Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2451) Jhonny06 válasza fireproof (#2448) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Feltenném a .NET Framework 2.0 Redistributable-t, ilyeneken szokott segíteni, hátha..

[link]

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#2452) jegenye77

jegenye77
(őstag)

A sivatagos résznél mikor jön a három helikopter hogy a francba lehet gyors leszedni őket. :Y Vállról indíthatóssal próbálom de nemsikerül eltalálni. Közbe meg lentről is jönnek.A társaim dísznek vannak?Legalább azokat lelőnék!
Most egy picit rá is hagyom mert :W :W :W

[ Szerkesztve ]

"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

(#2453) WonderCSabo válasza fireproof (#2448) üzenetére

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Minek Neked a Daemon Tools egy játék topikjában, ami még meg sem jelent? Óóó, tudom én, de hogy lehet ennyire átlátszó vki? :F

Jhonny06: Vista óta integrálva van a .NET Framework, fel sem lehet rakni. A srácnak Win7je van.

[ Szerkesztve ]

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#2454) danati válasza jegenye77 (#2452) üzenetére

danati
(senior tag)

Van fent egy állványra szerelt nyomkövetős rakéta, én azzal szedtem le a heliket.

(#2455) Robi BALBOA válasza G4NXST4 (#2443) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Én meg pont azon morfondíroztam, hogy hogyan lehet ilyen könnyü a game, szerintem lehetne még egy nehézségi szint.

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#2456) Allien válasza jegenye77 (#2452) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Vannak telepített rakéták, azzal próbálkozz. :K A többi gyalogost meg remélhetőleg leszedik a többiek. :B
danati megelőzött, de amúgy nem egy van ott fent. ;) :P
Legalábbis, videón így láttam. :B

[ Szerkesztve ]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#2457) G4NXST4 válasza danati (#2454) üzenetére

G4NXST4
(tag)

Hát én simán a vállról indíthatóssal szedtem le hard-on is. kb 10x-re :D

nagyonromlik

(#2458) r-chee válasza danati (#2454) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nyomkövetős rakéták, mi... Nekem becélzás után mindegyik elkanyarodott szépen a helik mellett :D . Végül vállról indíthatóssal szedtem le őket.

[ Szerkesztve ]

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#2459) G4NXST4 válasza r-chee (#2458) üzenetére

G4NXST4
(tag)

amúgy ja

nagyonromlik

(#2460) Jhonny06 válasza r-chee (#2458) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem nyomkövetős, de mégis. Szóval neked kell irányítani. :DDD

(#2461) jegenye77

jegenye77
(őstag)

Na nekifutok még egyszer. vagy kétszer. :)

"Magyarország mi a fasz van veled mondd csak, Beteg vagy vedd észre felment a lázad!Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak,Mert amit látok meg amit hallok az gyalázat!"

(#2462) silverlightx válasza zH. (#2050) üzenetére

silverlightx
(kvázi-tag)

Szerintem is iszonyat jól meg lett csinálva ez a játék :) :R legalább is nekem tetszik :C

(#2463) Locutus

Locutus
(senior tag)

Tényleg, a bolti verziónál lesz majd lehetőség DVD nélkül játszani vele? Vagy mindig bent kell lennie?

www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

(#2464) SzlobiG válasza Locutus (#2463) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

A telepítés végén megkérdi, hogy DVD-s vagy netes ellenőrzést választod gondolom a netes pont ezért lett kitalálva.

Szerdán nekem is jön a limited.:))

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#2465) JamesHun válasza SzlobiG (#2464) üzenetére

JamesHun
(senior tag)

nekem elvileg kedden :P

addig csak kibírom valahogy

BC2: JamesHun ,SC2: kovimail@freemail.hu

(#2466) PowerBuldog

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudjátok, hogy ez a játék hogy fogja alkalmazni a DX11-et? Alapból úgy indul, vagy mint az AvP-nél külön kell indítani a DX11-es módot. Csak azért, hogy pl DX10.1-ben menjen.

