reggel olyan jó volt ránézni a Drágámra, előjött a piszok alól." - ez kész... Meglepő látni ahogyan előragyognak a színek, az biztos...

A szekér szalad, de az ördög pörkölje meg azt az autóút építő antitálentumot, amelyik kitalálta a fehéres felüleű aszfaltot - kap egy kis vizet és ha nincsen mákod, akkor cseszheted az ABS-t, ESP-t, téligumit, anyámkínját az autó arra megy amerre akar...

Most pedig megyek és megnézem mi a bánatért rohangálnak a mentők egész nap a környéken - elgurulok hátha én is jól járok... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#761) csudri válasza Bubu79 (#760) üzenetére

csudri
(őstag)

A budaörsi Tesconál volt olyan pont a kanyarban. Miután már a szivárvány összes színében pompázott a szalagkorlát a sok autótól, ami belement felmarták, így most akkor sem csúszik ha valaki nagyon barom. :)

Vortex World Domination

(#762) Bubu79 válasza csudri (#761) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jó nyomon jársz - ez is egy bevásárlóközpontnál csapta ki nálam a biztosítékot: a dunaújvárosi spórnál... :K Elkezdtem kanyarodni - egy darabig ment is a dolog - aztán felúsztam a lefelé csordogáló vízen és szépen megcsúsztam... Mégcsak nem is száguldoztam... :U Azt hiszem csuklott rendesen a vezető tervező kedves édesanyja...

(#763) dragonfx válasza Bubu79 (#762) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vigyázni vigyázni..vízátfolyáson ninc smegállás.

Nekem tetszik
AC Schnitzer 135i coupé@ 360 ló
kép1 kép2 kép3

(#764) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ne halljon már le atopik baxxa meg.
Tegnap láttam egy ilyet

[ Szerkesztve ]

(#765) Bubu79 válasza dragonfx (#764) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szépséges :B Egyszer szívesen betenném az ülepem egy ilyenbe :)

Ma lemosattam a verdát és örvendeztem vala, hogy tiszta lett - aztán felvilágosítottak a kollégák, hogy éppen jókor jutott fejembe eme remek ötlet, ugyanis eső várható...

Ez van, amikor az embert már kiskorában megbélyegzik és az óvodában a szivattyút kapja jelnek :DDD

(#766) dragonfx válasza Bubu79 (#765) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

multkor én is de már tiszta retek.. :O

(#767) Bubu79 válasza dragonfx (#766) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kitekinték az ablakon és mit látok? Csöpög az eső... Hogy a Jóisten szorítsa magához mindazokat akik esőért rimánkodtak... :U

Pedig olyan tuti volt beleülni délután - nem volt szutykos az oldala, tiszta kilátás, jólesett ránézni - de ennek lőttek :O

(#768) dragonfx válasza Bubu79 (#767) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én ezé le se mosom télen... :(

(#769) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt így ahogy van

Bubu nem ismerős az első/hátsó lámpa? :DD

(#770) Bubu79 válasza dragonfx (#769) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt biza én is örökbefogadnám :K

Lámpák - valami dereng...

Mintha egy piros jószágon láttam volna hasonlókat, csak ott az első nem fekete hátteres, hanem króm, a hátsó pedig full világos, nem piros ;)

(#771) csudri válasza dragonfx (#769) üzenetére

csudri
(őstag)

Nem rossz, csak a zene nagyon hányinger... :(

Tudna valaki valami infóval szolgálni, hogy mivel lehetne valami nagyon állat hangot előcsalni a gépemből? Most Magnum van rajta nem rossz, nem rossz, de jobb kéne. Remusra nem áldoznék, szerintem aránytalanul drága, egy havernak Zeus van, nagyon baba, de amiket hallottam a weblapjukon az nudli.

Vortex World Domination

(#772) dragonfx válasza Bubu79 (#770) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D
a hátsó detto ugyanez ;)
már megijedtem magyaron lenne és nem lenen egyedi az enyém....de nem az.
Amugy multkro egy fekete 316on e36on láttam olyat amit emlegettél...ledes de kristály króm hátteres hátúl..eléggé üt...erős javaslata tidére :K

csudri>>jujj ne király isten aza zene...Kim Sozzi- Break up(cascada remix)....régebben egyik kedvencem...mind1 ízlések pofonok...
Szerintme pedig a remusnak vana legszebb hangja...meg ugye a 10 év gari se piskóta :Y

(#773) Bubu79 válasza dragonfx (#772) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Biztos velem van a baj, de ezt a lámpakombinációt így ahogy van elfogadnám a sajátomra is :K

Hangosságosság: bírom én is a morgós-hörgős üvöltést, mégis inkább valami halkabb, gyári jellegű megoldást kap a gép - egyrészt mert erősen város közepén lakom, ahol én is rühellem hallani hajnalban a 60-asnak gúnyolt rendszer repedtfazék hangját ( van pár tuningverda a környéken - olyanok, hogy optika van rajta, meg hang is van ezerrel, akkora diffúzorral a hátsóján és akkora spoilerrel az elején, hogyha rendes motor lenne a gépben a leszorítóerő elásná a gépet pl. Suzuki Swift 1.0-n - persze nem az újon ), másrészt hosszabb úton nem jó a hörgést-harákolást hallgatni - szigorúan szvsz ;)

