Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  BMW Club

(#51) God Vazzeg válasza Gyuri27 (#44) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Pirosban én se vennék, soha :B :R

Találmány gyártási joga eladó!

(#52) dragonfx válasza God Vazzeg (#50) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

te kecskeméti vagy?

Na ééésss?::DDD

(#53) God Vazzeg válasza dragonfx (#52) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Nem :D ;]

(#54) Uher válasza dragonfx (#49) üzenetére

Uher
(kvázi-tag)

A lambdaszonda nem típushiba, csak egy idö után elfárad. Az összes.

(#55) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[link]

de durva, ezek szeritn mégsem lenne lehetetlen.....

Ez meg jó lenne it dísznek
[link] [link]

(#56) Gézengúz válasza venember83 (#48) üzenetére

Gézengúz
(senior tag)

Sziasztok........

Na itt egy kép.........

[link]

Hogy ázott be?? Szal a szélvédő előtti összefolyónak van két kis gumikifolyója ami a motor mögött két irányban köpi kifelé a vizet de hogy ezt meglásd le kell szedni a műa. borítást....na ez a két kis gumicső teljesen el volt rakodva minden ganajjal.... feltelt a kis vályú aminek el kellene vezetni innen a mocskot......ezekután elég egy kemény balos kanyar (körforgalom) és minden ganaj megindul jobbra kifelé------a vezérlők irányába..a váltóvezérlő megússza mert a mocivezérlő felett van de egy idő után a Siemenses kütyü is megadta magát.........

Ennyi lenne...

Hali mindenkinek...... :)

"Annyi jó autó van, amit ki lehetne próbálni, de ezt elrontottam ott, hogy elsőnek vettem egy BMW-t"

(#57) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

1000 Le: [link]

(#58) Dumb

Dumb
(senior tag)

Nem tudja vki véletlenül, egy E39-es 530D kézi váltósban, mit csinál(na) az S.EDC gomb a műszerfalon? :)

"Egyszerre mind a kettőre!"

(#59) God Vazzeg válasza Gézengúz (#56) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Gyönyörű a drága! :R :R Nekem is szar helyen van a motor vezérlő cucc, bár még nem ázott be, de ott van az elvezető közelében/alatt! Majd figyelem azért :B :D

(#60) venember83 válasza Gézengúz (#56) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nincs mit mondjak ra, szep ;) Kosz, h megmutattad.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#61) Uher válasza Dumb (#58) üzenetére

Uher
(kvázi-tag)

Keményíti a lengéscsillapítót.

(#62) Sensei

Sensei
(fanatikus tag)

Hallgassátok a hangját: [link]

Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.

(#63) Dumb válasza Uher (#61) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Köszi, és ez extra? Havernak benne van a gomb, de nem csinál semmit, nem gyullad ki a led, sőt lehet h meg se lehet nyomni :)

(#64) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Kár, hogy el van szállva az ára [link]

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#65) t1 válasza tomcsi23 (#64) üzenetére

t1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

picit........ ha fele ennyi lenne az már reálisabb lenne

(#66) stangli válasza tomcsi23 (#64) üzenetére

stangli
(senior tag)
LOGOUT blog

eeehh ha 600-700e-t levenne a tulaj, akkor majdnem tökéletes volna az ára.... :)

A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.

(#67) tomcsi23 válasza stangli (#66) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Azt még odaírja: ''AZ AR A FEJEGYSEGET NEM TARTALMAZZA.'' ;]

Meg persze feltéve, hogy tényleg olyan állapotban van, amit ír/látszik.

(#68) Dumb

Dumb
(senior tag)

[link]

(#69) tomcsi23 válasza Dumb (#68) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Elég érdekes az elektromos ablak kapcsolói, csak 3 van, a 4. kurblis? :D

(#70) Dumb válasza tomcsi23 (#69) üzenetére

Dumb
(senior tag)

Vagy balról mindkét első tudja kezeli, nem kell átnyúlnia. :P

(#71) dragonfx válasza tomcsi23 (#64) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha tényleg akkori 98/10 akkor final limited edition e36 m3, és ha tényleg végig bmw szervízkönyves akkro ennek ennyi az ára.