(#2467) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nagy CoD-os vagyok, de azt kell mondja, hogy ez van olyan jó mint a CoD. :K
Egy 20 percet toltam rajta, de nem is húzom az időt, megyek is folytatom. :D

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#2468) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

másnak is van egy "pixelhiba" a jobb alsó sarokban? biztosan nem a monitorom, mert csak a Bad Company 2-ben jön elő, plusz egy másik gépen is ott van.

a legfrissebb NVIDIA driver fenn van

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#2469) Sonja válasza Lenry (#2468) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

ATi és nVidia kártyával is előjön ez, programhiba. ;)

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#2470) Fortissimus

Fortissimus
(őstag)

most kaptam mail-t a game.co.uk-tol, hogy mar csomagoljak :C

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#2471) fireproof válasza WonderCSabo (#2453) üzenetére

fireproof
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért mert máshol nem találom a választ és mivel ezt sok ember nézi gondoltam hátha majd itt...

[ Szerkesztve ]

ELADÓ: Samsung SyncMaster 2233SN 21.5" LCD 5ms Wide GARANCIÁLIS! Fotóim: facebook.com/tofkaphotography :)

(#2472) Pubszon válasza Lenry (#2468) üzenetére

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is ott van, sőt, a monitor alján egy pixel sor is van, a legalsó sor.

http://goo.gl/OVbJz Google - Motorola Atrix 4G @ 4.0.3 ICS CyanogenMOD 9 + 16GB SDHC & Huawei Ideos S7 Slim @ 2.2.2 Rooted + 8GB SDHC / XBOX Gamertag: Puby23

(#2473) G4NXST4 válasza Lenry (#2468) üzenetére

G4NXST4
(tag)

Jaja nekem is van nvidia-n és ati-n is. Remélem az orgiba nem lesz ilyen probléma :(

[ Szerkesztve ]

nagyonromlik

(#2474) madgie válasza Fortissimus (#2470) üzenetére

madgie
(VIP)

Nekem is levonták a zsét... holnap csak elindul :)

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#2475) Viktor77 válasza LackoMester (#2408) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Ja, az csak bennmaradt az adatlapomon, már nem használom, alaplapi hangkártyám van.

Így kezdted a hsz-edet: "Ezért..." Erre írtam én, hogy miért? Olvastad, hogy gond van a játékban az X-Fi-vel?

Azt nem értettem, hogy hogy sikerült idekeverned a Xonart? Ha rendesen elolvastad volna a hsz-eket, nem azt írták, hogy gond van az X-Fi-vel, hanem, hogy egy beállítás gyorsíthat a játékon (de még ez sem biztos). Lehet, hogy esetleg ez a beállítás még egy Xonar esetében is gyorsít.
Erre te egyből elkezdtél hittéríteni.

Bazinga!

(#2476) Fortissimus válasza madgie (#2474) üzenetére

Fortissimus
(őstag)

nagyon remelem ideer hetvege elott :)

''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY!

(#2477) madgie válasza Fortissimus (#2476) üzenetére

madgie
(VIP)

Angliából? Elég valószínű, két nap alatt itt szokott lenni a csomag, ha onnan rendelek.

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#2478) Pubszon

Pubszon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nektek is vízhangos a fegyverek hangja?

(#2479) G4NXST4 válasza Viktor77 (#2475) üzenetére

G4NXST4
(tag)

Xonar a best és nincs vita ;)

nagyonromlik

(#2480) rankesz válasza Pubszon (#2478) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

csak ha épületben vagyok...
lehet elállítódott a hangkártyád paneljén az "environment"

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#2481) r-chee válasza Pubszon (#2478) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Talán szürcsögnek a fegyverek, hogy vízhangosak? ;]

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#2482) fireproof

fireproof
(senior tag)
LOGOUT blog

Egész jó játék. :DDD Nekem még kicsit fura cod után de tetszik. Itt lesznek dedikált szerverek, vagy hogy lesz a multyzás?:)

[ Szerkesztve ]

ELADÓ: Samsung SyncMaster 2233SN 21.5" LCD 5ms Wide GARANCIÁLIS! Fotóim: facebook.com/tofkaphotography :)

(#2483) lujo10

lujo10
(tag)

Vááá.... szerdán, vagy legkésőbb csütörtökön jön meg a Limited Edition, már alig várom :K

Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse.