(#774) csudri válasza Bubu79 (#773) üzenetére

csudri
(őstag)

Most vagyok fiatal, hang kell. :DDD

Majd ha pár év múlva már családapa leszek, akkor csöndes gép lesz, addig meg hadd szóljon. :)

Szóval várok ötleteket! A Remus már kapott pár szavazatot, de youtube-on nézegetett videók alapján valamelyiknek nagyon szar hangja van. Esetleg más gyártó terméke, ami kapható itthon vagy ebay-en?

És mennyire fontos a típusazonos cucc, esetleg az univerzális is jó választás lehet-e?

(ha már kérdeztem ezeket, akkor bocs, rövid az agyam :B )

Vortex World Domination

(#775) dragonfx válasza csudri (#774) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát figyi a legtöbb német BMW-n márpedig hazai verdára pláne ahol van pénz nem sjanálják a bajorok...BASTUCK van....ebayen van.
A supersprint selehet gyenge.
amelyik olcsóbb azt vedd..a abastuck átlag 230euro kb.

(#776) csudri válasza dragonfx (#775) üzenetére

csudri
(őstag)

Köszönöm az infót! Sosem hallottam még erről a márkáról, de youtube-on találtam egy csomót. Pont olyan verdát is, mint az enyém (persze nem piros :D ), úgyhogy legalább tudom, hogy mire számítsak. Mert azért nem sok videó van 2liter alatti verdákkal.

Vortex World Domination

(#777) csudri válasza dragonfx (#775) üzenetére

csudri
(őstag)

Találtam egy komplett rendszert [link], még ha meg is rendelem, vajon mennyiért szerelnek fel egy ilyet? (nem nagyon vannak autószerelő haverjaim, csak karosszériás)

Vortex World Domination

(#778) dragonfx válasza csudri (#777) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kb 10e..
de számold emnnyié hozzák el..meg 80kért 1-1 középés hátsódob annyir anem angy cucc ennyié itthon is kapsz.

(#779) csudri válasza dragonfx (#778) üzenetére

csudri
(őstag)

Most csak Remus árakból tudok kiindulni, de abból ha csak hátsót vennék már az ennyibe fáj.

Majd kérek pár helyről ajánlatot erre a Supersprint-re, azzal foglalkoznak itthon páran, Bastuck-ot nem találtam, de írtam a bmwpower-re, hátha tud valaki.

(racing-bazáron meg van Supersprint-akció [link]. Azt írjáék kinálatot lásd a honlapon, de hol? Néztem a racing-shop.hu oldalon, de ott nincs semmi, ami kipufogó.)

Vortex World Domination

(#780) dragonfx válasza csudri (#779) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt van teso ;)

mondjuk kicsit trükkös de a képrekattintasz látod a kép melyik oldal tárheyléről van, és ott is van. ;)

Remusból típusazonost ne vegyél mert fél milákából ninc smeg egy rendszer, univerzális dobot is fel tudnak rakni, ugyanitt ahola link van.

(#781) csudri válasza dragonfx (#780) üzenetére

csudri
(őstag)

Akárhogy klikkeltem nem adta ki a dinamitot. Látom van 2x90-es, az pont jó lenne a mostani helyére. Fura, hogy azon is Magnum felirat van, ugyan alatta oda van írva picivel, hogy Supersprint, de akkor is érdekes.

Ja és megfogadom a tanácsod, hogy univerzális Remusban is gondolkodjak, anyagilag mindenképp jobban jövök ki és a hangja biztos annak is fasza lenne. Ha már annyira hypolják, olyan szar nem lehet. :D

[ Szerkesztve ]

Vortex World Domination

(#782) dragonfx válasza csudri (#781) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én egy e36 320on láttam remus dupla véggelpassz nemtom 60-70 vagy 90es volt, de tök lazán vezetett a csávó de olyna szép mély hangja volt....
35k körül van oylan remus, cska ki kell fogni a jákcíótttt :)) ....

Azta magnumot akartam pont ajánlani... ;)

(#783) csudri válasza dragonfx (#782) üzenetére

csudri
(őstag)

Hát igen akció nélkül 85 ropi. Vaterán találtam egy ilyet, de valahogy olyan kis kopottnak tűnik, azért még rágódom rajta.

Vortex World Domination

(#784) dragonfx válasza csudri (#783) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez a tiédre tuti nem jó...

(#785) csudri válasza dragonfx (#784) üzenetére

csudri
(őstag)

Miért? Ha valamiért nem jó, akkor max azért, mert ez szerintem a magas verzió, ami nem igazán passzol az enyém alá, vagyis jó lehet, csak nem szeretném, ha egy fekvőrendőr elvinné. A mostani is picit lejjebb van, mint a gyári volt.

