Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2501) nowan válasza Neoteric (#2499) üzenetére

nowan
(fanatikus tag)

Nem lesznek vezethető repülők.
Csak hangulatelemként jellenek meg, mint az A-10-ek a demoban.

Su cuy'gar!

(#2502) BeLucZ

BeLucZ
(őstag)

Az én esetemben win 7 van és 4870el tolom és dxversion auto akkor dx10.1ben fogja futtatni a játékot?Mert a játék grafikai beállításainál semmi dx-re vonatkozót nem láttam!tehát módtól függően többet lehet érteni az adott beállításon?pl árnyékok stb

(#2503) lean válasza nowan (#2501) üzenetére

lean
(fanatikus tag)

vezetni nem, arra ott van a hippi, gépfegyverezni viszont lehet (kell) gatlinggal a helikopterből :DDD

[ Szerkesztve ]

no cross no crown

(#2504) PowerBuldog válasza PowerBuldog (#2466) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre tud valaki válaszolni, hogy miként lehet majd DX10.1-et előcsalni?

(#2505) G4NXST4 válasza Jhonny06 (#2492) üzenetére

G4NXST4
(tag)

Szerintem, hogy holnap oda adják az azon fog múlni, hogy milyen jó fejek a CD Galaxis-ok, mert úgy írják, hogy Amerikában kedd éjfél felé fog megjelenni. Szerintem necces, hogy oda adják. De létszíves írj ha holnap megkaptad PLS

nagyonromlik

(#2506) BeLucZ

BeLucZ
(őstag)

miért van az hogy nálam kifagy a játék 10.2-es catával?

(#2507) boogie84 válasza BeLucZ (#2506) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Nekem is 10.2 van fent, nálam megy.

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#2508) Prosector válasza BeLucZ (#2506) üzenetére

Prosector
(fanatikus tag)

Esetleg tuning miatt?

Ext3Gen3;2500K@4,4;6950@70/2G;8G;55GB SSD;1TBF3;HX650;Gaia;D503;CM690;Win7Ultimatex64

(#2509) BeLucZ válasza Prosector (#2508) üzenetére

BeLucZ
(őstag)

a proci van huzva de az nyil stabil 3,6on, és ha kidob mindig a driver miatt, volt 1 kék halál is ati-s sys miatt, pedig vidkari ninsc huzva, teljesen ref

(#2510) Prosector válasza BeLucZ (#2509) üzenetére

Prosector
(fanatikus tag)

Ezek szrt kapsz hibaüzit is?

(kék halállal én is szálltam el 2x,de nálam havi 1-2 becsúszik más játék alatt is)

[ Szerkesztve ]

Ext3Gen3;2500K@4,4;6950@70/2G;8G;55GB SSD;1TBF3;HX650;Gaia;D503;CM690;Win7Ultimatex64

(#2511) Zin válasza Jhonny06 (#2498) üzenetére

Zin
(senior tag)

Hat azt mondtak irnak sms-t amikor megvasarolhato naluk a jatek.De meg nem irtak semmit!

Powered by:S2

(#2512) BeLucZ válasza Prosector (#2510) üzenetére

BeLucZ
(őstag)

aha, de csomoszor a driver fagy ki, pedig most raktam ujra a rendszert

(#2513) Prosector válasza BeLucZ (#2512) üzenetére

Prosector
(fanatikus tag)

Nem mondom,h túl sok esély van rá,de nézz játék közben 1 hőt hátha túlmelegedik a kártya és esetleg ezért fagy a driver.

Lehet,h abszolút nincs igazam,de 1 próbát megér,nem kerül semmibe.

Más ötletem egyelőre nincs...

[ Szerkesztve ]

(#2514) BeLucZ válasza Prosector (#2513) üzenetére

BeLucZ
(őstag)

felraktam a ventit 50 %ra 57 fok fölé nem is megy de igy is fagy, nem tom miért csinálja de rohadt idegesitő

(#2515) Prosector válasza BeLucZ (#2514) üzenetére

Prosector
(fanatikus tag)

Jah,akkor tuti nem az a baj.

Ramjaidat tesztelted már? Még ez jutott eszembe.

Bár annak meg nem sok köze van a videodriverhez,úgyhogy nem szóltam.

Esetleg még maga a játék...de erről itt nem beszélünk...

[ Szerkesztve ]

(#2516) BeLucZ válasza Prosector (#2515) üzenetére

BeLucZ
(őstag)

lehet a hülye windows frissitések kavartak be win7nél franc se tudja de vmi nem kóser pedig minden körülményt megszoktam teremteni

(#2517) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Remélem nem bánjátok ha megosztok egy-két tapasztalatot.

