Nem lesznek vezethető repülők.
Csak hangulatelemként jellenek meg, mint az A-10-ek a demoban.
Su cuy'gar!

Nem lesznek vezethető repülők.
Csak hangulatelemként jellenek meg, mint az A-10-ek a demoban.
Su cuy'gar!

Az én esetemben win 7 van és 4870el tolom és dxversion auto akkor dx10.1ben fogja futtatni a játékot?Mert a játék grafikai beállításainál semmi dx-re vonatkozót nem láttam!tehát módtól függően többet lehet érteni az adott beállításon?pl árnyékok stb

vezetni nem, arra ott van a hippi, gépfegyverezni viszont lehet (kell) gatlinggal a helikopterből 
[ Szerkesztve ]
no cross no crown
(#2504) PowerBuldog válasza PowerBuldog (#2466) üzenetére
Erre tud valaki válaszolni, hogy miként lehet majd DX10.1-et előcsalni?

Szerintem, hogy holnap oda adják az azon fog múlni, hogy milyen jó fejek a CD Galaxis-ok, mert úgy írják, hogy Amerikában kedd éjfél felé fog megjelenni. Szerintem necces, hogy oda adják. De létszíves írj ha holnap megkaptad PLS
nagyonromlik

miért van az hogy nálam kifagy a játék 10.2-es catával?

Nekem is 10.2 van fent, nálam megy.
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Esetleg tuning miatt?
Ext3Gen3;2500K@4,4;6950@70/2G;8G;55GB SSD;1TBF3;HX650;Gaia;D503;CM690;Win7Ultimatex64

a proci van huzva de az nyil stabil 3,6on, és ha kidob mindig a driver miatt, volt 1 kék halál is ati-s sys miatt, pedig vidkari ninsc huzva, teljesen ref

Ezek szrt kapsz hibaüzit is?
(kék halállal én is szálltam el 2x,de nálam havi 1-2 becsúszik más játék alatt is)
[ Szerkesztve ]
Ext3Gen3;2500K@4,4;6950@70/2G;8G;55GB SSD;1TBF3;HX650;Gaia;D503;CM690;Win7Ultimatex64

Hat azt mondtak irnak sms-t amikor megvasarolhato naluk a jatek.De meg nem irtak semmit!
Powered by:S2

aha, de csomoszor a driver fagy ki, pedig most raktam ujra a rendszert

Nem mondom,h túl sok esély van rá,de nézz játék közben 1 hőt hátha túlmelegedik a kártya és esetleg ezért fagy a driver.
Lehet,h abszolút nincs igazam,de 1 próbát megér,nem kerül semmibe.
Más ötletem egyelőre nincs...
[ Szerkesztve ]

felraktam a ventit 50 %ra 57 fok fölé nem is megy de igy is fagy, nem tom miért csinálja de rohadt idegesitő

Jah,akkor tuti nem az a baj.
Ramjaidat tesztelted már? Még ez jutott eszembe.
Bár annak meg nem sok köze van a videodriverhez,úgyhogy nem szóltam.
Esetleg még maga a játék...de erről itt nem beszélünk...
[ Szerkesztve ]

lehet a hülye windows frissitések kavartak be win7nél franc se tudja de vmi nem kóser pedig minden körülményt megszoktam teremteni
Remélem nem bánjátok ha megosztok egy-két tapasztalatot.
A single részt próbáltam, és totálisan elment az egésztől a kedvem. Az AI sík hülye, a scriptelés borzalmas, grafikai és hang bugok tömege (bár ez a kevésbé lényeges...)
Egyrészt milyen már az, hogy az AI ha meglát akkor azonnal mindenki engem kezd el lőni, mintha nem is lennének társaim?(Ember, tank mind1) Valamint van hogy a placc közepén kezd el bukfencezni a szentem, mintha azzal bármit elérne. Aztán a saját társaim... 1 RPG-s ellenféllel küzdöttek 2percig, de végül azt is én lőttem le. no comment.
Ja és a hab a tortán amikor még a sörétes puskával is letud szedni 1-200m-ről. Na ne vicceljünk már.
A scriptelés pedig megint nagyon gáz. Évekkel ezelőtt sem volt már szokás, hogy "átléptem egy vonalat és spawnol az ellenség". Itt viszont átléptem egy vonalat, és SZÓ SZERINT láttam, ahogy a levegőben megjelenik az ellenség, landol a földön, majd elindul felém...
Ugyan így működik minden máshol is az ellenfelek bejövetele. És ami a még rosszabb, hogy minden alkalommal ugyan azt csinálják. Minden alkalommal ugyan annak a háznak a tetejére megy fel ugyan az a ember, mind1 hányszor indítom újra.
A pályák tervezésénél pedig nem is értem minek csináltak olyan szakaszokat, ahova el lehet menni, ha azonnal kiírja, hogy van 10mp-em, hogy visszatérjek a harcmezőre. Na puff neki.
Egy kis rovarirtás sem ártana. PL: Gépfegyverrel tüzelés közben ha megnyomom a reload gombot, akkor addig szól a fegyver ropogás, amíg be nem fejezte a töltést. Vagy a deszkapadlón félig átlógó holtestek... Centi nagyságú recék néhol az árnyékoknál stb.
Férfiasan bevallom, hogy most őszintén örülök, hogy nem vettem meg az eredetit és kipróbáltam a virágbolti verziót.
Nagyon jó lett a single szvsz, rég volt már, hogy nem untam meg fél-egy óra után, ez ilyen.
Kellően változatos, érdekes történet, és az egészet nagyon feldobja a zúzás. 
Szerdán mehet a multi. 
PH! klán engem is érdekelne 
[ Szerkesztve ]
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
A nagyrészével egyetértek. Télleg vannak benne érdekes dolgok, de kipörgetem a single-t (néhol egész hangulatos) aztán over. Multizni nem szoktam.
Keresem: Stephen Hawking - "Az idő rövid története" című könyvét!
(#2520) Robi BALBOA válasza PowerBuldog (#2517) üzenetére