(#2484) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Rámegyek arra hogy resume game és nem történik semmi, gondolom innentől kezdhetem előröl, vagy van erre megoldás?

(#2485) BalaNce87 válasza BalaNce87 (#2484) üzenetére

BalaNce87
(PH! addikt)

Nekem nem ékezetes a felhasználói fiókom és mégs ment, pedig ott van BFBC2 mappa amibe 2 fájl van aztán letöltöttem ttomax fájljait így meg el se indul már a játék, hát nice :D

(#2486) boogie84

boogie84
(PH! addikt)

No megvan az első tapasztalatom. Nem nagy a gépigénye egyáltalán. Legalábbis simán futna a gépemen, HA optimalizált lenne. Néha 60 65 fps, néha 30 40. FPS-különbségek egy helyszínen is vannak. Házban 60, kilépek a házból 45. Attól függ mekkora terepet látok be. Arra azért gondolhattak volna a fejlesztők h kb azonos terepen menjen a játék, és akkor nem kellene hozzá erőmű.
Érdekesség h a béta anno egész jól leterhelte a procit, ez a verzió 50 70%ban használja csak. Ezért gondolom h optimalizálatlan. Nem is tudom ki írta h BF2-hez is jöttek ki patchek és csak az után volt játszható. Abban bízom h ehhez is jönnek majd.

Az erdős rész valóban szép lett, oda egy piros pont ;)

Azt hiszem mégsem kell gépet cserélnem. :B

[ Módosította: Viktor77 ]

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#2487) PaJa1 válasza boogie84 (#2486) üzenetére

PaJa1
(őstag)
LOGOUT blog

Elég logikus ha kinézel a kis térből a nagyba akkor több mindent kell megjeleníteni és több erőforrás is kell hozzá.

A probléma az idő! Physics can not be cheated! PSN: This_No_All_HUN ## OBHUNRACING.COM

(#2488) fireproof válasza boogie84 (#2486) üzenetére

fireproof
(senior tag)
LOGOUT blog

Én pont fordítva halottam, hogy inkább a procit használja és a GPU-t kevésbé. Szóval prociból próbálja megoldani a dolgokat.

(#2489) Robi BALBOA válasza boogie84 (#2486) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Az én procimat olyan 30-40%-ban terheli.(mind a 4 magot)

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#2490) MS74hu válasza Sonja (#2450) üzenetére

MS74hu
(tag)

"elméletileg"Amugy meg köszi. :R Ma megnéztem a cdgalaxis oldalán a boritót és ott van irva hogy joystick-kal is lehet irányitani.Az opcioknál nincs olyan hogy joystick konfiguráció? :F

MSI GX620-202HU

(#2491) Jhonny06 válasza MS74hu (#2490) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De, be lehet állítani.

(#2492) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs telefonszáma a CD Galaxisnak? A honlapon sehol sem találom és nem akarok potyára (korábban) odamenni holnap.

(#2493) Prosector válasza Lenry (#2468) üzenetére

Prosector
(fanatikus tag)

Nekem is van(Atival).

Ext3Gen3;2500K@4,4;6950@70/2G;8G;55GB SSD;1TBF3;HX650;Gaia;D503;CM690;Win7Ultimatex64

(#2494) boogie84 válasza Robi BALBOA (#2489) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Nálam ilyen a CPU terhelés:

[ Szerkesztve ]

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#2495) Prosector válasza boogie84 (#2494) üzenetére

Prosector
(fanatikus tag)

Ez kb. csak 50%-os terhelés,ha jól nézem.

Azt hittem fullon járatja legalább a 2magosokat.

Ext3Gen3;2500K@4,4;6950@70/2G;8G;55GB SSD;1TBF3;HX650;Gaia;D503;CM690;Win7Ultimatex64

(#2496) Sonja válasza MS74hu (#2490) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

De és be is állítgatom a gombokat, de nem akar működni a játékban. :( Nem tudom, hogy mi lehet a gond. Lehet, hogy egyedi dolog.

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#2497) Zin

Zin
(senior tag)

Jo kis jatek a helibol lottem a hazfalat mint atom!Elorendelest ha aprilisba veszem átt az baj a boltnak?