A single részt próbáltam, és totálisan elment az egésztől a kedvem. Az AI sík hülye, a scriptelés borzalmas, grafikai és hang bugok tömege (bár ez a kevésbé lényeges...)

Egyrészt milyen már az, hogy az AI ha meglát akkor azonnal mindenki engem kezd el lőni, mintha nem is lennének társaim?(Ember, tank mind1) Valamint van hogy a placc közepén kezd el bukfencezni a szentem, mintha azzal bármit elérne. Aztán a saját társaim... 1 RPG-s ellenféllel küzdöttek 2percig, de végül azt is én lőttem le. no comment.
Ja és a hab a tortán amikor még a sörétes puskával is letud szedni 1-200m-ről. Na ne vicceljünk már.

A scriptelés pedig megint nagyon gáz. Évekkel ezelőtt sem volt már szokás, hogy "átléptem egy vonalat és spawnol az ellenség". Itt viszont átléptem egy vonalat, és SZÓ SZERINT láttam, ahogy a levegőben megjelenik az ellenség, landol a földön, majd elindul felém...
Ugyan így működik minden máshol is az ellenfelek bejövetele. És ami a még rosszabb, hogy minden alkalommal ugyan azt csinálják. Minden alkalommal ugyan annak a háznak a tetejére megy fel ugyan az a ember, mind1 hányszor indítom újra.

A pályák tervezésénél pedig nem is értem minek csináltak olyan szakaszokat, ahova el lehet menni, ha azonnal kiírja, hogy van 10mp-em, hogy visszatérjek a harcmezőre. Na puff neki.

Egy kis rovarirtás sem ártana. PL: Gépfegyverrel tüzelés közben ha megnyomom a reload gombot, akkor addig szól a fegyver ropogás, amíg be nem fejezte a töltést. Vagy a deszkapadlón félig átlógó holtestek... Centi nagyságú recék néhol az árnyékoknál stb.

Férfiasan bevallom, hogy most őszintén örülök, hogy nem vettem meg az eredetit és kipróbáltam a virágbolti verziót.

(#2518) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nagyon jó lett a single szvsz, rég volt már, hogy nem untam meg fél-egy óra után, ez ilyen. :R Kellően változatos, érdekes történet, és az egészet nagyon feldobja a zúzás. :D
Szerdán mehet a multi. :C

PH! klán engem is érdekelne :R

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#2519) ll-kobe válasza PowerBuldog (#2517) üzenetére

ll-kobe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A nagyrészével egyetértek. Télleg vannak benne érdekes dolgok, de kipörgetem a single-t (néhol egész hangulatos) aztán over. Multizni nem szoktam.

Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!

(#2520) Robi BALBOA válasza PowerBuldog (#2517) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Az AI tényleg elég üszök, na meg a társaim is, de az árnyék hibák, bugok lehet azért vannak mert virágbolti werzsön :DDD
Én is inkább várok, hogy aki megvette az eredetit az, hogyan nyilatkozik aztán majd meglátjuk. ;]

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#2521) boogie84 válasza PowerBuldog (#2517) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Maximálisan egyetértek. Ennek ellenére én nem írnám le a játékélményt, mert sztem élvezetes.

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#2522) MS74hu válasza Jhonny06 (#2492) üzenetére

MS74hu
(tag)

Ez a számuk:06(1)479-0933 holnap megveszem és ha nem mükszik ako elpaszolom. :F

MSI GX620-202HU

(#2523) MS74hu válasza Sonja (#2496) üzenetére

MS74hu
(tag)

Pontosan milyen kontrolered van? nekem logitech rumblepad2 és xbox-os. A readme fájlban nem ir valamit a kontroler támogatásrol?

MSI GX620-202HU

(#2524) Ryuu

Ryuu
(tag)
LOGOUT blog

Én szeretem a Battlefield sorozatot és idáig a Bad Company első részén kívül az összessel játszottam, beleérte ezt is. Eléggé furcsa számomra, hogy egy Battlefield-ben rendes történetszál van és nem csak a botos kampány(már ha nevezhető annak). Multiplayer-ben csak a BETA-n keresztül tudtam játszani, mivel most még nincs zsé hogy megvegyem a teljes játékot. Személy szerint engem sokkal jobban megfogott már a multi-s BETA, mint a MW2 multija. A látvány, ahogy mindent lehet rombolni, eszméletletlen hangulatot tudnak teremteni, főleg a hangok amik rohadt jól el vannak találva! Komolyan ott érzem magam. :))
Persze a Single Player közel sincs a MW2 szintjéhez, főleg mivel az ellenfelek totál hülyék.
Én csak ajánlani tudom de csak a multiplayert!

