Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  BMW Club

(#201) Vangelis

Vangelis
(PH! kedvence)

Zsír

Most hívtak, hogy cserélik!

Vigyem be mengézik, hogy mi a pontos baja....

(#202) dragonfx válasza Vangelis (#201) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de ne ők, hanem másho szervízbe.

Na ééésss?::DDD

(#203) Vangelis válasza dragonfx (#202) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Ugy kellene, de csak a szemem előtt engedem!!!!!!

Másképpen nem!

(#204) Vangelis válasza Vangelis (#203) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Nem fognak barkácsolni vele....

Mindegy jelzem, hogy mit intéztem ma....

Itt a bizonyíték, hogy használt autónál is be lehet hatasni még 100rongyot.

persze sok utánna járás stb.

De egy nap alatt elintéztem.

Érdekes módon egyből kedvesebbek lettek.
Még a bmw jelet is kifizetik:), ami kopott volt.

(#205) dragonfx válasza Vangelis (#204) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lolll, félnek tőled. :B

u.i.:amugy ha nem sikerülne a jel, lehet tudok adni egyet normálm áron.

(#206) DeadMeat válasza Vangelis (#204) üzenetére

DeadMeat
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze igy kell ezt csinalni.Nem ugy mint ismerosom:700K-ert vett puntot 3 hete! Hazafeleuton a kereskedotol auto megall,viz forr,olaj folyik a motorbol,orran sajan.Mondom neki vidd vissza kerd a javitasat,vagy a lovet.O nem,megcsinaltatja,nem egeti a pofajat.Most tart a javitas 400K-nal.
Szoval csak ugyesen!

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#207) Vangelis válasza DeadMeat (#206) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Akkor remekűl járt...

Feketéztek, viseljék a következményeket.

Nem hagyom magam ugysem..., kitartok.

(#208) dragonfx válasza DeadMeat (#206) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ez azé nem semmi, és alaphangon mentem volna vissza vonattal, és odahívtam volna ahola kocsimegállt és a fejét beletörlöm az eladónak :(((

Vangi:
te már nyert ügyben vagy, csak légy türelmes, ami persze ilyen esetben nem egyszerű dolog.

(#209) Vangelis válasza dragonfx (#208) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Ma voltam bent, meg is rednelték a csere alkatrészt.

Kicserélik helyben, és közben nézzük!!!!!!!

(#210) Vangelis

Vangelis
(PH! kedvence)

csere megvolt.... van kész

(#211) Vangelis

Vangelis
(PH! kedvence)

Amit tanácsolok, soha senki ne adja fel !!!

(#212) Vangelis

Vangelis
(PH! kedvence)

Ma egy csaj majdnem lezúzott a körfoglaomba

(#213) Vangelis

Vangelis
(PH! kedvence)

Alszonak a BMW sek :)

(#214) dragonfx válasza Vangelis (#213) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

most értem haza :B

(#215) Vangelis válasza dragonfx (#214) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Én meg most álltam be a garázsba..

Pöpec már az autó.

(#216) dragonfx válasza Vangelis (#215) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

helyes jöhet a tuning, külső belső...tán ebbe a sorrendben :DDD

[Szerkesztve]

(#217) Vangelis válasza dragonfx (#216) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

UGy szép ahogy van:D... nem akarom elbaszni:D

(#218) dragonfx válasza Vangelis (#217) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:C
chiptuning nem látszik...loll

inkább azt mond mennyi alatt van 100on? :U

[Szerkesztve]

(#219) Vangelis válasza dragonfx (#218) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

OK de ez igy is megy mint az atom, mondjuk 60LE után +100 érezhetö:D

Igazából még nem mértem, mert egyedül nem is nagyon száguloztam még vele.

de kurva hamar 100on van:)

8,4 jött ki klímával a tegnapi napon:D vegyes!:)

(#220) dragonfx válasza Vangelis (#219) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tojás, vagy gumialátét a gáz alá... :P

Nem hiszeka bezinszintmérőnek, de szerinte 4literrel mentme tegnap 70kmet...ez imposibble :C

(#221) Vangelis válasza dragonfx (#220) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

Hehe kordában kell tartani az utakat meg inkább családi körút volt , nem száguldás:D

(#222) dragonfx válasza Vangelis (#221) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

arra jó a suzuki is :P

(#223) Vangelis válasza dragonfx (#222) üzenetére

Vangelis
(PH! kedvence)

utakat= lovakat (elirtam)
Hát de az érzés az más :)
Suzukit még csak egyszer próbáltam, kb 10KM ert mentem vele, köszönöm, elég volt:)

(#224) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Hehe, én ma pörögtem egyet az egyik parkolóban, meg is tapsoltak érte :DDD ;]

Találmány gyártási joga eladó!