Kértétek, tessék, oldalnézet>>[link]

[Szerkesztve]

(#72) tomcsi23 válasza dragonfx (#71) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Tudod, az ára annyi, amennyiért elviszik, az értéke más kérdés. :)

A kocsira nézve nincsen semmi szégyenkezni valód, ''1.6-os'' de ezt meg már megszoktad. ;)

(#73) tomcsi23 válasza tomcsi23 (#72) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Hm, megvan az ára a kis aranyosoknak németföldön is - nem is gondoltam volna.
[link] [link] [link] [link] [link] [link]

Utolsó előttinek nem semmi fényezése van még mindig, bár a többi is bőven veri a magyar normát, az állapotról ne is beszéljünk. :)

(#74) Dumb válasza t1 (#65) üzenetére

Dumb
(senior tag)

A szakadék széthajtottak kerülnek annyiba :)

(#75) dragonfx válasza tomcsi23 (#73) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én mondtam ezeknek ennyi az ára.
Úgy vedd hogy a maga ketegóriájában ez akkroa etalon autó mint a civic vti a magáéban, vagy egy supra egy skyline....
Csak más géposztályban vannak ugye.A motor többszörös díjnyertes felsorolni nehéz 10 éve mekkora ujdonságokat hozott be. És ez a 321 ló nagyon meghajtja ezt az autó, ha mindne igaz gyári spec. szerint 5.6 alatt van 100on. Az optika egy kegyetlenül eltalált, kezdve a lökösöktőla felniiig.Egy baja van fenntartása szervízelése méregdrága, de akinek van kapcsolta netán szerelő annak ninc sjobb sportkocsiválasztás mostanság.
A 2.5 millások igen széthajtottak, nézd meg a lamboajtósat??....egy röhej, a kasztni az optika szép, amugy műszakilag egy roncs lehet szerintem, nem ebszélbe usa motoros......vagy ott van a piros flockolt, megtudva hogy motorgenerál volt rajta már.
Szóval azért ezeknek azért ennyi az ára, mert még feltételezhetően 150e-t elmennek.

(#76) tomcsi23 válasza dragonfx (#75) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

5.5 a gyári ;)
Még egy bibi van itt Mo-n (most az utakról nem beszélek), nagyon kevesen értenek hozzá, kókányolni viszont sokan tudnak.
Emiatt is nem igazán ésszerű választás egy ilyen komoly etalon. Sajnos. :O

Ott is van sok kókány, amiket említesz, látszik is. Annak a pirosnak pl elszállt a motorja 240-nél. :D

(#77) dragonfx válasza tomcsi23 (#76) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen vagy tán 270nél de én is arra emlékszek valami ilyesmit írt a srác.....de hogy lehet egyből első hazaút során végsebb.próbát tenni? :(
Simán vinnie kéne, ha normálisan van karbantartva...persze mondjuka s rác is megnézhette alaposna ha így sózták rá.....mega motorgnerál írta mennyi...na persze annyit még a hülye se fizetne ki rá...inkább vesz még1et és a ocit átteszik abból, ami mondjuk lehet többet bír, de nem sokkal. Igen angyona kókány meló, aki saját tulajdonára hazsnára csinálja az csinálja meg rendesen.

(#78) Vangelis

Vangelis
(PH! kedvence)

egy gyors kéréds, néztem me agy BMW-t diesel :) 320D 2001 es.

Ezek hol elngedik el a klimából lecsapódó vizet:?

Mert volt alatta tócsa, és hát nekem eléggé olajosnak tünt,
A kereskedő szerint a klíma.

Visszamegyek és emgnézem, árréb állítatom vele az autót, és megkóstolom mi az:)

(#79) dragonfx válasza Vangelis (#78) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azt azé inkáb ne :B

Amugy ma láttam egy ilyet csak feketébe, svájci rendszámmal[link]

Nagyon zsír, közel m3.

(#80) Vangelis válasza dragonfx (#79) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

pöpec----

(#81) dragonfx válasza Vangelis (#80) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez meg egy csodásan elkapott kép, tudom lehetne jobb, de így se vészes
[link]

(#82) stangli válasza dragonfx (#81) üzenetére

stangli
(senior tag)
LOGOUT blog

belűlről hogy néz ki a kicsike? :R

A számítógép embertelen: egyrészt tökéletesen programozott és szabályosan működik, ráadásul teljesen őszinte.