Az AI tényleg elég üszök, na meg a társaim is, de az árnyék hibák, bugok lehet azért vannak mert virágbolti werzsön 
Én is inkább várok, hogy aki megvette az eredetit az, hogyan nyilatkozik aztán majd meglátjuk. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Maximálisan egyetértek. Ennek ellenére én nem írnám le a játékélményt, mert sztem élvezetes.
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Ez a számuk:06(1)479-0933 holnap megveszem és ha nem mükszik ako elpaszolom. 
MSI GX620-202HU

Pontosan milyen kontrolered van? nekem logitech rumblepad2 és xbox-os. A readme fájlban nem ir valamit a kontroler támogatásrol?
MSI GX620-202HU
Én szeretem a Battlefield sorozatot és idáig a Bad Company első részén kívül az összessel játszottam, beleérte ezt is. Eléggé furcsa számomra, hogy egy Battlefield-ben rendes történetszál van és nem csak a botos kampány(már ha nevezhető annak). Multiplayer-ben csak a BETA-n keresztül tudtam játszani, mivel most még nincs zsé hogy megvegyem a teljes játékot. Személy szerint engem sokkal jobban megfogott már a multi-s BETA, mint a MW2 multija. A látvány, ahogy mindent lehet rombolni, eszméletletlen hangulatot tudnak teremteni, főleg a hangok amik rohadt jól el vannak találva! Komolyan ott érzem magam. 
Persze a Single Player közel sincs a MW2 szintjéhez, főleg mivel az ellenfelek totál hülyék.
Én csak ajánlani tudom de csak a multiplayert!
[ Szerkesztve ]

Nah, valakinél landol ma a játék 576 -ból?
(vagy csak szerdára ígérték?)
[ Szerkesztve ]
Origin:attila4go

576-nál nekem 5.-ét mondtak,akkor lehet átvenni bennt voltam náluk.

EX -{PoH}- Patriots of Hungary (Battlefield3,Crysis2 klán), Infected-esports BF3 klán.

Te milyen Hang BUG-ról beszélsz itt?
Messze veri a CoD:MW2-t hangban.
Akkor te botfülü vagy.
Ilyen jó fegyverhangok még nem voltak játékban.
Xperia Mini ExMIUIv4 2.5.11-r1 Lotus F1 Team <---> Kimi Raikkönen

Arról amikor nyomsz egy sorozatot kifogy a lőszer de a hang meg "beragad" és olyan mintha még mindig lőnél pedig már rég újratöltessz.
PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

Nekem egyszer eltűnt már a sniper fegyó eleje, aztán fegyverváltásnál visszajött 
Ezzel a beragadás dologgal még nem találkoztam, igaz, nem szoktam hosszú sorozatokat lőni.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Én akkor kaptam szívbajt, amikor először tankban ültem a Heavy Metal pályán. Azt hittem a tqank HUD-ra hogy beokádott a vga-m. Pont olyan effekt van benne mintha a ram hibázna a kártyán!
When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Nekem az 576 ma vagy holnapra igérte a futárt . 
Asus Maximus II Gene .C2Q Q9650 -2x2GB Corsair XMS2 Dominator -3xHDD WD 250GB- Gigabyte HD 6970 OC 2 GB (op) win7-pro 64-bit Vista ultimated 64-bit.

Amennyire tetszett az első 1-2 pálya, annyira vált unalmassá a végére. A játék felétől kezdve szinte már csak kényszerből játszottam, hogy végigvigyem.
A bétához volt szerencsém, a multi biztos jó móka lesz 
Diablo III BattleTag / xEon1337#2985
Vagy nem olvastad el, vagy nem bírtad értelmezni. 

