Na akkor fogod az asus update-t progit feltelepíted.
letöltöd az asustól a friss biost[link]
ezután indítod az update progit és bios update from file vagy mi a neve és frissíted...illetve meg kell nézni a biosban hogy az update engedélyezve legyen.
sztem ennyi...ja vigyázz ne legyen áramszünet...meg közbe ne csinálj semmit a géppel...15mp-ig csak nem fagy ki...
...ha mégis akkor keress meg.. 
egy kérdés még ide....nem tud ez az alaplap EZflash bios update-t?? sztem igen..akkor meg floppyra kilököd a bios file-t és ''magától'' +csinálja...
csá!
ui:a megfelelő alaplapot válaszd ki a listából...P5B simán vagy ...P5B delux stb...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Csak olyan gyorsan vezess, amilyen gyorsan az őrangyalod tud repülni! http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&us=ekrisztian

de mondjuk nkm nincs is ilyen opcióm.
!
!

!
Ezuton is koszonet mindenkinek es a PH nelkul ez nem johetett volna letre 

A hardverek beállításait a CMOS/RTC kombó tárolja ami a délihíd része és ebbe tartja a lelket aCMOS elem. Miután bekapcsoltuk a gépet azután a proci elindul és a bios-ból a procielindit egy progit pontosabban a POSt-ot és ezalatt kerülnek szóüba a standard sípjelek. Ha van síp akkor a lap/táp/proci vlmilyen szinten müködő képes ha nicns akkor ezek között kell keresni a ludast. De ezt csak őgy leírtam.