(#83) dragonfx válasza stangli (#82) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

2 hét múlva magamtól fogok felrakni képet ha minden igaz akkor lesz meg amit szeretnék.

(#84) Norbo03

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

Csak annyit szeretnék megtudni h minek a röviditése a PTDI?

(#85) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv Mindenkinek :)

Több mint egy hónapja vagyok boldog ( és egyre boldogabb ) tulajdonosa a képeken látható feketeségnek.
Sajnos még sokat kell dolgozni rajta, hogy olyan legyen, amilyennek elképzeltem, de a kitartás és az elszántság megvan, úgyhogy előbb-utóbb a végére érek a dolgoknak :)

Az előző tulaj meglehetősen mostohán kezelte, de mostani gazdája igyekszik jóvátenni minden vétséget, melyet elkövettek a gép kárára :R

A kicsike egyébként egy 1997-es gyártású E36-os 318i - tudom, nem egy drugster, de nem is betyárkodni vettem - egyszerűen 12 éves korom óta vágytam rá... És most megvan :B

[link]
[link]

A következő két képet csak erős idegzetűeknek ajánlom, mert a tulaj is rajta van ;] :

[link]
[link]

Mentegetőzés on :
A képek tegnap délután készültek - szégyellem a pofám, de sajna nem mostam le fotózás előtt a drágát :B Amint lesz alkalmam megint fotózni, ígérem jóváteszem a hibát ;)
Mentegetőzés off

[Szerkesztve]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#86) Norbo03

Norbo03
(őstag)
LOGOUT blog

UP! A topiknak.

(#87) dragonfx válasza Bubu79 (#85) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon szép a fénye én olvasás nélkül polírozás utáni képeknek mondanám.

Tippek:
első lököshöz vegyél rácsot, feketét, hogy a ködlámpatakarók után ne kelljen kajtatnód, fekete hütőrács+előre embléma rendel ebayről ;)

Látom ez már az újabb fajta stíle mert alapból nem sárga hátúl az indexüveg hanem fehér és az égő a narancs, netán invisible ;] ..ahogyna az index is.
kipufogóvéget szerezz rá valahonnan.

amugy meg welcome.

(#88) dragonfx válasza Norbo03 (#84) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tubódízelinjektor, az előte levő 2 betű passz, de nem bmw-kben van ilyne megjelőlésű moci.
amugy ha up akkor bmw-d van?

(#89) bbazsy

bbazsy
(őstag)

hali

új 1esek lóerőbe hogy vannak?
120i, meg 130i.. (2 adatot találtam, de sztem egyiknél elírták a kw -t).

130i v6 24v, hmmm :)

..

(#90) dragonfx válasza bbazsy (#89) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szia!

120i 170 lovas enyhén meghuzott 2.0ás moci ami a 3asban is van si néven.
130ba pedig a régóta élő sor6 265 lovas moci van, ami 3asba 5ösbe is bekerült régebben.
V6 tuti nincs a 130ba.
120d 177lovas ez viszont tuti.

(#91) bbazsy válasza dragonfx (#90) üzenetére

bbazsy
(őstag)

oooh, akkor mégse néztem el, csak nem akartam elhinni...

az a 120i elég szimpatikus ilyen fogyasztás mellett...

..

(#92) Bubu79 válasza dragonfx (#87) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:)

Hááát az erős túlzás, hogy polír lenne a festés, élőben bizony látszik itt-ott, hogy kutyául bántak vele sajna, de ha minden igaz, akkor jövő ilyenkor már az új kabátkájában feszülhet a drága, mert telibe fújatom :) Ha minden igaz, akkor valószínűleg metál fekete lesz, vagy egy schwarz-blaunak nevezett árnyalat, mert a mostani egyszerű fekete ( nem rossz ez sem, de az talán kicsit elegánsabb :) ).