(#225) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv :)

Rég jártam errefelé :)
Tegnap kicsit kikormoltam a verdát - a városi használattól kicsit ellustult a drága.
Elruccantam egy barátommal Kecskemét elé, a Csalánosi Csárdába ebédelni - csak a túra kedvéért.
És hogy miért is oda? Mert Debrecenben vettem a verdát és hazafelé mindhárom alkalommal, amikor mentünk intézni a szekeret ott álltunk meg kajálni - hangulatos hely, jó árakkal és mégjobb konyhával :)

A dolog apropóját az adta, hogy kíváncsi voltam mennyivel viselkedik jobban a verda, miután nagyjából megvagyok a futómű felújítással - mit ne mondjak ég és föld :) Kapott új lengéscsillapítókat előre, rendbe lettek rakva a fékek és még pár apróság lett cserélve - amíg két hónapja hazafelé jövet gépészkednem kellett, hogy úton maradjak ( hullák voltak az első gátlók :U ), addig most szinte ráfeszült az útra - király érzés volt vezetni :)

A hosszú úton végre volt ideje rendesen átmelegedni a rendszernek és most érezhetően jobban húz a drága :)

Út közben egy márkatárs került elém - egy metálkék M1-es - nem semmi, ahogy otthagyta szegény 318i-met :)

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#226) dragonfx válasza Bubu79 (#225) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

M1es még nincs csak tervben volt, de nem lesz, 135i a plafona biturbós mocival, 306ló, de ne elhanyagolható 5.x-es gyorsulással ;)
120d is otthagyhat simán, mégis 163 ló :B ...engem is otthagyott anno, pont Kecskemétre menet.

u.i.:rég jártál msn-en volna pár kép, hogy nekkeljen sok topicot átnézned :B

[Szerkesztve]

(#227) Bubu79 válasza dragonfx (#226) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:)

Igazad van, ezt benéztem - egy ilyen hagyott majdnem állva : [link] még a szín is stimmel, bár a feliratot nem volt lehetőségem sokáig vizslatni a hátulján - lehet, hogy kisebb volt :DDD

Ritkán vagyok gépközelben mostanság - ha van egy kis időm, akkor a verdán dolgozgatok, vagy csak autózgatok :)
Legutóbb a benzinkútnál elgondolkodtam, miután a 60. liter benya folyott befelé a tankba, hogy : Kellett ez nekem :F Utána kijöttem a shopból, beültem, elindítottam és idióta vigyorral a fejemen rámtört a megvilágosodás - kellett bizony :DDD

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#228) dragonfx válasza Bubu79 (#227) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

helyes jó válasz, ön nyert.

M6 felnivel??aláz.... :R ...de nem cska téged jó pár autót.

(#229) Bubu79 válasza dragonfx (#228) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép volt - bár igazából az 1-es valahogy nem a szívem csücske, nekem aránytalannak tűnik a hosszú orrával és a csapott hátuljával - viszont a főnököm titkárnője teljesen oda van érte, azt mondta a következő kocsija ilyen lesz ( most egy A2-es Audival mászkál - mielőtt szó érné szegényt előrebocsátom, hogy nem az a tipikus titkárnő - tehát nem egy üresfejű szöszi szépség, 20-onpárévesen, hanem egy érett nő, akinek a fia autókereskedéssel foglalkozik :) )

Örömmel konstatáltam, hogy sok márkatárs szaladgál az utakon és a többség villogva üdvözöl - bár az új gépcsodák tulajdonosai valahogy tuskónak tűnnek :U

Szerk.: Hejessíráss, meg holmi OFF-olás :U

[Szerkesztve]

(#230) dragonfx válasza Bubu79 (#229) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ja, pesten sajna nem modi csak a duda vidéken ennek angyobb hagyománya van.
Jó picsa lehet pláne ha bimerre vált, azért ne szóld le az 1es coupé 135i...nagyot üt ám :B

(#231) Bubu79 válasza dragonfx (#230) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eszemben sincsen leszólni, csupán annyit mondtam, hogy nekem nem jön be a formája ;)

''Jó picsa lehet pláne ha bimerre vált'' - 50 körül jár, de egyébként eszméletlenül bírom - jó humorú, kedves - és nem utolsó sorban néhány év eltéréssel egy napon születtünk :)