Hello,
Bétával én is játszottam, és szerintem nagyon hangulatos. Single kampányről nem tudok írni, mert még nem jelent meg a játék...
Aki fikázik, gondoljon már bele, hogy milyen verziója van. Lehet, hogy egy fél évvel ezelőtti változat.. Egyébként is ki van írva, hogy no warez. Nem tudom a modok hol vannak ilyenkor..
Én spec a multi rész miatt rendeltem meg előre. És a hangok fergetegesek, az meg, hogy itt ott béna a textúra, ki figyeli egy ilyen pörgős játékban??
Amúgy gondolom, hogy az eredetiben már ezek ki lesznek javítva, plusz mellé jön majd néhány peccs, meg miegymás.
.om.
Ahonnan én rendelem, ott csak annyit tudtak mondani, h. a héten meglesz. Remélem is. 
Hétvégén már multizni akarok.
Egyébként azzal semmi gond nincs ha valaki végigtolja azt a másik werziót(mert csak ez van), utánna, amint kijött megveszi a rendeset.
Én is így vagyok vele. 
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

Igen le a virág boltal 
Asus Maximus II Gene .C2Q Q9650 -2x2GB Corsair XMS2 Dominator -3xHDD WD 250GB- Gigabyte HD 6970 OC 2 GB (op) win7-pro 64-bit Vista ultimated 64-bit.
Kicsit pihentetjük az MW2-t.
Kell is mert már az agyam szétmegy a sok köcsök senzor-kempertől. 

Ja-ja 

Xbox 360-as Controller-em van (Meg van a szekrényben egy Rumblepad2 is, de már azt nem használom.
) és a beállításoknál rákonfigoltam az irányítást a gombokra, de nem érzékeli.

Readme-ben ennyi van: "The following peripherals are compatible with Battlefield: Bad Company™ 2: Microsoft Windows compatible keyboard, mouse and joystick."
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Tudsz valamit a multiról, szerverekről, X-Firen keresztül is menni fog?

Nem tudok még semit de már várom a futárt

OK
, jó várakozást.Én meg mentem, folytatom a melót, közben netezem. 

Hali!Tegnap feltettem a játékot,és kidob hibaüzenettel.MI lehet a gond?

Az, hogy warezos..
PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy
Reggel feltettem a játékot én is, nem warez (nem vagyok akkora lúzer...) az ea küldte a down managerrel. Már egy hónapja kifizetttem. A kulcs is megvan az aktiváláshoz, de csak 4-e után fog élni. Addig maradhat a single. Feltelepítés után start, és rögtön lekapott valami frissítést is. Becslésem szernit vagy 400 mega biztos volt, mert sokáig jött.
Az én wireless rumblepad2-met elfogadja irányítónak, de valahol olvastam, hogy az xbox-ost nem fogadja majd el.
Béreltem londoni szervert, 32slot, 35slotnyi teamspeak3-al. A neve ideiglenesen (amíg valaki nem ad jobb ötletet) Hungarian Sun Ranked HSR
Ha valakit érdekel, be lehet szálni a bérletbe 2000Huf havonta per fő.
Ciry már benne van, még max 3 hely kiadó.
A szabályok még nem tisztázottak, azt tudom, hogy a kilcam-ot ki kéne kapcsolnik.
Aki beszál, kap admin jogot, de ha ok nélkül kirugdossa az embereket, mehet Isten hírével.
Röviden ennyi.
Minden képlékeny még.
Akit érdekel, privátban írjon.
Multi-Gaming.Hu - Logitech Season 12 hónapon át tartó nyereményjáték Battlefield3-ban.

Túlzás h nagy bug lenne, de tény hogy visszhangzik a játék! Ha egy kis faházban vagy akkor már olyan mintha egy hangárban lennél, és bazi nagy a visszhang. Játék leje felénél van egy olyan rész, hogy sniperrel kell fedezni a 2 előrevonuló emberünket. Na ott egyenesen ekkkkkhóóóóóó van de rendesen 
Sztem egy félkész játékot látunk, mégpedig azért, mert vannak részletek amik nagyon is jól ki vannak dolgozva, ugyanakkor mások exxxtrém módon lenagyolva. A fegyverek kidolgozása sztem pocsék. Ilyen textúrákat péjnttel rajzolok. Ezzel szemben az erdős részek nagyon szépek.
Lehet h csak én érzem így de sztem így van...

Végigvittem én is a játékot. Engem személy szerint nagyon lekötött, de amit az AI-ról írtatok tényleg igaz. Mindig csak rám koncentrál.
Másik ami vicces a repülőn való lövöldözés, kicsit amerikai filmes lett. Mindenesetre ennek a játéknak a multi része lesz igazán izgalmas. Beta is nagyon tetszett.
Egyetlen dolog ami nagyon elszomorít a gépigénye. Nem tudom hogy milyen gép kell hozzá, hogy FullHDben fusson normális mondjuk 2x AAval, de az én videókarim nagyon megszenvedett vele.
Origin -> Erdei88

"Reggel feltettem a játékot én is, nem warez (nem vagyok akkora lúzer...)"
Nem tudom minek ide ez az álszenteskedés, de nagyon elszomorít, hogy a társaság nagy részét le lúzerozod 
nagyonromlik

messzebb nem találtál hostot mondjuk Bogotában? 
//unrealnorth.com
Neki London nagyon közel van. 
Milyennapvan?