A ködlámpákat pótolni kívánom, valamint tervezem, hogy az első emblémát is cserélem, mert kicsit lekopott róla a festék ( nem egészen értem mi módon... )

Speciel nekem bejön a króm keret a hűtőrács körül, úgyhogy ahoz nem nyúlok :)

A kipufogó egészében lesz cserélve, mert a hátsó dobot kicsit megkezdte a rozsda ( ugyan még nem hallani, hogy hangosan csámcsogna rajta, de azért cseréljük ), és kap valami szép véget is majd :)

A fehér index búrák ugyan nem voltak elsődleges szempontok, de örülök, hogy eleve azzal van szerelve, mert ha nem így lett volna, akkor is cseréltem volna ilyenre :)

Sok meló lesz még rajta, de nem bánom, mert lépésről lépésre szebb lesz a gép :R

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#93) dragonfx válasza bbazsy (#91) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

igen nekem se gömbölyű kicsit a dolog.
Ott kezdődik hogy az e36ba a 2.0 már 6hengeres volt, miért degradálták volna vissza a mostaniba 4 hengerre? :U ...tán fogyi miatt.....
A 2.0 mindig 151lovas volt, most hirtelen nem tom hogy lett 170...A 170es egyedül a 320si-be...értsd sport verzióba van benen ami limitált....
Az a +20ló nem jön elő csak abból hogy kisebb az 1es kasztnija...utánanézve súlyban nincs is akkora különbség nagyon köztük :U ...az is érthetetlen lenen hogy mér pont az 1es kapná meg azta kitüntetést, hogy gyárilag chippelve kapja a 2.0ás mocit... :U
Szerintem a márkakereskedében talán egy műszaki emberke tudna ezekre érdemben válaszolni.

[Szerkesztve]

(#94) dragonfx válasza Bubu79 (#92) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát azért nem kell túlzásba vinned jól néz ki ez így is.
A telibefújás nagyon sokba fájna.

(#95) God Vazzeg válasza dragonfx (#93) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Az újabbakban a 2.0i már csak 4 hengeres, én sem értem ezt, olvastam asszem a totalcaron egy cikket róla, hogy teljesen elvesztette a BMW-s tulajdonságait, viszont a 2.0D azt írták nagyon jó lett, igazi nyomatékgyár, bár ugye ez sose arról volt híres, hogy nagyon megy :D

(#96) God Vazzeg válasza Bubu79 (#92) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ne fújasd meg szerintem, így is szép ;) :R

(#97) dragonfx válasza God Vazzeg (#95) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sose arról??
melyik? a 2.0i vagy a 2.0d???
szeritnme mindkettő megy szépen.
igen mondjuk a sor6 gyári chippelés 170re sokkal ésszerűbb lenne, tovább bírná a moci valszeg, kisebb terhelés miatt.Manapság nem dívík 4 hengerből 170lovat kihozni feltöltő nélkül.

(#98) Calogero válasza Bubu79 (#92) üzenetére

Calogero
(PH! addikt)

Szerintem meg előbb keresd meg Dodi72-t szép munkája, feljavíthatja a bömid kabátkáját.
[link]

Vagy ha annyira sok pénzed van és nem tudod másra költeni akkor
[link]

[link]

Számoljunk el végtelenig! --> http://logout.hu/bejegyzes/maykol/szamoljunk_el_vegtelenig/friss.html

(#99) Bubu79 válasza dragonfx (#94) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi a pozitív válaszokat mindenkinek :) - sajna a fényképezőgép sokmindent elfed, amit nem láthattok, hogy a fényezésen sok apró karc van, és néhány helyen valami állat összekarcolta az előző tulaj idejében a festést...

God Vazzeg: :B Köszi :R

Calogero: :) Már filóztam én is rajta, hogy megkeresem Dodit a topikjában, de félek, hogy a hibák egy részén a polírozás nem segít :(
A másik két link... Uhh... Nem semmi amit művelnek az autókkal - de azt hiszem előtte mindenképpen meg kéne ejtenem a festés teljes javítását, mert sok a cudar részlet szegénykén... És sajna annyira nem vagyok most vastag :B

[Szerkesztve]

(#100) dragonfx válasza Bubu79 (#99) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szeritnem elsőre próbálj ki egy sima 2e-s polírozást amit te csinálsz otthon, el sme hinnéd mennyit javít csak egy kis erő kell hozzá, mega akarat. ;)

A telibefújást felejtsd el, 200e alatt ki nem jössz, de inkább 300.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  BMW Club
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.