A Vodafone tényleg nem tudja kiszolgálni a prémium szegmenset
Tegnap böngészve a netet találtam rá erre a fórumra. Érdekes és tanulságos dolgokat írtatok le, hasonlóan jártam én is. Vagyis Vodás vagyok, lejárt a két éves hűségidőm és gondoltam, hogy aláírok újabb két évre és egyben elviszek egy BB 9780-ast. Tudom, hogy a BB szolgáltatás a Vodánál drágább, hosszabítási szándékom viszont arra vezethető vissza, hogy nagyon jó percdíjas tarifám van a Vodánál, mely magasan veri a T és Pannon bármelyik publikus lakossági és üzleti percdíjait.
A 9780-ra, mely Nyugat-Európában már 2010. októbere óta kapható, már nagyon vártam. Kb. 1 hónapja listázza a Vodafone Magyarország. Szóval, besétáltam a WestEnd-ben lévő Vodafone márkakereskedésbe, ahol közölték, hogy nincs ilyen készülékük és nem is rendelhető. Nem akartam hinni a fülemnek, átmentem az ARENA PLAZA-ban lévő Voda márkakereskedésbe. Ott egy hölgy először közölte velem, hogy nyugodjak meg, mert ami a Voda listáján van, az tuti megvásárolható itt az üzletükben is. Megkértem azért, hogy vessen már egy pillantást a raktárba, mert ha most sorszámot húzok és kivárom az előttem álló 628 embert és csak 3/4 óra várakozás után derülne ki, hogy még sincs telefon, akkor ideges leszek. A hölgy erre elviharzott a raktárba. 3 perc múlva jött is vissza - mondanom sem kell, hogy üres kézzel - és közölte velem, hogy nagyon sajnálja, de nincs készleten a 9780. Megkértem, hogy a boltvezetőtől kérdezze meg, hogy mikorra lehet újra 9780-ra számítani. Megkérdezte erre az egyik kollégáját, aki arról tájékoztatott, hogy nem rendelhető a Vodánál a BB 9780 és úgy tudja, hogy már nem is lesz.
MI VAN??? A Vodafone 1 hónapja bírta bevezetni a 9780-ast, mely nyugati szomszédainknál már több mint fél éve, a magyar T-nél is bő 3 hónapja kapható, és most ennyi volt? 1 hónap??? Eddig tartott a 9780 karrierje a magyar Vodánál?
Átmentem a T-mobile üzletbe, ahol kiváncsiságból rákérdeztem, hogy van-e BB 9780. Persze, hogy volt. Ennyit meg a T-ről.
Otthonról felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol bár nem tudták megerősíteni, hogy soha többé nem lesz már 9780 a Vodánál, azt viszont látta az ügyintéző a rendszerben, hogy jelenleg Magyarországon egyetlen márkeképviselet és viszonteladó nem tart 9780-as BB-t.
Na gyerekek, ez ám a qurva nagy röhej!!! A Vodafone mint világcég nem forgalmaz Bold-ot Magyarországon. Ez olyan, mint ha az AUDI nem forgalmazna A8-ast Magyarországon. Nevetséges, tényeg. Mondhat bárki amit akar, de én is úgy érzem, hogy a Vodafone letett a prémium szegmens kiszolgálásáról, ezt szépen átengedik a T-nek. Rendben, elhiszem, hogy Magyarországon nem tolonganak az emberek BB telefonokért úgy, mint pl. az USA-ban vagy Angliában, Németországban. Na de ilyet egy világcég, mint a Vodafone akkor sem engedhet meg magának, hogy egyáltalán nem tart készleten BB Bold telefont. Se 9780, se 9700 a Voda kínálatában Magyarországon. Papíron igen, de az üzletek raktáraiban nyoma sincs a két telefonnnak. Ez vicc !!!
..... ha nem lenne a jó percdíjas csomagom, azonnal mennék a T-hez. Ez minden esetre messze nem tükröz professzionalizmust a Voda részéről.
[ Szerkesztve ]