[ Szerkesztve ]

(#2525) Def26

Def26
(PH! kedvence)

Nah, valakinél landol ma a játék 576 -ból? :B (vagy csak szerdára ígérték?)

[ Szerkesztve ]

Origin:attila4go

(#2526) Mrdevil válasza Def26 (#2525) üzenetére

Mrdevil
(senior tag)

576-nál nekem 5.-ét mondtak,akkor lehet átvenni bennt voltam náluk. :( :O

EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.

(#2527) dokee78 válasza PowerBuldog (#2517) üzenetére

dokee78
(PH! kedvence)

Te milyen Hang BUG-ról beszélsz itt?
Messze veri a CoD:MW2-t hangban.
Akkor te botfülü vagy.
Ilyen jó fegyverhangok még nem voltak játékban.

Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

(#2528) v!ct0y válasza dokee78 (#2527) üzenetére

v!ct0y
(PH! addikt)

Arról amikor nyomsz egy sorozatot kifogy a lőszer de a hang meg "beragad" és olyan mintha még mindig lőnél pedig már rég újratöltessz.

PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

(#2529) madgie válasza v!ct0y (#2528) üzenetére

madgie
(VIP)

Nekem egyszer eltűnt már a sniper fegyó eleje, aztán fegyverváltásnál visszajött :D
Ezzel a beragadás dologgal még nem találkoztam, igaz, nem szoktam hosszú sorozatokat lőni.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#2530) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Én akkor kaptam szívbajt, amikor először tankban ültem a Heavy Metal pályán. Azt hittem a tqank HUD-ra hogy beokádott a vga-m. Pont olyan effekt van benne mintha a ram hibázna a kártyán!

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#2531) tgulyas válasza Mrdevil (#2526) üzenetére

tgulyas
(senior tag)

Nekem az 576 ma vagy holnapra igérte a futárt . :C

Asus Maximus II Gene .C2Q Q9650 -2x2GB Corsair XMS2 Dominator -3xHDD WD 250GB- Gigabyte HD 6970 OC 2 GB (op) win7-pro 64-bit Vista ultimated 64-bit.

(#2532) xeon.Szabi

xeon.Szabi
(fanatikus tag)

Amennyire tetszett az első 1-2 pálya, annyira vált unalmassá a végére. A játék felétől kezdve szinte már csak kényszerből játszottam, hogy végigvigyem.

A bétához volt szerencsém, a multi biztos jó móka lesz :)

Diablo III BattleTag / xEon1337#2985

(#2533) PowerBuldog válasza dokee78 (#2527) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy nem olvastad el, vagy nem bírtad értelmezni. :U

(#2534) .Oldman.

.Oldman.
(tag)

Hello,

Bétával én is játszottam, és szerintem nagyon hangulatos. Single kampányről nem tudok írni, mert még nem jelent meg a játék...

Aki fikázik, gondoljon már bele, hogy milyen verziója van. Lehet, hogy egy fél évvel ezelőtti változat.. Egyébként is ki van írva, hogy no warez. Nem tudom a modok hol vannak ilyenkor..

Én spec a multi rész miatt rendeltem meg előre. És a hangok fergetegesek, az meg, hogy itt ott béna a textúra, ki figyeli egy ilyen pörgős játékban?? :) Amúgy gondolom, hogy az eredetiben már ezek ki lesznek javítva, plusz mellé jön majd néhány peccs, meg miegymás.

.om.

(#2535) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ahonnan én rendelem, ott csak annyit tudtak mondani, h. a héten meglesz. Remélem is. :K
Hétvégén már multizni akarok.
Egyébként azzal semmi gond nincs ha valaki végigtolja azt a másik werziót(mert csak ez van), utánna, amint kijött megveszi a rendeset. :K Én is így vagyok vele. :K

[ Szerkesztve ]

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#2536) tgulyas válasza .Oldman. (#2534) üzenetére

tgulyas
(senior tag)

Igen le a virág boltal :Y

Asus Maximus II Gene .C2Q Q9650 -2x2GB Corsair XMS2 Dominator -3xHDD WD 250GB- Gigabyte HD 6970 OC 2 GB (op) win7-pro 64-bit Vista ultimated 64-bit.

(#2537) LackoMester válasza tgulyas (#2536) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kicsit pihentetjük az MW2-t. :DD Kell is mert már az agyam szétmegy a sok köcsök senzor-kempertől. :W

(#2538) tgulyas válasza LackoMester (#2537) üzenetére

tgulyas
(senior tag)

Ja-ja :C

(#2539) Sonja válasza MS74hu (#2523) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Xbox 360-as Controller-em van (Meg van a szekrényben egy Rumblepad2 is, de már azt nem használom. :D) és a beállításoknál rákonfigoltam az irányítást a gombokra, de nem érzékeli. :U :(

Readme-ben ennyi van: "The following peripherals are compatible with Battlefield: Bad Company™ 2: Microsoft Windows compatible keyboard, mouse and joystick."

