Elindult a Becker készülékek magyar támogató oldala : Mybecker.hu, jó hír, hogy lesz külön kapható magyar TopMap-térkép.
(Forrás:navigyuci.hu)
[ Szerkesztve ]

Elindult a Becker készülékek magyar támogató oldala : Mybecker.hu, jó hír, hogy lesz külön kapható magyar TopMap-térkép.
(Forrás:navigyuci.hu)
[ Szerkesztve ]

Nem reklámnak szántam a topicot, de úgy látszik, vagy senkinek sincs Beckere, vagy csak nincs vele gondja... 

Becker van, gond nincs. 
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

Valami tapasztalat a Becker Ügyfélszolgálattal esetleg?
[ Szerkesztve ]
Smartshop.hu | Az okos megoldások boltja...

Beckert használóknak kötelező olvasmány :
Végülis arról szól, hogy pl. a
Becker Active 43 - as és 50 - eshez más content manager kell.

Sziasztok!
Van néhány kérdésem, hátha tud rá valaki válaszolni.
A Beckernél / 9.6.1 / hogyan lehet beállítani a Kedvenceket? Hol, vagy hogyan kell kikapcsolni?
Egyszerűen nyomjam ki?
A Beállítások/ Rendszerbeállításoknál legalul van egy kilépés. Ott lehet csak?
Ha a navigációt leállítom, gombra kattintok, utána simán kikapcsolhatom a főkapcsolóval?
Sokszor "csilingel" menet közben, de eddig be nem mondta, hogy gyorsan megyek, de kiírt valamit. Ez nem is mondja be, csak jelez?
Még egy: A bekapcsolás utáni figyelmeztetést ki lehet kapcsolni, hogy ne jelenjen meg?
Köszi. formasu
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

Az "idő múlásával" megoldódtak ezek a kezdetleges problémák. Aki gondolkodik rajta, vegye meg, tudom ajánlani, mert stabilan, jól működik ez a Becker Ready 50. Stabilabb, mint a Primo 1.2!
[ Szerkesztve ]

Válaszolni nem tudok egyik kérdésedre sem, de én is tudok feltenni még néhányat:
Navigációs beállítások alatt
- speciális térképnézet autófókusz - mindegy mit állítok mindig elmegy madártávlatra miért?
- megjelenítendő poi kategóriák alatt poik kiválasztása részletezésénél nem tudok visszalépni az előző menüpontra, mindegy mit nyomok, csak reset segít, megoldás ? 
- információs doboz adatmezői fentivel azonos gond.
Miért nem lehet sheme -t változtatni, az az alapjáratos libaf..s zöld iszonyatos? 
Hova lett az nyíl helyett a kisautó választási lehetőség - nekem hiányzik a kisautóm! 
Egy kicsit nekem nagyon fapadosnak tűnik az elődjeihez képest, de reméljük majd alakul. 
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.

Mint írtam, menet közben javultak, még továbbra is próbálom!
A vissza nyilat el kellett tenni a jobb felső sarokból, mert ott nem volt használható mindig.
A vissza nyíl helye itt már jobb, ezzel vissza lehet lépni, és nem zavaró a helye menet közben sem:
Ui Becker/ Templates / BUTTON.back-ban
Vagy balra fent: X:1 Y:84
Vagy lent jobbra lent:X:360 Y: 239
A fényerő gond is megoldódott, már nem veszi le a fényerőt.
A kikapcsolási gomb is megoldódott.
A figyelmeztetéseket be lehet állítani már, hogy jelezzen, vagy TTS hangon mondja.
A bekapcsolási figyelmeztetés is "eltűnt".
Madártávlatra: Beállítások-navigációs beállítások-térképnézet-profi mód-Autófókusz-pipa ki. Ez elvileg megoldja. Utána próbálj egy Save törlést!
Lehet, hogy kicsit fapadosabb, mint a Primo, de nagyon stabilnak tűnik, és ez azért előny vele szemben! Kisautó az nincs, vagy én sem találkoztam vele, de az út talán jobban látható ezen. Azt se felejtsük el, hogy a Primo első változata sem volt az, mint amit most használhatsz, idővel ez is csinosodni fog, remélhetően!
[ Szerkesztve ]

Formasu, ha a magasságot akarod látni, akkor
ha rákattintasz az infodobozra, akkor ki lehet választani, hogy hány elemét mutassa,
pl. ha rákattintasz, az alábbi számú információ jelenik meg,
ha pl. 2 volt , akkor 3 lesz,
ha pl. 3 volt , akkor 1 lesz,
ha pl. 1 volt , akkor 2 lesz.
Külön meg kell adni, hogy a magasságot is mutassa, ha volt tervezve út, illetve, ha nem volt.

Ok, köszi! Már értem!
[ Szerkesztve ]

Sziasztok,
Egy Becker 7926 típusú készülékre szeretnék IGO8-at rakni. Valakinek ötlet, hogy hogy lehet elindítani?
Nem rossz dolog a magány, ha van veled valaki!

Fent van az SD kártyán az IGO8, MioPocket 4.0-val már sikerül elindítani, de ha a gps menüjében a Navigációra kattintok, akkor a saját szoftvert akarja indítani, nem az IGO-t.
Hol tudom ezt átírni?? 
Nem rossz dolog a magány, ha van veled valaki!