Vortex World Domination

(#786) dragonfx válasza csudri (#785) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mert e46on nincs ilyan nagy ilyen négyzet styíle dob..meg amugy is 5ösre való akkor 3as nem hiszem...

(#787) csudri válasza dragonfx (#786) üzenetére

csudri
(őstag)

Nézegettem még az éjjel mindenfelé és megakadt a szemem egy Twin Loop nevű érdekességen. Anno a Mugen csinálta direkt Hondákhoz, de van belőle univerzális. Videók alapján nagyon szép hangja van és ebay-ről postával együtt sem kerülne többe, mint 15ropi. Látott már valaki ilyet élőben?

Vortex World Domination

(#788) dragonfx válasza csudri (#787) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

linket mutass

usaba 20$ egy kipuf enyémre tiédre...csaka szállítás kb 200$ :Y

(#789) csudri válasza dragonfx (#788) üzenetére

csudri
(őstag)

[link]

Nem hiszem, hogy olyan horror lenne a szállítás, bár amikor tápkieget rendelek akkor is finom szokott lenni a pk. Viszont forgalmazzák Európában is, úgyhogy ha tényleg jó lehet ez, akkor lehet megéri innen rendelni. (Itthon 33K)

Vortex World Domination

(#790) dragonfx válasza csudri (#789) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem ez tul semmitmondóan néz ki...
atápkieg. rendelésbe beszállók lehet..honnan hogy mennyiért? :DD

(#791) csudri válasza dragonfx (#790) üzenetére

csudri
(őstag)

Hát igen, nem egy szépség, de a hangja nem rossz.

(tápkiegrendelés ügyben ment egy privi ;] )

Vortex World Domination

(#792) dragonfx válasza csudri (#791) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerintme furd kia mostani dobotés kész a megoldás vagy reszeld ela csatinál kicsit... ;]

(#793) csudri

csudri
(őstag)

Fel-fel!!!

Vortex World Domination

(#794) Bubu79 válasza csudri (#793) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen hóesésben? Hova a bánatba? A Mount Everestre? :U :DDD

(#795) dragonfx válasza Bubu79 (#794) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vidékre nyugiba.

(#796) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Csapattam ma mint állat, nagyon keményen csúszik erre felénk, pici gáz és már riszál is :D :C

Találmány gyártási joga eladó!

(#797) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szívet melengető látvány fogadott ma a házunk melletti parkolóban - ugyan nem egymás mellett, de ott állt egy E46-os 320d touring, egy E34 touring ( ezen nem láttam arra utaló feliratot, hogy vajon mekkora motor lehet benne ), valamint a saját E36 318i-m - mindhárom fekete :)

Elmentem kicsikét megjárattam a jószágot - örömmel konstatáltam, hogy pöccre indult, ahogy szokott és mindenfajta hezitálás nélkül tette a dolgát, nem kis megelégedésemre :)

Itt-ott találtam egy-két jégbordás szakaszt - ezeken észnél kell lenni, de egyébként egy álom volt, ahogy viselkedett a kicsike :)

(#798) dragonfx válasza Bubu79 (#797) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így van így is veiselkedik cska kik ugye szetlenül mintpl.sopron belvárosika nyomják azonak még jég mege ső meg hó s ekell anélkül is gépészkednek össze vissza...és ők perzse félnek megijedneka csapadéktól..normálon vezetve a bmw se semmivel másabb mint más auto...
Nekem autoplyán volt oylna 4irányból 3 bmw volt körülöttem..2 e46 1 e36...érdekes sztu volt.... :B

(#799) Bubu79 válasza dragonfx (#798) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bevallom őszintén rosszabbra számítottam a hátsókerékhajtás miatt, de kellemes meglepetésként ért az, hogy ha az ember nem tiporja ész nélkül a gázt, meg a féket, akkor ugyanúgy kézben tartható, mint egy elsőkerekes gép :)

A soproni nagyfiúkat hagyjuk - azóta is összeszorul a szívem, ha arra gondolok, hogy milyen idiótaság miatt tört össze annak a jó kis ACSchnitzer E36-nak az orra :( A Z3 Annyira nem hatott meg - talán a színe miatt ( a bilikék valahogy nem passzol ahhoz a géphez, de talán semmilyen autóhoz sem :F ) - viszont az ACS-t sajnáltam ( a gazdáját nem - eszméletlenül hidegen hagyta, hogy lezúzta azt a szépséget :( )

(#800) dragonfx válasza Bubu79 (#799) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

gyökér..glanc csapató autónak tartja gondolom otthon meg figyel a 645ci...
Ilyenek télleg nem érdemelnek bmw-t.miattuk alakul ki az a nézet a bimmeresekről ami...
Én pl:vízen nem tudok megcsúszni téli gummával..kivéve ha padlóval megyek bele magas fordulaton...

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  BMW Club
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.