Duda... Na azzal volt egy kalandom pár napja :DDD Lent bíbelődtem a parkolóban a gépnél - az új autórádiót gyógyítottam a helyére, amikor véletlenül rátenyereltem nagy lendülettel a dudára.
Előtte állt be egy kis Peugeot a parkolóba - benne egy 30 körüli és egy 55 körüli fickóval. Kiszállnak a gépből és odasétálnak hozzám, mondván: Maga aztán alapos melót végez, mindent kipróbál a gépen, ha már teszteli ;] Rötyögtünk egy jót, aztán kiderült, hogy a fiatalabbiknak is a szíve csücske a bömbi - gyorsan ki is faggattak, hogy mikori a gép, mennyit eszeget és hogy mekkora a motor bene - egész jól eldiskurálgattunk a dög melegben :)

Szerk.: hihetetlen, hogy állítólag ez az anyanyelvem... hejessírássss...

[Szerkesztve]

(#232) dragonfx válasza Bubu79 (#231) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

előbb azt írtad 20 körüli
Hagyjad már a helyesírást ez neme gy szerződés.

(#233) Bubu79 válasza dragonfx (#232) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

''tehát nem egy üresfejű szöszi szépség, 20-onpárévesen, hanem egy érett nő'' ;)

(#234) dragonfx válasza Bubu79 (#233) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tehát nem olyan mint.......

Na de mosmá BMW [link]

Kb ez várna egy márkatalin.Next szept 1-2 Sopron ;)

[Szerkesztve]

(#235) Bubu79 válasza dragonfx (#234) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:B ilyenek közé nem merném vinni a sajátomat - nagyon messze van tőlük még sajna kinézetre :(

A szeptemberi talira igyekszem elszabadulni - a múltkoriról lecsúsztam, de ezt nem szívesen hagynám ki :) Sopron szép város és amúgy is jó kis túra, míg odaér az ember :)

(#236) dragonfx válasza Bubu79 (#235) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pláne hogy én nem jártam még ott és közel Ausztria, 2 napba befér tán egy kis túra oda.
Amugy meg állj le!!!!!!!
Én is így álltam hozzá, de aztán elmentme és rájöttem lehet az autók 80% erősebb mint az enyém, de ha igényességet, gondosságot, preciízséget nézem, akkor igencsak előkelő helyen lettem volna, na jó persze a kategóriához képest.

(#237) Bubu79 válasza dragonfx (#236) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még fel sem pörögtem ;)

Egyenlőre elégedett vagyok a gépemmel, de tudom, hogy vannak rajta esztétikai hibák, amik bántanak. Sajna egyszerre mindent nem tudok megcsináltatni rajta, úgyhogy per pillanat arra koncentrálok, hogy teljesen rendben legyen műszakilag és csak utána foglalkozok a kinézettel :)
Előzetes számításaim szerint jövő őszre tudok csak eljutni arra a szintre, amikor azt mondom a gépre, hogy készen van és már csak akkor igazítok a kinézeten, ha valami megtetszik és úgy gondolom, hogy rajta a helye :)

De addig is élvezem, hogy vezethetem és megteszek mindent azért, hogy olyanná váljon, amilyennek elképzeltem :)

Életem első autója - és rögtön az a típus, amiért odavoltam világ életemben... Szeretném, ha tökéletes lenne, de per pillanat még közel sem az - ez bánt egy kicsit és kompromisszumokra késztet, amit nem szeretek :) De a munkán és az elszántságon nem múlik a dolog, ahogyan a lehetőségeim engedik folyamatosan dolgozok a kicsikével :) Rengeteg örömet és sikerélményt kaptam eddig a géptől és az jó :)

(#238) Bubu79

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha minden igaz, akkor már bent feszül az új szélvédő a verdában - cseppet karcos volt és néhány kavics is megtalálta, itt volt az ideje a cserének :)

(#239) dragonfx válasza Bubu79 (#238) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

felül csíkosat kértél ugye?

(#240) Bubu79 válasza dragonfx (#239) üzenetére

Bubu79
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem - az eredeti az volt, de most direkt zöld árnyalatút kértem... Sosem jött be a zöld csíkos :B

(#241) dragonfx

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jöjjön már meg az M-es küszöbdísz olyna kíváncsi vagyok rá :DD

(#242) dragonfx válasza dragonfx (#241) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és megjött :))

(#243) 1face

1face
(senior tag)

PH-sok közül jön az idén valaki Sopronba, a BMW találkozóra?

Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!

(#244) 1face

1face
(senior tag)

A program:

Szeptember 1. szombat:
9.00 - Kapunyitás
Legújabb BMW modellek tesztvezetése egész nap - A1 Autó Győr
Szlalom verseny
Autó szépségverseny több kategóriában
Hamann modellek bemutatása - Hamann Hungary
Cars & Girls szépségverseny
DRiFT bemutató: Kerényi Ádám BMW e30 V8 4.4
Szexi autómosás - fotózás csinos hoszteszekkel
Gumi füstölés
Kipufogó hangerősség verseny
BMW Toto
DRiFT Toto
Alkatrészfelismerő verseny
Tájékozódási verseny
Pocket Bike verseny - főnyeremény egy Pocket Bike
Tombola értékes nyereményekkel
Koktél bár - látvány Shaker
Live DJ
Este BMW filmek vetítése - Plazma TV-ken a Tercia büfében

Szeptember 2. vasárnap:
Résztvevők felvonulása Sopronban rendőri felvezetéssel
1/4 mérföldön gyorsulási verseny a Meidl- Airport reptéren Fertőszentmiklóson - hivatalos időméréssel

(#245) Leslie13

Leslie13
(kvázi-tag)

Hello! Most látom,hogy van ilyen topic.
Egy-két napja írtátok,hogy hogy nem lesz M1-es Bmw a mostani 1es BMW-ből,ezt én is úgy tudom,de ugyanakkor létezik M1 es BMW,csak már kb. 30 éves,de van benne majdnem 300 lóerő :D .
Más: Láttátok az új 1es BMW kupé verzióját? Na,ez már zsírul néz ki. Vélemény?

(#246) (Kolombusz) válasza Leslie13 (#245) üzenetére

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát, szerintem a ritka hülyén kinéző 1-esre sikerült még 1 lapáttal rátenni, szóval az az autó egy rossz vicc.

(#247) 1face válasza Leslie13 (#245) üzenetére

1face
(senior tag)

Hááát elég fura szerzet: [link] :Y

(#248) God Vazzeg válasza 1face (#247) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Szerintem tök jó, nekem tetszik a ''kicsike'' :B :D :C

Találmány gyártási joga eladó!

(#249) Leslie13 válasza Leslie13 (#245) üzenetére

Leslie13
(kvázi-tag)

Talán most érte el az 1es BMW végleges tökéletes formáját,nekem ugyanis,az eddig kiadott 1es nem jött be,de így már minden más ;] Egyébként az új törvényekkel a BMW gyárra elég komoly kihívások várnak,értem ez alatt,azt az uniós rendelkezést,melyben az áll,hogy 2012-re
az autógyártóknak csökkenteni kell az autók által keletkező CO2 mértékét.
Ezért a bmw piacra fog dobni egy teljesen új kis BMW-t,de,hogy az milyen ronda lesz! :Y

(#250) dragonfx válasza 1face (#244) üzenetére

dragonfx
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megyünk :C
Kéne konvoj pestről, de ez még korai :))
Remélem new M3 ott lesz, monduk a vezetésre ugysem lesz hely tudom...vajon mér? :B ..mondjuka 335ci-t is kipróbálnám, netán egy dízelt a 163lovas 3ast.
'' felvonulása Sopronban rendőri felvezetéssel''---sok lesz az merésszz........ :B

Az egyes coupé tetszik, már írtam, ami cserére kiegészítésre szorul>>szempilla, ültetés, hátulra jóval magasabb szárny féklámpás, de fekete vagy karbon hogy kiemelje.....és a hátsó lámpa hát igen :( ...aza gyengéje az új 3as limonak is. Remélem mihamarabb kidobnak ezek az ujakra is, tuning lexus gubós lámpát....megnézném azzal hogy mutat. Amugy rájöttek minek M1???...és az e46 M3 mocijával felvértezni, mikor a biturbós 3.0 is repíti mint az istennyíla.....135i :R ....durván odaver pár hazai jóval nagyobb volumenű bimmert is. Én úgy toma coupé csak m-ackettel vásárolható meg.

Amugy új automotorba avgy nem to melyikbe>>>>
Az év motorja legtöbb kategóriában bmw 3.0 biturbó...vagyis a 35i moci :R ...durva lehet, amugy több helyne twinturbót írnak rá....most már el kéne dönteni melyik. :))

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  BMW Club
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.