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#2540) LackoMester válasza tgulyas (#2538) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudsz valamit a multiról, szerverekről, X-Firen keresztül is menni fog?

(#2541) tgulyas válasza LackoMester (#2540) üzenetére

tgulyas
(senior tag)

Nem tudok még semit de már várom a futárt :K :K :K :K

(#2542) LackoMester válasza tgulyas (#2541) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

OK ;) , jó várakozást.Én meg mentem, folytatom a melót, közben netezem. :DD

(#2543) PHARD

PHARD
(kvázi-tag)

Hali!Tegnap feltettem a játékot,és kidob hibaüzenettel.MI lehet a gond?

(#2544) v!ct0y válasza PHARD (#2543) üzenetére

v!ct0y
(PH! addikt)

Az, hogy warezos..

PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

(#2545) gabipaci válasza .Oldman. (#2534) üzenetére

gabipaci
(őstag)
LOGOUT blog

Reggel feltettem a játékot én is, nem warez (nem vagyok akkora lúzer...) az ea küldte a down managerrel. Már egy hónapja kifizetttem. A kulcs is megvan az aktiváláshoz, de csak 4-e után fog élni. Addig maradhat a single. Feltelepítés után start, és rögtön lekapott valami frissítést is. Becslésem szernit vagy 400 mega biztos volt, mert sokáig jött.
Az én wireless rumblepad2-met elfogadja irányítónak, de valahol olvastam, hogy az xbox-ost nem fogadja majd el.
Béreltem londoni szervert, 32slot, 35slotnyi teamspeak3-al. A neve ideiglenesen (amíg valaki nem ad jobb ötletet) Hungarian Sun Ranked HSR
Ha valakit érdekel, be lehet szálni a bérletbe 2000Huf havonta per fő.
Ciry már benne van, még max 3 hely kiadó.
A szabályok még nem tisztázottak, azt tudom, hogy a kilcam-ot ki kéne kapcsolnik.
Aki beszál, kap admin jogot, de ha ok nélkül kirugdossa az embereket, mehet Isten hírével.
Röviden ennyi.
Minden képlékeny még.
Akit érdekel, privátban írjon.

Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

(#2546) boogie84 válasza dokee78 (#2527) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Túlzás h nagy bug lenne, de tény hogy visszhangzik a játék! Ha egy kis faházban vagy akkor már olyan mintha egy hangárban lennél, és bazi nagy a visszhang. Játék leje felénél van egy olyan rész, hogy sniperrel kell fedezni a 2 előrevonuló emberünket. Na ott egyenesen ekkkkkhóóóóóó van de rendesen :D

Sztem egy félkész játékot látunk, mégpedig azért, mert vannak részletek amik nagyon is jól ki vannak dolgozva, ugyanakkor mások exxxtrém módon lenagyolva. A fegyverek kidolgozása sztem pocsék. Ilyen textúrákat péjnttel rajzolok. Ezzel szemben az erdős részek nagyon szépek.
Lehet h csak én érzem így de sztem így van...

(#2547) Erdei88

Erdei88
(őstag)

Végigvittem én is a játékot. Engem személy szerint nagyon lekötött, de amit az AI-ról írtatok tényleg igaz. Mindig csak rám koncentrál.
Másik ami vicces a repülőn való lövöldözés, kicsit amerikai filmes lett. Mindenesetre ennek a játéknak a multi része lesz igazán izgalmas. Beta is nagyon tetszett.

Egyetlen dolog ami nagyon elszomorít a gépigénye. Nem tudom hogy milyen gép kell hozzá, hogy FullHDben fusson normális mondjuk 2x AAval, de az én videókarim nagyon megszenvedett vele.

Origin -> Erdei88

(#2548) G4NXST4 válasza gabipaci (#2545) üzenetére

G4NXST4
(tag)

"Reggel feltettem a játékot én is, nem warez (nem vagyok akkora lúzer...)"

Nem tudom minek ide ez az álszenteskedés, de nagyon elszomorít, hogy a társaság nagy részét le lúzerozod :(

nagyonromlik

(#2549) VAN der BOSS válasza gabipaci (#2545) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

messzebb nem találtál hostot mondjuk Bogotában? :)

//unrealnorth.com

(#2550) D1Rect válasza VAN der BOSS (#2549) üzenetére

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Neki London nagyon közel van. ;)

Milyennapvan?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.